Scarecrow
New Member
- Csatlakozás
- 2009.09.12.
- Üzenetek
- 4,939
- Reakció pontszám
- 0
bocs.. de én vagyok a szerepjáték (Friderikusz és nagy feró keveréke) szókimondó hibákba belekötő...
pl Now: Nincs dupla hsz!
Strignov:
Másodnap, és harmadnap is kiverték belőlem a szuszt is... a 4ik nap azonban egy betonszobában ébredtem egy matracon, más nem is volt a szobában...
felkeltem a matracról, majd az ajtóhoz mentem, Mint szokottan az ijen szobáknál, az ajtón volt egy elhúzható kis rész, hát ráütöttem kettőt az ajtóra, mire ki is nyílt a fülecske...
Szóval ébren vagy! mondta egy hang, majd visszahúzta a fülecskét, és futást hallottam kintről...
Nemsokára, több ijen Betonon kopogó bakancsot hallottam...
Álljon hátra az ajtótól! Szólal meg ugyan az a hang, én engedelmeskedem, és leülök a matracra.
Nemsokkal később kinyílik az ajtó, és bejön a trió: a Kopasz, Veréb és a Gázmaszkos fickó...
Azt már tudjuk hogy nem katona, és nem is szolgálatos... netán semleges lenne? egy szabadúszó?
Kinek dolgozik? jöttek a kérdések sorra a gázmaszkostól...
azt hiszem... némi változatossággal, de ugyan ezeket a kérdéseket tette fel az elmúlt napokban... feleltem.
Nincs bejegyzés Pda-ján, se ruhán nincs rangjelzés, mégis Katonai Páncélruha... Ki maga? és hogy talált ránk?
A nevem Strignov, és Verebet kerestem de már mondtam...
Csak azt nem hogy miért!
Kérdezték? feleltem vissza pimaszul...
Maga nem félti nyamvadt életét mi ennek az oka?
Ez is csak a pokol egyik bugyra.
A gázmaszkos, Összefonta a kezeit és így szólt: Tehát.. Miért is jött veréb után?
Mert a csapos vérdíjat tűzött ki a fejére, de nem megölni akarom, hanem csak beszélni vele... Tudni akartam volna miért ölte meg azt a stalkert!
Mien stalkert veréb?
Egy balfasz belekotorászott a cuccomba, és átnézte a PDA-m... felnyomott volna a szolgálatnak ha nem ölöm meg...
Lehet 1 kérdésem? kérdeztem.
Kihez? kérdezte a kopasz...
Verébhez!
A gázmaszkos elöbb rám, majd verébre nézett.
Felőlem! mondta veréb.
Hogy lettél zsoldos?
Az aréna után! Zsoldos megfigyelők ültek a lelátókon, és akik túl élték, azok nagy részének ajánlatot tettek... neked is tettek volna, de te a szolgálat területén voltál be cuccolva, oda nem mehet be más, kivéve az akinek van papírja...
Hogy hogy őt is? kérdezte a gázmaszkos...
Ő Scarecrow! felelte Veréb.
Az aréna bajnok?
Igen! mondtam morcosan...
Hm... érdekes... Mit szólnál 1 ajánlathoz?
Inkább elmennék!
Hullazsákban megfelel? kérdezte a kopasz ridegen érzéstelenül...
Még elkaristolnék pár évet ha nem baj!
Akkor csatlakozz! Mondta a gázmaszkos...
Mi van? nagyon lelehetnek maradva az újonc kvótával! mondtam nevetve...
Ha márcsak fele annyira vagy hasznos mint amennyire a megfigyelő és veréb leírt már hasznodat veszem! Mondta teljes Komolysággal a gázmaszkos.
Most komolyan elgondolkoztam azon amit mondott, de van pár kérdésem, amit most fel is teszek gondoltam...
Ha már Zsoldosnak állok... Milyen zsoldra számíthatok? Kérdeztem...
A küldetés függvénye... az átlagos zsold 3500ru/hét Plusz felszerelés és ellátás!
A cuccom vissza kaphatom?
Nem! Rendszeresített felszerelés van!
Akkor lőjön agyon! feleltem...
Mi olyan értékes magának abban a cuccban? Egy AK74u, 2 colt lőszer, egy a katonáktól zsákmányolt fegyver és a páncélruha... az egészből talán az új fegyver a legértékesebb...
