A játék gépigénye

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
LOL. Aki hülye, abból más is kihozza az agresszivitást. Nem hiszem, hogy egy 16 éves ettől kattana be. Mondjuk 12év alatt tényleg nem engedném, hogy játszanak GTA szintű játékokkal...

én még mindig sokat nyomom a cs-t ,de sohasem zúztam szét semmimet, jó azért a kezdetben az egeret gyorsan cserélni kellet, de semmi mást. aki meg agressziv és egy elmebeteg állat, abból bármi más is kihozhatja ezt és nem csak a netes játékok tehetik vele meg. Én sem szóltam soha vissza anyámnak, amikor szólt hogy vacsora miközben nyomtam a neten, hogy kussojjá má b*zdmeg vagy hasonló. Ember válogatja hülyék meg haljanak meg csatlakozom ehhez én is.

Meg ehhez hozzájön, hogy rengeteg ember CSzik... több a hülye, de arányaiban ugyanannyi. :roll:

Öcsém is játszik egy ilyen netes játékkal, nem a CS-vel, hanem egy sokkal pörgősebbel, az enemy territory-val. Neki speciel nem engedném meg, hogy ezzel játsszon, mert ő agreszívabbá válik tőle. Aztán akkor van nagy csodálkozás, mikor kap egy pofont és az tényleg fáj is neki...

az enemy territory is qrva nagy azt is nagyon bírom, de inkább most a stalker mp-vel nyomnám egy kicsit a témát :roll:

Én Battlefield 2-ztem tavaly elég sokat és néha elégge fel tudott bosszantani, mostanában hanyagolom... vagy felmegyek egy pub serverre és meggyepálom a lámákat egy kör erejéig, abban sosem lehet csalódni :lol:

Az tényleg hatékony módszer, hogy ha ideges vagy, átmész egy public szerverre, ahol kisjózsi1 és kisbéla2 ismerkednek a billentyűzettel, és jól megszóród őket :)

Én amúgy azt hiányolom a multis játékokból, hogy viszonylag kevés ember játszik. ET-ben is max 64 ember lehet, de akkor már akkora a legg, hogy megmozdulni nem tudsz. Ezen kéne javítani. 2-300 ember elviselhető laggal, az nagy poén lenne :)

Nálam BF2 64 emberrel játszható... csak kell egy erős proci meg elviselhető net kapcsolat. De nem szeretem az ennyire sok embereses meneteket... ennyinél már csak kis csepp vagy a tengerben, 20-32 embernél meg egyedül is meg tudod fordítani a meccset ha nagyon akarod....

Épp ez az: ET-ben is, ha teszem azt lángszóróval vagy és bevállalod, hogy akkor most rossz lesz a frag-ed, de visszaszorítod az ellenséget, akkor egyedül is rengeteget fordíthatsz a dolgokon. Én viszont szeretném kirpóbálni a tényleg sok emberes játékot...

LOL jó VGA-t kell venni és kész. Unfair advantage. Olvastam is erről egy cikket, hogy sokan azért költenek sokat gépre, mert mindenhol akarnak egy kis előnyt szerezni a többiekkel szemben. (Nagyobb monitor, pontosabb egér, több fps stb.) :roll: pár év múlva visszamész pl. CSzni vagy bármi más, a full kezdők szintje jelentősen jobb, mint a megjelenés időpontjában évekkel ezelőtt.

Nem ezt mondtam :wink: noobokból mindig rengeteg van, csak mivel jobb gépük van, mint 5 éve, ezért veszélyesebbek egy fokkal :D

Én viszont fenntartom, amit mondtam. Mikor elkezdtem játszani (teszem hozzá én viszonylag keveset ET-zek), sokkal több volt a pancser, akiket még én is megöltem, pedig azóta is public szervereken játszom nagyrészt. Ez egyértelműen arra mutat, hogy akik már elkezdenek játszani egy ilyesfajta játékkal, rendelkeznek előtapasztalatokkal innen-onnan. Nem mellesleg biztosan egyre fiatalabbak is ezek az emberek.

