Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Sokkdózis 2. :D A kiismerhetetlenség gyönyörködtet. Ladynirvana: Egy nagy terv része valósul meg. A küldetést is finoman kidolgozom. ;)
Furcsa álmom volt Thor istenről, aki lesúlytá kalapácsával megrengette a Zónát, így kétségbe ejtve minden teremtett lelket a területen. A szellemek, mint sikoltozó asszonyok menekültek villámai tüzes nyilai elől, akit eltalált, annak léte úgy szűnt meg, mint, ahogy kezdődött. Lelkük nem nyert bebocsátást a Valhallába, Ázgárd falain belülre tiszta harcos nép sarja léphet. Rám nézett az örökké való, dühös halhatatlan, majd ujját fejemre helyezvén utasított, hogy:
-Mostantól te nem vagy sem Ivan Bohun, sem John Hider, te az vagy, kit fagyos észak szült, hogy dicsőíthesd nevét és erejét, emberi, harcosi méltóságoddal, végig büszkén, félelmet nem ismerve. Célod az itteni gonosz lények és vezetőik pusztítása, hogy megdicsőült szolgálóként foglalj helyet az Égi Királyság falain belül apáid mellett. Ezt vedd figyelmeztetésemnek, egyben ajándékomnak úti társaddal együtt, kivel végigjárod utadat. Az Yggdrasil-fa teteje lészen jutalmad. Te Heimdall leszel ezen bűnös helyen egyedülien tiszta, azzal kit választasz utad folytatására szintén kegyesek leszünk, így uraid parancsát nem mint egyszerű halandó, hanem, mint kit mi megjelöltünk fogod folytatni. Érzékszerveidet már születésed óta viseled. Használd ki kifinomultságukat, arass diadalmat dicsőségünkre...
Megszakadt az álom. Mint egy rémült vad ébredek. Őrült volnék, vagy a lelkiismeretem beszélt? Kétszer is becsaptam mindenkit, mert félek igazat mondani. Akárhogy is legyen megteszem, amit álmomban hallottam Thor istentől, immáron harmadik nevemen. Én vagyok Heimdall. A lányt sokkolni fogom ezzel, de mivel látom rajta, hogy érzelmei gyengédebbek irántam, mint holmi puszta érdeklődés, ezért hinni fog nekem... Minden esetre, ha nem is alszok, legalább pihenek ebben a maradék fél órában, addig gondolkodok mit fogok mondani...

Zene az olvasáshoz: http://www.youtube.com/watch?v=FHwShuBy ... PbA&lf=BFp
Remélem, hogy a kritika nem lesz túl szigorú. A fantázia egy rendkívül bonyolult embert kíván kihozni. :)

Sokat elárul egy ember jelleméről, ha meg sem próbálja kendőzni a másikról alkotott negatív véleményét. Képzeld, nekem sem tetszett sok minden az írásaidban, de azért nem szóltam ily módon be, mert volt valami kis tiszteletem egy veterán taggal szemben.El tudom képzelni mire fel ez a hatalmas egoizmus(mindenki más "hülye", csak te lehetsz "tökéletes"). Kicsit visszaolvasva láttam pl. egy szép kis leírást "A szupercsapat" című film tartalmából, továbbá nem tudom mit keres a "Bad Company" a zónában. :) Foggal, körömmel kapaszkodsz egy játékba, megfigyeltelek Scarecrow, ami kiderült az enyhén szólva elszomorító... A való életben háttérfigura vagy, ráadásul erősen játékfüggő(az iszákosságot is megsaccolnám, de inkább nem teszem), azért játszod itt a kis főnököt, de én sem bedrogozva írom ezeket a S.T.A.L.K.E.R.-es írásokat. Amit te látsz a karakteremben az egy disszociatív személyiség, azaz több, egymástól elkülönült személyiség van benne(a bűvész sem fedi fel a trükkjeit). Ezek váltakozását általában(ha megfigyeled) az alvás váltja ki belőle. Pl.Lefekszel Scarecrowként, aztán felkelsz a bádogemberként. A páciens nincs tudatánál mi történik vele, azt hiszi minden egyes név, személyiség, amit használt hamis és csak az aktuális lehet valódi. Ismét gazdagabb vagyok egy újabb ismerettel veled kapcsolatban.Amit leírtam az nem holmi "Csillagkapu", hanem germán mitológia, feltételezem, hogy ezt természetesen tudtad. :) Lényegében rangod az nem nagyon van, ismerem a módszereidet(visszaolvastam és tájékozódtam néhány fórumozótól). Ezért minden áron ki akarsz majd nyírni, amint alkalmad lesz rá.A Rambo 900-ad majd rendet tesz(valószínűleg minden katonai karaktered a valós önmagad helyzetével ellentétes). Ha gondod van, akkor lehet szépen is mondani. Civilizált, normális gondolkodású ember vagyok, nem kell mindjárt nekem esni, mint a kocsmában. :D A pszichológusodnak jó egészséget! Remélem nem fog rólad tanulmányt írni az egyetemek számára. :D

