Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
délre befejezte a felvonót valóban a srác, de én viszont csak kifizettem neki a 20000ret, és távoztam, a stalker még sokáig nézett felém ahogy nagy komótossággal ballagok vissza az erdőbe.
jó pár óra futásokkal és mászásokkal tarkított részeken átérve, átértem a vörös erdő nyugati részére.
megláttam a perzselőt, mármint magát a komplexumot, nem éreztem a sugárzást, de azért felvettem a Psi sisakot, amit a tudósoktól kaptam.
eloldalaztam a bázis mellet, ekkor vettem észre hogy az egyik emitter torony kivan dőlve, nem is akármilyen alapon, elrobbantották az alját.
egy sorban tárdeltek és imádkoztak a sima ruhás monolitosok, amikor oda megy egy exoruhás is.
Elővettem a távcsövem, és úgy néztem.
Az egyik imádkozó felállt, ahogy az exos elé állt. kivette a kését a tokjából, és elvágta a saját nyakát.
ugyan ez lett a többi imádkozó monolitossal, valószínűleg ők lehettek a tegnapi incidens alatt az őrök, mármint úgy hogy még életben is maradtak.
Eszement állatok... mondtam magamnak.
Eltettem a távcsövet, és tovább álltam mielőtt még észre vettek volna.
sétáltam a határ felé, egyszer csak belefutottam egy szembejövő monolitos őrjáratba, nem vettek észre ezért gyorsan elbújtam pár szikla mögé.
elmentek mellettem nem messze, szerencsére észre se vettek.
nagy nehezen felmásztam egy sziklafalra, még láttam a monolitosokat
5 ember volt 1 exoval a többi csak alap felszerelésű.
Elő vettem a Precíz Vintorezem, ez a legpontosabb fegyver a zónában, és csak 3 ijen fegyver van a világon, 1 streloké a másik 1 anomáliában landolt.
céloztam az első golyó az exoruhásé lett, tökéletes lövés, egyik oldalt be másikon ki.
ekkor az utolsót mértem be, azt is kilőttem.
és így sorjában.
Még egy ideig vártam egy darabig hogy meggyőződjek hogy nincs-e más a közelben, majd amikor másznék le pár fura alakot látok közelíteni a hullák felé, gyorsan vissza helyezkedem lő pozícióba
Átkozott banditák, már itt is kezdik? kérdeztem kissé hangosan.
de amit a távcsőbe néztem már tudtam kik ezek.
A lövész frakciósok, fél éve volt velük dolgom, amiért vissza utasítottam az ajánlatuk, elakartak tenni láb alól, na most vissza kapjátok nyavalyások!
az egyik éppen az exost kutatja át, amikor a fejlövés miatt, rázuhan a hullára pihenni, immáron végleg.
a mellette lévő egy pillantást vet rá, már fordulna vissza, de ő is holtan zuhan hátra.
szerintem fel se fogta mi történt.
Ám harmadik, felnéz fel is áll, de holtan csuklott össze ő is.
A negyedik egyben utolsó tag már emeli a vintorezét, de úgy 60 fokkal tőle jobbra szegezi a fegyvert, és végig pásztázza helyet.
Ám amikor a távcsöve nyíl egyenesen volt velem lőttem, a stalker, fegyverestül esett hátra.
még szét néztem, de senki mást nem láttam gondolom őrjárat volt.
összeszedtem a töltény hüvelyeket mind a kilencet.
Odamentem a hullákhoz, kivettem a lövész vintorezből a tárat, és ekkor néztem hogy a golyóm a távcsövén keresztül ment, így agyon lőve a Híres frakció emberét.
ekkor az egyik rádió megszólal.
B2 merre vagytok itt a parancsnokotok, esküszöm, ha a hátvédünkét piáltok, letépem a tökötöket!
felvettem a rádiót.
Parancsnok... Jobban ki kéne képezni az embereit. mondtam bele.
Ki beszél?
Az akit fél éve megpróbáltatok megölni, mert nem csatlakozott az északi határvidéknél!
Kaszás? kérdezi vissza a rádióban a hang.
hehehe.... csak röhögtem a rádióba, majd eldobtam, és tovább álltam.
De elötte még otthagytam a védjegyemet pár "betty" aknát a hulláik alatt, ha megmozdítják a testeket, akkor pápá.
ezt a trükköt nem ismerik, mert még csak távolsági detonátorossal csináltam, és átlag a sírásoknál szoktam robbantani, de most nem volt kedvem megvárni a teljes egységüket.

Így mint ahogy jöttem úgy távoztam, mint egy szellem, csak nyomokat hagyok de sose olyat amiből utol érhetnek ellenségeim, csak olyat ami után csak rettegnek ellenségeim.

Jobb híján elaludtam. Álmomban hatalmas fényesség jelent meg előttem, és Allah dicső hangját hallottam, amint engem szólít:
- Fiam! Te mindig hű voltál hozzám, de ma szégyent hoztál a népemre! Jól tetted, hogy elvetted egy káfír életét, de nem a hitetlenségéért, hanem gyarló mód pénzért gyilkoltál! A sok szolgálatodért megbocsátok neked, de nem lesz kegyelem, ha bárki is hitét veszti bennem miattad!
Felriadtam, és nem tudtam visszaaludni. Allah hozzám szólt!
Elhatároztam, hogy mostantól egészen a ramadánig, majd annak végéig böjtölni fogok.
Egészen délig a bárban voltam, hallgatóztam, ahogy a sztalkerek különböző helyekről, személyekről és csoportokról beszélnek.
Úgy döntöttem, hogy Janovba megyek, így azonnal el is indultam. Előtte viszont vettem némi élelmet és lőszert.
Út közben sok mutánst láttam, amelyek hol egymást, hol pedig a sztalkereket marcangolták.
Az állomásra éjszaka közepén értem oda, és rögtön el is aludtam az épület pincéjében.