A páncélruhája talány, mert különbözik a katonákétól, akik megpróbáltak megölni minket...
Mi ebben olyan értékes?
Presztízs értéke van! mondtam...
Ahha vagy úgy...
a fickó sokáig gondolkozik, majd így szól...
A páncélruhát és a 2 coltot megtarthatod, a többit nem... elfogadod vagy sem?
A francba pont a kiváló AK74u-t nem amiért oly sokat harcoltam az arénán... és az új Ukrán fegyvert se Próbálhatom ki... de legalább élnék... és zsoldot is kapok, ráadás nem is rosszat... Gondoltam magamban...
Rendben... elfogadom! Mondtam.
Jó! Mondtam, majd Verébhez fordult.
Vetesd vissaz a ruhát és a pisztolyait Ralftól. Mond meg Bergnek hogy fesse át a mi színeinkre a ruhát! Valamint oszd be őt a 23as csapathoz!
A Vad területre? Kérdezett vissza...
Igen... 1 hónapja hogy ott lekaszálták a 4es egységet... Rejtekhelyestül mindenestül, meg kell gátolnunk hogy a szolgálat azt a helyet is "fertőtlenítse"
Ki alá osszam be?
Közvetlen Leshiy alá! ha ellenkezne mond hogy az én parancsom!
Jó! Felelte veréb, és felém fordult.
A gázmaszkos, megfordult és sietősen távozott, a Kopasz Gorillája meg követte...
Jól van Scare... Kövess! mondja, majd kimentünk mi is...
Kimentünk a betonszobából még több beton fogadott, de rendesen be volt világítva, a falak fehérek voltak, , úgy derék magasságba volt egy narancs színű csík, onnantól lefele sötét szürke szín volt, a padló is...
Mi ez a hely? Kérdeztem
Egy régi X labor!
Mien labor?
Mind egy, én se sokat tudok belőle. Itt balra! mondta, majd éles kanyarral eltűnt a szemem elől, de a Mondatot értve újra megláttam ahogy bekanyarodtam balra.
Pár perc ijen labirintusi séta után, bementünk egy dupla ajtós szobába.
A szoba első ránézésre kb 30m2X50m2 volt, benne egy rakás Fegyver állvány, Lőszeres ládák... Balra egy másik Dupla ajtó van, jobbra egy kb 5-6 négyzetméter nagyságú elkerített rész állt, mint 1 büfé... csak nagyobb...
Veréb oda megy és valamit mond a bent álló fickónak, aki, Kimegy a "büféből" hátra a Ládákhoz, felnyit egyet, majd kivesz egy Kisebb ládát és ide hozza.
Leteszi elénk a földre, majd veréb kezébe adja a kulcsot, ami ahhoz a lakathoz van ami a ládán van.
Kinyitja a zárat, felnyitja, és kiveszi a Pisztolyaim, és a Páncélruhát, majd vissza csuklya a ládát.
A kivett holmit fel teszi a "büfé" asztalra még mond valamit a fickónak aki vélhetőleg Ralf, aki elővesz egy kis fekete cipős doboz nagyságú koffert.
Veréb a kezembe adja a Páncélruhát, a pisztolyokat Ő maga teszi el, és a kis koffert is hozza ő maga...
Megfordult, és bementünk a másik Dupla ajtón, át még egy pár szobán, azok a szobák ami a fegyver raktártól jobbra voltak ugyan akkorák voltak mint a fegyver raktár, de ezekben nem fegyverek, hanem Zöld szekrények voltak, minden szobában legalább 4 sor... 1 sorban meg legalább 1 tucat Szekrény volt...
Mire átértünk a Technikusi parcellába, kb 3-4 szobán mentünk át...
A ruhát oda tettem a Technikus asztalára...
Veréb oda teszi a kis koffert, majd a 2 pisztolyt...
Veréb... mondtam már a pisztolyokkal nincs semmi baj... Kiválóan meg van csinálva!
Azért nézd át, és fesd át a Páncélruhát! Mondja Veréb.
Berg... mert vélhetőleg ő berg megnézi a Páncélruhát, néhol meglepődő arckifejezést tesz arcával...
Adjatok nekem 1 napot! mondja végül...