A többiek is nyugodtan mondják el a véleményüket, de szerintem ezek a víziók nem rugaszkodnak el a lényegtől. A S.T.A.L.K.E.R. hangulatot nem sértettem meg a karakter fejében zajló események láncolatával, melyek sehogyan sem hatnak ki a karakterem környezetére, kivéve az egyetlen embert, aki tudni fog róluk: Ladynirvana karaktere. A játékban is fellelhető eszközöket használtam.

Oké! akkor most én lépek közbe, mielőtt Scare megint szerez magának egy ellenséget, Pumpkin pedig kivívja a személyi Dr.House-unk haragját.

Először is: Mindenki nyugodjon meg! Ez itt egy szerepjáték, nem egy parlament! Itt tessék játszani, nem pedig egymást marni!
Midőn én is jártam több évig pszichiáterhez, megtanultam béketűrő, nyugodt ember lenni. (valamennyire.) De az könnyen kihoz a sodromból, ha valakik itt akarják össze rúgni a port!

Pumpkin: Neked eddig az írásaiddal semmi gondom nem volt. Ladynirvana-val együtt, olyan szépen dolgoztatok, mint a kis angyalok! :) Tiszta, részletes írások. Igaz újak vagytok a szerepjáték világában, de egy igazi profiként írtok! Le a kalappal mindkettőtök előtt! :D
Össz vissz annyi gondom lenne a mai írásoddal, hogy ez a fránya, állandó szerepcsere!
Eddig voltál kozák, aztán britt katona, majd most viking harcos.
A kozák írásod még tetszett is! Igazán! De utána amint azt olvastam, hogy valójában nem is orosz, hanem britt vagy, akkor azt hittem frászt kapok.
Most meg kiderül, hogy nem is britt, hanem egy ősi germán harcos vagy. Légy szíves, ne cserélgesd a szerepeket, mert így egy kiigazodhatatlan karakter leszel, amit nem szeretek.
De hogy ne legyek egy szívtelen seggfej, aki régen voltam: Elnézem ezt az esetet. Hajlandó vagyok elnézni, mert te nagyon jókat írsz! Akkor most legyen, te Odin fia vagy. :D (Bocs! De nem vagyok eléggé jártas a Germán mitológiában.)
De ha lehet, ezt a több arcúságot hanyagold a jövőben! + Ha lehet, ennyire durván ne sérts meg másokat. Előre is köszönöm!

Scare: Te veled már megint mit kezdjek?......Nem megmondtam, hogy a játékosokat nem letámadni kell, hanem segíteni?!
Ez attól még nem lesz csillagkapu, hogy ő valójában áttér erre a vallásra! Ki miben akar hinni, legyen!
Elvégre a vallás nincs betiltva a zónában!
Ezért sok színű a zóna! Minden féle ember vetődik ide. Legyen az britt, orosz, de akár még amerikai!!!
Épp ezért ne feledd el, hogy korábban te is más népből származó ember voltál!
Pedig amerikaiak jelenléte a zónában a legkevésbé valószínűbb! + Te neked is volt már jó pár hajmeresztő ötleted, ami egyáltalán nem volt stalker témájú!
Az hogy meg ő milyen származású/vallású, az nem a te érdeked! Neked is van jogod dönteni a saját karaktered vallásáról/származásáról, így azt hiszem Pumpkin kollégának is van joga, ezt magának eldönteni!
Az meg hogy a kollégának milyen álmai vannak, téged csak annyiban érdekel, hogy döntesz arról hogy elolvasod, vagy sem.
Egyszóval!..... Ha nem tudsz barátságosabban rávilágítani mások apróbb hibáira, amit javítani kell, akkor inkább ne is mondj semmit!

Ha meg valakiknek vitatkozni támad kedve, azoknak meg nyomás a társalgóba! Ide csakis sztorikat várunk el!