Elég hamar sikerült megérkeznem a katonai raktárakhoz, a kis mocsárt meg kerülve indultam a bázis felé. Hirtelen nagy lövöldözés támadt a bázison. Amint kiértem az útra meg láttam hogy az őrök teljesen nyugodtan állnak a kapuban, mi a fene gondoltam magamban. Ettől kicsit bátrabb lettem és oda mentem a az őrökhöz közben abba maradt a lövöldözés.
-Mi volt ez a nagy lövöldözés, rendben van minden ?
-Üdv!, talán. -förmedt rám az exosuhás őr.
-Sziasztok, bocsi csak megijedtem hogy mi ez a nagy lövöldözés.
-Jólvan csak szívatlak, amúgy egy társunkat pontosabban kettőt ünneplünk.
-Hogy hogy, talán előlépteték őket ?
-Az egyiket igen, mert legyűrt késsel egy felnőtt vérszopót és ezzel meg mentve a másikat a biztos haláltól. De gyere be nyugodtan ő jobban eltudja mesélni, ott vannak lent a tűznél a konyha mellet. A séf különlegességeket készített a tiszteletére, remélem hagynak nekünk is.
-Az biztos is hogy beszélek vele, kíváncsi vagyok a sztorira.
Majd besétáltam a bázisra le tűzhöz a konyha mellet itt már jócskán folyt az ünneplés mert minden fele az üres vodkás üvegek, egyesek nem bírták annyira mint gondolták aztán fél ájultan feküdtek. De ez volt az megszokott hangulat a szabadság bázisán. Bolondok, mosolyogva mondtam magamban. Nem volt nehéz kitalálni hogy ki lehett a "hős" mert nagyon büszkén feszített az érdekes exoskeletonjában, oda is mentem hozzá.
-Hali, te voltál az aki megölte azt a vérszopót ?
-Szevasz Tomi édes barátom, Igen -felelte büszkén, és széles vigyor ült ki az arcára.
-És, hogy történt, ne csigázz.
-Hát az úgy volt kedves barátom, hogy én és Kazán voltunk őrségben, Kazán, nem tudom hogy ismered-e arról kapta nevét hogy rengeteg vodkát bír meg inni. Csak aztán állandóan szólítja a természet. Most is így volt, csak annyi különbséggel hogy messzebb kóválygott mint kellet volna, és egy olyan háznál állt meg csúrgatni ahol az szép termetes csápos pihizett. Annak se kellet több a csobogásnál és neki ugrott Kazánnak. Mikor meghallottam hogy kazán felkiált, mondom gyerünk utána, persze a fegyvert nem sikerült magammal vinnem és ez csak akkor esett le mikor oda értem, hát ha már ott voltam gondoltam akkor is segíteni kéne, amíg nem kóstol bele a Kazán barátunkba, bár így utólag bele gondolva lehet hagyni kellet volna kicsit inni hátha az is berúgik Kazán vodkával dúsított vérétől. De térjünk vissza a lényegre, mivel nem volt nálam más csak a jó öreg kommandós késem így azzal estem neki, először megpróbáltam gyomron szúrni, de nem úgy megy ám az egy ilyen nagy kan vérszopónál olyan fülest kaptam vissza kézből hogy, hogy majdnem a földre zuhantam de hála égnek rajtam volt a spéci exo rucim és megusztam.
- Tényleg mi olyan spé...
-Ne szakíts félbe épp mesélek, Nah tehát, ujabb támadásba lendült a vérszopó de gyors mozdulattal sikerült a lábába állítni a késem, erre még jobban feldühödött de a sérülése miatt nem volt már olyan stabil, és gyors mozgása, viszont így elég közel kerültem a csápjaihoz, láttam is ahogy meredeztek a nyakam fel , én meg ragdtam a torkánál fogva és földre tepertem és bele döftem az egyik szemébe kést így azonnal kimúlt. Aztán vissza hoztam kazán barátomat a bázisra és a vérszopó fejét csak kár hogy elrondítotam egy nagy lyukkal a csinos pofiját de a séf majd megoldja és szép trófea lesz belőle.
- Hát ez durva, és Kazán jól van ?
-Jaja, leszámítva azt a pár karmolást, inkább megrémült de el volt ázva rendesen szóval nem lesz baja. -Röhögött fel a "hős", majd só nélkül elment a tűzhöz bulizni.
Pedig ráakartam kérdezni a ruhájára mitől olyan különleges, de majd máskor. Ideje dolgommal is foglalkozni, felkerestem séfet hogy adjon, kenyeret, szalámit meg pár darab paprikát. Fizetés nélkül megusztam a dolgot, mert hogy most a vendége vagyok. A lőszerrel is megvendégelhetnének gondoltam. De a raktárosuk nem engedett szóval be kellet érnem 3 tárnyi lőszerrell és akkor marad máskorra is pénzem 1500 rubelt hagytam ott. Vizem az még maradt de a biztonság kedvéért elraktam két üveg vodkát, szereztem pár új szűrőt a gázálarcomhoz cserébe megjavítottam nekik a három rossz maszkot, és indulásra készen is voltam össze szedtem a a cuccom és elindultam éjjeli szállást keresni, mert a bázison nem mertem volna aludni mert lelop valamelyik részeg állat. felé jövet, sok szerencsét kívánt az exo ruhás őr. Meg is lepődtem. De haladtam mert fárad és álmos voltam, megkülönben is minél hamarabb túl vagyok az éjszakán annál hamarabb jutok el a tudósokhoz. A bázis bejárata után balra indultam mert tudtam hogy a bázis mellet van pár épület és talán ott meghúzódhatok éjszakára. Oda érve átnéztem egy istállót és egy mellék épületett meg a házat, az istálló tetején találtam pár üres AK-hoz való tárat, Tökéletes, akkor már van hely a maradék lőszernek is. Úgy döntötem hogy a háznak a padlásán fogok, mondjuk létra híján kicsit nehéz volt feljutni de legalább nem tudnak rám rontani. a kémény mellé fészkeltem be magam, a lámpa fényénél megtisztítottam az AK-74-esemet, majd az m9-es pisztolyomat is, az AK-ra felszeretem a speciális éjjeli reddot-ot, majd megnéztem milyen állapotban vannak a talált tárak, nem is hittem a szememnek mikor megláttam hogy ezek megnövelt tárak legalább plussz 10 lőszer be fogadására képesek, végülis plussz 12 töltényt tudtam bele tölteni, és így már volt három 30-as és két 42-es táram. Ettem pár falatot, lekapcsoltam a lámpát, majd lefeküdtem aludni.

