Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Az egész napom várakozással telt, úgy döntöttem hogy itt az idő, most vagy soha, éjszaka bemegyek a zónába. Nem lesz könnyű dolgom, de megpróbálom. A kocsmában szerzett információim alapján az őrség nem járőrözik éjszaka, vagy csak ritkábban. Ha lebukok biztos halál, vagy legalább is fogoly leszek. Mivel védekeznék ? Csak egy pisztolyom van, egy zseblámpám, meg kabátom, ezzel nem megyek sokra. Körülbelül 200 méterre van tőlem a katonaság drótkerítése, én egy bokor mögött húzom meg magam, mozgás nincs, csak állok, és várok. Már 10 óra, mostmár indulok, egyenlőre csak csendben át szeretnék jutni a katonaságon. Szép lassan haladok, közben egyfolytában azon jár az agyam hogy mi lesz ha...Megprálok halkan menni, és végre itt vagyok a drótkerítésnél. Szép halkan sikerül átmászni a kerítésen, és lassan haladok befele, és mozgást hallok, megdermedve állok, most mi lesz, a katona a másik irányba indult el szétnézzni, így be tudok bújni egy bokor mögé, itt várok. Nem kell sok idő, és el is megy, én meg folytatom az utamat, mostmár még óvatosabb vagyok. Lassan átérek a katonaságon, már látom a kerítés végét, szép halkan átmászom, és azon gondolkozom, fussak vagy ne, de inkább nem, még sétálok egy kicsit tovább csendben... folytatom tovább az utam...

Első írásom, jobbra nem voltam képes :S

Jó meg minden de azt is írd le hogy hogy néz ki a karaktered, mihez ért és milyen a ruházata.

Nem vártam meg a válaszát a seb állapotából ítélve maradnunk kell egy darabig. Addig kimentem körbenézni. Az AK-t csőre töltve jártam egyet. Mikor sétálok eszembe jut valami. Iván PDA feljegyzése. Megmentette ezt a Jurij nevű alakot a banditák bázisánál. A vers meg azt mondja ahol megmentette a bárányt a farkasok közül. Lehet Jurij a bárány a banditák a farkasok? Lehet! Irány a bandita bázis! Elballagok oda és meg is találom az íj egyik darabját. Szét van szerelve. A másik darabra is van egy leírás:
-Ez a darab ott van, hol a Halál elsőnek aratott.
A kurva anyját, ki ez a nyárfapoéta? Majd megkérdezem. Lemegyek a többiekhez és mondom:
-Tudnátok segíteni? Valami nyárfapoéta akar engem csőbe húzni.
-Fűzfapoéta!
-Egyre megy!
-Add a verset. Hűha ezt nem értem mit jelent. De valami utalás lehet. Mutassa az íjat. Fura. Valami egyéni íj lehet. Nagyon strapabíró lehet. Ez jó íj. De a többi része nélkül semmit sem ér.
-Na mindegy. Majd megkeresem ha rendbe jött a kisasszony. Addigis, Lepihenek és alszok egy jót.
Lefeküdtem és aludtam. Majd ha a kisasszony felébred akkor eldöntjük m i lesz.

Huh ez a gyár egy kész útvesztő..... végre találunk egy útbaigazító táblát, szintekre bontva. Raktárak, irodák... nézzük végig a termeket, az egyik irodában bróbáltam keresgélni, de csak termelési kimutatásokat, meg ilyen pénzügyi akármiket találtam....Ahhoz képest hogy raktárakat keresünk, minden van csak az nincs..... de végre találunk 1-et, elkezdjük átnézni a dobozokat, de ezek üresek....mennénk át a következő raktárba, valaki elkezd kiabálni mögöttünk...egy csávó, valamien biztonsági őr szerű... valamit el akar kérni, belépőkártyát vagy mi a szösz? elkezdünk hátrálni, a csávónál fegyver van, amien hülye ez még le is lő minket... szép lassan hátrálunk, egy saroknál állunk meg, jobbról jön egy másik csoport, őket egy takarítónő kergeti azzal a szöveggel, hogy összemászkálják a folyosót... ideér hozzánk a biztonságiőr, ez a lökött arc tényleg le fog lőni.. próbálom elmagyarázni hogy nincs lyukkártyánk, csapkodom a zsebeimet, hogy foja fel végre, ám ahogy rácsapok a bal alsó zsebre, van benne valami.Előveszem , a belépőkártya... mondom a többieknek: fiúk csak adjátok oda a kártyátok.. ők meg csak néznek mint aki még nem látott embert. Tudjátok a zsebetekben van...Elkezdik ők is tapogatni a zsebeikiet, és lám, mindenkinél van névreszóló kártya...az őr leállítja a takarítónőt is, mehetünk tovább a dolgunkra...Keresgélünk tovább, újabb raktár, és lám találunk valamit.... egy rakat csillár... baromi jó.. mit kezdjünk ezzek a sok csillárral? építsünk báltermet? Kimegyünk a folyosóra, egy másik keresőcsoport szalad felénk.. megállítjuk őket,
-mivan?!?!
-iiit jhön ehh egy, egy fiziktanár..
-Egy mi? mit keres az itt? és miért menekültök?
-Huh... mert kedvére alakítja a fizikát... rálősz, és mndent eltalálsz, csak őt nem.....
-Na ne legyetek már hülyék.. közben befordul a sarkon a fizikatanár, a másik csoport már futna el, fél méter után a beton folyékonnyá válik, majdnem belefutnak, de szerencsére megállank.....

Úgy érzem magam mint az ötvenes években. Dobtáras, alap sztalker cucc, minimális technika. Szép, de el kell vegyülni. A híd alatt gyerekjáték volt átlkelni, a Vad Területen megüldözött egy vérszopó, de még az utolsó pillanatban elértem a létrát. Az akkorát rá vágott, hogy majdnem visszazuhantam. A csöveken átmászva, továbbá egy őrtornyon lemászva beértem egy épületbe.Volt itt két holttest, ezektől elvettem a kötszereket és a pénzt. Nekik már nem kell. Egy mutáns által megrongált vaskapun túl van egy szolgálatos helyőrség. Itt jobbra megyek, bár erős késztetést érzek a balkanyarra, de nem szegem meg a szavam. Egy út vezet itt a bizonyos Szeméttelep felé. Itt kérdezősködök először. Olyan ez a hely, mintha nem rég lett volna elhagyva. Túlságosan is újnak tűnik. A geiger is teljesen megőrült. Itt megpróbálok sprintelni. Bekarikázom a helyet a térképemen. A dokit érdekelheti.. Kiérek egy nagy szeméthalomhoz. Innen keletre kell menni. Hála az égnek nem mutat semmit a számláló, de a túloldalon akad egy kis gond. Három bandita jön szemből, egy meg hátulról. A hátsót puskatussal orrba nyomom, majd hátra vetem magam. A többi meglepődésében nem reagál. Huppanok a földön és tüzelek. Az egyik vissza is lő. A karomat súrolja a golyó, de az én lövéseim elkaszálták őket. Erősen vérzik, ezért bekötöm.
-Anyádat !
Rúgok bele a földön fekvő halottba.
Van itt egy vasúti hangár. Ezt célzom meg. Belűl van egy kisebb csoport sztalker. Nekik mutogatom a képet, de nem tudnak semmit, végül a távolból mintha női hangokat hallanék. Fájdalmas nyögések és sírás.
Kifutok a hangárból és a hangok forrása felé rohanok. Itt van.Közelebb lépek.Nem gondoltam, hogy ilyen szép..Sokkal szebb, mint a képen.A térde erősen vérzik. Körülnézek, nincs itt senki. Sok vért vesztett. Az orvosi cuccok között szerencsére van érvágó is. Megpróbálom stabilizálni...Sikerült. Kétszer is bekötöm. Az ölembe kapom és visszaindulok. A hangár előtt megállok. Jó ötlet nőt hozni ide ? Nem messze tudok egy régi kamazt, az vízhatlan is...Felmászok a platóra, kivezsem a hálózsákomat és párnának használva ráfektetem. Én pedig leülök és megvárom míg felébred, csinálok valami kaját.

Emma mi így gondoljuk pl az enyém:
Dr.Varja Richter
Ökolúgus a Zóna felkutatására és elemzésére és ha lehet információ,vagy kőzetek és egyébb dokumentumok szerzésére küldték ki
37 éves férfi,Néha cigizik,Beceneve Varja
2000 ben (27 évesen) Ösztöndíjatt kapott,később felkinálták neki a Zónába lévő utazását,
Jellemzői: Mindig örömmel látja azt aki segiteni akar a tudományba,és mogorván azt aki ezt akadályozni akarja és mindent megtesz hogy ez ne történjen meg,ezen kívűl egy kisebb balesett árán 1 elég nagy horzsolás maradt a lábán,Nagy termetü,szoval a ruha nadrág szára 1 picikét felhúzódik,és látni a sebet,Dolgai amit magával vitt: Egy UPD Compact . 1 Tudományos ruha lezárt légzőrendszerrel szükség esetén,1 Csúcs technológiájú PDA,Kifejlesztett Kötszer,És Tudományos elsősegély,ezekből 5-5,a Ruhája néha javitásra szorul mert még prototipus,Ruhája szine narancs
Nem jó lövész szóval számit rá hogy lessz valaki aki majd segit neki pénz fejében,10 000 RUbelel jött a Zónába de rákötötték a lelkére hogy ezzel a pénzel ne fegyvereket meg egyébett vegyen hanem a munkályukat elvégző embereket fizessék ki...

Eszerint próbáld csinálni hogy Név,Kor,Nem,Midd van,Mihez értesz,és persze hova tartozol,a többi már mind1...

Az alagúton gond nélkül átvágtam. A szabadságos blokád viszont már meg volt építve. Rögtön meg is állítotak. A ruha miatt közelebb engedtek de azért feltartottak egy pár kérdés erejéig
-Kivagy, és honnan van a ruha, jah és a kutya veled van ?
-Egy felderítő, Skinflint küldött át Kordonba pár infoért. Gondolom nem kell ecsetelnem hogy milyen fontos ügyben járok el. Igen a kutya velem van
-De én örülnék neki ha elmesélnéd.
-Ha minden áron beszélgetni akarsz Max-al.
-ÖÖÖ..izé..siess. Vigyázz mostanság vadak vannak a bekötő úton. Hogy hívják a kutyádat?
-Oké, köszi az infot. ööö.. Sonnya.Mondtam nyugodtan.
Eddig oké. Most már csak a bázisra kell bejutnom, és feltűnés nélkül kihozni egy járművet.
Kordon óta már eltelt 1 óra, kezd sötétedni. Sonnyát nem vihetem be a bázisra de akkor hogy rázzam le, mert eddig sem értett meg...Ekkor a Szabadságos sávon szólaltak a rádión.
-...Golyó, figyelj csak a bázisra tart egy állítólagos federítő szerintem beszélgessetek el vele, nem sokára oda érhet, én nem tudok semmilyen akciórol Kordonban. Szerintem nem az akinek kiadja magát...
-...Kösz az infót ,Chelios. Ki küldök két embert elé...
"F uc k you Chellios" Csak ez jutott eszembe. Akkor gyorsan letérünk az útról, és futó lépésben haladunk tovább. Az út mellet, nem sokkal. Láttam ahogy a két hülye ott kóvályog az úton. Nem foglalkoztam velük. Futottam tovább as bázisra. 10 perc kocogás után a falnál voltam. Körbe jártam hátha találok valami. Még szerencse hogy anno amikor még szabadon keltem jártam erre, jól körül néztem így volt fogalmam arról hol tudok feltűnés nélkül be mászni. Így is tettem. A pince raktáraknál a legegyszerűbb azt jóformán csak szemből védik, vagyis a lejárat mögött simán el lopózok. De mi legyen Sonnyával. Picsába most nagyon rosszul jön hogy itt van. Ránézek mélyen a szemébe... Maradj itt és várj meg... mondtam lassan és halkan. Úgy nézett mint aki megértett, meglátjuk. Fel ugrottam majd átmásztam a kerítésen fent láttam hogy Sonnya már eltünt, fasza, Elől a kapunál meg már nagy a kavarodás, baszki ,mondtam magamban. De most hogy így alakult legalább nem rám figyelnek. Leugrottam biztos voltam benne hogy nem fognak meg hallani mert mindeki kiabált és Sonnyát kergette. aki nem hozzám jött csak össze vissza rohangált, amikor elkezdtek rá lőni, ugyan azzal a cik-cak-os mozgással jött ment mint ahogy velem szemben mikor találkoztunk. Sietnem kell, A kocsik nem messze vannak. látom őket három teherautó ott parkol, az egyik barakk mellet. Hát mivel sok választásom nincs így át futok a központi téren, de szerintem a ruha miatt, nem is figyeltek meg mindenki a Sonnyával volt elfgolalva, remélem még él. Be pattanok az elősbe, ekkor nézem fut felém, két Szabados ,lebukok és halagatok.
-Hol az a dög???
-Nézd ott fut, Kolja mögött, bazd megharapta.. kapjuk el. Halottam a lépteiket. Felnézek és látom ahogy futnak. Jólvan akkor most lássuk csak miből élünk. Átnéztem minden lehetséges helyet a kulcsért, a végére maradt a napellenző és láss csodát az ölembe hullik a kulcs. Biztos sok "Terminátort" néztek. Beindítanám ha indulna. de semmi, jó-hogy hiszen csumára üres. A poén kedvéért az utolsóba ülök be. Gyújtást adok rá nehézkesen de felköhög a motor, akkor hajrá. Sebességbe teszem oda lépek neki. Dudálgatok a szabadosok csak ugrálnak el a kocsi elől. A kapuban megpróbálnak feltartóztatni, de az a vége hogy félre ugranak ők is miután nem állok meg
Kihajtok a bázisról, a visszapillantóba nézve látom ahogy Sonnya sprintel a kocsi után, bele állok a fékbe, pár másodperc múlva, hallom hogy a platón döbög majd a kis ablakon lihegve néz be. A következő pillanatban meg már golyók golyók süvítenek meg pattognak a kocsin, padlóig tapostam a pedált. Gondolom várni fognak a blokádnál. Amíg zötykölődtünk az úton a blokád felé beengedtem az utas térbe Sonnyát, aki elkezdet össze-vissza nyaldosni.Amikor sikerült rávenni hogy hagyja abba, csak annyit láttam hogy reflektorokkal világítanak ránk. Majd záporozni kezdtek a golyók. Jobbra tértem ki, itt aztán meg adtunk a felfüggesztésnek ami kijárt neki. Átvágtam a dzsumbujon Nagyjából arra amerre az utat sejtettem, Egy golyó a sisakomról pattan el. Amitől kis híján meg állt a szívem is. Nagy nehezen át vánszorogtam az útra, onnan már már csak tapostam a kettest és a lövések is szépen elhalkultak. Hátra néztem a ponyván több lyuk volt min amennyi elfért rajta. A gumik rendbe maradtak. A kocsi megy, én élek, Sonnya... hát őt eltalálták ahogy nézem, nyaldossa az a hátsó lábát. Elvileg begyógyul neki most biztos nem állok. Egy perc múlva már nincs is semmi baja. Nézi az utat ami szépen elvezetett a bandita bázis mellet Majd fel felé az erőmű felé talán. De nem foglalkoztam vele mert nekem egy kereszteződésben balra kellet kanyarodnom, elvileg. Két órája vagyok úton teljes sötétség beborult a zónára. Már egy ideje. Most nem látni az eget mert a felhők takarják el, csak minimális fény szivárog át. Úton azon gondolkoztam hogy tényleg jó ötlet-e ki menni a zónából, és ki tudok-e menni ? Lehet hogy lekapcsolnak valahol a katonák. Meglátjuk, a vak is azt mondta. Fél óra múlva elértem a határt, az út a szöges drót mentén haladt. Lekapcsoltam lámpákat és szépen lelassítottam. Majd meg is álltam pár méter után. Kiszálltam körül nézni elővettem a távcsövemet és azzal fürkésztem a sötét távolt, végül az út mentén láttam egy kis fényt, ami jó messze volt. Úgy látszik ott egy másik bejárat a zónába. gondolom katonák őrzik. Egymás után két fény és ment az ellenőrzőpont felé Tőlem nem is olyan messze. Vissza szálltam és a kerítés felé fordítottam kocsit majd úgy kapcsoltam fel a reflektort. Néztem ez elvileg egy mező amin átvágva át érhetek az útra. Akkor lássunk neki. Hátra mentem szét nézni a platón mit találok pár doboz amiket nem nyitottam ki. Valahogy pedig le kéne vágni a drótokat. Mert azok veszélyesek a gumira nézve. Csak elkezdtem bontogatni a ládákat, kettőben kaja volt, konzervek. Volt még kettő. Ezek meg üresek voltak, találtam egy vontató kötelet is feltekerve, egy ötlet villant be , lekaptam felerősítettem előre a lökhárítóra. A másik végét meg drót kerítéshez. Hátra menetben szépen lassan meg feszítettem a drótot ami meg is adta magát, elpattant, még 6-szor ismételtem meg ezt a folyamatot.
Majd kiszálltam félre pakoltam az útból a drótokat, és szép lassan behajtottam a mezőre, ahogy így elfoglalatoskodtam a kerítéssel, észre sem vettem de eltelt még egy óra. Átértem az úthoz 10 perc alatt, majd amikor készültem felhajtani rá elkezdett egy furcsa hangot kiadni az autó, hát nem kifogyott az üzemanyag kellet nekem járó motorral szerencsétlenkednem. Le pattantam ról meg néztem a PDA-m merre kellene menni, és neki vágtunk a pusztának Sonnyával. Hajnalodott, csípős hideg volt, zsebre is dugtam a kezem. Pár perc múlva szél is feltámadt és az arcomba fújt a hidegség minden erejével, jólvan mondom, még mit találsz ki hogy idegesíts néztem fel az égre, felvettem a maszkot, amitől mindjárt jobb lett az élet. Ballagtam tovább a semmi közepén, egy kisebb fa csoportnál meg álltam enni. adtam Sonnyának itt küldtem egy üzenetet, Hektornak, hogy délre oda érek, és meleg kajával várjon. Most már a zónán kívül voltam. de ez semmiben sem nyilvánult meg, A nyomasztó hangulat itt is ugyan olyan nyomasztó volt, az elhagyatott házak legalább annyira magányosak voltak mint bent a zónában. A kihaltság hát arról ne is beszéljünk, lehet hogy kihaltabb ez a környék mint a zóna. ott legalább vannak mutánsok vagy stalkerek, de itt csak én meg Sonnya voltunk. Indultunk tovább amint befejezte a kenyér darab majszolását Sonnya amit meg spékeltem egy kis konzerv húsival. 10:43 ekkor pillantotam meg Mazyr-t Még fél óra és bent vagyok a városban. Sose jobbkor fényes nappal.
Láttam egy kocsit és egy embert a város határban. Néztem egy darabig amint megpillantott, beszállta az autóba és ki felé hajtott a városból, követem a szememmel. Nagyjából egy vonalba ért velem kiszállt megnézett még egyszer. Majd dudált kettőt. Ez Hektor lesz. Elindultam felé ő leült a kocsi motorház tetejére és rágyújtott, közelebbről már biztos voltam hogy ő Hektor.Levettem a maszkot. Nem is szóltunk egy máshoz csak beültünk a kocsiba.
Elvitt a házához, út közben megcsodáltam várost, ne volt egy nagy város kevesen lakhattak itt. Alig volt élet az utcákon. De ez egy szépen rendben tartott szolid környék volt. Megérkeztünk Hektor házához. Bent nem fogadott nagy meglepetés egyszerű házban élt semmi luxus, de nem is volt putri. Az ebédlőben át adtam neki a dokumentumokat. Még mindig nem szólaltunk meg. Leült az asztalhoz ahol már elő volt készítve a laptopja. Neki állt tanulmányozni a papírokat. Én össze ütöttem magamnak egy kávét. Bele telt vagy fél órába míg megtaláltam mindent. Ez idő alatt valahogy a duplájára szaporodtak a papírok az asztalon. Bele néztem mit ügyködik a gépen, de nem nagyon bírtam követni iszonyat gyorsan gépelt, jött ment az oldalak között. Mivel beszélgetésre nem nagyon voltunk hajlandóak, így körül néztem a házban. Végül találtam egy kényelmes fotelt, amiben el is aludtam. Már kezdtem volna élvezni a meleget és a kényelmet, amikor lövöldözés tört ki, vagy is az ablakok be. Fel patanok, Hektor a szekrényben turkál majd egy AK-val a kezében megy az ajtóhoz vagy inkább annak a helyéhez. Ki ki dugdossa a fegyvert és sorozgat vele én össze szedem magam. Felkapom a fegyverem és mellé megyek.
-Katonák ?
-Igen
-Mit kel tudnom ?
Át vetődött a túloldalra.
-Fedezz !!
Így tetem kinéztem hát kint két teherautó és pattognak le róla a katonák oda soroztam az egyikhez kettőt elkaptam, mert csak össze estek a harmadik meg megbotlott. de rohant az autók mögé, meg a kő kerítéshez, amire furcsa mód nem is emlékeztem. Most már elkezdtek vissza lövöldözni, meg repkedett még egy-két RPG is de nem veszélyes közelségbe. Hektor is vissza jött. Kezembe nyomta a dokumentumokat.
-Ezekben benne van amit tudnod kell, hátul ott egy motor. Azzal könnyen el tudsz menekülni a szűk utcákban nem fognak majd elkapni. Sok sikert !
-Sonnya hol van ?
-Elfutott amikor kitört a banzájn. Menj mert van még bőven dolgod. A szemébe néztem
-Köszönöm, remélem találkozunk még.
-Ne köszönd és remélem nem találkozunk, max a pokolban.
Kifutottam a hátsó ajtón. kint két katonába botlottam szó szerint mert felbuktunk mind a hárman.Akire estem azt csak meg fejeltem. sikerült betörni az orrát. ki vettem a pisztolyát és lelőttem a másikat aki a fegyveréért mászott. Felálltam és a törött orrút is főbe lőttem. Eldobtam a pisztolyt, felvettem az én fegyverem és körül néztem, merre van a motor. Ott volt irányba állítva. Ráültem, a kulcs benne volt. Szóval már csak kapaszkodni kellet. Hátul elmentem a sikátorban. Majd ki kavarodtam az utcára, hátra nézek már kanyarodik is utánam egy dzsip Egy katona fel áll és lövöldözni kezd. Elég közel a fejemhez meg a többi test részemhez. Elkanyarodok egy kisebb utcán ahogy Hektor javasolta, de jönnek utánam. Még egy kanyar, majd egy gyors jobbos, húztam rendesen a motor szarvát. Ment is, kicsit lemaradtak, de még itt voltak a nyomomban. Hát akkor had szóljon, egy életem, egy halálom. Befordultam, sikátorba, megálltam, fel kapaszkodtam egy kerítésig. Vártam hogy jöjjenek, be is gurultak a sikátor elé. Pont a célkeresztbe, meghúztam a ravaszt, és lemészároltam egy dzsipnyi katonát. A kattanásig lesem szálltam az elsütőbillentyűről.
Fellélegeztem, tááraztam majd vissza másztam és felültem a motorra. Ki hajtottam az sikátorból. Két utcával odébb meg álltam egy helyi a kocsijához sietett. Őt meg fogtam, el vettem a kocsiját. Azzal hajtottam tovább kifelé a városból. Elhúztam egy tanyáig ott megálltam és megnéztem mi merre hány méter. A papírokban turkálok egyser csak jelez a PDA-m. Hektor volt az küldött egy képet amin megjelölt egy helyet. Ide gyere a papírokban meg találod a lényeget. A képen a hely nem messze zóna határától volt. Azonnal indultam. Útközben több katonai teherautó is Mazyr felé ment. Egy idő után elfogyott az út amin a cél felé tudtam volna menni. Így kiszálltam és az út szélén hagytam az autót. Kocogtam a cél felé. 5 perc múlva már csak sétáltam. Aminek a következménye a lett hogy csak másfél óra múltán értem el a célt, a nap most már magasan járt és itt valahogy még melegített is. Megérkeztem a cél helyhez ahol körül nézve egy épületet és mellette egy pince lejáró szerűséget, csak ez komolyabban nézett ki. Az épülettel nem is foglalkoztam, egyenesen ahhoz az ajtóhoz mentem kinyitottam, meglehetősen könnyen nyílt. Egy lépcső vezetett lefelé. Léptem volna egyet előre amikor valami mozgást halottam mögöttem a következő pillanatban meg már gurultam lefelé, lent alaposan bevertem a fejem, homályosan láttam csak azt a két alakot aki lefelé jött... elájultam...Amikor magamhoz tértem egy fehér szobában ébredtem egy ágyon. Nem is az én ruhám volt rajtam hanem valami fehér ruha. Felkelek körbe nézek, elindulok az egyik ajtó felé ugyanis kettő volt a szobában, meg egy tükör ami valószínűleg ablak volt. Oda mentem az ajtóhoz. De nem tudtam kinyitni. Meg fordulok, és ott állt nem messze tőlem egy szemüveges, ősz ember.
-Gondolom, nem tudja hogy került, vagy hogy miért ?
-Eltaláltad, faszikám. Ezzel a lendülettel rontottam volna neki. De mielőtt lecsaptam volna megdermedtem.
-Napló.. az alany eddig heves agressziót produkált, a mutáció minden bizonnyal végbe fog menni...
-Miről hablagyol maga és mi történik velem, milyen mutáció. Engedjen el wááárgghh. Komolyan megijedtem hogy én adtam ki ilyen hangot. Az összes ember csak önelégülten mosolygott.
-Látja ha előbb kérdezett volna, és nem pedig a vérszomja hajtotta volna akkor beszélgethettünk volna. De így veszélyt jelent az itt dolgozó emberekre. Vissza küldjük oda ahova való a zónába a többi mutáns közé, meglátjuk hogy teljesíti az elvárásokat.
Kiment a teremből amint ki lépett az ajtón, amin erős fehér fény szűrődött be, a teremben sötét lett.
Az ajtóból még vissza szólt.
-Jó munkát, Fantom. Majd bezárult az ajtó és én teljes sötétségben maradtam.
-Neeeeeemmmmm!!!!! Kiáltottam fel. Majd megint eszméletemet vesztettem.

Holnap este meg írom a folytatást, remélem tetszett.

Miután sikeresen átjutottam a katonaságon, folytatom utam. Kezdek már nagyon Álmos lenni, ám ez rögtön a semmibe vész, mikor meglátok egy párnát ami énekel nekem ?! Biztos csak képzelödöm, inkább letelepedek a földre inkább alszok. Reggel korán kelek, 7 óra körül van, összeszedem magam, és elindulok. Alig pár perces séta után meglátok egy tábortűzet körülette 2 ember, odamegyek hozzájuk, megkérdezni hogy mi volt az amit tegnap este láttam. Nem nagyon néztem szét, csak őket figyeltem, mikor azt hallom :
-Állj, ki vagy ?- és ezzel a mondattal már fegyver is volt nekem szegezve.
Felemelem a kezem.
-Üdv, Ne0h vagyok, 35 éves sámán, jó szándékkal jöttem.
-Miért jöttél a zónába ?
-Meguntam az otthoni törvényeket.
-Mi van nálad ?
-Pisztoly, zseblámpa, és némi pénz.
-Mihet értesz ?
-Sámán vagyok, jók a megérzéseim, a fegyverekhez viszont kevésbbé értek.
-Menj, keressd meg wolf-ot, majd ő ad enni,és útba igazít.
-Rendben.
Odamegyek a többiekhez.
-Üdv néktek.
-Reggel, hát te ki vagy ?
-Ne0h vagyok. Merre találom wolf-ot ?
-Ott van benn.
-Rendben, kösz.
Megyek és megkeresem Wolf-ot, hátha tud nekem adni valamilyen munkát.

emmma.... mien nemű a karaktered? nő férfi esetleg köztes? :D
hogy néz ki? szőke barna hosszú rövid hajú-e vagy van haja egyáltalán?
sámán? csak nem wowozol? lol2

"Álmos lenni, ám ez rögtön a semmibe vész, mikor meglátok egy párnát ami énekel nekem ?!"
kiscsillagtól még elnézem... neki jól is áll... de te neked lehetne egy kis kreativitásod...

név név név.... nem azt a nevet kéne megadni amivel a nettkávézóban reggelsz a taurira...
hanem mondjuk sonya vagy bartók béla vagy horvát pista, Jóskáné kis Katalin (nemi függvény)
a pokolba is csodálom hogy a neked fegyver szegező őr nem röhögte könnyesre a szemét az orrod elött erre a mondatra: "Üdv, Ne0h vagyok, 35 éves sámán, jó szándékkal jöttem."
ne marhulj!
a többi rendben van... azt hiszem...

poénnak jó a a napi szarra... de ide nem...

Itt állok Kuznyecov irodájában, közben kiver a hideg veríték. Ha van ember akitől tartani lehet itt a zónában, akkor biztosan ő az egyikük.
Folyamatosan vigyázzba állva, előre tekintve állok az asztal előtt, amely mögött viszont az őrnagy ül.
Előbb belekortyol az asztalon lévő "Utálom a munkahelyem!" feliratú bögréjébe, aztán leveszi a fekete barett sapkáját és végigsimítja a haját, gondterhelten.
Majd azt mondja: "Nagy gondban vagyunk, tizedes! Nagy gondban. Nyomkövető nélkül lehetetlen lesz elfogni a hadnagyot. És így sok esélye van arra is, hogy kijusson a Zónából. Ki tudja? Talán azóta már rég el is üzletelte a dokumentumokat valamiféle alvilági nagy arcnak, és akkor nagy szarban leszünk.
De ez nem történt volna meg, ha maguk még az elhagyatott városban elkapták volna! Hát mi van magával tizedes?! Régebben valahogy jobban teljesített!"
Ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni és vissza szóltam az őrnagynak: "De uram! Mint már említettem, a városban rengeteg zombi szaladgált. Mozogni is alig lehetett tőlük! Meg aztán minket is kezdett kikészíteni az ottani pszihikus sugárzás. Azért azt megnéztem volna hogy maga az én helyemben hogy boldogult
volna, ilyen körülmények közt!"
Ennek hallatán az őrnagy vörösödő fejjel felállt az asztala mögül és ordítani kezdett.
"Hogy képzeli ezt maga?! Ilyen pofátlanságot! Tudja mit tizedes?! Előbb nézzen a váll lapomra és aztán gondolkodjon el hogy mit beszél! Mert ha tovább folytatja a szemtelenkedést ilyen biztos nem lesz magának, mert hamarabb repül innen mint hogy kimondhatná a varázs szót."
Én szintén vörös fejjel vigyázzba álltam, majd remegve az idegességtől válaszoltam: "Igenis uram!"
"Na már most! Lássuk miért nem volt sikeres a küldetése tizedes!" Mondta, majd előkapott az asztal fiókjából egy papírt.
"Lássuk csak! Engedetlenség a felettesnek. Ezalatt értem hogy parancsra nem volt hajlandó együtt működni a többi csapattal. Már ez is elég kikészítő dolog. De maga még a parancsot is megszegi! Ez nem a személyes bosszúról szól! Ez egy a kormány megbízásából kiadott feladat, nem pedig egy iskola utáni bunyó, mert elvette a plüssmackóját!"
Ez még csak olaj volt nálam a tűzre és már nehezen bírtam megállni hogy egy hirtelen mozdulattal ráborítsam az asztalt az őrnagyra, de türtőztettem magam, mert azért börtönbe mégse akarok kerülni.
Aztán folytatta: "Aztán mi van még itt?! Tiszteletlenség a felettessel szemben! Szerintem megköszönhetné Agonyok őrmesternek, hogy elnéző volt a maga tiszteletlenségével szemben! De sajnos ez nem nyert "papírhajó" :D Én nem vagyok ennyire elnéző a pofátlanokkal szemben.
De nézzük csak tovább! Egy MI-24es helikopter. Totálkár! Gyönyörű! Nem elég hogy az átkozott határsértők szedegetik lefelé a gépeinket, de maga még azért egyet szintén tönkretesz! Szerencséje hogy a hadsereg tagja, ezért nem maga fog tejelni, hanem a kormány fog egy újat beszerezni.
De folytassuk a pályafutása figyelemmel kísérését!...ööö....Mázlija van! Ennyi! De már ez is sok! Legalább három kihágást szegett meg! Ezért már a sitten lehetne a helye, a többi szedett-vetett társaságával együtt! De azt hiszem most mégis egyszer elnézőnek kell lennem. Nem kerül börtönbe! Csak hozza el nekem hadnagyot és a dokumentumokat épségben! És akkor talán nem küldöm el a jelentésemet magáról a felső vezetésnek! Ha pedig ismét kudarcot vall, akkor én magam fogom kijelölni magának az új munkahelyét! Érthető voltam?!"
Ismét nyeltem egyet, és válaszoltam: "Igen uram!"
Majd hirtelen megszólalt a rádió: "Kordon! Kordon! Jelentkezz! Itt Vezlov hadnagy!"
Az őrnagy felemelte lassan a rádiót, és beleszólt: "Itt Kordon! Beszéljen!"
"Őrnagy úr! Találtunk valamit! Valaki átszökött a határon! A kerítés...Nos....Ezt látnia kell uram!"
Az őrnagy erre letette a rádiót, rám nézett és azt mondta: "Imádkozzon, hogy nem a barátja az!"
Aztán felállt ismét az asztal mögül, és rám parancsolt. "Menjen és készítse elő a kocsit! Később én is csatlakozom." Aztán elrohant valamerre.
Én felkaptam az őrnagy asztaláról a sisakomat, a fejemre tettem és elindultam kifelé a kocsihoz.
A hátsó bejáraton mentem ki, ahol már rögtön látni lehetett a sorompó mögött álló kocsit.
Egy átlagos zöld Níva volt, a hadsereg jelzésével ellátva. De mivel ez magáé a helyőrség parancsnokáé, ezért mint minden tiszti járműben, ebben is biztos van fűtés. Ez jól jön, főleg ilyen hideg időben.
Beszálltam a kocsiba, elindítottam a motort, majd a sorompó fel nyitása után kiálltam az útra.
Amíg vártam az őrnagyra, addig bekapcsoltam a fűtést és hátra dőltem az ülésben. Nem is hittem volna, hogy Kuznyecov sofőrjének ilyen jó dolga van.
Amíg lazítottam, hirtelen megjelent az őrnagy, beszállt a hátsó ülésre, ahol a rádió volt, közben rám szólt.
"Ne merítse az akkumulátort fiam, inkább indítson!" "Parancs uram!" Mondtam azzal elindultunk a megadott pozíció felé, a kerítés mentén.