Pumpkin! Én már elvesztettem a fonalat...Axonnak van igaza! Továbbá... tudom, hogy kevésbé vagyok elérhető de mondtam, hogy itt vagy fészen írj egy PM-et a terveidről...gőzöm nincs, hogy most mit szerettél volna elérni ezzel az írással... A görög mitológiában amúgy sem vagyok jártas, szóval vagy tájékoztass az elképzeléseidről, vagy külön útra fog térni a karakterem...létszíves!

Köszi Axon :D

Scarecrow: Ejha, nagyon kipattintotta valaki a 0,2-es karját. :D Elviselem a negatív kritikát, de neki is kell állni hülyézni, mi? :) Felőlem aztán keménykedhetsz, nálam ezzel nem érsz el semmit. Másrészt akárhol felvállalom a véleményemet, nem érdekel mit, vagy kit hozol magaddal.Én csupán szeretek tudni információkat a körülöttem lévő emberekről, ami hatékonyabbá teheti a közös munkát. Vedd úgy, hogy a képedbe röhögtem...
Ladynirvana és Axon: A karakterem egy betegséggel küzd. Ezt én találtam ki. A játék szabályzata szerint továbbra is Ivan Bohun a "Kozák", de hasonló gondja van, mint a Borov nevű banditavezérnek a Shadow of Chernobylból. A Zóna előidézett egy pszichés zavart. Ennek feltehető oka a vérszopóval való találkozás, amibe majdnem belehalt. Ugyebár egyből egy vérszopó igazán durva, másodszor pedig a Szidorovicsnak végzett merénylet is megterhelő volt. Alapból a bűntudat hozta ide, aztán kis híján meghalt, végül ez a két gyilkosság kiváltotta ezt a Zóna-béli betegséget, ami az elméjében zajlik. Ez a mostani álom momentán vehető Monolit hívásának is, mert a Zónában ismételten a Shadow of Chernobylból derül ki, hogy általában szörnyű álmokat kell elviselni a sztalkereknek. Ezzel csöppet sem előnyt akartam kihozni, hanem összekuszálni a szálakat. Egy orvos van mellettem, aki bizonyára észre vesz ilyeneket, még ha nem is pszichiáter(mint ami Scarecrownak van).

Scarecrow! Most már állítsál a modorodon, mert ez itt nem helyes! Vagy normális hangon beszélsz másokkal, vagy lehet menni máshová!
Jó haver vagy, de ez már sok és nekem is véges a türelmem!
Amúgy meg nem értetted mit mondtam?! Ha nem tudsz barátságosabban beszélni, akkor meg se szólalj!
Igaz most neked is felment a pumpa pumpkin beszólása miatt, de épp ezért a beszólásokat ne firtasd mert balhé lesz belőle!
Amúgy meg ha Pumpkin rosszat szól neked, akkor az én dolgom leállítani, ahogy téged is!
Mellesleg azért némely esetben néha egyet is értek Pumpkinnal! Pl.: "mire fel ez a hatalmas egoizmus(mindenki más "hülye", csak te lehetsz "tökéletes")
Vagy:
"játszod itt a kis főnököt"
Ezek szerintem igazak rád. És megbocsáss, de szerintem Pumpkin még jogosan is kapta fel a vizet ennyiben, mert szerintem amit te mondtál neki, az nem negatív kritika, hanem nyilvános megsértés volt.
De légy szíves!!! Először gondolkodj már azon hogy mit is akarsz mondani valakinek és csak aztán szólj! Most igaz a vallás/származás csere nekem is piszkálta a csőröm, de én kulturáltan rászóltam, nem pedig le hülyéztem, meg idiótáztam.
Amúgy meg azért lehetne annyi eszed, hogy ha ő vissza szól, akkor ne firtasd. És vagy bocsánatot kérsz a hülyézésért, vagy inkább szó nélkül hagyod. Ez is egy lehetőség.
Szóval nagyon szépen megkérlek, töröld a beszólásokat, vagy viseld a következményeket! Nem ellened van most a szigor, hanem csak segít vissza terelni a helyes útra!
Tisztelet, Becsület, Hűség, Őszinteség. Én is őszintén elmondom ez tiszteletre méltó dolog benned is, ha ezt vallod. De eddig se hűség, és főként nem tisztelet nem volt ezidáig a szavaidban!