A hátvédeket kilőtte egy figura. Ismerős volt. Mintha az a fél éve történt incidensben hallottam volna róla. Precíz ember volt. És még azt hittem hogy piálnak az embereim. A francba! Nem baj, ebből mivel kezd elegem lenni a figurának befűtok egy picit. Kimegyek a Vintarommal és célba veszem a hapit. Nem akarom megölni csak adok neki egy kis leckét. Éppen ivott egy korty vodkát én meg kilőttem az üveget. Ahonnan lőttem meg ott hagytam egy üzenetet:
"Ezt az embereimért, majd még számolunk. Remélem nincs harag a Vodka miatt itt egy másik üveg. Bontatlan szóval nem trükk. Üdv: Inyokrav."
Remélem nem haragszik meg mert kiváló lövésznek bizonyult. Vintoreze volt. Egyik embernek akit megölt annak is volt egy. Én adtam neki. Remélem nincs baja mert ezért ütök! #B Na indulok vissza a B századhoz. Remélem nem akadok vele össze mert nem akarom bántani. Remélem valaha megjavul és csatlakozik hozzánk.

Hogy a jó élet vigye el ezeket is.... Nem gyújtok többé tüzet az holt ziher....
Kilőttek egy üveg minőségi tequila-t a kezemből, ezért még nagyon megjárják...
össze is szedelődzködtem, és elindultam lefele a sziklaoldalról. útközben találtam 1 levelet, egy üveg vodka alatt.
Nyomorultak, azt hiszik hogy én iszom majd ezt a pocsék még italnak sem nevezhető szutykot, mondtam mérgembe és felrúgtam az üveget.
na megálljatok, még megfizettetem veletek a 2000 rubeles Tequilámat...
Elkezdtem követni őket, egy résznél ketté váltak, biztos azért mert sokan lennének 1 csapatban átcsusszan a határon... meg ahogy hallottam manapság a katonaság nagyon rászállt a csoportosuló stalkerekre kivéve a szolgálatra.
követni kezdtem a nagyobb 10 fős csoportot.
a gerilla kiképzés előnye hogy addig rejtve követheted az ellenfelet míg le nem csapsz.
és én pedig nem csaptam le rájuk mert tudni akartam merre bujkálnak a kis csótányok akik lövészeknek merik nevezni magukat... szégyent hoznak Strelokra a viselkedésükkel.

ennyin marad, most én kapkodtam el bocs. én rejtve, követlek domotor.
:roll:

A Szabadok ostroma tovább folytatódik. De az erősítés még mindig nem érkezett meg. Pedig már napokig várunk itt rájuk. Valami gond lehet itt, mert máskor nem szoktak késni. Úgyhogy vissza mentünk a perzselőhöz. Úgy néz ki, hogy amíg mi a szabadokat támadtuk, valakik betörtek ide, és az összes testvérünket lemészárolták, a perzselőt pedig felrobbantották. Az átkozottak. Ezt nem ússzák meg szárazon. De most teljesen tehetetlenek vagyunk. Ez a helyőrségünk elveszett, és mi egyedül nem vagyunk elég erősek ahhoz, hogy fenntartsuk. Vissza kell vonulnunk Pripjatyba, és a monolit segítségét kell kérnünk, hogy hogyan tovább. Vissza vonulás, ilyen szégyen még sose ért minket, a Zóna legerősebb frakcióját. Most mi szorultunk vissza egészen a városig. Ezért még megfizet az aki ezt tette. Estefelé értük el a várost. A könyves boltba mentünk. Ott leültünk a hatalmas totem elé, és imádkozni kezdtünk. "Hatalmas Monolit! Várjuk a parancsaidat! Mi tévők legyünk most?" És a monolit azt a parancsot adta, hogy vonuljunk vissza az erőműig, és szedjünk össze több csapatot, hogy ismét birtokba vegyük a perzselőt. Eljött az ideje, hogy ismét vissza kapcsoljuk, és meggátoljuk a hitetlenek belépését a városba. De ezúttal magunknak kell felépítenünk, és bekapcsolnunk. És mi úgy tettünk ahogy a Monolit azt parancsolta. Elmentünk az erőműig, és egy hatalmas csapatot gyűjtöttünk össze. Szinte inkább már egy hadsereg. Vissza mentünk a perzselőig, és elkezdtük a kijavítást. Ha sikerül, lehet hogy nem lesz olyan hatékony mint ahogy azt elterveztük, de ismét működni fog, és megakadályozza a bejutást a zóna szívébe. Úgy látszik most egyenlőre fel kell hagynunk a szabadok támadásával, és őriznünk kell a perzselőt. Éjjel nappal feszült figyelemmel védtük, így kizárt hogy bárki átjusson. Úgy látszik a mutánsok is előjöttek a rejtekükből, így a zóna ezen gyermekei is segítik a célunkat. Ha bárki megpróbál akár közelíteni a városig, és ha mi nem is vesszük észre, akkor majd ők levadásszák a behatolót. A mi csapatunk addig is védi a városba vezető utat. Bár ekkora erősítéssel, lehetetlen hogy bárki is élve eljusson akár a kapuig is.