A dombos, kövektől övezett területen lassan kellett mennünk, mert nagyon rázkódott a kocsi, de úgy egy óra alatt, el is értünk Vezlov hadnagyék pozíciójához.
A hadnagy, és a kereső csapata ott állt a kerítés mellett, amin egy gigantikus lyuk volt. Nem messze a kerítéstől pedig egy teherautó.
Leparkoltam a kocsit az út szélén, majd kiszálltam és kinyitottam az ajtót az őrnagynak, aki miután kiszállt mondott egy "Köszönöm!"-öt és odament a kerítéshez.
Vezlov vigyázzba vágta magát és azt mondta: "Jó napot uram!" Kuznyecov csak intett egyet majd megkérdezte, hogy mi a helyzet.
"Nos uram, úgy néz ki, hogy valaki most az egyszer nem be akart jutni, hanem ki akart menekülni a zónából. Az őrjáratozás közben bukkantunk rá erre a járműre és a lyukra. Valószínűleg a teherautóval bontotta ki a kerítést, de aztán hátrahagyta mert kifogyott az üzemanyag."
Aztán az őrnagy gondolkozóba esett, és azt mondta: "Értem! Tehát ezek szerint gyalog kellett mennie. Szóval nem juthatott még annyira messzire." Majd a hadnagyhoz fordult. "Melyik a legközelebbi település innen?" "Azt hiszem Mazyr uram!" Mondta meglepetten a hadnagy.
"HÁHÁ! Ezek szerint oda tart. Kell neki egy búvóhely ahol eltűnhet a szemünk elől egy időre. Figyelem emberek! Azonnal értesítsék a környékbeli OMON Katonai rendőr alakulatokat, és szólítsák fel őket hogy zárják le a várost! Ha kérdőre vonnának bárkit, mondják hogy a parancs személyesen tőlem érkezett! Nem mernek majd ellenkezni. És adják oda nekik a célszemély aktájának másolatát. Hátha kiderítenek valamit, hogy hol esélyes a felbukkanása. Minden bizonnyal előre elkészített egy búvóhelyet erre az esetre.
Na jól van! Szép munka hadnagy! Csak így tovább! De most folytassák a munkájukat. Ha további határsértőre bukkannának esetleg, nyugodtan lőjék agyon. Most semmi más nem érdekel."
Majd vissza szállt a kocsiba, és azt mondta: "Látja tizedes?! Így kell ezt csinálni! HA maga is ilyen hatékony lenne, a hadnagy már rég a sitten rohadna, maga pedig valahol a városban szórakozna."
Én nem szóltam semmit, csak magamba folytva a dühömet, indítottam a kocsit. Közben az őrnagy ismét a rádió után nyúlt.
"Figyelem! Teljes harc készültség! Mire vissza érek készítsenek elő pár teherautót és rohamcsapatot!"
Majd pár perccel az őrnagy beszéde után, már hallani lehetett a távolban felszólaló szirénák hangját. Valószínűleg minden helyőrségen riadót fújtak és most, mint régen, teljes szigorított eljárás van a zónában.
Ismét egy óra alatt már a helyőrségen voltunk. Teljes volt a káosz. Mindenütt fel alá rohangáló katonák.
A rohamcsapatok már fel is sorakoztak a teherautók előtt. A többi katona pedig dupla őrjáratra, és portyázásra készül. Az egész helyőrséget mozgósítják. És ezt szinte csak egy ember miatt. Nem hittem volna, hogy ebből ekkora balhé lesz.
Kuznyecov berohant az irodájába, majd később kijött egy Aksu-val a kezében. A Riadó szirénák még mindig szólnak. Alighanem, ma egész nap szólni fognak.
Még egy helikopter is érkezett, ami agropromból idehozta az összes katonai stalkert. Őket mihozzánk osztották be.
Csak nem úszom meg a csapat kötelezettséget. Pedig nekem már van csapatom.
Na mindegy. Kuznyecov, egy rövid eligazítás után, mindenkit a teherautókra parancsolt. Mi az egyik teherautóra kerültünk, a rohamcsapatok, pedig a többi járműre. Még két BTR-70-est is hoztak.
Aztán az őrnagy beszállt a saját kocsijába, és elindultunk a zónán kívülre. Rég nem jártam odakint.

Pár zsibbasztóan unalmas, és hideg óra után megérkeztünk a lezárt város területére. A távolban már látni lehetett a rendőr autók villogóit, és a behatolásra készülő OMON-os rendőr alakulatokat.
Mikor megállt a teherautó, mind lepattogtunk róla, és körülnéztünk.
A város teljesen kihalt volt. Aki tehette az vagy visszahúzódott a házába, vagy az ablakból szemlélték a dolgokat. A bátrabbak kimerészkedtek a ház ajtajába is.
Amerre csak néztünk, csak az OMON rendőreit lehetett látni, amint vissza parancsolják a civileket a házaikba, aki pedig ellenkezik, annak bilincset pattintanak a kezére, és bevágják egy furgonba.
Mi rögtön a rendőr parancsnokkal kezdtünk egyeztetni. Kuznyecov középen, mi pedig körülötte állunk.
A többi katona, pedig a város biztosításában segédkezik.
Miután Kuznyecov kezet fogott a rendőr parancsnokkal, az egy nagy teherautóhoz invitált minket, majd egy térképen kezdte magyarázni a dolgokat.
"Nos!...Az aktákból kölcsönvett fotó alapján körbe kérdeztünk a helyi lakosság között, míg végül valaki elmondta, hogy ezt a személyt egy bizonyos Hektor nevű fickóval látták.
A vezeték nevét senki sem ismerte, de tudták hogy merre lakik. Szóval ez már haladás. Most készülünk a házat körülzárni. És ha nem bánják, akkor meg is kezdenénk a behatolást." Mondta a rendőrparancsnok.
"Felejtse el parancsnok! Ez egy katona! Szóval hozzánk tartozik. Nem arról van szó hogy én most elveszem a kenyerüket, de ezt akkor is nekünk kell megoldanunk." Vágott közbe az őrnagy.
"Hát....Nem ellenkezhetek a hadsereggel szóval legyen. De kérem! Ne rombolják le a fél várost, ha értik hogy gondolom. Próbáljanak minél kisebb károkozást csinálni, hogy elkerüljük a pánikkeltést!"
"Rendben parancsnok! Megpróbáljuk!" Mondta az őrnagy majd kezet fogott ismét a rendőrparancsnokkal.
"Na fiúk! Ezt már nevezem! Nem csak a hadnagyot vágjuk hűvösre, de lehet, hogy egyúttal kézre kerítünk valamilyen bűnözőt is!" Dörzsölte a tenyerét az őrnagy.
"Szóval elmegyünk a kijelölt házhoz, és megmutatjuk nekik, hogy ne szórakozzanak velünk! Ezúttal maximális teljesítményt várok el! Érthető voltam?!" Kérdezte tőlünk.
"Igen uram!" Jött kórusban a válasz. "Na rajta mozgás!" Aztán ismét teherautóra ültünk és elindultunk a házhoz.
Pár perc alatt meg is érkeztünk. Egymás után pattogtunk lefelé a kocsiról és már a BTR-ek is felvették a lő pozíciót. Először az őrnagy a felszólítással kezdte: "Hektor! Tudjuk hogy az általunk keresett személy magánál van! Adja ki őt most és nem esik bántódása!"
De csak egy goromba választ kaptunk: "Elmehettek mind a bús p***ába! Nálam nincs semmi!"
Az őrnagy erre rendkívül berágott, mert eldobta a megaphone-t és azt mondta: "Na tudjátok kit fog ez a s*ggfej felidegesíteni?! Na jól van! Te akartad Hektor! Fiúk! Bontsátok le ezt a kócerájt!" Szólt nekünk, mi meg a parancsnak engedelmeskedve, kibiztosítottuk a fegyvereket, és lőni kezdtük a kis házat.
Hamarosan a BTR-ek is csatlakoztak hozzánk és elkezdték szintén megszórni a házat.
De viszonzásul, mi is géppuska tüzet kaptunk, ami három emberünket telibe is kapta. "A k**va életbe!"
Húztam le a fejem.
Majd elővettem egy RPG-t, és belőttem az ablakon. Nem sokára egy hatalmas "BUMM!" után, szinte alig maradt valami a házból. De legalább megszűnt az ellenséges gépfegyver tűz is.
Amint lehetett, mind benyomultunk a házba, a hullák után kutatva.
De nem találtunk semmit. Még Hektor hulláját se. Aztán a további kutatásnál egyszer kinéztem az ablakon, és láttam egy motort elrobogni a távolban.
"Hú B**dmeg! Fiúk! Ott van!" Mutattam az ablakon kifelé. Mindenki törte magát hogy kinézzen az ablakon.
Az őrnagy is nézte, mi is néztük, utána az őrnagy hirtelen, fülsüketítően felordított: "KOCSIBA!"
Mi pedig már rohantunk is és rögtön az első utunkba akadó nyitott tetejű rendőr autóba beugrottunk.
Beindítottam a motort, és azonnal a gázra taposva a motor után vetettük magunkat.
Nemsokára be is értük, amint egy szűkebb sikátor között lavírozott előttünk. Ez a hadnagy volt. Most itt az esélyünk, hogy lecsukjuk.
Odaszóltam a többieknek: "Lőjétek le!" Erre mindenki felállt a kocsiban és egyszerre kezdtek lövöldözni a menekülő után.
De nagy meglepetésünkre eltűnt az egyik sikátorban. Én nem haboztam, utána kanyarodtam, de ott nem lehetett látni.
Aztán hirtelen felbukkant, és elkezdte lőni a kocsit. Az a pár rohamosztagos, akik velem voltak a kocsiban azonnal meghaltak. Engem a sorozat a karomon talált el, és ettől hirtelen elrántottam a kormányt.
A kocsi össze vissza imbolygott, nem bírtam irányban tartani, majd végül megcsúszott és felborult.
Erősen kapaszkodtam a kormányba, majd amikor a kocsi a fejére állt, bevertem a fejem és elvesztettem az eszméletem.

