Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Este folyamán, egyszer csak oda tévedt egy manus, ahogy közeledett kiderült hogy Karamzin az. Szergejevics az rögtön lepuffantotta volna. De lenyugtattam hogy nem érdemli meg. Végülis csak aludni akart nagy nehezen meg egyeztünk és lefeküdt. Majd egyszer csak megjelent Gregor és kérdezte hogy ki volt itt.
-Karamzin. feleltem.
-Hogy az a. berohant a fegyveré ért és majdnem le is puffantota, de elszaladt, már Szergejevics elkezdett lőni rá de nem találták el szóval meg menekült, ő sem fog többet ide jönni. Ez után elvonultam aludni.
Reggel keltetek hogy indulunk vissza Kordonba. A már megszokott egy órás út után meg érkeztünk a faluba. Brogyivin lement és eladta a képződményet és osztoztunk mindenki egyenlő rész kapott. Én közeb nkörbe kérdeztem hogy mizujs a faluban mostanság. Hallotam hogy van itt egy sérült nő de már javul az állapota. Valami katona és nő, Jeff vigyáz rá mostanság. Vissza jöttek a többiek és leültünk mindannyian a tűz mellé. Én gondolkozóba estem hogy megkéne majd nézni ki is ez a katona, hátha ismerem még a seregből. Be is megyek hozzá, de hol is van, jah Farkasnál. Bekopogok de semmi válasz, egy hangos HELLO mellet benyitok. Farkas nincs itt beljebb megyek és egy ágyon ott fekszik egy nő, mellete egy széken Jeff alszik. Ahogy néztem az arcát a nőnek, beugrott hogy ismerem hiszen még régen az én szakaszomba volt beosztva. Ahogy közelebb léptem fel riadt és amint megpillantott először ijedséget, majd egy ismerős mosolyt láttam az arcán, tudja hogy ki vagyok.

RENIgade":22c785of mondta:
De Zini, mivel Scarecrow karija egy katonák közti eldurvult vitának állította be az egész gyilkosságot, ezért senki sem tudja meg, hogy igaziból ő a gyilkos. Ezért a kötelesség zavartalanul alakulgathat tovább.
De Reni épen pont ez az,ha a Stalkerek ölik meg a helyörségeseket akkor valami okk miatt a Szolgálat felbomlott,de ha ugyan csak megölték a helyörségieket mért nem bomolna fel?Nem a gyilkos,a gyilkolásról van szó mondom újra,de hiába mondom úgyis csak Scart pártoljátok szoval ezt hagyom...

De fog már fel te gyogyós! a gyilkolás módja volt a gond.
mivel a duty félkatonai szervezet vannak benne katonák, és stalkerek is, de ha ez a kettő egymást öli, akkor nem lehetnek egymás mellet harcolva. ezért lettél te a kordonból és a bárból kibaszarintva!
és ezért vagy áruló.
Én úgy öltem meg őket, hogy a bizonyítékoknak köze sincs a karakteremhez.
hiszen a parancsnok pisztolyával lőttem le a 3 katonát az egyik pedig a parancsnokot ölte meg amikor megsorozta az akjával.
pdakat át írtam, és az lett a végeredmény hogy kinyírták egymást...
ennyire hülye nem lehetsz nem engem pártolnak te gyökér! hanem értelmezik azt a **** szöveget.

Zini szerintem neked nem sok keresni valód van itt. Ha egy ilyen tisztán és értelmesen leírt válasz után nem érted. Gondolok itt Reni válaszára
1. szolgálat egyenlőre katonákból áll két Stalker van benne Légió és Scar karaktere.
2. a gyilkolást a katonák tették egymással, egymást ölték meg.

Értsd már meg. Vagy ha nem megy akkor menj el innen, mert már kezdem nagyon unni.

Rendbe, az a tervem hogy kimegyek a Sötét völgybe és ott kezdek vadászgatni. Előszöris, egy jó helyet kell találnom. A legjobb választás az a vérszopó tanya lenne de nem merek odamenni amióta az a köcsög megtámadott. Felszerelkezek, és indulok. Átértem az alagúton és figyelem a helyet. Semmi mozgás. Megyek közelebb de még mindig semmi. Mikor odaérek az ajtóhoz látok egy vérszopó kezet amint az ajtófélfát fogja. Nem mozdul. A puskámat előretartva benézek, hát a kéz az vérszopóé volt de a többi alkatrésze mint a test, fej hiányzott. Valami itt volt és játszi könnyedséggel tépte szét mind az 5 vérszopót. A kezet eltettem jó lehet majd kesztyűnek. Felmászok a padlásra és felhúzom a létrát. Lestem hogy mi-merre-hogyan-mennyi. Innen, fentebb valami tó szerű képződmény van. Nem tó, hanem valami mocsár inkább de nagyon mocskos az a lényeg. Fentebb van két anomália. Mind a kettő áramosított. Ezek jól jöhetnek, lehetnek arrafelé leletek is. Aztán, husik szaladgálnak mindenhol, akkor kutyák, ezeknek szép a szőrük, és.......pillanat.......gorillák? Mik azok? Valami gorillaszerű lények. Megkérdezem Wolfot. Felhívom.
-Szia Wolf!
-Szia! Ki vagy?
-Iván. Tudod aki a srácokat a parkolóba vitte.
-Ja! Te vagy az! Jó hallani felőled, hasznát veszed a lelet listának?
-Igen, csak egy kérdésem lenne.
-Mi?
-Vannak itt gorillák?
-Gorillák?
-Igen valami gorillaszerű lényeket véltem felfedezni itt Sötét Völgyben, csak szőrtelenek és ocsmányak, mik ezek?
-Sötét Völgyben?
-Igen.
-Jézus tűnj el onnan! Kimérák!
-Mik?
-Kimérák! Hol vagy?
-Egy padláson, miért?
-Maradj ott addig amíg el nem mennek a látótérből!
-De ezek csicskák! Simán fejbelövöm őket!
-Te hülye! Ezeket még Obokánnal meg P90-nel is alig lehet megsebezni mit akarsz az AK74Uval? Meg sem sebezed véged! Tűnj onnan!
-Rendben.
Óvatosan visszamegyek az alagútig. Nem vettek észre. A vérszopó kezeket azért elhoztam mert még jól jöhetnek. Futok vissza a kezdők táborához. Leülök a tűzhöz és kiheverem a dolgokat. Majdnem megjártam. Itt maradok egy darabig.