Ezt Mond Thundernek!
Fél nap akkor is kell!
Akkor jobb ha neki látsz nem? kérdezett oda neki Veréb.
De! mondta Berg Erőltetett mosollyal az arcán...
Majd a vállamnál megfogva Veréb elkísért a "Bár"ba...
Bent voltak páran... Veréb csak feltett egy kérdést, amire legalább 6 ember oda gyűlt:
Ki akar Pisontozni?
Szakáll! Ide 8 üveggel a legjobból!
Oké! válaszolta egy erős hang...
Veréb, én és a 6 Zsoldos székeket húztunk egy asztalhoz., az egyik zsoldos elővett 2 dobókockát, majd megérkezett az ital is...
áhhh... a jó öreg Jack denies! Mondta az egyik...
Whiskey? Kérdeztem...
Mit gondoltál? kérdezi egy másik...
Na jól van Üvegeket készenlétbe! Mondta Veréb, majd egy Üvegért nyúlt, ahogy az összes többi zsoldos.
Útolsó ként én is elveszem az üveget.
Mindenki ismeri a szabályokat? kérdi veréb...
Nem igazán... mondtam neki.
az baj! mondja egy zsoldos.
Se baj azért vagyunk itt hogy elmondjuk tehát ez a szabály:
Ha két dobókocka összege:
5 - az előtted lévő iszik
7 - az után lévő iszik
6 - az iszik aki utoljára érinti meg az orrát
10 - mindenki iszik
Ráadásul:
Ha a két kocka ugyanolyan akkor az egy dobókocka értékét le kell inni a dobónak, a másik értékét szétoszthatja kedve szerint
Ha valaki 2 és 1est dob dobókockával akkor ő a pisont, bárkinek a kockája hármast mutat akkor a pisont iszik. Ha valaki megdobja a 2+1et akkor ő lesz a pisont viszont ő már mindig egy korttyal többet kell igyon mint az előző pisontnak kellett
*addig dob valaki ameddig bárkit itat akár önmagát is...
Mondta el egy Fiatal hangú zsoldos...
Akkor mindenki tisztába van a szabályokkal! Kezdhessük is! Mondta Veréb, majd megfogta a 2 dobókockát és dobott....
kb az első 10 körre emlékszem....
pl Now: Nincs dupla hsz!
Strignov:
Másodnap, és harmadnap is kiverték belőlem a szuszt is... a 4ik nap azonban egy betonszobában ébredtem egy matracon, más nem is volt a szobában...
felkeltem a matracról, majd az ajtóhoz mentem, Mint szokottan az ijen szobáknál, az ajtón volt egy elhúzható kis rész, hát ráütöttem kettőt az ajtóra, mire ki is nyílt a fülecske...
Szóval ébren vagy! mondta egy hang, majd visszahúzta a fülecskét, és futást hallottam kintről...
Nemsokára, több ijen Betonon kopogó bakancsot hallottam...
Álljon hátra az ajtótól! Szólal meg ugyan az a hang, én engedelmeskedem, és leülök a matracra.
Nemsokkal később kinyílik az ajtó, és bejön a trió: a Kopasz, Veréb és a Gázmaszkos fickó...
Azt már tudjuk hogy nem katona, és nem is szolgálatos... netán semleges lenne? egy szabadúszó?
Kinek dolgozik? jöttek a kérdések sorra a gázmaszkostól...
azt hiszem... némi változatossággal, de ugyan ezeket a kérdéseket tette fel az elmúlt napokban... feleltem.
Nincs bejegyzés Pda-ján, se ruhán nincs rangjelzés, mégis Katonai Páncélruha... Ki maga? és hogy talált ránk?
A nevem Strignov, és Verebet kerestem de már mondtam...
Csak azt nem hogy miért!
Kérdezték? feleltem vissza pimaszul...
Maga nem félti nyamvadt életét mi ennek az oka?
Ez is csak a pokol egyik bugyra.
A gázmaszkos, Összefonta a kezeit és így szólt: Tehát.. Miért is jött veréb után?
Mert a csapos vérdíjat tűzött ki a fejére, de nem megölni akarom, hanem csak beszélni vele... Tudni akartam volna miért ölte meg azt a stalkert!
Mien stalkert veréb?
Egy balfasz belekotorászott a cuccomba, és átnézte a PDA-m... felnyomott volna a szolgálatnak ha nem ölöm meg...
Lehet 1 kérdésem? kérdeztem.
Kihez? kérdezte a kopasz...
Verébhez!
A gázmaszkos elöbb rám, majd verébre nézett.
Felőlem! mondta veréb.
Hogy lettél zsoldos?
Az aréna után! Zsoldos megfigyelők ültek a lelátókon, és akik túl élték, azok nagy részének ajánlatot tettek... neked is tettek volna, de te a szolgálat területén voltál be cuccolva, oda nem mehet be más, kivéve az akinek van papírja...
Hogy hogy őt is? kérdezte a gázmaszkos...
Ő Scarecrow! felelte Veréb.
Az aréna bajnok?
Igen! mondtam morcosan...
Hm... érdekes... Mit szólnál 1 ajánlathoz?
Inkább elmennék!
Hullazsákban megfelel? kérdezte a kopasz ridegen érzéstelenül...
Még elkaristolnék pár évet ha nem baj!
Akkor csatlakozz! Mondta a gázmaszkos...
Mi van? nagyon lelehetnek maradva az újonc kvótával! mondtam nevetve...
Ha márcsak fele annyira vagy hasznos mint amennyire a megfigyelő és veréb leírt már hasznodat veszem! Mondta teljes Komolysággal a gázmaszkos.
Most komolyan elgondolkoztam azon amit mondott, de van pár kérdésem, amit most fel is teszek gondoltam...
Ha már Zsoldosnak állok... Milyen zsoldra számíthatok? Kérdeztem...
A küldetés függvénye... az átlagos zsold 3500ru/hét Plusz felszerelés és ellátás!
A cuccom vissza kaphatom?
Nem! Rendszeresített felszerelés van!
Akkor lőjön agyon! feleltem...
Mi olyan értékes magának abban a cuccban? Egy AK74u, 2 colt lőszer, egy a katonáktól zsákmányolt fegyver és a páncélruha... az egészből talán az új fegyver a legértékesebb...
A páncélruhája talány, mert különbözik a katonákétól, akik megpróbáltak megölni minket...
Mi ebben olyan értékes?
Presztízs értéke van! mondtam...
Ahha vagy úgy...
a fickó sokáig gondolkozik, majd így szól...
A páncélruhát és a 2 coltot megtarthatod, a többit nem... elfogadod vagy sem?
A francba pont a kiváló AK74u-t nem amiért oly sokat harcoltam az arénán... és az új Ukrán fegyvert se Próbálhatom ki... de legalább élnék... és zsoldot is kapok, ráadás nem is rosszat... Gondoltam magamban...
Rendben... elfogadom! Mondtam.
Jó! Mondtam, majd Verébhez fordult.
Vetesd vissaz a ruhát és a pisztolyait Ralftól. Mond meg Bergnek hogy fesse át a mi színeinkre a ruhát! Valamint oszd be őt a 23as csapathoz!
A Vad területre? Kérdezett vissza...
Igen... 1 hónapja hogy ott lekaszálták a 4es egységet... Rejtekhelyestül mindenestül, meg kell gátolnunk hogy a szolgálat azt a helyet is "fertőtlenítse"
Ki alá osszam be?
Közvetlen Leshiy alá! ha ellenkezne mond hogy az én parancsom!
Jó! Felelte veréb, és felém fordult.
A gázmaszkos, megfordult és sietősen távozott, a Kopasz Gorillája meg követte...
Jól van Scare... Kövess! mondja, majd kimentünk mi is...
Kimentünk a betonszobából még több beton fogadott, de rendesen be volt világítva, a falak fehérek voltak, , úgy derék magasságba volt egy narancs színű csík, onnantól lefele sötét szürke szín volt, a padló is...
Mi ez a hely? Kérdeztem
Egy régi X labor!
Mien labor?
Mind egy, én se sokat tudok belőle. Itt balra! mondta, majd éles kanyarral eltűnt a szemem elől, de a Mondatot értve újra megláttam ahogy bekanyarodtam balra.
Pár perc ijen labirintusi séta után, bementünk egy dupla ajtós szobába.
A szoba első ránézésre kb 30m2X50m2 volt, benne egy rakás Fegyver állvány, Lőszeres ládák... Balra egy másik Dupla ajtó van, jobbra egy kb 5-6 négyzetméter nagyságú elkerített rész állt, mint 1 büfé... csak nagyobb...
Veréb oda megy és valamit mond a bent álló fickónak, aki, Kimegy a "büféből" hátra a Ládákhoz, felnyit egyet, majd kivesz egy Kisebb ládát és ide hozza.
Leteszi elénk a földre, majd veréb kezébe adja a kulcsot, ami ahhoz a lakathoz van ami a ládán van.
Kinyitja a zárat, felnyitja, és kiveszi a Pisztolyaim, és a Páncélruhát, majd vissza csuklya a ládát.
A kivett holmit fel teszi a "büfé" asztalra még mond valamit a fickónak aki vélhetőleg Ralf, aki elővesz egy kis fekete cipős doboz nagyságú koffert.
Veréb a kezembe adja a Páncélruhát, a pisztolyokat Ő maga teszi el, és a kis koffert is hozza ő maga...
Megfordult, és bementünk a másik Dupla ajtón, át még egy pár szobán, azok a szobák ami a fegyver raktártól jobbra voltak ugyan akkorák voltak mint a fegyver raktár, de ezekben nem fegyverek, hanem Zöld szekrények voltak, minden szobában legalább 4 sor... 1 sorban meg legalább 1 tucat Szekrény volt...
Mire átértünk a Technikusi parcellába, kb 3-4 szobán mentünk át...
A ruhát oda tettem a Technikus asztalára...
Veréb oda teszi a kis koffert, majd a 2 pisztolyt...
Veréb... mondtam már a pisztolyokkal nincs semmi baj... Kiválóan meg van csinálva!
Azért nézd át, és fesd át a Páncélruhát! Mondja Veréb.
Berg... mert vélhetőleg ő berg megnézi a Páncélruhát, néhol meglepődő arckifejezést tesz arcával...
Adjatok nekem 1 napot! mondja végül...
Ezt Mond Thundernek!
Fél nap akkor is kell!
Akkor jobb ha neki látsz nem? kérdezett oda neki Veréb.
De! mondta Berg Erőltetett mosollyal az arcán...
Majd a vállamnál megfogva Veréb elkísért a "Bár"ba...
Bent voltak páran... Veréb csak feltett egy kérdést, amire legalább 6 ember oda gyűlt:
Ki akar Pisontozni?
Szakáll! Ide 8 üveggel a legjobból!
Oké! válaszolta egy erős hang...
Veréb, én és a 6 Zsoldos székeket húztunk egy asztalhoz., az egyik zsoldos elővett 2 dobókockát, majd megérkezett az ital is...
áhhh... a jó öreg Jack denies! Mondta az egyik...
Whiskey? Kérdeztem...
Mit gondoltál? kérdezi egy másik...
Na jól van Üvegeket készenlétbe! Mondta Veréb, majd egy Üvegért nyúlt, ahogy az összes többi zsoldos.
Útolsó ként én is elveszem az üveget.
Mindenki ismeri a szabályokat? kérdi veréb...
Nem igazán... mondtam neki.
az baj! mondja egy zsoldos.
Se baj azért vagyunk itt hogy elmondjuk tehát ez a szabály:
Ha két dobókocka összege:
5 - az előtted lévő iszik
7 - az után lévő iszik
6 - az iszik aki utoljára érinti meg az orrát
10 - mindenki iszik
Ráadásul:
Ha a két kocka ugyanolyan akkor az egy dobókocka értékét le kell inni a dobónak, a másik értékét szétoszthatja kedve szerint
Ha valaki 2 és 1est dob dobókockával akkor ő a pisont, bárkinek a kockája hármast mutat akkor a pisont iszik. Ha valaki megdobja a 2+1et akkor ő lesz a pisont viszont ő már mindig egy korttyal többet kell igyon mint az előző pisontnak kellett
*addig dob valaki ameddig bárkit itat akár önmagát is...
Mondta el egy Fiatal hangú zsoldos...
Akkor mindenki tisztába van a szabályokkal! Kezdhessük is! Mondta Veréb, majd megfogta a 2 dobókockát és dobott....
kb az első 10 körre emlékszem....