De hogy most ne csak Scare-nek szóljanak e szavak:
Pumpkin: Ha most olvasod ezt a hozzászólást, akkor semmiképpen ne írj vissza szólást Scarecrowra!
Ha egy kicsit is tiszteled ezt a játékot és a többi játékost, akkor írsz egy bocsánat kérést Scare-nek a sértések miatt, és ő SZINTÉN BOCSÁNATOT kér!!! Különben mehettek a társalgóba rendezni nézet eltéréseiteket!
Ha tudtok mind ketten kulturált emberek módjára viselkedni, akkor nagyon hamar kibékültök. És innentől újra nyugalom lesz itt. Ez az egyetlen hely, ahol nyugodt lélekkel tudom kiadni magamból az alkotási vágyat. Nagyon könyörgök már nektek ne csesszétek el!

Ladynirvana: Nincs mit.

Én nem haragszom Scarecrowra, vagyis már nem. :) Elismerem, hogy gonosz volt, amiért egyből lélekre támadtam, önvédelmi mechanizmus. Természetesen jár egy bocsánat kérés, de nem Scarecrownak, hanem Ladynirvananak, aki az egész szenvedő alanya. Csak engem nyilvánosan senki ne hülyézzen. A kritikát természetesen elviselem, ugyanis én is ember vagyok, aki a hibáiból tanul.

Én is hozzászólnék, csak így a végére. :D
Axon: A jól megszokott diplomatikus higgadt módon kezelte a helyzetet. Ezért ilyen téren szerintem példát vehetnénk róla.
Scar: Ő is a jól megszokott módon kezelte a helyzetet. Eldurrant az agya és mondta a magáét....
Igazából egy dolgot említenék ami nekem nagyon szúrja a szemem. Az pedig az emberek elküldése. Scarecrow erről nagyon gyorsan szokj le, mert minden második embert elakarsz zavarni egy akár két ballépése után. Nem tudom számoltad neked hányszor szóltunk egy-egy hibádért, és ha jól emlékszem egyszer sem kértünk meg rá hogy húzz a ****. Szóval ugyan ezt elvárjuk tőled is.
Pumpkin: Okos enged...tovább tudod, mindenki kiáll az igazáért Scar kolléga az nagyon harciasan és forró fejűen szokott, ezt láthattad. Éppen ezért kellet volna neked nyugodtan lekezelni. Még ha egyet is értek azzal amit mondtál....tartalmilag, de ezt lehetett volna moderáltabban is. Idővel mindenki kap negatív kritikát, azt elkell fogadni! Aztán ennek fényében javítani, vagy a következőekben figyelni rá.
Én elvárom hogy ha van valami hiba akkor azt mondják, mert különben nem tudok fejlődni, én általában megmagyarázom miért írtam amit írtam, de szerintem nagy többségben javítok.

Joe: Volkov? fogatlan Chester? :D:D Írjááá!

Pumpkin: Értem. Ez rendben van. :) Értékelem az őszinteséget. De ugye megérted, hogy nem Ladynirvana-tól kell bocsánatot kérni, hanem Scare-től. Ugyanis őt sértetted meg, és nem is kicsit.
Lehet ez most nem éppen az a kérés tőlem, amit szívesen tennél meg, de ha megtennéd akkor nagyon örülnék neki.
Ugyanis ha már Scare nem, de te még attól mutass követendő példát.
És ha most Scare-nek is megbocsájtasz, akkor ő ezt viszonozni fogja. Remélem. Sőt! Inkább ajánlom!

Részemről az általam leírtakat pillanatnyi magánvéleménynek tekintem(vagyis mostanra semmisnek), mivel leírtai alapján nincs mit megbocsátania. Hasznos tag és jó író, csak a modorán változtasson és minden rendben lesz. Kedvelni fogja a közösség, az újoncok is. Ladynirvanaval volt egy megállapodásunk, amit a magánakció miatt nem vettem figyelembe, ezért jár neki a bocsánatkérés.
Erről az álomról még annyit, hogy a karakterről tehát kiderült, hogy tanult emberről van szó, akinek ily módon üzen a halálba hívogató monolit. A tanultságát és a Zóna-béli álmokat összeadva ez jön ki. :)

Nem azért, hogy belepofázzak, de a Szupercsapat eredetileg Tőlem származik, én ugyanis a komplett csoportot létrehoztam itt a játékban... A fekete exoskeletonban sétáló harcosok klubja, elég érdekes csaták voltak akkor... A kritikákra lenne egy javaslatom : 4 soros kritika, 4 soros válasz, a többit pedig PM-ben tessék intézni.