Fura érzésem volt mikor a hullákhoz odamentünk. És ki is derült. A Vintart amit adtam szépen kilyukasztotta. Visszaszereztem majd siettünk haza. Mikor megérkeztünk lepakoltunk és megcsináltattam a Vintart. Elkezdtünk ünnepelni, én meg küldtem egy E-mailt az Északi bázisnak a történtekről. Remélem megkapjuk hamar a jutalmat. Ami fura, hogy ilyen pontos lövést csak két fegyverrel lehet végezni. A KNP-vel és a Vintarral. Mivel KNP-ből nincs több Vintarból meg csak három van így két dolog lehetséges. 1: Kihalászta az anomáliából. 2:átvert a kereskedő mert azt mondta hogy 3 létezik Vintarból, egy az Anomáliában, egy amit eladott nekem és egy Streloknál..... Pillanat.... Lehet Strelokot megölte? Neeeem. Inkább a kereskedő vert át. Át is megyek hozzá és el is beszélgetek az ipsével. Átmentem a kereskedőhöz. Bementem a szobájába és miután elkaptam elbeszélgettem vele egy picit. Miután kisült hogy az én Vintarom nem igazi hanem hamisított Vintar fejbelőttem. Megnéztem az alaprajzokat és ugyanolyan jó puska az enyém is mint a többi Vintar csak eléggé zavaró tudni hogy nem eredeti. De nem baj. A fegyverek közül amennyit tudtam magammal vittem a tervrajzokat, lőszereket is elraktam. Majd később kiküldök a többiért egy csapatot. Még egyszer körülnéztem és mikor megbizonyosodtam róla hogy nincsenek többen visszamentem a bázisra. Ott megbeszéltük a dolgokat és kaptam infót a figuráról aki kiiktatta a hátvédeket. A nevét nem tudni csak a becenevét. Kaszás. A lövési pontossága 99.9 mint nekem szóval egyenrangú ellenfél.....nek gondoltam mert kiderült hogy a gerilla harcmodorban nagyon képzett. Röviden úgy kiveszi a szádból a cigit hogy észre sem veszed.
-Mit tegyünk főnök?
-Megkettőzni az őröket, sötétedés után senki nem megy ki sehova, minden este bekapcsoljuk a karantént és a lángszórókat mozgásérzékelős módra rakjuk.
Remélem még nem késő mert ha ez a Kaszás követett akkor minket fog lekaszálni a gabona helyett.

jó van na.... és kösz hogy javítottad.

megérkeztünk uraim, tehát itt bujkáltok....
Nem rossz.... mondtam, és közben egy jó méretes követ vágtam az ajtóhoz, kb 40 méterről.
Az ajtóhoz érve semmi sem történt, de amint a földre ért, az ajtó felett egy lángszóró pörkölte meg az ajtó előtti 6 métert.
Nem rossz....
majd elfutottam kissé távolabb.
nem hiszem hogy észre vettek, de jobb az elővigyázatosság, így olyan nyomokat hagytam miszerint elindultam vissza a bárba, elég nehezen észrevehető nyomokat hagytam, de ha tudják hogy itt vagyok akkor higgyék azt hogy elmegyek...
bebújtam pár magas szikla tövébe, ami kb 450 méterre volt a lejárótól, rossz rálátással és egyéb...
küldtem egy üzenetet a haveromnak hogy küldjön nekem az általam megadott koordinátákra egy E23as protokollnak megfelelő csomagot.
majd nyugovóra tértem, másnap már korán keltem.
Muszáj volt a csomagot 5 re teszik ki, és ha nem sietek a banditák meglovasítják elöttem.
Szerencsére időben érkeztem, és el is tudtam vinni a csomagot a sziklarakás közé.
kb 6 ra értem vissza, és már jöttek is ki a bunkerből a lövészek.
kb 100 méteres körben átkutattak mindent.
Már majdnem vissza mentek, amikor az egyik ember felkiált, hogy talált egy nyomot.
Oda gyűltek a kint lévők, kb 7 ember volt, az egyik rádiózott, mire kijött még 3 ember.
két 5 fős csapatra oszolva mentek az egyik argroprom felé, a másik a bárba.
bevették a csalit...
Fogtam a rádióm, és megkerestem a régi "haverom" frekvenciáját.
Hé kampó, nincs véletlen 1 helid, és egy tucatnyi szabad egységed?
Miért keresel?
Munkát kerestek nem?
Pont tőled?
A lövész frakció sem érdekel? Strelok követői?
Hol vannak?!
Gyertek ide a többit majd itt elmondom!
adj 15 percet, és ott van 1 csapat zsoldos!
Várlak Kampó, de ha átversz, üzenek nekik hogy jössz!
Tegyük félre a múltat közös az ellenség barátom.
Majd meglátjuk! mondtam, és kinyomtam a rádiót.

Ez nem ideges ba+ volt hanem olyan Ba+ ezt eltoltam ba+. És szívesen, ha baj van nyugodtan szólj és javítok.

Este a lángszóró megpörkölt kint valamit. Elkaptuk. Reggel kimentünk és láttuk hogy senki nincs itt. Amikor kutatták át a helyet találtak pár nyomot amik a bár felé vezettek. Pár frakciótagot kiküldtem de én ott maradtam a bázisnál. Lementem a számítógépterembe és szóltak hogy elkaptak egy hívást miszerint 15 perc múlva egy csapat zsoldos érkezik ide, csak nem mi adjuk a munkát hanem mi vagyunk a munka.
-Mi van?
-Nem kamu főnök! Mindjárt itt vannak!
-A ménkőbe! Oké, oké improvizáljunk. Felkészülni a támadásra, visszahívni az embereket, karantén mód bekapcs, alsó részeket lezárni, mindent lementeni flash drive-okra és egy emberrel el kell vitetni az Északi bázisra! Fontos! Most induljon a futár!
-Értettük!
A futár elindult mi pedig bezárkóztunk és felkészültünk. Nagy csata lesz, de nem félek. Strelok sem félne. Halljuk a helikoptert. Ha ezt az ütközetet megnyerjük, akkor megint kivívjuk a tiszteletet. Ha nem akkor meg büszkén végezzük.

kicsit össze készülődtem, éppen kinyújtom a karom amikor meglátok valakit kiosonni az ajtón...
A picsába, nem volt védett a vonal...
vissza mentem volna a sziklákhoz, de addigra elfut, viszont most csak a radioaktív trs volt nálam.
Hiába egyszer mindent ki kell próbálni, remélem igaza volt a tudósnak hogy ez a sugármenyiség 20 percen belül megöli az embert.
kissé utána futottam, és célba vettem, a fegyver ható távja kb 300 méter a csávó 125nél jár.
észre vett, és rohanni kezdett.
sokáig céloztam, majd egy kis sorozatot utána engedtem.
a fazon felordított, majd elesett...
már fordulnék el amikor a csávó fel áll, és tovább fut.
nem törődtem vele, majd kiderül igaza volt-e a tudósnak.
csak vissza ballagtam a sziklák közé, és kivettem a fegyverem.
megérkezett a helikopter is.
Útközben találkoztak az ipsével de azt hiték egyszerű stalker ezért nem lőtték ki.
Miután leszálltak a zsoldosok, a pilótának parancsba adtam hogy a stalker nem érheti el a következő tábort.
Ő váltig állította hogy Kampó azt mondta térjenek vissza, de amikor egy köteg rubelt tettem a kezébe rögtön kötélnek állt.
kb 23 embert kaptam 8 exoruhás. G36cvel, és Sig 552-essel.
a többin Zsoldos SEVA volt náluk voltak a sörétesek.
Nos Uraim, az ajtón egy lángszóró van, úgyhogy előbb kilőjük az ajtót, és a védelmi rendszert utána majd mehet a kaszálás.
2 ember itt kint marad, őt fedeznek engem, az esetleges visszatérő egységektől.
És hogy lőjük ki az ajtót? kérdezi az egyik Exoruhás.
Ekkor a sziklák közül elővettem egy rakéta vetőt, és az ajtóra lőttem.
hatalmas lángrobbanás volt, a lángszóró kiütve, és az ajtón is van már egy ember nagyságú lyuk.
Így megfelel?
Igen! Már mentek is volna befele, amikor Utána szóltam a csapat tisztnek.
A vezetőjüket élve hozzák ki!
Rendben!
Mondta majd mind a 11 zsoldos lement a bunkerbe.
Kampó mégse hagyott szarban Szakértő gyilkosokat küldött.
akkor neki nagyon is bögyében lehet strelok...
a kint maradt 2 embernek 2 jól fedezett pontot adtam, jómagam pedig felmásztam egy elkorcsosult, de még zöld lombos tölgyfára, és ott a hálót magamra terítve vártuk a vissza érkezőket.

Kaszás, ellenség, a bár felől, 200 méter! szólalt meg az egyik zsoldos.
Várj amíg nem érnek 100 méter közelségbe, akkor én majd jelzek.
Rendben.
Bemértem a csapat főnökét, és fejbe lőttem.
a csapat szétszóródott ugyan, de a zsoldosok tudták hova lőjenek, pár sorozat után mind megvolt.
Újabb ellenséges csapat! 700 méterre argroprom felől!
Oké várjatok!

Ekkor beszóltam a másik csapatnak is.
Kivégző hogy haladtok?
Még 3 embere maradt a rohadéknak, erősen védekeznek, még 4 emberem kilőtték, 5 perc és jövünk!
Élve kell a főnökük, ezt vésd az eszedbe!
Értem.

400 méter Kaszás és itt vannak!
Várjatok 200 méterig, nem láthatják meg hogy járt az előző csapat!
Még 2 fokot tekertem a vintaron, és becéloztam a fejét, lőttem, de csak a mögötte állót tudtam eltalálni, mert hirtelen mintha kitért volna a lövés elöl.
Megfordultak és futni kezdtek, mintha parancsot kaptak volna hogy ne szálljanak szembe.
A két zsoldos lőni kezdte őket, 2 le is szedtek, de a másik még megmaradt 2 ember elintézte őket 1-1 fejlövéssel.
Az egyiket becéloztam, és rá is lőttem, de nem találtam el a fejét, csak a mellkasánál találtam el, a másik felsegítette, és tovább hátráltak, ez által kiértek a hatáskörömből.
Picsába!
Vállamra akasztottam a Vintorezt, és lemásztam a fáról.
A hogy az ajtó felé megyek újra rá kérdezek.
Kivégzők merre vagytok?
Meg van a boss, megyünk kifele.