Ha már vesézgetjük ezt a témát, elmondom, hogy bár számtalan úgynevezett "tanulmányt" lehet olvasni arról, hogy az internetes játékok nem teszik agreszívabbá a gyerekeket, mint ameilyenek egyébként lennének, én viszont ezzel nem értek egyet. Semmilyen szabályozásnak nem szoktam a híve lenni, de azt azért valahogy (ha másképp nem, a szülők oldaláról) korlátoznám, hogy milyen kortól játszhat a gyerek egyáltalán lövöldözös játékokkal, azt meg pláne, hogy mikortól játszhat úgymond "létező" emberek ellen a neten. Ehhez viszont azzal kéne segíteni a szülőt, hogy a játék, amivel a gyerek játszik, világosan feltüntesse (és nem csak a dobozán, hisz a játékok nagy %-a nem eredeti), hogy mikortól ajánlott.

Most talán úgy tűnhet, hogy kicsit vaskalapos vagyok az ügyben, de szerintem az értelmes tanulás együtt ját a játékkal, és ez kiváltképp igaz az informatikára.

OFF:

De mivel egyre több a neten játszható game-ek száma egyre többmintdent próbálnak ki az emberek. Aki nem ragad le egyvalaminél, hanem össze-vissza ugrál az inkább fog a vesztes kategóriába tartozni. Persze egy bizonyos szint fölött gyorsan tanul az ember és mindenben jó lesz :lol:

Abban egyetértek, hogy a netes játékok jelentik a legnagyobb veszélyt a gyerekekre. WoW-ról csak hallottam és nincs benne úgy részak mint pl a Quake-ben, de inkább hagynám a gyerekem quakezni, mint wowozni vagy CSzni...

Én stratégiai játékokkal hagynám játszani, illetve általánam igényes játékokkal. AoE 2-t és 3-at annyit játszana, amennyit csak akar.

Juteszembe: csináltam a társalgóba egy, a témával kapcsolatos szobát, szerintem ott folytassuk, mert ez hasznos. :)

A jövő márciusra beharangozott STALKER: Shadow of Chernobyl gépkövetelménye a Crysisnál sokkal alacsonyabb lesz: 2 GHz CPU és 1 GB RAM, GeForce 6800. Nagymértékben az ügyességünktől függ a túlélésünk, tehát nincsenek a harcokat segítő szerepjáték plusszok. Counter Strike profik emiatt a tőlük látott hatékonysággal hentelhetik halomra a szörnyeket és egyéb ellenfeleket, míg a kezdő FPS játékosoknak bele kell majd tanulniuk a Sztalker életbe.

Multiplayerből három típus van: team deathmatch, deathmatch, és artifact collecting. Pályakészítőt tervezik kiadni, hogy saját pályáinkon mészárolhassuk egymást. A fegyverek és páncélzat multiban is módosíthatóak. A GamePro legénysége még két spoilert is szerzett az interjúalanytól: Fantomkutyát képesek kivetíteni magukból a mutáns kutyulik, így gyakran nem tudjuk majd, igazi monszterre lövünk-e. A nagy tengeri szörnyek is képviseltetik magukat a Stalkerben.
Forrás: http://www.gamepro.com/news.cfm?article_id=88908

Hát a videokat és a képeket elnézve ez szerintem a minimum gépigény lesz.... :roll:

Most már tuti hogy lesz víz :D

Chabi":3llvp824 mondta:

Én most egy full passzív gép tervezésén fáradozom... hát mit ne mondjak kihívás :lol: ...vizet nem szeretnék mert immobilizálja a gépet meg szerelgetni is sok macera. Egyébként támogatom a vizet :D

uhh szerk.: mivel ez a gépigény topic nem esett le először mire célzol.......... olvastam az angol fordítást, abban is sea monster van, szóval szörny lesz, de valószínűleg szárazföldi változatban, vagy valami akváriumban... mert a Stalkerben NEM LESZ NYITOTT VIZ!!

pYura":1n22u372 mondta:
uhh szerk.: mivel ez a gépigény topic nem esett le először mire célzol.......... olvastam az angol fordítást, abban is sea monster van, szóval szörny lesz, de valószínűleg szárazföldi változatban, vagy valami akváriumban... mert a Stalkerben NEM LESZ NYITOTT VIZ!!

http://stalker.hardwired.hu/pic_alker_800x600_032.jpg

http://stalker.hardwired.hu/pic_alker_1024x768_030.jpg

Egyszer láttam valami térkép félét a városról. A város körül rengeteg víz (folyó) és mocsár volt.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul