Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
bocs.. de én vagyok a szerepjáték (Friderikusz és nagy feró keveréke) szókimondó hibákba belekötő...
pl Now: Nincs dupla hsz! :D

Strignov:
Másodnap, és harmadnap is kiverték belőlem a szuszt is... a 4ik nap azonban egy betonszobában ébredtem egy matracon, más nem is volt a szobában...
felkeltem a matracról, majd az ajtóhoz mentem, Mint szokottan az ijen szobáknál, az ajtón volt egy elhúzható kis rész, hát ráütöttem kettőt az ajtóra, mire ki is nyílt a fülecske...
Szóval ébren vagy! mondta egy hang, majd visszahúzta a fülecskét, és futást hallottam kintről...
Nemsokára, több ijen Betonon kopogó bakancsot hallottam...
Álljon hátra az ajtótól! Szólal meg ugyan az a hang, én engedelmeskedem, és leülök a matracra.
Nemsokkal később kinyílik az ajtó, és bejön a trió: a Kopasz, Veréb és a Gázmaszkos fickó...
Azt már tudjuk hogy nem katona, és nem is szolgálatos... netán semleges lenne? egy szabadúszó?
Kinek dolgozik? jöttek a kérdések sorra a gázmaszkostól...
azt hiszem... némi változatossággal, de ugyan ezeket a kérdéseket tette fel az elmúlt napokban... feleltem.
Nincs bejegyzés Pda-ján, se ruhán nincs rangjelzés, mégis Katonai Páncélruha... Ki maga? és hogy talált ránk?
A nevem Strignov, és Verebet kerestem de már mondtam...
Csak azt nem hogy miért!
Kérdezték? feleltem vissza pimaszul...
Maga nem félti nyamvadt életét mi ennek az oka?
Ez is csak a pokol egyik bugyra.
A gázmaszkos, Összefonta a kezeit és így szólt: Tehát.. Miért is jött veréb után?
Mert a csapos vérdíjat tűzött ki a fejére, de nem megölni akarom, hanem csak beszélni vele... Tudni akartam volna miért ölte meg azt a stalkert!
Mien stalkert veréb?
Egy balfasz belekotorászott a cuccomba, és átnézte a PDA-m... felnyomott volna a szolgálatnak ha nem ölöm meg...
Lehet 1 kérdésem? kérdeztem.
Kihez? kérdezte a kopasz...
Verébhez!
A gázmaszkos elöbb rám, majd verébre nézett.
Felőlem! mondta veréb.
Hogy lettél zsoldos?
Az aréna után! Zsoldos megfigyelők ültek a lelátókon, és akik túl élték, azok nagy részének ajánlatot tettek... neked is tettek volna, de te a szolgálat területén voltál be cuccolva, oda nem mehet be más, kivéve az akinek van papírja...
Hogy hogy őt is? kérdezte a gázmaszkos...
Ő Scarecrow! felelte Veréb.
Az aréna bajnok?
Igen! mondtam morcosan...
Hm... érdekes... Mit szólnál 1 ajánlathoz?
Inkább elmennék!
Hullazsákban megfelel? kérdezte a kopasz ridegen érzéstelenül...
Még elkaristolnék pár évet ha nem baj!
Akkor csatlakozz! Mondta a gázmaszkos...
Mi van? nagyon lelehetnek maradva az újonc kvótával! mondtam nevetve...
Ha márcsak fele annyira vagy hasznos mint amennyire a megfigyelő és veréb leírt már hasznodat veszem! Mondta teljes Komolysággal a gázmaszkos.
Most komolyan elgondolkoztam azon amit mondott, de van pár kérdésem, amit most fel is teszek gondoltam...

Ha már Zsoldosnak állok... Milyen zsoldra számíthatok? Kérdeztem...
A küldetés függvénye... az átlagos zsold 3500ru/hét Plusz felszerelés és ellátás!
A cuccom vissza kaphatom?
Nem! Rendszeresített felszerelés van!
Akkor lőjön agyon! feleltem...
Mi olyan értékes magának abban a cuccban? Egy AK74u, 2 colt lőszer, egy a katonáktól zsákmányolt fegyver és a páncélruha... az egészből talán az új fegyver a legértékesebb...
A páncélruhája talány, mert különbözik a katonákétól, akik megpróbáltak megölni minket...
Mi ebben olyan értékes?
Presztízs értéke van! mondtam...
Ahha vagy úgy...
a fickó sokáig gondolkozik, majd így szól...
A páncélruhát és a 2 coltot megtarthatod, a többit nem... elfogadod vagy sem?

A francba pont a kiváló AK74u-t nem amiért oly sokat harcoltam az arénán... és az új Ukrán fegyvert se Próbálhatom ki... de legalább élnék... és zsoldot is kapok, ráadás nem is rosszat... Gondoltam magamban...
Rendben... elfogadom! Mondtam.
Jó! Mondtam, majd Verébhez fordult.
Vetesd vissaz a ruhát és a pisztolyait Ralftól. Mond meg Bergnek hogy fesse át a mi színeinkre a ruhát! Valamint oszd be őt a 23as csapathoz!
A Vad területre? Kérdezett vissza...
Igen... 1 hónapja hogy ott lekaszálták a 4es egységet... Rejtekhelyestül mindenestül, meg kell gátolnunk hogy a szolgálat azt a helyet is "fertőtlenítse"
Ki alá osszam be?
Közvetlen Leshiy alá! ha ellenkezne mond hogy az én parancsom!
Jó! Felelte veréb, és felém fordult.
A gázmaszkos, megfordult és sietősen távozott, a Kopasz Gorillája meg követte...

Jól van Scare... Kövess! mondja, majd kimentünk mi is...
Kimentünk a betonszobából még több beton fogadott, de rendesen be volt világítva, a falak fehérek voltak, , úgy derék magasságba volt egy narancs színű csík, onnantól lefele sötét szürke szín volt, a padló is...
Mi ez a hely? Kérdeztem
Egy régi X labor!
Mien labor?
Mind egy, én se sokat tudok belőle. Itt balra! mondta, majd éles kanyarral eltűnt a szemem elől, de a Mondatot értve újra megláttam ahogy bekanyarodtam balra.
Pár perc ijen labirintusi séta után, bementünk egy dupla ajtós szobába.
A szoba első ránézésre kb 30m2X50m2 volt, benne egy rakás Fegyver állvány, Lőszeres ládák... Balra egy másik Dupla ajtó van, jobbra egy kb 5-6 négyzetméter nagyságú elkerített rész állt, mint 1 büfé... csak nagyobb...
Veréb oda megy és valamit mond a bent álló fickónak, aki, Kimegy a "büféből" hátra a Ládákhoz, felnyit egyet, majd kivesz egy Kisebb ládát és ide hozza.
Leteszi elénk a földre, majd veréb kezébe adja a kulcsot, ami ahhoz a lakathoz van ami a ládán van.
Kinyitja a zárat, felnyitja, és kiveszi a Pisztolyaim, és a Páncélruhát, majd vissza csuklya a ládát.
A kivett holmit fel teszi a "büfé" asztalra még mond valamit a fickónak aki vélhetőleg Ralf, aki elővesz egy kis fekete cipős doboz nagyságú koffert.
Veréb a kezembe adja a Páncélruhát, a pisztolyokat Ő maga teszi el, és a kis koffert is hozza ő maga...
Megfordult, és bementünk a másik Dupla ajtón, át még egy pár szobán, azok a szobák ami a fegyver raktártól jobbra voltak ugyan akkorák voltak mint a fegyver raktár, de ezekben nem fegyverek, hanem Zöld szekrények voltak, minden szobában legalább 4 sor... 1 sorban meg legalább 1 tucat Szekrény volt...
Mire átértünk a Technikusi parcellába, kb 3-4 szobán mentünk át...
A ruhát oda tettem a Technikus asztalára...
Veréb oda teszi a kis koffert, majd a 2 pisztolyt...
Veréb... mondtam már a pisztolyokkal nincs semmi baj... Kiválóan meg van csinálva!
Azért nézd át, és fesd át a Páncélruhát! Mondja Veréb.
Berg... mert vélhetőleg ő berg megnézi a Páncélruhát, néhol meglepődő arckifejezést tesz arcával...
Adjatok nekem 1 napot! mondja végül...
Ezt Mond Thundernek!
Fél nap akkor is kell!
Akkor jobb ha neki látsz nem? kérdezett oda neki Veréb.
De! mondta Berg Erőltetett mosollyal az arcán...
Majd a vállamnál megfogva Veréb elkísért a "Bár"ba...
Bent voltak páran... Veréb csak feltett egy kérdést, amire legalább 6 ember oda gyűlt:
Ki akar Pisontozni?
Szakáll! Ide 8 üveggel a legjobból!
Oké! válaszolta egy erős hang...
Veréb, én és a 6 Zsoldos székeket húztunk egy asztalhoz., az egyik zsoldos elővett 2 dobókockát, majd megérkezett az ital is...
áhhh... a jó öreg Jack denies! Mondta az egyik...
Whiskey? Kérdeztem...
Mit gondoltál? kérdezi egy másik...
Na jól van Üvegeket készenlétbe! Mondta Veréb, majd egy Üvegért nyúlt, ahogy az összes többi zsoldos.
Útolsó ként én is elveszem az üveget.
Mindenki ismeri a szabályokat? kérdi veréb...
Nem igazán... mondtam neki.
az baj! mondja egy zsoldos.
Se baj azért vagyunk itt hogy elmondjuk tehát ez a szabály:
Ha két dobókocka összege:
5 - az előtted lévő iszik
7 - az után lévő iszik
6 - az iszik aki utoljára érinti meg az orrát
10 - mindenki iszik
Ráadásul:
Ha a két kocka ugyanolyan akkor az egy dobókocka értékét le kell inni a dobónak, a másik értékét szétoszthatja kedve szerint
Ha valaki 2 és 1est dob dobókockával akkor ő a pisont, bárkinek a kockája hármast mutat akkor a pisont iszik. Ha valaki megdobja a 2+1et akkor ő lesz a pisont viszont ő már mindig egy korttyal többet kell igyon mint az előző pisontnak kellett
*addig dob valaki ameddig bárkit itat akár önmagát is...
Mondta el egy Fiatal hangú zsoldos...
Akkor mindenki tisztába van a szabályokkal! Kezdhessük is! Mondta Veréb, majd megfogta a 2 dobókockát és dobott....
kb az első 10 körre emlékszem....

Átkozott Kuznyecov! Többször mondtam már neki, hogy a hadnagy jóval különlegesebb kiképzést kapott mint akármelyikünk is a zónában.
Szóval jóval agyafúrtabb is. De nem volt hajlandó meghallgatni. Helyette inkább elküldött engem a többi katonai stalkerrel együtt a futkosóra, majd Agropromba csatornát tisztítani. Mekkora egy s*ggfej!
Na mindegy! Addig is elvonja a figyelmem a bosszúról és az idegességemet levezethetem a patkányokon idelent.
Amúgy rohadt büdös van itt lent. Mintha valami rohadna...... Szerencsére még megvan a ruhához járó gázmaszk.
Esküszöm ha ezzel végeztem, rávetem magam az ügyre és a végén mégiscsak elkapom azt a szemetet.
Nem hibázhatok többet! Az már a rangomba kerülne.
Ha egyszer elkapom a hadnagyot, akkor aztán nem lesz kegyelem! Leverem rajta az összes bosszúságomat. Emiatt a fickó miatt nincs nyugtom már 4 napja.
Most pedig itt rohadok ebben a pöcegödörben. A fiúkkal már itt vagyunk egy jó ideje. Remélem hamar végzünk és utána kipihenhetem magam.
Szerencse hogy az őrmester nem olyan nagy rohadék mint Kuznyecov. Így mindig segít nekünk elsumákolni valamit. Ha vodkáról, pénzről, kajáról, esetleg némi kis csavarlazítóról van szó akkor számíthatunk rá.
Persze csak ha ő is részesedik valamennyire.
Néha még azt se tudjuk, hogy hogy tudja így leplezni ezeket. Ha ezt az őrnagy megtudná, akkor kő kövön nem maradna.
Ha ezzel végeztem, akkor biztos hogy rágyújtok egy szál "nyugtatóra" Nemrég vettem egy közelben portyázó stalkertől sutyiba. Eszméletlen jó anyag! :D
A holnap asszem nagyobb erővel fog indulni.

Mielőtt megkeresném wolf-t lemegyek az itteni kereskedőhöz, venni valami kaját. Lemegyek a pincébe, ott találok egy nagydarab melákot, aki épp grillcsirkével tömi a fejét.
Bizar látvány...
Igyekszik lenyelni a falatot, és kérdi hogy : - mi kell ?
- némi ennivaló.
-Van pénzed ?
-Van.
-Van még grilcsirke, megvesz-400 rubel...
-Annyit nem adok érte. ( Még akkor sem, ha éhes vagyok....)
-Akkor nincs kaja.
-Úgy látom hogy nem éri meg vele alkudozni, inkább odaadom a neki a 400 rubelt.
-itt a kaja. viszlát.
-Kösz helló.
Feljövök a pincéből, szétnézek, keresni kénne valami nyugis helyet, kb 20 méterre egy ha mellé le telepedek, és eszek.
Immár jóllakottan gondkozom hogy mit csináljak.
Munka kellene, mostmár tényleg megyek wolf-hoz...

Apropó pénzt (még nem rontottál el semmit) 1 Bizonyos kicsi összeggel kezdesz mint pls 1000 Rubel (mások kevesebbel kezdtek de mivel neked minden drága) és ezért nem örökké van pénzed,valamikor koplalni fogsz,valamikor meg meghivsz mindenkit italra,szoval ahogy veszed a cuccokat,mindig megy lefelé,néha néha lekell irni hogy most Ennyi meg ennyi pénzed van,egyenlőre még nem hibáztál semmit így tovább :)

A köztes lét folyosóin ( Első helyszín)
Minden tejfehér. Képek villannak előttem. Egy közepes marmagasságú,enyhén göndör szőrű,körtefejű,fekete kutyáé. Izzanak a szemei. Nem,nem izzanak. Meleg fénnyel,barnás-narancsos színben pompáznak,mint a borostyán..
Egy mocsár szélén áll,nagyon tanácstalanul.
Lát....
A társai távolodnak tőle,de azzal már nem foglalkozik. Ők csak a szag után haladnak,és eltűnnek a semmiben.
Újabb kép.
A kutya szemével látom. Mintha egy belső nézetű játékot játszanék,de itt fegyver helyett csak harapni,és karmot mélyeszteni tudok. Az áldozatomat hátulról gyűröm le,és nem engedem el. lassan fogy az ereje. Az enyém is,de az övé hamarabb. Győztem.
A kutya ÉN vagyok.
Egy ember arca. A Társamé.
Folyamatosan bombáznak a képek,s csak villanásszerűen érzékelem őket.
Egy rejtélyes föld alatti pince,tűzpárbajok sorozat,amikor csak lapulok a félelemtől,meg a vörös-narancs színek milliónyi árnyalatában izzó égbolt,amitől egyre jobban érzem magam,mindenki más föld alá bújik,vagy meghal.
Én nem. Én élvezem. Simogat.

A köztes lét folyosóin (Második helyszín)

Dübörgő rotorzaj,és a domb mögül felbukkanó fertelmes jármű szélvihart kavaró lebegése.
Egy tüzes és mindent elborító felvillanás,a dübörgésnél is hangosabb robbanás zaja.
A testem kívülről. Félig egy falba rekedve,összetörve,erőtlenül.
Minden tiszta vér...
Egy utolsó dörrenés,és megint a tejfehér ,sehol sincs és meghatározhatatlan helyszín.

A köztes lét folyosóin (Harmadik helyszín)

Egy fehér köpenyes,esetlen figura. A Társam megint jelen van...
Nem értem, Ő hogyan keveredik ide?
Egy halott város éjjel. Immáron fájdalmas,mégis idegen emlékek egész sora. Az estelen figura most én vagyok,egy kutya ösztöneivel.
Mi történik?
Az erőmű,erre tisztán emlékszem,de korábban másmilyen,sokkal kisebb és kevésbé komor volt. Szürke betontömeg,valósággal nyomaszt.
Zegzugos,homályos folyosók,és egy kéken világító,meghatározhatatlan anyagú ,pulzáló és erősen vibráló folt a falon. Belelépek.

A köztes lét folyosóin (Negyedik helyszín)

Egy korábbi idősík. Barátságos,idilli környezet,őszi táj,de nem Ukrajna,sem pedig Oroszország. Távolabb térben és időben.Csinos ház, a bejárón vörös színű izomautó....
A kívánság,igen a kívánságom teljesült.
Két gyerek,szép feleség,karrier,kiszámítható létezés. Sokáig. Nyugodt öregkor,nyugodt halál.

A köztes lét folyosóin (Utolsó helyszín)
Visszatérés a fehér semmibe. Minden tiszta és világos. Tudom,megint megszűnik ez a semmi,és valamivé válik majd. Várom a pillanatot. Kezdet és vég értelme összeállt. A feladat adott. Tudom,mi vár rám,és mi lesz a dolgom....

A koszos,sokat látott téglafalon-éppen a betontócsa mellett,ahol az imént a macska eltűnt- bizarr módon függőlegesen hullámzó,kékes derengést kisugárzó folt jelenik meg,amiből egy közepes méretű-minden valószínűség szerint aligha pedigrés-fekete kutya lép ki,nyakán egy vastag,nem meghatározható anyagú,zöldesen fluoreszkáló nyakörvvel.
Liheg,nyelve kilóg,látszik rajta,hogy szomjas.
Szeme narancsos fényben irizál,szembogara nincs,de semmi nem utal arra,hogy vak lenne. Ellenkezőleg. A poros félhomályban-mintha csak átlátna a homályon-biztos léptekkel,ügyet sem vetve a megrökönyödött embercsapat hitetlenkedő tekintetű többi tagjára,a sebesült férfihez baktat,leül előtte,és sokatmondóan a szemébe néz,s vigyorog.
Jobb mancsát emeli,és a sebesült férfi térdére rakja.
"Megérkeztem. Itt vagyok Szomjas vagyok,itass meg. A te feladatod..."-közli gondolatával,amit a sebesült azonnal megért,bár a kutya egy hangot sem ad ki,folyamatos lihegésen kívül.

Leülünk, elvileg abból a célból, hogy megbeszéljük, hogy miként tovább, amikor a már-már megszáradt betontócsa melett a már-már bezáruló semmifoltból kipattan egy nagydarab fekete kicsit csapzott kutya, a naykán egy fluoreszkáló nyakörv.Mindenki nézi,odajön hozzám, a jobb lábát a bal téremre teszi, és ettől a pilanattól kezdve, tudom azt, hogy szomjas és hogy ennek a problémának a megoldását tőlem várja.Hogy miért pont tőlem, azt nem "mondta" meg.Feltápászkodom, ekkor valaki megjegyzi, hogy be kéne cuccolni kintről, mert mintha savas-eső közeledne.A kulacsomból jobb híján a kezembe öntöm a klacs alján lévő maradék vizet, a kutya hón kiissza belőle.Igazából mindig a macskákat szeretem jobban.A kutyák mohóságából akármilyen jómódba vannak tartva sosem tűnik el az újgazdagok jelleme, míg a macska ha csak pár csepp tejet kap is azt is az arisztokraták eleganciájával lefetyli ki a tányérkából.Na mindegy.Miután kiitta a kezemből kér még, de mutatom az üres kulacsot.A biztonság kedvéért még beleszagol, de látja, hogy üres.Már mondják, hogy menjek nekik segíteni, mondom a kutyának, hogy várjon meg.Elindulok, hátranézek, az meg nyugodtan ül a helyén.Trükkös egy állat.Kimegyek, behozok pár lőszeresádát, a kutya vár, aztán behozok egy hordó vizet, amiból megint töltök a kezembe, megint kiissza.Mostmár nem kér többet, csak boldogan néz és csóválja a farkát.Behozzuk a még kint lévő cuccokat, aztán még beállunk a kocsikkal egy kisebb faliget alá aztán még leterítjük őket nájlonnal, hogy ne legyen bajuk az esőtől.Visszamegyünk, már el is eredt.A kutya csak néz, mindenki örülötte ül.Ne tetszik neki a helyzet, inkáb odajön a lábamhoz.Elhatározzuk, hogy holnap körülnézünk, és helyrerakjuk azokat a gyártósorokat, amit az egyik csoport talált.Állítólag valami fegyvergyár szerűség volt.Tüzet rakunk,tarhálok valakitól cigit, mindjárt jobb.A kutya meg elnyújtózik a tűz melett, hideg lehetett ot, ahonnan jött.Én vagyok először őrségben, így egyhuzamba alszok, miután leváltanak.

A Társam-ő még nem tudja,mert nem akartam vele közölni-megitat.Kétszer is egymás után,ami nagyon jól esik. Furán néz rám,ahogyan lefetyelem a folyadékot,és közben azt gondolja,milyen mohó jószág ez.
Az előttem a semmibe vesző félmacskára gondol,ó,tudom,ezeknek régebben a Nyau nevet adtam,most meg...Szóval ismerem a nevüket,potosan ismerem álnok természetüket,és hogy Társamból valami információt akartak volna kiszedni az egy átkozott példányon keresztül.
Hogy mennyire gyűlölöm,amikor helyet kell csinálnom magam számára valaki lelkében,s az meg folytonosan másokhoz hasonlít.
No,de hagyjuk. A lényeg,hogy ért engem,bár nem ébredt még igazán tudatára,és én is értem őt. Emberi szavakat nem formálhatok, a torkom, a szám, , a légcsövem alkalmatlanok erre,de a gondolataimat pontosan tudom,kinek m,miért,s hogyan adjam át,pusztán az illetőre kell összpontosítanom. Pont azt és úgy cselekszik,ahogy kértem tőle.
Az épületben,vagy valamiféle romban-nem nevezném épületnek,inkább olyan gyárcsarnokféle lehet,mint a kikötőkben látni,de nagyon rozsdás- a többiek-más embertársak-már nem is csodálkoznak a megjelenésemen,pedig jól esne egy kis álmélkodás....
Úgy tesznek,mintha ott sem lennék,már annyira természetesnek veszik a jelenlétemet,annyira hozzászoktak a furcsábbnál furcsább történésekhez.
Tüzet gyújtanak,én is közelebb húzódom,nem kergetnek el. Jól esik a meleg lángok,ó,ennek is volt neve rég,vagy talán nem is olyan régen(?) ,a táncoló fényes...
Álmosan pislogok,tudom biztonságban vagyok,felesleges lenne bármiért is aggódnom. legalábbis holnap reggelig.
Aztán majd meglátjuk.

Épp fenyeget minket ez az őrült fizikatanár, mikor teljes nyugalommal közénk sétál Antinovics elvtárs, a vállán a porcelánmacskával, valameikőjük egyet szól, nem hallom mit, mire a fizikatanár fogja magát, és elkezdi kapirgálni az egyik üveget egy körzővel.Ezután az elvtárs vállán üldögélő macska elrugaszkodik, majd szépen eltűnik a fizikatanár egyik anomáliájában. Úgytűnik befejeződtek a hülyeségek, mintha kezdene visszaülni a gyárra a nyugalom. Épp letelepszünk megbeszélni a továbbiakat, mikor az egyik eltűnő anomáliaszerűségből előpattan egy nagyobb fekete kutya, fluoreszkáló nyakörvvel. Mit sem törődve a körülötte csodálkozó emberekkel, egyenesen kucsmás barátomhoz, megy, és melé telepszik, és mintha szólna az elvtársnak, az önt neki egy kis vizet.Gyorsan megszokjuk az új tagunkat, és kiosztjuk újra a feladatokat, az emberek egy része bepakol, letakarják a teherautókat, a többiek próbálják összerakni a gépeket, elrendezni a temérdek rozsdás alkatrészt, és valami kinézetet összehozni a helynek. Én összeszedtem egy pár embert, és még 1 keresgélőútra indulunk.Most az alagsort célozzuk meg, hátha ott több sikerrel járunk.Itt is raktárakat találunk, szépszámmal, de ezekben már vannak elszórtan alkatrészek... igaz hogy szinte megette a rozsda, de annyi látszik hogy ezek fegyverek részei. Haladunk teremről teremre, mikor a folyosó utolsó ajtaját próbálnánk kinyitni, nem sikerül. Zárva van.Végül is egy kis ösztökéléssel sikerül kinyitni az ajtót, és hát, benyitva egy 2*2 méteres irattárban találjuk magunkat.Lekapok 1-2 kötegelt dokumentumot,munkavédelmi szabályok leírása, betartatása.Nem ezt keressük, de jóljöhet még. Következő: a gyár fő termelési dokumentációi, sorozatgyártott termékek listája.... jók lesznek még ezek nekünk... Felküldöm a többieket, segítsenek odafent, majd ha találok valami fontosat.Nyugodtan elkezdem olvasgatni a mappák címeit, és hopp, Ak-47 gyártása alapanyagtól kész fegyverig... ez kell nekünk... :D szépen kiszedegetem a köteteket,van vagy 500 oldal... nyugisan felsétálok vele, majd lerakom a többiek elé, majd megszólalok: úgytűnik találtam melót :D

Mindenfelé szétszéledő emberek zajára felriadok. Talán készülnek valahová? A Társam sincs itt,de érzem a jelenlétét,ezért nem aggódok,hanem érdeklődve egy másik ember nyomába szegődök,aki végül is az épület mélyebb szintjeire jut el,koszos,poros irodákba veszi magát be,és nagy elánnal tanulmányoz mindenféle csakúgy-a helyszínhez nagyon is hasonló-koszos és poros iratokat,amikről lefújja a piszkos rétegeket,véletlenül pont az orrom irányába.
Nagyot tüsszentek,nem tetszik a dolog,sarkon fordulok,és visszamegyek oda,ahonnan elindultam.
A többiek mindenféle gépelemeket hoznak különböző helyekről,ezeket érdeklődve figyelem,bár fogalmam sincs,mi mire való.
Nem tanultam soha semmiféle szakmát,elvégre csak egy szanitéc/orvosasszisztens voltam korábban,ahhoz értek valamit,de ezek a brutális acélalkatrészek nem nagyon tudnak lekötni.
Azaz hogy...
No,nézzük csak!
Az egyik ilyen szögletes,peremes és éles darabba könnyedén belelátok,ezen már meg sem döbbenek,de azon nagyon is,hogy eltérően a többitől,ebben van egy hatalmas belső repedés,ami viszont nem megy a felszínéig.
Ráadásul a szóban forgó rész csak egy része a permes,szögletes darabnak,de ez egy vastag tengellyel csatlakozik rá,és henger alakú,,feltételezem,mozgó dolog,és körben forog.
Ennyi még az én sekélyes ismereteimből is kitelik....
És mert viszonylag tömör anyagnak tűnik,feltételezem,nagy forgási sebessége van.Márpedig,ha ez a forgásnál kettéreped.... Na neeee,ezt nem engedhetem.
Melléállok,mindkét mancsom rárakom,és teljes hangerőmmel magos,idegesítő hangon vonyítva visítani kezdek,közben kapargatom a kérdéses hengert,s remélem észreveszik.
A munka megáll, az emberek érdeklődve közelítenek,de a sem a Társam,sem pedig a lenti irodában matató fegyveres férfi nincs még itt.
Kitartóan vonyítok,és megpróbálom őket gondolataimmal befogva, a helyszín felé terelgetni!

Valahogy másnap 1 óra körül ébredtem... a bár egyik asztalán mégpedig úgy hogy a szám nyitva, abból pedig tengernyi nyál kifolyva az asztalra... zsibong a fejem, és picsa másnapos vagyok...
a bárpultos, oda tol az orrom alá egy Gőzölgő kávét...
Felnézek felé... Erős fekete szakállú kb 50es éve felett járó kopasz emberke...
A ház ajándéka, ha már voltál olyan kedves és nem rókáztál szét mindent mint a ivócimboráid!
Hogy?
Csak azt mondom hogy te vagy az egyetlen aki nem rókázta szét a báromat az este! itt egy kávé jutalmul, na meg itt van 2 tabletta, ez majd kitisztítja az elméd!
Oké... thx! Mondtam, majd az első korty kávával lenyeltem a 2 tablettát...
Lassan szürcsölgetem tovább a kávémat, Veréb lép be a helységbe.
Siess Scare, a felszerelésed kész!
Azt hova mennyek?
Ne szarjá megvárlak, de siessél meginni azt a rohadt kávét!
Jó van! mondtam neki vissza dacosan.
pár percen belül megittam a kávét, és mentem is kifele, Verébbel együtt.
Berghez vezetett az utunk első szakasza, Átvettem a Páncélruhát, ami immáron Szürkés kékes színben pompázott... kaptam 2 combtokot, abba a 2 pisztolyom. Belemásztam a ruhámba, a sisakot, az övemre csatoltam, és úgy mentünk tovább. át Ralfhoz az ellátmányoshoz.
Ralf! Standard városi, As, pa! mondta Veréb begyakoroltan a szöveget.
A fickó hátra ment, előhozott egy Trs302est hozzá 2x5 tárat, 4 F1es repesz gránátot, 2 füstgránátot, majd megállt hirtelen...
Mien kaliberű a pisztolyod? kérdez felém Ralf.
.45 ACP! feleltem.
Megint hátra megy, és előhozott, 2x 4 tárat, meg 2 doboz ömlesztett lőszert.
Na.. amit ömlesztve kaptál az Hidro shock lőszer! csinnyán vele mert piszok drága, de kevlárnál üt mint a mennykő! Mondta Ralf.
Asszem ennyi is...
Távcső? kérdezett Veréb.
Jah igen az lehet kell...
Hátra fordul, majd kinyit egy fiókot, és kivesz egy távcsövet amit a fegyverre fixál fel.
No fiam.. a távcső állítható 1.6tól 2.4ig, épület harcra és utcai harcokra ideális és ezzel meg is van a Standard cucc!
Felpakoltam magamra a tárakat, a kezembe vettem a Trs-t ekkor nézem hogy már alapból van rajta fegyverszíj, hát vállra is vettem a fegyvert.
a gránátokat a megfelelő helyre biggyesztettem, majd Tovább mentünk.
pár perc séta után kiértünk egy tágas teremhez, a közepén Méretes hogy is mondjam... üresség volt...
A afféle érdekes Csiga lépcső kialakítása volt a liftnek felfele/lefele...
A liftnél várt 2emberke Pilóta sisakkal a fején, amint megláttak, beszálltak a liftbe, majd megvártak míg oda nem értünk, majd elindították a liftet...
A lift beszállva láttam mekkora is a hely valójában...(Kb egy Metro 2033as D6ost képzeljetek el)
Atyám!... Mekkora ez a labor? mondtam teljesen leszakadt pofával a bámulkodástól...
Elég nagy ahhoz hogy akár Moszkva alatt is elférjen! mondta az egyik pilóta...
Az kurva nagy! mondtam.
Hát igen... de mint leesett gondolom, hogyha föld alatt vagyunk, több tízméternyi beton a kívülső fal... így semmilyen Műhold, vagy katonai gyakorlat ki nem szúrhat még véletlen sem...
meg kell valljam ezek a tudósok annó nagy bűvészek lehettek... egy ekkora labort felhúztak 7 év alatt! csöndben a legkisebb feltűnés nélkül...
Folytatta pilóta...
Csak aztán történt valami gebasz és kihalt a hely...
A zsoldos vezérek rátaláltak, és megtettük HQnak!
elvileg megegyezéses alapon a tudósokkal...
Úgy tudtam a tudósok és a Zsoldosok ellenfelek!
A tojásfejekre gondol Yantar környékén? Igen őket rendszerint le is támadjuk... megbízásokra persze... akiké ez a labor volt nem igazán akarják hogy azok a tojásfejek rátaláljanak a titkukra... no de sokat fecsegtem megint...Mondta végül a pilóta és ez után már 1 szót sem volt hajlandó mondani...
Kb 2 percig haladtunk fele-fele mire felértünk.
Onnan még egy jó százmétert mentünk egy Végül beomlott vasúti vonalon, annak a jobb oldalán azonban Lépcső fokol álltak ki a betonból, föltekintve több 10 méter...
Ohh anyám... mondtam, majd neki álltam felmászni...
egy Fakunyhóban találtam magam, megvártam a többieket is , majd kimentünk, egy sűrű erdős területen voltunk, Veréb Ránéz a PDA-jára, majd Int hogy merre.
Egy kis ösvényen mentünk, kb 200 métert fel egy dombon, amikor megpillantottam egy rejtő hálót egy tisztáson, amit körbe vett a természet...
Oda mentünk, De kb 30 méternél jártunk amikor valaki oda kiállt: Mennydörgés!
Villám! Feleli vissza Veréb.
Jól van fiúk ne lőjetek! mondja a hang, ekkor nézem, hogy rejtőhálóban lévő fickók, de több mint 1 tucat van a sziklák és a fák tövében amiket eddig észre se vettem... te jó ég... egyik ábrándulásból a másikra ébredek...
Innentől felgyorsultak az események...
Segítettem a pilótáknak lerángatni egy elég nagyméretű rejtőhálót egy Helikopterről, majd felszálltunk rá, és útnak eredtünk Vad terület felé...

Reggel felkelünk, keresgélünk valami hasznosítható dolog után, a gyár felső emeletén megtaláljuk a gyártósorokat, csak össze-vissza vannak tologatva, aztán ezt most el is kéne rendezni.Úgy szemmértékre összerendezzük őket, amikor feljön a tegnapi jövevény, aki roppant szerény módon ma még semmit nem kért.Én meg megyek le, megint keresek valakit, akinek van még cigije.Azon filózok, hogy vennem kéne már, mert a fogyasztásom mértékét arra tekintettel, hogy másoktól kérek kizsákmányolásnak minősítik. :)
Egyszer csak valami iszonyatos hangerővel földöntúli vinnyogásba kezd.Már a porcelánmacska visszatértére készülök, kezemben felhúzott fegyverrel rohanok az emeletre, amikor meglátom, hogy a fekete kutya az egyik nagyobb gép oldalát tapicskolja a tapancsaival, és közben ezt a hangot adja ki.
Rámnéz, aztán a frissen megjelent Mihailra, aztán tovább tapicskolja a gépet egy bizonyos ponton, néha morog rá.Valami azt súgja, hogy szét kéne szedni.Azt már nem tudom, hogy miért, de abban biztos vagyok, hogy addig nem maradna nyugton az állat, amíg erre sor nem kerül, és amúgy is késztetést érzek rá.Szólok pár elvtársnak, hogy feszítsük már le az oldalát, mert valami biztos van benne, ha a kutya nem haggya békén.Leszedjuk az oldalát, a kutya rögtön ugrik bele, mint aki ürgét szimatol.Bent kapar valamit, legörnyedek, megnézem mivel szórakozik, látom, hogy valami fogaskereket forgat.Kiszedem belőle a feekete kutyát, én hajolok bele, gyufát gyújtok, a fényénél nézelődök, leég.Jobb hangefekt híján:Serc!
Megint nézelődök, megint semmi.Serc!Látom már, egy nagyobb fogaskerék még mindig forog, egy kicsit közelebb hajolok hozzá...Anyád!
Serc!Nehogy ez is ráégjen a körmömre.
Ezt a fogaskereket kéne innét kiszedni.
Serc!Kiszedem, lerakom, mostmár csak valami olyasmit kéne találni, amivel lehet helyettesíteni.A kutya boldogan nézi a frissen kibányászott fogaskereket,aztán megofgja, és elhurcolja valahova.Mindegy, úgy is meg volt repedve.Most már csak egy ilyesmi fogaskereket kéne találni.Csak az a baj, hogy mivel a kutya elvitte nem tudjuk,, hogy pontosan miet is.Mihail valami sárga papírokat lobogtat minden felé, hogy rajta vannak a fogaskerék paraméterei.Sőt még a gyártósort is össze tudjuk rendezni ez alapján.
Király, fogytán a kaja meg a víz, a cigi pedig elfogyott, és megint melózunk.Legalább ez tartja az emberben a lelket.Ha tartja.

A vonyításomra odasereglőket a két Társam taszigálja szépen ketté,és nekiállnak feszegetni a kérdéses alkatrészt,majd egy belső,repedt-az emberi szem számára nagyon nehezen észlelhető-repedést fedeznek fel annak belsejében elhelyezkedő fogaskerékben....
Az ártatlanok-pedig tudom van nekik elemes lámpájuk-egy gyufával-kis táncoló fényes láng,ó milyen költői vagyok-fényénél nézegetik az olajosan csillogó közdarabot,eszükbe nem jutna bekapcsolni a sisaklámpák erős fényét,majd megállapítják,hogy hasznavehetetlen.
Na,jó,!
Ha az akkor én elviszem,és hirtelen kikapom a kezükből,mert amúgy meg,kutya létem okán,szeretek érdekes dolgokat megrágcsálni. Valahogy szűkségét érzem,annak ellenére,hogy látom a dolgokat belülről,de ez valamiképpen nem elégíti ki a kíváncsiságomat.
Tudjátok,ez olyan dolog,mint amikor az ember gyönyörű színes filmet néz,de sem a szagokat,sem a szelet,sem a fennen táncoló napsugár melegét nem érzi.
Puszta látvány,semmi több...
Az íze viszont rettentő gusztustalan. Olaj,és ásványi. Nyáladzok,öklendezem,ráadásul szomjas is vagyok. Valahonnan vizet kellene szerezni.
Ekkor eszembe jut,hova is mehetnék. Tudom,az ilyen épületekben vannak rejtett ciszternák az ipari víz számára.
Megerőltetem magam,és már megint mindent sárgásfehérben látva észreveszek alattunk,az előbbi pincesoron egy elfalazott tartályt,ami félig teli van valamiféle folyadékkal. Hogy pontosan víz e az,nem tudhatom,de leballagok,és elkezdem a vékony,meglehetősen porlékony téglafalat kaparni. Közben első Társam felé gondolatban jelzek,hogy nem ártana némi szerszámot kézbe véve segédkezni,hogy közelebb jussunk a tartályhoz.
Ha sikerült a gyár korábbi gazdáinak azt légmentesen lezárni,akkor még van némi remény,hogy nem poshadt,fertőzött. ha meg igen,akkor egy kis forralás, fertőtlenítés,meg némi titán-oxid ,műgyanta úgy is segíthet a dolgon....Reménykedem,hogy ezt az itt levők is ismerik?
Munka közben azonban a fal túloldalán furcsa alakok mozgását érzékelem. A csákány meg a lapát lehet kevés lesz ide....A hátamon is feláll a szőr,valami szörnyű dolog van a fal túlsó oldalán,nemcsak a folyadékkal telt tartály. Sőt lehet,az a valami is épp ezt folyadékot áhítozza,vagy őrzi!

Vissza megyek a faluba, még mindig a tűznél ül az a két ember, odamegyek hozzájuk.
-Hol van Wolf ?
-Ott van, ő az... és rámutat egy nagyobb darab kapucnis fickóra.
hmmmm....ő fog nekem munkát adni ? Kicsit fura, de azért odamegyek.
-Üdv, Fjodor Petrovics vagyok, újonc, valami munkát szeretnék. - Szinte nem is kell mondania semmit, látom az arcán hogy mit gondol...
-Újonc ?
-Igen, most érkeztem a zónába.
-Miért biznék meg benned ?
-Nincs okod bizzni bennem, de nem bízni sem. Adj valami munkát és rájössz hogy tisztességes vagyok.
-Rendben, de nem fogok sokat fizetni.
-Nem is várom el.
-Figyelj, a munkád a következő : a katonasághoz kell menned ma éjszaka,és megnézzni hogy mennyien járőröznek este, illetve milyen időközönként. Pontos jelentést kérek!
-Rendben. Ezzel ott hagytam.
Van majdnem egy egész napom arra hogy szétnézzek itt...
Mielőtt szét nézzek, mivel nem tudom hogy mennyire fogok elboklászni lemegyek a dagathoz, venni konzervet. Milyen meglepő megint grillcsirkét zabál...
Megvettem a konzervet, meg vízet, feljövök a pincéből és érdekel hogy mennyi pénzem van még... 800 rubel...nem valami sok.
Az utamat Észak-Kelet irányba veszem. A terület dombos, fás. Nem baj, gyaloglok tovább, telik az időm legalább. Nem sok séta után látok 4 épületet, 1-2 őrrel. Mi és ki van itt ? Ezek az épületek nem valami jó állapotban vannak, de mozgás nincs ezért közelebb megyek. Azt hallottam erről a helyről hogy banditák szoktak erre járkálni, de nem vagyok benne biztos hogy jól informált vagyok. Közelebb megyek. Letelepedek egy fa mellé, és várok. Nem sok időnek kell eltelnie látok 3-4 fegyveres, akik éppen arról tárgyalnak az épületből kijövet hogy mit fognak legközelebb kirabolni... Nekem nem sok keresni valóm itt, a végén még engem is megtámadnak, így is alig van már csak 800 rubelem, nem hiányzik hogy elvegyék tőlem. Tovább lapítok, és mihelyst van lehetőségem visszaindulok a faluba...

Tudom, hogy rövid, de per pill betegen nem tudok többet...:S

kb délre meg is érkeztünk a vad területre, egy nagy építési terület közepén szállt le a helikopter, ott, 5 zsoldos fogadott, veréb adott 1 papírost az egyik ottani zsoldos csapatparancsnoknak, az megnézi, majd inte nekem hogy kövessem őket, hátra nézek, Mögöttem Veréb vissza szállt a gépre, és vissza indultak HQra...
egy darabig sétáltunk, majd be egy gyárépületbe, ott fel az első emeletre, ott még egy fél tucat zsoldos volt, 2 nagy lőszeres láda mellettük.. 2-3 ember egy asztal körül van, amin egy méretes térképet nézegetnek.
Mikor felértünk a lépcsőn, 2 hátra fordul, a harmadik aki szembe volt, pedig csak felpillant térképről, majd húz még 1 vonalat, és végül felegyenesedik az asztaltól...
Lesy itt az új tag! Szólalt meg az a zsoldos csapatparancsnok, akinek veréb a levelet adta, amikor mellém ért. majd át is nyújtja a levelet a főparancsnoknak.
hosszasan nézi, majd így szól:
No fiúk készüljetek! Gréta hozd az RPG-t! a többiek ne hozzanak sok mindent! a fegyverük, és 10 tár max!
Értettük! felelték közösen.
Van még 1 óránk a művelet elvégzésére, a cuccokat hátra hagyjuk, rejtsétek el! 15 percet kaptok utána indulunk futólépés!
Gyorsan szétoszlott a társaság, majd elpakolták azt a némi felszerelést a szem elöl ami itt volt az emeleten, 1 RPG kivételével, amit egy nagy kigyúrt orosz csávó a hátára vett. jobb oldalán a rakéta vető, balján egy kis háti csomag, benne 3 rakétafej.
nem sokkal később gyülekező volt és indultunk is.
kb 10 perc múlva megérkeztünk a csapatvezér által megfelelőnek ítélt helyre, a Rakétavetőst felküldte egy gyárkéményre, mellé egy Lövészt is.
a többi kb 1 tucat ember szétszórta az épületek alkotta kiváló fedezékekben, majd vártunk...
kb 20 perce várunk amikor rotor zúgást hallunk a távolban... egy helikopter ami erre tart... pont erre.
Gréta vigyázz 1 lehetőséged van! szólal meg a rádiómban a csapatvezér. a Nehézfegyveres nyugtázta.
a gyárkémény mellet repült el éppen a helikopter, majd amikor elhaladt akkor lőtt Gréta, és lelőtte a helikopter farát, aminek köszönhetően lezuhant egy kisebb gyárudvarra...
Rajtaütés! adta ki a parancsot a Leshy
Gyorsan előre szaladtam, a Helikopter egyik oldalán 2 páncélruhás kóvályog, valószínűleg a földet érés miatt... Idejük sem volt reagálni, már lelőtték őket. Két IL86os tudós is kiszállna, de ott helyben agyon lőtték őket.
Majd 2 ember bement és kicibált 2 tudóst, az egyik ellen állt, őt fejbe lőtték, a karjához bilincselt aktatáskát, viszont hozták, márpedig úgy hogy ellőtték a bilincset.
Mozgás a célpont és a csomag megvan Mozgás vissza!
Ekkor felém néz Leshy:
Strignov intézze el a két pilótát! Mondja.
Ekkor hátra nézek, a 2 pilóta valóban él, de nem sokáig, oda küldtem egy hosszú sorozatot, ami több helyen kilyuggatta mind a két pilótát.
Marcus, Todd, Alekszej Strigonov, ti vagytok a hátsó védvonal!
adja ki az újabb parancsot, majd gyorsabb tempóba vált a többi ember, és pár perc alatt el is tűnnek a környékről a cuccal és a tudóssal együtt..
Én és a 3 ember pedig eltüntettük a nyomokat, majd mi is eltűntünk, mielött kiérkezett volna a hadsereg...
Kb fél óra késéssel érkeztünk vissza a gyárépülethez, a Tudóst megkötözve egy szobába tették.
Strignov! Szól megint felém.
Úgy tudom maga rendőr volt!
Igen az. mondtam.
A tudós hátul van, húzzon ki belőle annyi infót amit csak tud!
Értem!
Nyugalom... ki is szórakozhatod magad! mondta nevetve... Bár nem értettem miért mondja ezt... egészen addig nem értettem meg míg be nem nyitottam a szobába...
a tudós sisak nem volt már rajta és ismerős arcot pillantottam meg... Yurij ex csaja... Maria...
Hehehe... akkor kiszórakozom magam! :twisted:

Miután a többieknek leadtam az ak-47 gyártásáról szóló kézikönyvet, míg ők megpróbálják összállítani a gépeket, keresgélek még kicsit.Épp leérek az irattárba, mikor a kutya vonyítását hallom.. Mia?... Visszafordulok,sietősen visszamegyek, azt látom hogy a kutya kaparássza, piszkálja az egyik gépet, mintha nem hagyná nyugodni valami, közban Antinovics elvtárs már a gép elemeit vizsgálgatja gyufafénynél... elnézlődik egy darabig, majd kivesz egy közepes mérteű fogaskereket, ami középen meg van repedve... fain.. kereshetünk másikat... de legalább nem működés közben szállt szét az egész. Míg a többiek szerelgetnek, és próbálják pótolni a fogaskereket,visszamegyek az irattárba, kellene még néhány infó. Már vagy a huszadik mappát nézem meg mire megtalálom, hogy honnan szállították az alapanyagot. Elvileg van a közelben 1 öntöde, ehhez a céghez tartozott, de a leállás előtt egy évvel bezárták, mivel túltermeltek.. akkor talán némi alapanyagnak még lennie kell valahol...Mivel megunom a félhomályban való olvasgatátst, úgy döntök hozok valami szállítójárművet, és a mappákat felviszem a világosba, szóval újabb keresgélésre kell indulni, kell valami szállítóezköz.Most épp a második szinten bóklászok, valahogy megszokottan üres,feldúrt raktárak sokaságát találom.Baromi unalmas elfoglaltság üres dobozokat nézegetni... venném le a polcról a következő dobozt, de meg sem bírom mozdítani... felmászok,belenézek, hogy mégis mivan ebben? Kinyitom, valamien hosszúkás, u alakú vasak.. mintha ismerős lenne valahonnan.Nézem a következő dobozt, ebben meg sima, 2mm vastag fémlapok.Visszamegyek a gyártási leírásért, ha jól sejtem ezek alkatrészek lesznek bizonyos megmunkálás után... visszafele másik folyosón megyek, hát nemitt van 1 ilyen gurulós kocsi? én meg ezt keresem... na de egyenlőre le a csarnokba, és előkeresem azokat a mappákat...

kb 45 perc után jöttem ki... jól szórakoztam a csajjal, ám a rohadék a PDA-ján jelzést adott le, amit jelentettem is Leshiynek.
kicsit mérges lett, össze ráncolta a szemöldökét.
Fox, Grey! fogjátok a lányt vigyétek ki hátra!
A vérszívókhoz? kérdi az egyik.
Igen a vérszívókhoz! vágja oda mérgesen.
A két fickó felpattan az asztaltól, ahol az elöbb éppen kártyáztak, és a szoba felé vették az irányt.
Kirángatták a lányt, bár nem is nagyon ellenkezett a lány, nem sok ereje maradt utánam... :D
és hátra vitték a lányt, kinyitottak egy ajtót, ahonnan lefele kb 2 2,5 méter volta földtől, leengedték a lányt ameddig tudták, majd elengedték a kezét., majd utána dobtak 1 kést.
a lány a földre ért egy kis puffanással ez még nem is volt akkora gond, ám a puffanás hangjára Hatalmas állati ordítás hallatszott, de nem is 1...
gyors sebességgel haladtak a lány felé, de amint meglátták a lányt, lassítottak a sebességről, kiélvezték a pillanatot...
a lány megfogta a kést, majd fel állt, és hátrálni kezdett egy sarokba.
az egyik rárohant, és szó szerint késestül csuklónál levágta a kezét a penge éles karmaival...
a lány felordított fájdalmában, főleg akkor, amikor a vért spriccelő csuklójának csonkjára rácuppant a vérszívó.
a második szipka mellkasnál találta meg a csajt, és ott állott neki, a 3ik is közeledik, de ekkor egy sorozat dördül, és a lény fején 2 lyuk keletkezik, a 3ik kósza golyó pedig a falba csapódik.
az elindítás helyére nézünk egy stalker áll ott egy AK val a kezében...
nem sok embernél van fegyver, de én rögtön felkaptam a 2 coltot a combtokból, és 1-1 tárat a stalker felé eresztettem, aki meglátva hogy a fegyverhez nyúltam kis majom módjára ugrálgatva mászva változtatta a helyét... természetes hogy 1 golyó se talált...
Mindannyian vissza megyünk az főépületbe, és felkapjuk a fegyvereink.
A lánnyal mi lesz? kérdem sietősen, miközben új tárat nyomok a fegyverbe.
Neki már vége! feleli az egyik felém nézve.
Ekkor 2 fickó felér a lépcsőn és azonnal szólnak.
Uram Katonák tartanak erre, 3 perc és ide érnek!
Gréta, fel a D4es szektor tornyába de azonnal ha letudod lőne lődd le!
Fox, Grey, Grigor! fel a 23mmeshez!
ere a három fickó a vállára vette a fegyverüket, és felszaladtak a lépcsőn, ami tőlünk 10 méterre volt jobbra.
Gréta pedig a 2 éppen elöbb felszaladt zsoldossal leszaladtak.
Jól van, Ki az épületből, keresetek fedezéket! Mondta hangosan miközben kibiztosította a fegyvert.
Kiszaladtunk az épületből, 3 helikopter jött a tetőn lévő 23mmes elkezdett tüzelni, egy helikoptert a levegőben cafatokra szedett.
ekkor a bal oldalsó heli felfüggesztéséről 2 rakéta ment a tetőre, ahol robbanás után pár emberi testrész és fémhulladék és törmelék repült le.
a robbanás és a törmelékek miatt bevágódtam a fal tövébe...
Miután vártam pár pillanatot, kinéztem onnan.
a helikopterek átrepültek fölöttünk és megfordultak, ekkor hangos ordítás jön leshiytől: Koncentrált tüzet a középsőre!
7en voltunk kint TRS-ekkel, és hát a koncentrált 5.56os páncéltörő megtette a hatását...
füstölgő rotorral elkezdett pörögni, majd landolt egy épület tetején, ami be is szakadt hangos robajjal 3x...
A bal oldalsó ez után eltűnt Pár épület közt, valószínűleg landolnak.
Tovább gyerünk! Irány a K szektor, hívd Raydert!
Mondja majd Hirtelen, egy rakéta lövés hallatszik, Leshij a Torony felé néz, és a rádiójához kap ekkor a rakéta becsapódik valahova amit nem látunk.
Gréta azonnal tűnj onnan!
Ekkor hangos lövések jönnek onnan ahova a rakéta ment...
egyenesen a torony felé, ahonnan holtan esik le a rakétás fickó....
A pokolba! mondta Leshiy majd egy pillanatra lehajtotta a fejét...
Majd felszegte és így szól: Az istenért, figyeljetek, több embert nem akarok holtan látni Irány a K szektor!
Értettük! feleltük közösen, majd a rádiós is felel kissé késve, de hozzá is tesz: 25 perc múlva itt van Rayder!
Rendben Indulás!
Ekkor megint lövöldözést hallunk, a a távolban feltűnik a kis majom, aki ugrál a golyók elől, vagyis nem a katonákkal van...
mind1... Nincs időm nézelődni, sietősen indulok a többiek után...

Axon: a katonai egység a tied!

Vissza
Top Alul