Na ez a beszéd! Most nem jobb így békességben, mint úgy hogy állandóan valamelyikünk tépi a másikat valami miatt?
Ugye hogy így van! :D

Na de szerintem inkább folytassuk a sztorit, mint hogy most még ezen vitázunk egy pár oldalnyit.

A bunkerbe vissza érve, rettentően dühös voltam. Csak elsőre nem mutattam ki. Arcom most inkább higgadtság és nyugalom jeleit mutatta, de a közlegény még nem is sejtette, hogy valójában mindjárt szétrobbanok a méregtől.
Aztán amint végeztünk a fertőtlenítéssel és a minták leadásával a tudósoknak, én a saját szobám felé indultam.
Aztán rá egy fél óra múlva rá Vologya beront a szobámba:
- Nikolai! Ezt nem fogod elhinni!
Meglepve ültem az ágyon és csak bámultam a társamra. Majd egy rövid ideig tartó szünet után rákérdeztem:
- Mi van?
- Hát!......Ez!......Gyere! Nézd meg magad! Hebegte zavarodottan, majd elviharzott.
Én lassan felkeltem, és utána indultam. Ha jól hiszem az ajtó felé igyekezett.
Amikor odaértem, már láttam is mi volt a meglepődöttségének és izgatottságának tárgya.
Reaper közlegény élve vissza tért a bunkerbe. Bár koszosan, mint egy dagonyázó malac.
Amíg oda nem mentem, mindenki örvendezett. A közlegény szakasza, az én szakaszom, de még a tudósok közül is egy páran, hogy sikerült bravúros módon túlélnie az egészet.
Aztán elindultam feléjük és hangosan megköszörültem a torkom.
- Ahham!
Abba maradt az ujjongás és mindenki felém fordult. Egy darabig bámultak, miközben én lassan kimérten lépkedtem a közlegény felé.
Aztán a tudósok egyből a dolgukra indultak sietősen. A közlegény szakasza pedig vigyázzba vágva magukat, bámultak mereven előre.
Egyedül az én társaim nem ijedtek meg.
Aztán Vologya odaszól nekem:
- Ezt nézd meg Nikolai! Még csak kopasz baka, de máris úgy harcol, mint egy igazi katonai stalker!
Aztán ehhez csatlakoztak a többiek is:
- Ja! Igazi tökös gyerek!
- Hehe! Valóban!
Még Fegyán is csak gratulálni tudott:
- Nézzenek csak oda! Tojás héj még a fenekén, de máris úgy harap mint egy igazi véreb! Valóban talpig ember ez javából!
Aztán erre a közlegény szakasza is elkezdett felvidulni. Majd hangosan kezdték éjjenezni a társukat.
Egy darabig még álltam a közlegénnyel szemben, aki továbbra is vigyázzban állt, de még mindig vidám volt.
Majd egy intéssel csendre utasítottam mindenkit.
Erre teljes csönd lett. Egy ideig még mindig csak szótlanul álltam, majd halkan szóltam a közlegénynek:
- Gratulálok hogy túlélte Reaper! De ezzel még nem végeztünk. Menjen! Először mosakodjon le, majd jelentkezzen nálam!
A közlegény kihúzta magát, majd vidáman tisztelgett és mondta:
- Igen uram!
Aztán annyit mondtam:
- Jól van! Lelépni!
Majd sarkon fordultam és a biztonsági szoba felé indultam.