ColdBlood":m4hvd03k mondta:

1. szolgálat egyenlőre katonákból áll két Stalker van benne Légió és Scar karaktere.

A tudóst kifelejtetted.... Persze mindig a kicsi szívja a púpot.... :D

Hétfő reggel...

Ma reggel kell megkezdenem a Kordonnak nevezett területrész feltérképezését. Elég unalmas meló lesz ez így, egyedül. De erre csak annyit mondtak, hogy egyelőre 10 emberből áll az teljes Szolgálat, úgyhogy bírjam ki. Mindegy, még jó hogy a PDA-mban van mp3 lejátszó, meg néhány memóriakártya feltöltve zenével, azzal majd lefoglalom magam. Dobok a hátizsákomba 2 kulacs vizet, 2 energiaitalt, meg kb 2 napra való élelmet. A Black Kite-ot és az L85A1-est kitakarítom, elteszek mindkettőhöz 4 tárat, zsebreteszem a holdfénytávcsövem és indulok. Szeretem ezt a fegyvert, mert nem a hagyományos lencsék vannak a távcsövében, hanem csillogásmentesek, így nehezebb észrevenni. 2 nap alatt csak elkészülök mindennel. Ha kész a térképezés, akkor 1 hangtompító, két eü. csomag, 4 gázálarcbetét és 500 rubel üti a mancsomat.

Még délelőtt sikerül körbejárnom a parkoló-szögesdrót-vasúti töltés közötti részt. Teljesen egyedül csámborogtam, még egy nyulat sem láttam. 13 óra környékén értem a vasúti töltéshez, új őrség van. Őket is innen a helyőrségből rendelték ki. Az egyik remegő kezű újonc kérdés nélkül rám fogja az AK-ját, de a felettese azonnal le is rakatja vele. Egy gyors irategyeztetés, és máris megenyhül a hangulat. A helyőrség rangidősével beülök a pihenőhelynek kialakított vagonba, megebédelek, közben beszélgetünk, átmásolom a PDA-jába az eddig elkészült térképet meg némi infót anomáliákról meg leletekről. Adni akar 300 rubelt de visszautasítom, mondván inkább egy jó késsel hálálja meg, annak nagyobb hasznát veszem. Ez még könnyebben megoldható- mondja, és az egyik ládából egy vadásztőrt vesz elő, tokkal, majd átadja. Használd egészséggel! Köszönöm! Majd elköszönünk egymástól., és indulok tovább a töltés mellett, sötétedés előtt még valami vackot is találnom kell éjszakára.

Lemegyek az öreghez, és bevásárlok cigiből, de mivel most egy kicsit tehetősebb vagyok veszek a sok prilukki mellé két doboz primatot is, hiszen még most is kísért az az érzés, ahogy szétárad a hörgőkben.
Ezenkívül veszek még öt doboz tartóstejet, öt konzervet, egy üveg ásványvizet,egy csomag víztosztítótablettát, egy üveg baromi erős, abszint jellegű házi vodkát, ami állítólag eléggé efektív a sugárzás ellen, és még egy kiló kenyeret.Az öreg látván a nagybevásárlást gondolja, hogy van pénzem azt mondja, hogy van a vadászpuskához olyan golyó, aminek egy kis higany van az elejében, amitól jócskán megnő az átütőereje.Veszek ebből is egy húsz darabos dobozzal, a maradék pénzemból pedig veszek a revolverbe golyót 50-et, és még 20 sima sörétet a puskába.Ezzel ki is ürült a pénztárcám.Az utolsó rubelemet egy kis kupicányi bloody mary-ra költöttem, amit az öreg saját kezűleg kotyvaszt.
Megjegyzem eléggé jól kijött az aromája.

Nézelődök a faluban, és kérdezgetek boldog boldogtalant, hogy ki jönne velem a sötétvölgybe...

Találkozok a kucsmás figurával. Kérdezi mennék-e vele sötét völgybe:
-Szia, te! Nem jönnél velem Sötét Völgybe?
-Sötét Völgybe? Dehogy! Most jöttem onnan. Kimérák! Ilyen majom szerű mutánsok! Emlékszel mikor azt a vérszopót cipeltem? Sötét Völgyből hoztam. Még 5 ilyen volt ott ahonnan azt hoztam. És egy kiméra széttépte egyedül mind az ötöt! Alig lehet ezeket megölni, még P90-nel is! Semmi esélyünk ellenük egy AK74Uval és egy vadászpuskával! De ha mindenáron menni akarsz én is megyek és megpróbálok segíteni, ha menni akarsz akkor veled megyek de nem rambózunk, csinálok egy csapdát és belecsaljuk őket. Miután meghaltak a bőröket elteszem, és átnézzük a helyet. Mikor vége futunk haza! És ennyi. Na akkor így is jó?
-Hááááát......

-Hát a rambóknak nem szokása kucsmában, mutogatósbácsi kabátban, és melegítőben mászkálni, ezt te is beláthatod.De azt mondják, hogy van arra egy régi téglagyár(a szabadság bázis a cs-ben), ami mellett van egy benzinkút.Engem eléggé érdekel az a hely, az is lehet, hogy leakaszthatunk több hektóliternyi benzint, ami a mai árfolyamnál nem kis pénz.Az elszállítás megoldása az már más kérdés, de ha szólunk az öregnek, talán majd bizonyos részesedésért elvállalná.Amúgy most vettem pont az öregnél valami higanyos golyót, ami elég durva lehet, hogyha az árát nézzük, azzal talán le lehetne őket venni a lábukról.
Hát akkor induljunk, mielőtt még elkezd esteledni.
-Jólvan, akkor induljunk.

Összeszedelőzködtünk,aztán elindultunk...

Azt mondta van valami higanyos golyója. Mikor összeszedelőzködtünk beraktam a nyúzószettemet is. Elindultunk. Átértünk az alagúton. Mondtam neki bújjon el hátul. Óvatosan kinézek, nincs sehol semmi. Intettem neki hogy jöhet. Óvatosan néztem hogy hol vannak a kimérák, de semmi. Mondtam hogy ott a régi farm, menjünk fel a padlására és ott nézzünk körül. Éppen nézelődünk, mikor észreveszek egyet. Éppen a mocsár területén lófrál.
-Gyere ide!
-Igen?
-Ott van, látod?
-igen.
-Lődd fejbe!
-Hogyan? Messze van!
-Idecsaljam?
-Hogyan?
-Belelövök!
Belelőttem az oldalába. Elkezdett felénk futni. Mikor közel volt belelőtt. Fejbetalálta. Lemegyünk megnézni mi van vele. Lent nézzük, fejbe találta de nem vérzik.
-Ezzel mi van?
-Basszus! Ez lélegzik! Ez csak kiütötte! Elájult! Nézd! A koponyáját nem ütötte át a golyó, megállította. Ez hihetetlen!
-B*sszameg! A k*rva életbe!!!! Ha ez felébred megöl minket!
-Csigavér, csigavér. Iván, barátom. Lőjük gerincen. Vagy szúrd le.
-Nem tehetem! Tönkremegy a bőr! Sidorovich 10 000 rúbelt ad egy sértetlen bőrért!
-Akkor mi legyen?
-Várj, hoztam egy kis ciános sót. Adok neki 3 grammot.
A szájába raktam egy kicsit. Elkezdett rángatózni. Majd felkelt elindul felém. Eldől.
-Bakker! Láttad ezt?
-Igen. Meghalt?
-Meg. De ez hihetetlen. 3 gramm cián már azelőtt megöl egy bálnát hogy lenyelné. Ez meg még mozgott is! Pedig lenyelte!
-Igen. Ez szívás. Mennyi van még?
-Legutóbb 2-t számoltam. Beviszem a farmra ezt az egyet és megnyúzom. Gyere te is. Legalább megnézhetjük hol a gyengepontja.
Felmentünk és elkezdtem nyúzni. Mikor lent volt a bőre, besóztam és felnyitottam a mellkasát és a hasát.
-No akkor, ez itt a tüdője. Furcsa, a tüdején védőburok van, nem tudom átvágni, add csak a puskát.
Átadta a puskát én meg rálőttem a tüdejére. A golyó megállt benne.
-Mi ez?
-Nem tudom, de a golyó nem lövi át. Nézzük a szivet. Itt is van. Ezt kemény csont védi. De itt, az artériákat nem védi semmi. Ez gyengepont. Oké, a megjegyzendő dolog, ide a hóna alá lőj, és talán eltalálod az egyik artériát. Ha ez megvan, akkor csak ki kell véreztetni. Várni kell. Nos, ez itt ahogy látom, a vese. Különös, két veséje van az emlősöknek, de ennek 4.
-Ez mit jelent?
-Ezt csak ciánnal lehet megölni. És szív vagy gerinc lövéssel. Mindegy, a lényeg célozz a hóna alá és a nyakára. Ha valamelyik nem sikerül akkor fuss. Most megpróbálom méreggel elintézni. A húst beciánozom. és kirakom, hátha megzabálja a másik. Reméljük hogy sikerül mert nehéz megölni. Addig ne menj ki innen.
-Értettem.
Megmérgeztem a húst és kitettem. Reggelig ottmaradunk. Remélem nem lesz baj.

Hirtelen felriadok...az ablakokon már napfény világít be...elaludtam. Kintről morgást, nyüszítést hallok. Felmászok a
a padlásra, az egyik lyukon kimászok a tetőre és körülnézek...egy falka kutya szaladgál az épület körül. Egy kis céllövölde...rövid sorozatokkal 2 tárból lekaszálom a kutyákat....ha már ittvagyok körülnézek...a távolban őrtornyok látszanak, talán egy templom, valami telepszerűség a víz közepén, egy falu ahol folyamatosan lángcsóvákat látok, és a síneken tőlem kb 1,5 kilométerre vagonok állnak, talán van ott valami megálló,a távolban még 1-2 helyen mintha tetőket látnék, nagyjából ennyi épületszerűt látok szétszórva a területen, majd szépen feltérképezzük...Lemászok a tetőről, mielőtt elindulnék még megnézem a 2 uazt a "garázsban" az rögtön szembetűnik, hogy alig rozsdásak...Ahogy próbálom átnézni..ezek szinte tökéletes állapotban vannak...felnyitom a motorháztetőt, csak az aski hiányzik...az viszont a másikból is...najó, a kulcsok is hiányoznak...a tankjaik üresek...ezekkel még lehet valamit kezdeni..megnézem a két tehetautót és a traktort, de azokban sincs aksi...még egyszer alaposan körülnézek, a fél rekesz vodkát berakom az egyik uazba, majd elindulok a felé a telepszerűség felé amit láttam...1 darabig még tudok úton haladni, de aztán csak ösvények vannak...de kik vagy mik taposnak errefelé ösvényt? ....egy nagyobb tisztásra jutok, egy kisebb bódé van itt, 1 defektes csónak a víz mellett, és 2 korhadt fatörzs...ahogy benézek a bódéba, hirtelen csörtetést hallok a nádasból...3 husi "érkezik" meg elég nagy lendülettel, én ugyanolyannal kezdem el őket lőni...az utolsót késsel intézem el...piszkos munka...ahogy megszokott errefelé semmit sem találtam...haladok tovább már ösvény sincs, a kis szigetekről a másikra deszkák, vaslemezek vezetnek...körülnézek jó felé haladok e, de már látom az úticélom... talán szivattyúállomás lenne? több iárnyba is vascsövek futnak ki....az utolsó 10 méteren 1 30 centi széles pallón haladok... ahogy beérek, az rögtön szembetűnik, az épület többszintes..a felső emeleten körbe ablak, középen asztal, rajta 1 távcső...és itt nincs por! érdekes...lemegyek 1 szinttel lejebb...találok 1 kisebb szobát, 2db emeletes vasággyal, 2-ben szivacs, és 1 párna is van...a sarokban kályha....még nem hűlt ki teljesen...a következő helység valamilyen műhelyszerű a satupadon szerszámok, egy szétszedett benzines szivattyú, ami érdekes benne, hogy a henger aljában valami világít...a sarokban 1 másik összerakva...egy ajtó nyílik a szobából...kinyitom, ez valami raktárhelyiség lehet...a szemben lévő falnál polc...tele apró mütyürökkel, alkatrészekkel, a máik oldalt 5db 20 literes kanna, mind teli..kinyitom az egyiket, benzin...a másik fal mellett pedig akkumlátorok...de vagy 25 db! kisebb-nagyobb méretben... mennék ki a műhelyből, ekkor lépéseket hallok..előkapom a fegyverem, várok..ekkor befordul 1 vénember a szobába..van már vagy 50 éves...észrevesz, megtorpan, felemeli a kezét és megszólal:
-Ne lőjjön! kimaga?
-Maga ki?
-én Oleg vagyok, de hívhat Öregnek...
gondolkozok 1 kicsit, majd leeresztem a fegyvert, és odabyújtom a kezem
-Fürge vagyok.Mit csinál maga itt?
-Én itt élek. Maga mit csinál itt?
-Felderítésre küldtek...
Leülünk, elkezdünk beszélgetni...megkínálom az öreget vodkával, nem utasítja vissza...ahogy beszélgetünk kiderül hogy azon dolgozik, hogy benzin nélkül menjenek a generátorok....leleteket épít bele...szóval akkor ez világított! és hova pumpálja a vizet? azt igazából már sehova...az alagsorból kell folyamatosan szivattyúzni...mivan ott? ott tartom a leleteimet...több is van? mennyi? kb 25-30 db...mondja szerényen...gondolom nincs tisztában az értékével...megnézhetném a lelteket? lekísér az öreg a pincébe...térd fölé ér a víz...pontosan 28 lelet...jó ha 7-et tudok azonosítani...
-Mióta van maga itt?
-Már akkor is ittvoltam mikor itt még volt élet,csak mikor mindenkit kilakoltattak, én visszaszöktem...szeretem ezt a helyet...olyan csöndes, nyugodt...
-Mennyire ismeri a területet?
-Óh..teljesen részletes térképem van (mondja mosolyogva)
-Azt ha lehetne majd lemásolnám...
Visszamegyünk a műhelybe, nézem ahogy az öreg feldarabolja a most talált leletet, és beleépíti a motorba..azt mondja ezért kell 2 szivattyú, mert ha benzin nem is kell bele, lassabban fog dolgozni...összerakja a cuccot, és MŰKÖDIK! miután felszedtem a földről az állam, segítek levinni a szivattyúkat..beindítja az öreg, és már folyik is ki a víz a mocsárba...Miután ezt látom, beindul az agyam
-Ilyet fegyverekkel is meg lehetne oldani?
-Elvileg nem probléma...
-Mára még más dolgom van...nem találkozott itt a mocsárban 1 másik emberrel?
-Inkább mondjuk úgy tudom hol van.Odavigyem?
-Azt megköszönném.
Összeszedi az öreg a cumóját, és már indulunk is...nagyjából fél óra séta, és egy kisebb nádfal után elérjük a "bejáratot"...több faház, középen kisebb tisztás rész, a keresett stalker az egyik épületből jön ki, már rántaná a fegyvert, de mondom neki nyugalom, Wolf mondta hogy ha van rá lehetőségem, nézzek utánad. Elbeszélgetünk a stalkerrel mi a helyzet errefele, vagy talált e valami említésreméltót...Úgy tűnik ma itt éjszakázunk.
Domesz írhatnál majd valamit, nálad vagyunk :D

Jó pár nap után emberek jöttek hozzám,na legalább lesz kikkel beszélgetnem,körbevezettem őket a faluban,és megmutattam mindent,úgy néz ki tetszik nekik a hely,végülis elég biztonságos egy hely.
Mondtam nekik,hogy a vízben több helyen is találtam nem fertőző halakat,majd a szárítókötélre mutattam ahol ott csüngött sorban 10 szép füstölt hal.Nekiálltam fát vágni,mert az éjszaka ismét viharos lesz.Bevezettem őket a főépületbe ahol mindenki megtalálta a maga helyét.Még elalvás előtt felvázolom neki,hogy valamikor fel kéne deríteni ezt az ingoványt,fáradtan bólogattak,majd pár perc múlva el is aludtak.Még nézem a lángokat a kályhában,majd én is elalszom.

El is indultunk, nyugiban át is értünk, be is cuccoltunk a régi disznófarm padlására.
Eddig minden tiszta volt, de aztán ott a mocsárnál megltátott egyet Iván.
Mondta, hogy lőjjem fejbe, de eléggé messze volt, és ez mégiscsak egy vadászpuska.
Egy kicsit felhergelte egy-két lövéssel a kalasnyikovból, elkezdett errefelé rohanni, aztán olyan 100 méterről sikerült neki adnom egy jól sikerült fejest.Odamegyünk hozzá, és mi derül ki?Az kis barátaim, hogy még át sem tört ez a méregdrága lövedék a koponyáján, pusztán kiüttte az ütés, amikor a golyó eltalálta a fejét.Még lélegzik is az állat.Mondom Ivánnak, hogy ha gerincen lőjük akkor biztosan lebénul és pár órán belül meghal, vagy pedig egyszerűen játszunk vele disznóvágósdit a konyhakéssel.
-Ember te nem vagy normális.Van róla fogalmad, hogy mennyi pénzt ad az öreg egy bőrért, ami sértetlen?
-Na?
-10 000 rubel, készpénzben.
-Jó mostmár értem, hogy miért ódzkodsz ennyire a gerinclövéstől...

Elővett valami kis szelencét, és állítása szerint három gram ciánt tett a szájába, aztán az állat felugrott, elkezdett felénk jönni, majd összeestett pár méterrel előttünk.
Iván mondta, hogy szedjük szét, és nézzük meg, hogy melyik része sebezhető egyáltalán.
Elméletileg a hónalján, és a nyakán kívül szinte mindenhol vastag csontréteg védi, és nagyon erős és szintén vastag a bőre is.
Azt mondta, hogy ne nagyon mászkáljak el, mondtam, hogy megértve.
Van itt a farmon egy torony, a rendeltetése ismeretlen, egy rozsdás, félig meddig szétkött létra visz fel rá.
Nagy nehezen felszenvedem magamat a tetejére, és a primatot egyenlőre fel sem bontva , a prilukkit fogyasztva nézelődök, hátha látok valami érdemlegeset.

Ma valami különleges fickó tévedt a posztunkhoz. Végig a töltés mentén közlekedett. De látszik rajta hogy nem egy közönséges amatőr. Elég jól fel van szerelkezve, és egy spéci L85-ös van a kezében. Ilyet utoljára még a kiképzőbázison láttam, az idelátogató brit katonák kezében. Nem habozok, remegve ugyan, de ráemelem az AK-t. "Megállni! Ez tiltott terület! Mit keres itt?" Mordultam rá, idegesen. Aztán odajött Baronov. "Higgadj le öcsi! Ne idegeskedj. Inkább menj pihenni! Átveszem az őrséget!" "Jó. Rendben." Lassan leeresztettem a fegyverem, és leültem az álcaháló mellett lévő tábortűzhöz, a többi pihenő katona közé. A többiek nyugodtan eszegettek, iszogattak, közben arról beszéltek, hogy mi az előnye annak, hogy itt vagyunk. "Én mondom! Ha elég ideig itt maradunk, az áthaladó stalkerektől elég szép kiegészítő fizetést gombolhatunk le." "Ja! Aztán mit kezdesz a nagy dohánnyal, ha ezeknek bekattan valami, és szépen idejönnek és kicsinálnak minket." "Ne fesd már az ördögöt a falra, Grisa! Ők sem állatok. Meg aztán csak tudják ha megtámadnak minket, akkor azt ők fogják megbánni, mert a helyőrségről ismét kiküldik a rohamegységeket takarítani." "Jó. De ettől még nem érzem biztonságban magam." "Ember! Ilyen pesszimista gondolkodású fickót mint te még életemben nem láttam!" Aztán én is közbeszóltam: "Hagyd már békén Zsukov! Elvégre van oka itt félni mindannyiunknak. Te se mondhatod azt hogy te egyáltalán nem félsz. Nem igaz?" "Dehogynem! Én elmondhatom magamról, hogy egyáltalán nem félek ezektől. Hisz csak pár közönséges civilről van szó, akiknek fegyver akadt a kezébe. Mi meg kiképzést is kaptunk. Szóval akár mi is simán elbánunk velük." "Na ne kábíts minket ezzel Zsukov! Te is legalább annyira félsz mint mi." Szólt közbe egy másik újonc. "Én nem szoktam hazudni!" "Eleget!" Mondtam. "Majd nem sokkal ezután csatlakozott hozzánk Baronov hadnagy is. "Na jól van emberek tegyük el magunkat holnapra! Ma estére pedig Zsukov közlegény veszi át a helyet. Mert látszik rajta hogy ő még az ördögtől sem fél." Mondta gúnyosan, mi pedig elvonultunk a helyünkre aludni.

(Másnap)

Másnap egész jó időre ébredtünk. Annyira jóra, hogy még a nyugtalanságom is elszállt. Az egész éjjelt Zsukov, és Baronov állta végig ébren. A hadnagy már javában kávét főzött a tűz felett, míg Zsukov, sápadtan, kivörösödött szemekkel, halálra rémülve markolta a fegyverét, és folyamatosan csak kémlelte a látóhatárt. Mikor mind felkeltünk, ittunk egy pohár kávét, és odamentünk hogy megnézzük Zsukovot. "Te ennek meg mi baja?" "Nem tudom, de úgy néz ki mint egy friss hulla." "Mi van Zsukov megártott az esti műszak?" Röhögött fel az egyik társunk. Majd a hadnagy odajött és azt mondta: "Hagyjátok a közlegényt! Tegnap kicsit meséltem neki a vérszívó, mutáns, izéről, amit egyszer erre felé láttam csavarogni, hát erre nem beijedt." "Mind felröhögtünk ezen, majd elfoglaltuk a helyünket. A hadnagy meg el akarta küldeni Zsukovot pihenni, de az teljesen kikészülve mondta hogy jól van, és el tudja látni a feladatát. A többiek viszont már aggódni kezdte érte. "Rá se rántsatok! Be akarta bizonyítani hogy milyen kemény legény is ő, de végül mégis rá fázott. Most legalább meg tanulta a leckét." Mondtam. Hirtelen egy katonai UAZ jelent meg a láthatáron. A határ helyőrség felől jött. Mikor ideért, megállt, majd három ember szállt ki belőle. Egy fekete-piros ruhás ember, egy katona (vélhetőleg a sofőr), és egy közönséges védőruhás, kis termetű ember, akinek az arcát maszk fedi. Lassan és határozottan elindulnak felénk, egyedül a maszkos marad a kocsinál. Zsukov az én tegnapi magatartásommal azonnal célra emeli a fegyverét. "ÁLLJ! KEZEKET FEL!" Ordította el magát. Majd odament a hadnagy, és lenyomta a közlegény feltartott fegyverét. "Nyugi Zsukov! Ezek a mieink." "Hát a közlegénynek meg mi baja?" Kérdezte a katonai ruhás fickó. "Áhh...Semmi csak az esti műszak egy kicsit ráijesztett. Majd rendbe jön." Mondta a hadnagy. Egy ideig elkezdtek beszélgetni. Csak egy két mondatot lehetett érteni, mert nem hagyhattuk el az őrhelyünket. "Nos itt állítanánk fel az új bázist." "Igen? És miért minket keresnek fel?" "Csak egy két jó erőben lévő ember kellene. A helyőrségen azt mondták, hogy az újoncok elég jó erőnek örvendhetnek, és hogy nagyon amúgy sincs most rájuk égető szükség." "Rendben Szólok a két legmegbízhatóbb embernek." "Ok! Addig én vissza megyek a kocsihoz." Az őrnagy odajött hozzánk, és azt mondta: "Rendben! Sulkov! Volozar! Hozzám!" Azonnal odarohantunk. "Nos fiúk! Itt van ez a pár ember a határtól. A parancsnok beleegyezésével, egy új bázist akarnak építeni, az új félkatonai alakulatuknak a Szolgálatnak. Kellene nekik két erős fickó, hogy felhúzzák az egészet. Vállaljátok?" Azonnal kérdésekkel kezdtük bombázni a hadnagyot. "A minek kellene segítenünk???" "A SZOL-GÁ-LAT-nak. Értitek már?" "Nem igazán." Mondtam. Vagy fél órán keresztül magyarázott nekünk a hadnagy, mire a végén sikerült feltolnia a lényeget, abba a szűk felfogású, katona agyunkba. Többször nem is kellett nekünk szólni, rögtön elvállaltuk. "És veletek mi lesz hadnagy? Boldogultok Nélkülünk?" Kérdeztem meg vissza fordulva. "Ne aggódj miattunk öcskös! Amíg Zsukov velünk van, az éber tekintetével együtt, addig nem érhet minket baj." Mondta széles mosollyal, és rátette a kezét a még mindig sápadtan mereven bámuló közlegényre. Aztán beszálltunk az UAZ-ba, a másik három fickóval, és vissza indultunk a határhoz.

Hosszú lett...

Miután Szvetlána teljesen felépült, vettem egy maszkkal ellátott kis öltözetet, neki attól a hájas görénytől.
a Házamat, továbbra is béreltem, adtam Farkasnak 8000rubelt, hogy tartsa rendben a házat, amíg vissza nem jövök.
miután megvoltunk, elballagtunk a katonai helyőrséghez.
a helyőrséghez haladva megbeszéltem vele mi lesz:
Nos figyelj, lesz pár őr, te le ne vedd a maszkot, és ne is szólalj meg én mindent elrendezek!
Rendben.
Be is jutottunk simán, kikértem magam mellé azt az 10 embert akit kiválasztottam köztük volt az a 3 katona akikkel az árulót kidobtuk.
és még 2 katona a vasúti töltéstől(te axon meg még valaki)
Még megvártuk míg ezek ide értek, aztán felszálltam a helikopterre, elég nagy szállító helikopter volt, a rakománya a bázis kiépítésére szolgált.
én Szvetlána az 10 katona és a tudós fickó is felszállt.
kb majdnem 1 órás repülés után megérkeztünk a végállomásunkhoz.
A "bár" Feltérképezője, és 8 Spetznazt már a helyszínen voltak, eltakarítottak ezt azt.
ás csináltak nekünk egy rögtönzött leszálló helyet is.
Ezek után Kiosztottuk az őrséget, a többi katona pedig neki látott a felszerelés behordásának.
Mikor mindennel megvoltunk, a "társam" mutatott nekem egy ötletet, hogy mit lehetne csinálni azon épületből ami a katonai tervek szerint a szolgálat főhadiszállása felett állna.
egy kis "hotel" szerűséget, nem rossz terv, de én is beajánlottam neki 1-2 tervet, pl a privát részek létrehozását, és azok elkülönítését a Szolgálatos katonáinktól.
Miután megvoltunk a tervekkel, a társam elkezdte lejegyzetelni mik kellenek, és már ment is intézkedni ezzel egy jó pár óra szabadságot adva.
Ezt a kis szabadságot felhasználva felmentünk a tetőre Szvetlánával, és megnéztük újra a naplementét, az épület tetejéről elég messzire el lehetett látni. még az erőművet is látni lehetett a messzeségben.
újra megcsókoltam, ő újra viszonozta e csoda szép naplementénél.
ám csókolózás közben legombolta rólam a mellényt, kicsit megállok.
Itt? kérdezem mosolyogva.
Igen, itt és most vagy soha! mondta, és újra megcsókolt.

A közös jelenetünk után szinte azonnal el is aludtam a tetőn. Kellemesen meleg volt a levegő, szélcsend volt.
Mikor felébredtem, javában éjszaka volt. Hajnali fél három. Észrevettem, hogy Jeff betakart egy zubbonnyal, és ő is elaludt mellettem.
Nem tudtam visszaaludni, ezért elkezdtem zenét hallgatni a PDA-mon, és közben gondolkodtam. Életem legjobb éjszakája volt ez.
Ránéztem Jeffre és megsimogattam. Olyan mélyen aludt, pedig nemrég még olyan szilaj volt... Mégis gyengéd és érzéki...
Ahogy így ültem, lassan ismét elnyomott az álom.
Amikor reggel felkeltem, Jeffnek hűlt helyét találtam. Sejthettem volna... Olyan gyors volt ez az egész. Csak kihasznált. Erre vagyok én jó...
Elkezdtem keresni, hátha meglátom valahol, de nem találtam Őt. Hirtelen abba a fickóba botlottam, akivel tegnap beszélgetett.
- Te vagy Szvetlána? - kérdezte.
- Igen, én. Mit tehetek önért?
- Jeff hagyott kegyed számára egy üzenetet - mondta, majd átnyújtott egy papírt, és elsétált.
Lélekben felkészültem, majd kihajtogattam a lapot és olvasni kezdtem. A következő pár sor állt rajta:

Kedves Szvetlánám!
Hidd el, én sajnálom a legjobban, hogy ott kellett hagynom téged. Még nem keltél fel, mikor szóltak nekem, hogy egy eltűnt őrjárat
után kell indulnom. Várj rám türelemmel, pár nap múlva ismét találkozhatunk.
Csókol szerelmed, Jeff.
Ui: Meghagytam a raktárosnak hogy ingyen szolgáljon ki téged fegyverrel. Használd ki, szívem!

Megkönnyebbültem, hogy nem hagyott el. A raktárhoz mentem, ahol a beszerzőtiszt már várt egy obokannal és hatszáz lőszerrel.
Kértem még egy üveg vodkát is, amit gyorsan felhajtottam.

Reggel kinéztem, a másik is megdöglött. Szóltam a gyereknek hogy meghalt. Azt is behoztam és megnyúztam. Szóltam a gyereknek hogy mehetünk. Ő éppen cigizett. Lejött, rágyújtott.
-Mi ez?
-Prilukki. Kérsz?
-Dobd a picsába!-kiveszem a szájából és eldobom.-Rendes cigit szívj, tessék egy Prima. Szívd ezt.
Elindultunk a tankoló állomáshoz. Találtunk ott 4 kannát. Megegyeztünk hogy mindenki kap 2 kannát. Elkezdtük kitölteni a benzint de nem volt csak két kannára való. bocs csak nem akarom hogy könnyen jussunk pénzhez. Cserébe figyeld a végét.
-A francba! Így alig jut valamennyi.
-Nem baj. Tartsd meg a benzin árát. Ha 10 000-nél kevesebbet kapsz érte akkor kipótlom a kimérabőrért kapott pénzzel. Én úgyis tartozom neked ha nem segítesz akkor el sem jutok eddig.
-Kösz.
Felszedelődzködtünk és indultunk vissza a táborba. Odaértünk, ő eladta a benzint én meg a bőröket. Ő a benzinért kapott 5000 rúbelt. Én így adtam neki még 5000 rúbelt a segítségéért. Elváltunk én meg feljegyeztem hogy jó haver meg ha kell valami keressem meg. Ő is feljegyezte hogy keressen meg ha kell neki valami. Mikor ez megvan elindulok vissza a padlásra. Ott rágyújtok és megnézem a pénzemet. 20 000 ropogós rúbel. Most már tudok venni egy jobb fegyvert. Lemegyek Sidorovichoz.
-Áh! Iván! Miért jöttél?
-Szeretnék venni egy jobb fegyvert. 20 000-ért mid van?
-Hát, 10 fegyverem van ami 20 000-be kerül. De egy van ami neked kellhet. Íme!
Elővett egy vadászpuskát. Egy egyszerű puskának tűnt.
-Mi ez?
-Egy különleges vadászpuska, meg van preparálva. Most képes az 5.45X39-es lövedéket kilőni. Nem kell hozzá az a méregdrága mesterlövész lőszer. Neked pont jó lesz.
-Megveszem itt a 20 000.
Ekkor elővesz egy másik puskát. Ezen nincs távcső.
-Mi ez? Miért nincs ezen távcső?
-Ó! Nem szóltam? Ehhez egy távcső 5000 rúbel. Ha adsz 5000 rúbelt akkor adok neked egyet!
-Te görény nem mondtad hogy nem jár hozzá távcső!
-Miért nem kérdezted?
-Jólvan. Cső.
Kimentem. Fel voltam dúlva. Felmentem a padlásra, levittem egy csilis babot a tűzhöz, kinyitottam majd jóízűen megettem. Még duzzogtam egy picit majd elaludtam. Jól be vagyok rágva. Tudnék 1-2 dolgot csinálni ezzel a Sidorovichal de ő az egyetlen általam ismert kereskedő és ha kinyírom nem tudok bőröket eladni. De ha találok egy jó kereskedőt akkor első dolgom az hogy kinyírom ezt az ürgét. Na de most inkább alszom. Reggel majd eldöntöm mit tegyek ezzel a dologgal.

Reggel elis tüntem mielött magához hivatott volna a Bandita vezér,Aggropomba tartottam,mikor oda értem 1 kissebb Stalker tábort fedeztem fel,5 en voltak,látni nem nagyon hallotak semmit,vettem 1 PDA-t közülük,a relytekhelyet áttöltöttem a PDA ba,és még a küldetést is,a térképen 1 mocsárt látok Nyugat felé,oda vettem irányom,néhány Civil hullát fedezek ott fel,bedobom a PDA-m a mocsárba,nézem ahogy elsavasodik,picit köhögök ezért felvettem a gázmaszkomat,ekkor veszem észre fel áll az 1 ik hulla,kiveszem fegyveremet a zsákomból legugolok és célzok,3 an vannak,teszek egy 360 as fordulatott is,csak 3 an vannak igen,mikor már közelebb értek látom 1 iknek fegyvere is van,de az hátúl van,célzok,és fejre lőttem,pofára esett,1 lövés 1 halál,ritka az ilyen legalább is mesterlövészbe nem ritka,jön a következő,újra célzok,tüzelek,ez már nem döglött meg elsőnek,de annyit eresztettem a nyakába hogy le esett a feje,a 3 adik nehezebb volt mert már lőtt is,Deagle je volt,ezt is pofán lőttem,és tárat cseréltem,oda mentem,igen meghaltak mind,a Deaglet elvettem,majd letisztitom róla a zoombi bűzt,átnéztem a hullákat,1 kis pénzt,500 RU-t találtam az 1 ik zsebébe,a fegyveresébe Deagle hez 50 lőszert,az utolsóba csak 1 kötszert,már mennék el mikor az 1 ik felál és megfogja a válamat,kikapom a tokomból a késem és bele vágok rodhadó szivébe majd lerugom magamról és fejébe lövök
-Ocsmány banda - jegyzem meg magamnak -
picit megtépődött a kabátom ezért voltam dühös,most már csak Nevet kéne változtatnom,az ÚJ PDA megvan,majd még átgondolom mi legyen,és persze társaságokban gázmaszk is kell míg 1-2 hét elnem telik hogy elfeledjenek és higyék hogy meghaltam,megnéztem a relytekhelyet,látom ez a relytekhely itt Délre 1 Katonai Kutató intézetben van,vissza vánszorgok a Stalker táborba és helyet kérek,most jutott el idáig is a történetem,megkérdezték hallotam-e már erről,mondom igen,megtisztitottam 1 ikük tisztitó felszerelésével amit kölcsönöztem a Deaglet és a kabátomat,és lefeküdtem aludni....

KGB
Adatfeldolgozó osztály
Iktatási szám: 87985/4587/2006

Név: Dietrich Matthäus
Születési idő: 1985. január 1.
Anyja születési neve: Matilda Einhauser
Foglalkozás: Magánnyomozó

Priusz: Három hatósági személy megölése, az alany nem tisztázott szerepet játszott a 2007-es Nikolai- incidensben.

Előélet: Előélete nem tisztázott. Pripyatban élt a reaktorbalesetig, majd családjával Kelet-Németországban élt tovább.
Moszkvában a Lomonoszov Egyetemen folytatott tanulmányokat, majd sikeres magánnyomozóként működött, mikor is a Nikolai- incidens néven elhíresült titkos kormánypuccsban kivételes brutalitással meg nem ölt három rendőrt. Elfogása után az alany különleges mentális és fizikai képességeinek kivizsgálása és tanulmányozása céljából
a [TITKOSÍTOTT]-ban lévő Selepin-fegyintézetbe szállították.
Az alany kiszabadulása után vélhetőleg a Zónába utazott, három kutatóosztályt is a keresésére állítottunk.

Vissza
Top Alul