Megvártam őket az ajtóba. amíg kiértek.
Összesen négyen jöttek ki, 4 zsoldos, és a vezérük jött ki.
Mind a 4 zsoldos vérben áztatva jött ki, Hívtuk a helikoptert, és elmentünk a Zsoldos bázisra.
A Manus fejére csuklyáz húztak, hogy ne ismerje fel az utat.
Mikor megérkeztünk, a kivallatóba vitték, Kampó személyes foglya lett, és ő akármit megtesz hogy megtudja hol a többi Bázis, Tehát ez a fazon a kínvallatást se ússza meg...
A kivallató szobába jómagam is bementem, nem sokára Kampó is mellém állt.
Kösz Kaszás, hogy elintézted a futárjukat.
Futár?
Igen a fazon akibe bele lőttél, a szolgálat helyőrségénél beadta a kulcsot, pedig nem voltak súlyosak a sebei, de úgy sugárzott a csávó mintha radioaktív fémhulladékot evett volna.
Hm... igazán? kérdeztem nevetve miközben a Székre kötözött Lövész frakció tisztjét verték...

Hogy rohadjanak meg! Ezek kiiktatták a frakciómat plusz elvittek engem is. Minden odaveszett. Engem meg elkezdtek ütlegelni. Egyszercsak abbahagyták. Bejött a zsoldosok vezetője és kaszás. A zsoldosok vezetője odalép hozzám.
-Tudja miért van itt?
-.......
-Úgy, ha nem beszél folytatjuk. Viszont ha elmondja a bázisa helyét akkor kimenekülhet. Viszont, ha nem beszél magának vége.
-Tudja mit?
-Na mondja!
-Kapja be a véreres.......-mielőtt befejezem pofánvágnak.
-Úgy, akkor keményebb módszereket alkalmazunk.
Behoztak valami szert. Injekcióstűbe töltötték és mielőtt beadták nekem megszólalt a vezető:
-Ez egy speciális kivonat. Szörnyű fájdalmakat eredményez. Még van esélye.
Nem szóltam ekkor adták be nekem amitől iszonyú fájdalmat éreztem. Nem beszéltem az adag meg csak emelkedett. Már vagy 30 perce folyamatosan így kínoztak mikor elájultam.

Fél óra kínvallatás után elájult, miután felkelt engem kért.
Bementem az ajtón.
Mit akar?
Megkapta a vodkát?
Közelebb mentem hozz, majd megtérdeltem a fejét, amitől kissé kábulni kezdett.
Tudja én nem egy szutyokminőségű vodkát szlopáló Orosz vagyok...
Amit ellőttél a kezemből az egy minőségi Tequila volt... 2000 rubel.
Oh... biztos jó íze volt.
jobb mint az a szar amit iszik itt mindenki, de hagyuk a mellé beszélést mit akar Inyokrav?
Maga nem tartozik a zsoldosok közé, segítsen kijutni, és adok érte pénzt.
Rengeteg pénzem van, ezzel nem tud lenyűgözni, ha valamit is akar, akkor mondja, ha nem akkor csövi.
Várjon... Van egy Puskám.
A vintorezed hamis barátom.
Nem az, egy Puskám, ami erősebb mint akármelyik a zónában.
Az a nagy vasdarab amit a Zsoldosok ott hagytak?
Igen...
Mi rá a biztosíték hogy megkapom, ha kikutatlak?
Mivel a frakciómat kiiktattad, csak én maradtam, és én szavamat adom hogy ha kiszabadítasz, átadom a puskát.
Ekkor kampó benyit az ajtón.
Kaszás! mit mondott eddig ez a féreg?
Nem sok mindent...
Ne kíméld!
mondta majd bevágta az ajtót.
Hol is tartottunk?.. ja igen a puskánál, amit elektronikus zár véd!
Honnan tudod?
Szerinted a zsoldosok nem akarták volna elhozni?
Hogy lehet kiütni a zárat?
Sehogy..
Akkor csövi!
Már fordultam volna meg amikor utánam szól.
De felül lehet írni.
Hallgatlak.
van egy szkenner a bunkerben, az leveszi a mintát, és használhatod a fegyvereket.
Kösz!
Ránéztem a karórámra, majd Inyokravra: Majd 1 óra múlva jövök! mondtam a képébe nevetve.
Kimentem az ajtón, de még akkor is hallottam amikor ordibál, lehordott ő mindennek...
Hehehehe... téged egy nyomorult se tud meggyőzni, ez dicséretes...
Jah...
mondtam az őröknek, majd fogtam egy kis légi fuvart, és elmentem a bázisukra.
Lent mindent úgy tettem ahogy mondta, és máris használni tudtam a Puskát.
A központi számítógépben töröltem a többi nevet rajtam kívül, a szkennert pedig össze törtem hogy más rajtam kívül ne használhassa már a fegyvert. majd fogtam és kisétáltam a fegyverrel.
a 2 kísérő zsoldos nézett egy picit, amikor bedobtam egy rakás szikla közé a fegyvert, majd vissza vittek a Zsoldos bázisra.
A fickó már alig élt, de magánál volt.
Most éppen a csonttörő vallatta, éppen az ujjait akarta eltördelni, amikor benyitottam.
Szerintem kijárna egy WC szünet a kínozottnak is, mertha kínzás közben szarik bea fájdalomtól, az senki nek se lesz jó illatú! mondtam.
A csonttörő kiment jómagam pedig kikísértem a csávót védő kíséretet az erdő széléig
az egyik tokjából kiszedtem a glockot, és bevágtam a bozótosba ahol elvben Inyokrav végezte a nagy dolgát.
Hirtelen lövések jöttek a bozótosból, amik leterítették a kíséretet.
Hé seggfej, ha kimész az erdőből, a mocsárnál találod magad, onnan már tudod merre!
Mondtam neki közben kettőt arra lőttem a bozótosba, remélem nem találtam el, de nem hagyhattam hogy magam gyanúba keveredjek.
A csávó futni kezdett.
Utána ment volna pár zsoldos, de kampó megállította őket.
Ne olyan hevesen Srácok, az az erdő nem véletlen olyan sötét, 9 irányító lakik benne, ha kijut, megeszem a kalapom...
Temessétek el a fiúkat, aztán húzzatok aludni!
Igen főnök.
Te pedig kaszás, nyugodtan lelőheted volna!
A te házad a te tereped, és a te foglyod, nem jó ha lelövöd a foglyot ellenkezik a genfi egyezménnyel..
mondtam neki.
Vigyétek vissza a szemétdombra! mondja miközben szemeit forgassa, kissé meglepte a válaszom.

Huhh. Kimentettek. Az irányítók erdejébe kerültem. 9 van belőlük. Elkezdek rohanni ahogy tudok. Egy fél kilóméter után már éreztem ahogy az emlékeimben turkálnak. Mikor kijutottam a mocsárba nem bírtam szuflával és elájultam. Mikor felkelek a frakciótagjaim állnak fölöttem. A Déli bázison vagyok. Innen szállítanak át az Északira.
-Mi történt?
-Ne beszélj! Mindjárt minden jobb lesz!
Egy injekciót adott nekem, majd elhomályosul minden és elájulok. Már megint. Remélem most fel is ébredek.

Mikor felébredtem, a stadion közepén voltam, Schellenberg mellett. Mikor látta hogy ébren vagyok,
rám nézett és megszólalt:
- Minden rendben lesz - szólt, és cinikusan mosolygott.
Hamarosan Thunder jelent meg az egyik kapuban. A két férfi távolról kiabált egymásnak, Steiner is megjelent.
Ez után felgyorsultak az események. Schellenbeg a kezembe nyomott egy detonátort, amit egy kis huzavona után megnyomtam.
A stadion körül füstfelhő emelkedett fel, így rejtve voltunk az orvlövészeink elől, sajnos.
Schellenberg mellkason lőtte Steinert, majd leszúrta Thundert is. A zűrzavarban engem is hason lőtt, ettől a földre kerültem.
Végül már csak Steiner verekedett vele. Megpróbáltam segíteni valahogy, de esélytelenül.
A kedvesem hamar a földre került, mikor is Thunder egyenesen fejbedobta a saját késével.
Elvesztettem az eszméletem.

Álmomban a Zóna szólt hozzám:
-Inyokrav. Itt vagy?
-Igen. Ki az?
-Ismersz engem.
-Te vagy az? A zóna?
-Igen.
-Miért hagytad hogy elpusztuljunk? 20 derék ember halt meg miattad!
-Nem. A hatalomvágyad és a büszkeséged miatt. Ha nem akarod visszaszerezni a "becsületedet" akkor nem történik semmi!
-De miért pont mi? Miért szálltál rám?
-Mert tervem van veled. De nem csak veled. A Steiner név mond valamit?
-A figura akit feltámasztott az Oázis. Vele is tervem volt és még van is. Kaszással is tervem van.
-Milyen terv?
-Majd meglátod. De emlékezz. A látszat csal.
Felébredek és éppen hallom a doktorok beszédét.
-Uram, nagyon megkínozták. Két ampullányi idegserkentőt találtam a vérében.
-Az mit jelent?
-Egy tűszúrás olyan volt neki mint egy lövés. És megverték. Durván verték.
-Értem. Beszélhetek vele?
-Most alszik.
-Alszik a fene apukám! A jó fene! Jöjjön már ide hagy keljek fel má minden oké!-szóltam.
-Áhh! Inyokráv! Jó látni hogy ismét a régi. Most négyszemközt beszélhetünk.
Odajött az ágyam mellé és beszélni kezdtünk.
-Strelok mesélt róla hogy beszélt magával.
-Igen. Mióta ismeri?
-Régen megmentett. Ahogy én is megmentettem. Mi történt?
-Megtámadtak a zsoldosok. Megöltek mindenkit. Akivel meg elküldtem az adatokat azt megölték.
-Nem baj. Tudtam hogy valamit elszúrhatnak ezért egy embere elküldött mindent ami fontos lehet. Magyarul mindent. A tervrajzokat amiket megtalált azokat is. Készítünk magának egy precíz mesterlövészpuskát. Személyre szabott. Minőségi anyagokból. És a tervrajzokkal felépítünk egy egész arzenált.
-Értem. A KNP-t is elveszítettem.
-Ohh. Ez baj. Azt lemásolhattuk volna. Jó fegyver volt. Mondja mi történt?
-Hát, egy figura beköpött. De jófej volt mert mikor odaadtam neki a KNP-t minden dacolás nélkül segített kijutni.
-Értem. És ki volt ez a figura?
-Nem tudom. A nevét nem árulta el. Csak a becenevét. Kaszás.
Ekkor elkomorodott és mondta:
-Kaszás?
-Igen uram. Rendes figurának tűnt mert segített de kár hogy ezt tette velünk. Jó szövetséges...
-Nem! Meg sem akarom hallani a nevét!
Ezzel kiment és becsapta az ajtót. Mitől rághatott be ennyire? Bár ahogy kaszást ismerem minimum kinyírta a csapatát vagy nem tudom. Lehet hogy azért haragudott meg mert nem csatlakozott hozzánk. Nem érdekel majd kiderül. Addigis alszom egy jót mert még fáradt vagyok. A véremet elkezdték kitisztítani de még mindig fáj minden mozdulat. A precíziós puskám miatt örülök mert tetszik az ötlet. De addigis alszom. Majd felkeltenek. Lehunyom a szemem és hallok egy hangot ami azt mondja:
-Inyokrav! A látszat csal!-majd alszom. Remélem mire felkelek minden rendbe lesz.

Scarecrow:
A francba a mutáns vadászattal már kb 3 mutáns szaladgál már a környéken, unalmasak a napok, úgy döntöttem észak felé megyek.
fel is kaptam a rejtekhelyről a monolitos exoruhát, a sörétesem, és azt az új fajta gausst amit jómagam csak IMP-nek hívok.
Kb estefele megérkeztem a Határra, én meg még 2 bátor vagy idióta stalkerrel neki veselkedtünk a vörös erdőnek.
már ahogy beértünk egy viskónál leszedtünk 1 tucat kutyát.
ahogy tovább mentünk, elvesztettem az egyik stalker társam, nem volt elég óvatos, és bele lépett egy Vortex hatókörébe...
a másik viszont végig mellettem maradt, látszott rajta hogy nem az az éppen csak tapasztalt ki kölök, de félt...
Kiértünk az egyenes útra, elkezdtünk szépen komótosan sétálni, kb 10 perce gyalogolunk, amikor a mellettem lévő felordít a fejét fogja majd össze esik.
ez hogy lehet, hiszen a perzselő inaktív, azt beszélték hogy megrongálták az antennákat...
levettem a gázmaszkot a srácról, ekkor látom hogy a stalker az orránál, szeménél, szájánál vérzett, az agyát szó szerint cseppfolyósította a jelenlegi sugárzás...
érdekes, ennek nem így kéne működnie...
azt még értem hogy én nem érzek semmit, mert a monolitos exo sisakban van beépített psi elnyomó...
kicsit tovább sétáltam, hirtelen erős fájdalmat érzek én is a fejemben.
Ááááá....
Hirtelen elájultam sötét lett minden...

Kaszás:
Vissza vittek a szemétdombra a pilóták, megköszöntem, majd odamentem a sziklákhoz, kivettem minden cuccot amit elbírtam vinni majd tovább álltam.
Pá óra gyaloglás után kerülőkkel tarkítva elértem vörös erdő szélét, pont oda sietek vissza ahol az a tudós koma van, illetve nem pont oda, hanem nem messze tőle van egy kis barlang, az jó rejtekhely lesz nekem...
Gyorsan oda is jutottam, be is cuccoltam magamat oda, egyenlőre semmi nyomát nem láttam ellenfélnek, de azért leaknáztam a bejáratot...

Minden kész,megírtam a búcsúlevelet is arra az esetre ha nem jönnék ki onnan élve,fegyvereim kipucoltam,de úgy döntöttem,hogy a géppuskát nem viszem,csak elég lesz a PPSH meg a sztecskin,viszek egy kis élelmet is.Beszálltam a liftbe ,és az velem együtt komótosan leengedett a mélybe,5 percnyi süllyedés után megállt,majd hallgatóztam,és csőre töltöttem,egyelőre semmi,de ebben még nem vagyok olyan biztos,kb három percnyi hallgatózás után kinyitottam a liftajtót,normális bányának néz ki,de azt nem szabad elfelejteni,hogy a Vörös erdő alatt vagyok.Kattog is a Geiger-számláló,nem messze van egy kis szoba szerűség benézek oda,hátha van valami érdekesség.

kicsit aludtam, talán 2 órát, amikor hangos zajra ébredek, először ilyen fél álomban azt hittem kitörés, de nem, ez helikopter...
Gyorsan magamhoz vettem a Nagy puskát, és kiszaladtam.
kiszaladtam a tisztás részre, több mint 8 KA-29es helikopter hasította végig az eget, ijet nem használ a sereg tehát érdekes hogy ezek itt röpködnek...
nagyon tudni akarom kik ezek, ezért becéloztam az utolsó helikoptert, és belelőttem a puskával.
lelőttem a helikopter farkát, ami nagy sebességgel ért földet egy rakás roncs közt.
Kicsit meglepődtem mivel az mérete, súlya és az ereje ellenére nincs is visszarúgása igazán....
a vállamra vettem a puskát, és odamentem a roncshoz.
2 katonaszerűségű ember élt már csak, a többi azonnal meghalt a földet érés miatt, lelőttem a 2 fickót is.
érdekesnek találtam hogy szedett-vedett fegyverzetük, némelyiknél G36, de a többségénél AK47es, RPK, és egyéb orosz fegyverek...
és az is még furcsa hogy nem igazán a katonai styl szerint öltözködtek...
inkább néztem őket martalócnak...
de ami azt illeti ez a fogalom a jelen korban a zsoldosokat fejezi ki, de ezek szerintem nem zsoldosok, hanem Terroristák...
ami ép volt, azt kimentettem a helikopterből, majd elcipeltem a kuckómig.
majd fogtam a Trs-em, és átszaladtam a bányaépületbe.
felmentem a szobába, de senki se volt, csak az asztalon 1 levél, egy búcsúlevél...
Ohhh az isten verje meg ezt a fickót, tényleg komolyan gondolta...
Felhívtam a liftet, addig kicsit szétnéztem a szobában ráakadtam egy igazi kis mesterműre egy MG42esre, és még lőszer is volt hozzá, felpakoltam azt is, majd mire felérkezett a lift, már készen is álltam, és megnyomtam a lefele gombot.
lassan haladt, de biztosan...
pár perce utazok amikor hirtelen géppisztoly lövéseket hallok, egyre hosszabbak a sorozatok, és hangosabbak.
leértem, kinyitom az ajtót. az egyik járatból előtűnik a fickó, hátrálva lövöldözik a járatba.
egyszer csak hátra esik, és pont a feje fölött suhant el egy ugró snork, mázlija volt hogy felbukott....
ahogy landolt a snork, és meglátott engem már ugrik, de félúton a levegőben leszedtem a géppuskával.
Gyorsan mellé rohantam a csávónak, és a sötét járat felé engedtem ki az egész tárat, de meg is lett a hatása, nem is jött elő mutáns onnan 1 darab se...
Felsegítettem a Tudóst, és a lifthez támogattam...

Vissza
Top Alul