Később még a biztonsági szobában ültem egy asztal mögött közben papírokat töltöttem ki, gyenge lámpafény mellett.
Aztán belépett Reaper és tisztelgett.
- Uram! Reaper közlegény jelentkezik, ahogy azt parancsolta!
Felnéztem az asztalról és mondtam:
- Jól van! Pihenj!
Erre a közlegény abba hagyta a tisztelgést.
- Jöjjön ide! Mondtam neki.
Ő idelépett és megállt az asztal előtt.
- Tudja közlegény hogy miért hívattam? Kérdeztem tőle.
- Nem uram!
- Nos...Azért hogy közöljem magával, hogy ideje neki fognia a kötelezettsége másik felének.
- Uram? Kérdezte mit sem sejtően.
- Írjon jelentést! Hajoltam felé, majd csendben mondtam neki.
- Oh! Értem! Igen uram! Mondta.
Azzal felálltam az asztal mögül, össze kuporgattam a papírokat egy csomóba, és a közlegény elé raktam egy szép kupacot.
- Tessék! Itt van! Kitöltöttem, jóváhagytam. Magának már csak annyi a dolga, hogy részletesen megírja a kis magán akcióját!
- Igen uram! Válaszolta, aztán kihúztam a széket, amin az előbb még én ültem és a hátára tapogattam, hogy nyugodtan üljön le és fogjon hozzá.
Majd elindultam kifelé. De ő még mielőtt hozzá fogott volna, rám nézett és megkérdezte:
- Uram!
A hang hallatán hirtelen megálltam, majd lassan megfordultam és kérdeztem:
- Igen?
A közlegény egy ideig tétovázott, majd végre kinyögte:
- Mennyire elégedett meg a mai teljesítményemmel? Kérdezte.
Elsőre kissé meghökkentem a hirtelen nekem szögezett kérdéstől, de aztán lassan az asztalhoz léptem és rátámaszkodtam.
- Hogy mennyire vagyok elégedett a mai akciójával?
- Igen uram!
- Nos....Őszinte leszek. Egyáltalán nem vagyok elégedett!
A közlegény ijedten bámult rám és megkérdezte:
- Miért nem uram?
- Hogy miért nem? Nos...Mert ez egy felelőtlen, és öngyilkos akció volt! Hogy is gondolhatta, hogy megleszek elégedve ezek után magával?!
Engedetlen volt, parancs nélkül lépett akcióba és elhagyta a raját! Ez függelem sértés, akárhogy is nézzük! És ilyen katonáknak nincs helye itt! Csak veszélybe sodorná a többi katonát, a felelőtlenségével és hanyagságával. És egy egy küldetés, gyakran a szakaszoktól függ. Nem egy embertől. Ezért akár ki is rúghatnám a seregből!
A közlegény szomorúan tekintett le az asztalra. Teljesen elkeseredett a szavaktól, amiket hirtelen a fejéhez vágtam.
Csak bámulta az asztalt és szorongatta a kezében a tollat. Egy szót se szólt, csupán az asztalt bámulta és a rajta lévő papírokat.
Aztán kissé nyugodtabban válaszoltam:
- Mindazonáltal.........
A közlegény ismét felszegte a fejét.
- Mindazonáltal, szükség van bátor, önkéntes emberekre! Ezért is fogom.... Itt kissé elakadt a beszédem.
- Ezért is fogom beterjeszteni magát a katonai stalkerek felvételi listájára.
A közlegény hirtelen az szomorúból átment meglepettbe. Majd amikor már sarkon fordultam és elindultam kifelé, akkor már vidám volt. És neki látott lelkesen írni a jelentését.
Persze amíg én sétáltam kifelé, addig még felemeltem a mutató ujjamat és odaszóltam neki:
- De aztán részletes legyen az a jelentés! Parancsoltam még rá utólag, majd kimentem és a szobám felé vettem az irányt.

Öhm....Pumpkin...ezzel az írással most nem igazán tudtam semmit írni, de majd kitalálok valamit. Szerintem, ha nem haragszol, nem követlek a görög mitológia irányába... :D

El sem hiszem! A parancsnok elő akar terjeszteni katonai stalkernak! Nem csalódhat bennem. Jól fogok dolgozni. De előbb, a jelentést kell megírnom. Mindent részletesen. Ehhez előveszek egy térképet, egy GPS-t és egy számológépet. Szépen leírom hogy merre mentünk, mennyi mutánst irtottunk ki, és mennyi lőszert használtunk. Mikor ez kész, kimegyek és a raktárból elkérek egy kézigránátot és lefotózom, majd a nevét leírom. Majd ugyanezt teszem a többi fegyveremmel. Leadom a jelentést majd megyek a többiekhez. Ott már ujjong mindenki hogy milyen faja voltam meg minden. Aztán elfogyasztottuk a vacsorát és leültünk pókerezni. Mikor kész voltunk ledőltünk. Még mindig nem hiszem el! Én mint katonai stalker!

Az germán volt, meg csak egy buta álom, melyből az olvasó rájön, hogy a pasas nem teljesen százas, de szíved joga. Kicsit félre lett értve. :D Ha előre tudom, akkor inkább nem keverem bele ezt a kórt a játékba, eléggé balul sült el...

Vissza
Top Alul