Később már hallom a szirénázó rendőrautókat, amint ideértek. Keresik össze vissza a kocsit, majd az egyikük megszólal: "Megtaláltam! Itt van!"
Én ezután kimásztam nagy nehezen a kocsi alól, anélkül hogy észre vettem volna, hogy a kormány a kezembe maradt. De inkább a sajgó fejemmel törődtem. Most az egyszer örültem hogy sisak volt a fejemen.
Hamarosan megjelent az őrnagy is, türelmetlenül kérdezte hogy hol van a hadnagy, vagy Hektor.
Én csak a fejemet ráztam. De jobban tettem volna ha nem szólok semmit. Mint mindig most is elkezdte mondani a magáét: "Maguk idióták! Képtelenek elkapni egy rohadt dezertőrt?! Ez nem igaz! Hogy lehetnek ennyire fakezű balfékek?!"
Majd csendes nyugodt hangon közöltem az őrnaggyal: "Nem tehetek róla, ezúttal is csőbe húzott minket. A sikátor végén várt minket csőre töltött fegyverrel. Nézze meg őrnagy! A többiek mind meghaltak. Ha nem lennék jól képezve, már én is ott hevernék a kocsi alatt."
Majd már sokkal nyugodtabban közölte: "Na jól van! Ez talán igaz. Csőbe húzta magukat. Ezek szerint egy igen agyafúrt ellenféllel van dolgunk. Na nem baj. Így csak még jobb lesz ha bilincset kap. De magának szerintem akkor is csak mázlija volt. Kap egy utolsó esélyt tizedes! Ha most is elszúrja, búcsút inthet a jelenlegi rangjának és kap egy szép új munka területet, ahol öröm lesz a maga fajtának dolgozni. Most pedig menjen és lássa el magát!" Mondta, majd vissza ment a kocsijához.

Ugyan már Scare! Elsőre senki sem tud olyan jót írni! Később biztosan belejön :D

Hallod Scare, azért nem kéne ennyire lecseszni, mégiscsak most írt először.Megaztán nem lehet valaki sámán, hogyha szeretne? :D
Ez az egész éppen arról szól, hogy a lehgetőségekhez mérten maximális szabadság van.
És ha neki az a beceneve, amit írt?
Engem a suliban meg TBC-nek, meg kéménynek hívnak.
Én azt mondom, hogy ez elsőre egy jó írás volt.
Nem tudja valaki, hogy melyik oldalon vannalk az első írásaink? :D Kíváncsi lettem rájuk.

még az elején azt tom hogy az első 15 oldal hátulról az még a legelső zombimorzsi fajos... utána van az amit nemrégen hagytunk abba a fináléval
a sámánnal annyi bajom hogy a zóna tudom hogy paranormális jelenségekben gazdag... de ez már sok.. a jó megérzésekről meg zini, kolléga megérzései rendesen bennem hagyták a sóját...
a név meg hát... Több nevem van a suliban mint nem is tom.. mostanában Hívnak Toldinak Kommunistának Gestapónak.. de hívtak már halálnak is Kaszásnak... Scarecrow valahogy csak itt vagyok :D
de játékon belül meg Normális neveim vannak... na jó a Scarecrow át esett a szitán, de azért mert a stalker ben is benne van :D

Egy ideig még vigyorog a pofámba a festett képével, aztán egy kisebb légfuvallatot meglovagolva a vállamra huppan, és belemélyeszti az átlátszó lábait.Szabájosan rászívja magát a vállamra, mint egy polip.
Egyszerűen nem vagyok a magam ura.Már csak azon gondolkodom, hogy most a fülembe suttogja azt, hogy mit csináljak, vagy pedig telepatikusan adja át az információt.Da aztán rájöttem, hogy telepatikusan, méghozzá algoritmusokat.lépésről lépésre nemhogy megmondja, hogy mit kell tennem, hanem az idegrendszeremben osztogatja a kis elektromos kisüléseket.De legalább még az érzékelésemet birtoklom, vagy legalábbis azt hiszem.Megyek a folyosón, kerülgetem a folyékony betontócsákat, a földön mindenhol eldeformálódott töltényhüvelyek hevernek, a falak pedig tele vannak golyónyomokkal.Befordulok egy sarkon, de amit látok valahogy nem tölt el félelemmel, hanem kb olyan érzés, mint amikor az ember arra jön haza, hogy a macskája épp a lakás közepére vizel.Maga a látvány az volt, hogy tanári köpenyben rohangál a folyosón egy meglehetősen hosszú ősz hajú pali mezítláb, és közben fenhangon tagad mindenféle képleteket, és újakat állít fel.Eközben körülötte kezd szétesni a valóság, egyszerűen minden.Már egy "semmi" folt körül jár vad sámán-táncot, amikor a vállamon lévő parancsolóm az én számon át szól.Nem ordít, nem kiabál, nem, csak szól, egész halkan:-Azért ezt mégsem kéne.
Erre az felnéz,mozdulatlanná dermed,a szemüvegének ües keretein keresztül néz, am külvilágra.
A tekintete az egyik pontról a másik pontra ugrál a látóterében.A macska csak néz rá, az meg sóhajt egyet, előveszi a köpenye zsebéből a szögmérőt, a legközelebbi ablakhoz megy és elkezdi kapargatni vele.
A frakciótársaim csak néznek, én is rájuk.Nem kapok semilyen algoritmust teljesítésre, ugyanakkor nem tudok mozdulni sem, nem engedik meg.A macska még mindig szorosan csüggeszkedik rajtam.Eltelik kb két perc, a macska lelöki magát rólam, de az üvegszilánkok a vállamban maradnak.Kis porcelánbarátom elsuhan a semmifolt felett, bezárja és elmerül egy olvadt betontócsában.A többiek odajönnek,naggyából senki sem érti, hogy mi van.Megkérek valakit, hogy segítsen már kiszedni ezt a sok szart hátamból, nagy nehezen kiszedi, fertőtleníti, be is kötözi, de ettől még fáj.Mindenki tanácstalan, összeülünk, hogy eldöntsük mi is legyen, de mielőtt még ez megtörténik lehúzom az egyik elvtársat egy szállal. :)

Fjodor Petrovics, 35 éves férfi, jó megérző készségei vannak.Becenév : Ne0h. A zónába 1 pisztolyt, egy zseblámpát , és némi pénzt hozott. Cél a zónáról a legtöbb hasznos információt kutatni, dokumentálni. Nagy darab, mogorva, néha cigiző ember. A ruhája színe : zöld terepmintás öltözék, feketebőrkabát. Volt foglalkozása : lelkes kutató

Vissza
Top Alul