A játék gépigénye

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
RUSSIANBOY":czs1glxi mondta:
Hali.Most szereztem meg a STALKER demoját és egész jo fut igaz annyi a pobléma hogy amikor mondjuk nappal szembe megyek szaggat kicsit ugyhogy továbbra is ugy gondolom mint ahogy mások is mondták már nekem hogy Videokártya és RAM fejlesztés kell:):)

Te ugye most nem szopatsz minket egy verziót nyomhatnál felénk meg linket meg jöjjön a cucc....

Szerintem csak a 2215-ösre gondolt vagy valamelyik korábbi verzióra, de azért kíváncsi lennék pontosan arra, miről is beszél.

Ilyen kaliberű dolgokat nem szoktak véletlenül találni. Amúgy meg nem hiszem, hogy lesz majd demó, bár ki tudja...

Mindig vannak véletlenek, igaz nem gyakran. A demo-t meg fontolgatják csak még nem döntötték el..Stalker-portal.ru szerint.

Én azért nem hiszem, hogy lesz demó, mert már nincs sok idő a kiadásig (legalábbis ha az egész fejlesztés idejét nézzük). Meg én nem is nagyon szeretem a demókat. Semmire nem jók csak arra, hogy "előre lelövik a poént".

ennyi idő után azért nem lenne rossz valami csemege, igazad van abban, hogy ha valamit nagyon módosítottak a grafon egy demo leleplezhetné az egészet

Rásadásul ez nem egy lineáris, legalábbis nem teljesen egyszálú játék. Ebből nem lehet kiragadni egy "pályát", ha meg csak egy kis területet adnak, annak semmi értelme, hisz ott úgysem csinálhatunk semmi jelentőset, viszont - ahogy te is mondtad - a grafika és pár érdekes dolog lelepleződhet.

Mit szóltok hozzá hogy hivatalos minimumként egy 6800GT-t szabtak meg VGA-nak :D?

Hát ez elszomorító de várható volt. A vége az lesz, hogy az 1600-osommal is csak DX8-ban fogok játszani, amit nem szeretnék...

Most látom csak, hogy nem mmondták, hogy 6800GT hanem csak 6800. Ami mondjuk nem mindegy. Elég furcsa egy olyan kártyát példaként hozni, amit már nem gyártanak, de mindegy. (utána meg 7900-at emlegettek, amihez viszon kötelező lenne valamilyen tipusmegjelölés :roll: )

Multizni szerintem így is a legtöbben DX8-ban fognak. Egyedül majd az lesz meglepő, hogy amikor azt hiszed elbújtál az árnyékban a szarabb gépen játszók simán ki fognak szúrni, mert nekik ott nincs árnyék :D

Igen, ez előfordulhat :)

Hasonló volt a helyzet anno a Vice City-ben, amihez nem volt hivatalos multi, amit meg összeraktak, nem volt a legfényesebb, ugyanis néha ha beálltam egy fal mögé, azt másnak még nem töltötte be így símán látszódtam. De ugyanez volt pálmafákkal vagy kocsikkal is :D

hispan1":3cig3g3o mondta:
Igen, ez előfordulhat :)

Hasonló volt a helyzet anno a Vice City-ben, amihez nem volt hivatalos multi, amit meg összeraktak, nem volt a legfényesebb, ugyanis néha ha beálltam egy fal mögé, azt másnak még nem töltötte be így símán látszódtam. De ugyanez volt pálmafákkal vagy kocsikkal is :D

Még jó, hogy nem szenvedtem vele :shock:

Hát igen bajnokságokon mindenki full low grafikán nyomja ha nincs megkötés.

Én úgy vagyok vele, hogy ha multizom is, akkor is legyen a játék szép. Ez kissé paradox lehet tőlem, mert én csak a Wolfenstein Enemy Territory-val játszom, aminek még ultrahighmax grafon sem éppen szép a látványa, de ettől még tartom magam az elvemhez. Láttam más punkbuster által készített képeket előbbi játékból, amin tényleg semmi sem látszott a játékosnál, csak a fontosabb tereptárgyak meg az ellenséges emberek. Ki is tették szegényt a szobából.

hispan1":1ro2u9ko mondta:
Én úgy vagyok vele, hogy ha multizom is, akkor is legyen a játék szép. Ez kissé paradox lehet tőlem, mert én csak a Wolfenstein Enemy Territory-val játszom, aminek még ultrahighmax grafon sem éppen szép a látványa, de ettől még tartom magam az elvemhez. Láttam más punkbuster által készített képeket előbbi játékból, amin tényleg semmi sem látszott a játékosnál, csak a fontosabb tereptárgyak meg az ellenséges emberek. Ki is tették szegényt a szobából.

Részemről én is maradok a full grafikánál ha elviszi. Egye fene azt a pár pontot amit a lámák lenyúlnak az előnyükből.

:) Így van. Én annak is örülök, ha pozitív szokott lenni az átlagom. Csak a szórakozás miatt játszom...

Szinte biztos, hogy lesznek bajnokságok is. Remélem ott kitétel lesz a DX9. Mutli eléggé CS koppintás, nehezen tudom elképzelni, hogy ne legyen sikere.

Én csak LAN partyn nyomtam, de jobban is teszed, ha távol tartod magad tőle... :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul