Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Hát ezt a Sascha Steiner & Tatjána "eposzt" azt hiszem sikerrel nyugtázhatjuk(sőt! talán még hallani fogtok róluk((ha hozzájárul Reni))/róla ,de ha csak fel nem támasztjátok őket nem itt.

Reni:Ez úton szeretném megköszönni a kiválló írói készségedet, kár, hogy ez lett a vége, de a zóna kiszámíthatatlan és kegyetlen.
Axon: Yurij közreműködése nélkül idáig sem húzta volna. Neked is köszönöm szépen. Ne feledd Sascha végrendelkezését, tiéd a kocsma.

De most jöhet a következő kari.

Név: Jussi Wolf
Kor:32
Sz.H.:Ismeretlen . Balti országok, Skandinávia a két lehetséges feltételezés.
Fegyverek: Suomi M31, Makarov PM
A megnem értett és szelíd ,de ha feldühítik "szétkaplak de azonnal" óriás esete. Hosszúra növesztett haja van, és a bal fülében egy fülbevaló ami egy koponyát ábrázol, valamint a bal karját egy szellemet ábrázoló tetoválás díszíti.Kigyúrt testalkata van, és szereti a jó társaságot ,meg a jó piát.

-Hátt...tudod,elegem volt ebből a rohadt frakciókból,Csapatba dolgozom,Nem Hadseregbe,
-Megértem,és mért döntöttél így?
-Néhány órája,mivel tudod te is hogy Bérgyilkos Mesterlövész vagyok,üzenetett küldtek megölni 1 olyas valakit aki Unokaöcsém társának gyilkosa volt,és az a valaki valamilyen Tom Abrams ezredes,az aki elpusztitotta a Lövész Frakció 75 Százalékát
-A szemét....Jólvan elmehetsz,segithetek valamiben?
-Ha megérkezett a Dragunov puskám,és ha meghalnék,keresd meg hullámat,a halál medál ami a nyakamban lóg,Apám apjától örököltem aki a háboruban volt,ugyan az a nevünk rajta,Ivoly Leithner
-Hát Viszlát,
-Mingyár Dél van,a Kocsmába kell mennem temetési szertartás miatt,azt az embert felhivtam aki végezni akart Tommal
PDA üzenet:
Nem rég kerestél,tudom hogy 1 Mesterlövészre van szükséged,elválalom a munkát,gyere a Katonai Raktáraknál lévő Kocsmához,Ma Délután 4 kor,ott várlak,Üdv.:Megbízott
-Remélem ott lessz
Ekkor Dragunovommal 1 üt bejön 1 Szolgálatos,megvizsgálom,ez tényleg az volt,Oda adtam neki a PDA-m ban a jelöléseket,tárakat és töltényeket vettem bele,nagyon sokat,Desert Deagle-m be meg eladtam a nagy részét a 250 ből,raktár:
Dragunov,1000 Lőszerrel
Desert Deagle 50 Lőszerrel
Kés
Exoskeleton Renegát
8 Konzerv,Vodka,Kenyér,Szalámi
2 Sugárzás elleni gyógyszer
Elindultam a Kocsma felé,oda értem 3 Órára,Steiner sirját temették,oda álltam,volt még 1 késem,eddig titokban tartottam még a raktár elött is,1 Nagy Fejsze méretü kés,Bele döftem a Földbe a Feje búbja felé,rátettem Grigorij Gázmaszkát,majd kis késemet bele döftem abba is,
Grigorij átnyújtott 1 új Kést,elfogadtam
-Steiner,megigérhetem,nem hiába való volt a sok vér és szenvedés amit vesztettél,ez 1 új háborút fog ki hivni velünk,Ki neked és szeretődnek ártott,az elhal,Ámen
-Ámen szólt mindenki
Keresztett vetetem majd várakoztam a kocsmában...

Megtudtam a figura nevét aki átrendezte a frakciónk állományát. Thunder! Nem hallottam még róla, annyit tudtam meg hogy valami nagykutya. Remélem nem akadok össze vele mert hallottam hogy érzés nélkül likvidálja a célpontjait. Kerülni fogom egy darabig. Ha majd felkészülök akkor talán megpróbálom leszedni de nem biztos. Most viszont a kötelességis tervem sem tűnik jó ötletnek mert a hadseregállnak összeköttetésben és ha a hadsereg megtudja hogy élek akkor kipusztulok. El kéne tűnnöm a kötelességiek elől is. A mocsárba ha visszamegyek az jó ötletnek tűnhet de ismeretlen mutánsok is lehetnek arrafelé. Szóval dönthetek: Megyek a mocsárba és vegetálok egy darabig tehát se munka, se gyilkolászás, se semmi, vagy maradok itt és dolgozok tovább akkor viszont megtalálhatnak. Háááááát...... Üsse kő! Irány a mocsár! Elindultam. Odaértem majd elgondolkodtam: "Hmmm..... Erre mentem legutóbb de egy irányítóba botlottam. Közel tartom magamhoz a fegyvert és készen állok." Bementem. Kis idő múlva találkoztam egy Tiszta égbolt taggal. Ahogy beszélgetek vele, kiderül hogy itt is van meló és pénzszerzési lehetőség, rakat lelet és egy új mutáns van a mocsári vérszopó. Gondolom ez szép. Felkészültem mindenre. Új felszerelést vettem. Egy duplacsövű sörétespuska hozzá 100 sörét, új ruha, új PDA, új pisztoly, új kés. A mostani felszerelésemet beraktam egy légmentesen lezárható dobozba és elástam egy temetőben egy bizonyos Alekszej Popovics sírja alá. Biztos ami biztos megjelöltem a sírt, odakarcoltam a monogrammomat a keresztre. És elkezdtem élni az életemet. Vettem egy jobb lelet detektort és nekikezdtem a keresgélésnek. Hamar észrevettem hogy a mocsár jó hely, de nagyon kevés lelet van benne. A zóna többi részében minden nap újratermelődnek a leletek. Itt minden héten termelődnek újra mert a sár elnyeli a sugárzás nagy részét. De nem baj, ezek a leletek ritkaságuk miatt értékesebbek. Miután átnéztem a helyet és minden leletet felszedtem elindultam a többi részt felfedezni. Bár nem akarok összefutni eggyel sem de nem találkoztam még mocsári vérszopóval. Aztán mikor az északi részen vagyok egy Stalker fut oda hozzám:
-Fuss! Vérszopók!
Ekkor egy fekete vérszopó kiugrik a nádasból, elkapja majd el is tűnik. Utánafutok de nem találom sehol. Hallom az ordításait de nem találom sehol. Visszafutok a Tiszta Égbolt táborába és elmondom mit láttam:
-Érdekes fiatalember, érdekes. Örüljön hogy nem magát kapta el mert eddig senki nem jutott ki a karmai közül. A holttesteket nem találták meg soha.
-Ha megtalálom őket mit kapok?
-Jutalmat! Hozd el a vérszopó csápjait! És én mondom, 30 000 rúbelt fizetek érte!
A jutalomra felkaptam a fejem és elindultam. Visszaértem a helyre ahol a Stalkert elragadta a vérszopó. Átkutattam a helyet egészen addig amíg nem találtam lábnyomokat. Követtem őket és egy barlangszerűségre akadtam. Bejelöltem a PDA-mon és visszamentem beszéltem a helyről a főnöknek.
-Lenyűgöző! Kap egy csapatot és kipucolja a helyet! Ez egy fontos küldetés lesz! Holnap ilyenkorra jelentkezzen nálam! Addig lelépni!
Elmentem az alvóhelyemre és elaludtam.

Dmitrij

Ezekről a laborokról nagyon sok mindent hallottam. Tele van mutánsokkal. De itt egyet se láttunk kivéve pár rágcsát amik lemenekültek az üregükbe. Már mentünk jóideje amikor nincs tovább az út. Fawks azt mondja hogy volt itt egy lejárat. A vadász lerak a földre egy adag C4et.
Elrohantunk egy helyre. Itt üvegbúrákat láttam meg. Elkezdem vizsgálgatni hogy mik lehettek amikor Fawks megszólalt.
-Ezekben a tartályokban tesztelték a pszi sugárást mennyire bírják a tesztalanyok. Elkezdtem vizsgálgatni. Megláttam hátrébb egy asztalt egy bódéban. Itt volt pár jelentés arról hogy hogy bírták a tesztalanyok a sugárzást. De ez szörnyű! 27 ember halt meg itt. Ezen kívül még Egy dokumentumot a búra felépítéséről. Már a robbanás rég megvolt. Hát elindulok ki a terem elé. Már senki se volt ott. Ekkor egy ordítást hallok.
E..e.zt ismere.m Kiméra. A fenébe. Leszakadtam a csapattól és egy kiméra van a közelben. Ha él itt valami pszi fegyverek nem hatnak rá. Szerencsére a robbanás elől jött a hang így nem engedik felém. Erre kell visszajönniük. Bevédem ezt a szobát. Az ajtóba lerakok egy gránátcsapdát. Ezt felírom a külső falra. Ha visszafele jönnének. Remélem Túlélem ezt.
Az ajtó előtt valami csukjás izé ment el. Felemelt egy dobozt. De a puszta tudatával. Na ha ez az izé hátbatámadja őket és épp akkor megy a kiméra is. Jobb bele se gondolni. Rálövök majd felém fordul. Elindult majd belelépett a gránátcsapdába szerencsére. Gyorsan lecserélem a gránátot majd várom mi jön még.

Borisz

Az amcsik legyőzése után meggyőzött Kosztyán hogy milyen jót tenne egy kimenő meg hogy még mióta itt vagyok egyszer se mentem ki a zónából. Hát kivettem egy hét szabadságot.
Sajnos Kosztyán vesztére. A helyőrséget szabadságom harmadik napján megtámadták. Így vissza is mentem a zónába. Kosztyán parancsot adott hogy Kopaszfaluban Szeméttelepen sötétvölgyben meg algopromban minden sztalkert lemészároljunk. Először 2 másik katonai sztalkerrel elindultunk kopaszfaluba.
Egyikőnk kapott egy RP-74 est. Én meg a másik katonai sztalker kaptunk egy-egy bumpot. És még én kaptam egy Bulldog 6-ot. Megközelítve az Rp47eses elkezdte lőni kopaszfalut én meg Bulldog 6al lövöldözni a házakat és a tábortűz körül ülőket. A Faluban mindenki vagy halott vagy harcképtelen. Aki még fegyvert rántott azt sotival lelőttük. A házak szétégtek.
Néhány sztalker szidrovicshoz zárkózott le. A bejárathoz mentünk ahol az egyik sztalker az ajtót ütötte. De már nem engedték be. Őt lelőtte a másik sotis.
-Elbarikádozták magukat
-Ne kérdezzük meg hogy megadják e magukat?
-Úgyse jönnének elő, Hagyunk itt egy kis ajándékot. Leraktunk 3 C4et a A külső ajtóhoz. Távolabb húzódtunk és Felrobbantottuk. A föld csak a 2 ajtó között omlott be. Akik a bunkerben voltak túlélték de élve elvannak temetve.
-Vissza a helyőrségre!Másnap irány Kordon másik fele!

Új karakter
Név: Oksana Czerwinski
Kor: 29
Külső: 167 centi magas, 53 kiló. Zöld szem, kékes foltokkal. Vörös haja van, ami körülbelül a nyakáig ér.
Élettörténet: Sokdiplomás lengyel lány, aki a magány elől érkezett az zónába, tudósként. Szülei Cambridge-ben tanítatták, de ők egy
repülőgépszerencsétlenség folytán életüket veszítették. Két évig a Zónában dolgozott a kutatóknál, behatóan tanulmányozta a humanoid
mutánsok megmaradt emberi tulajdonságait, de megunta a monoton munkát, és úgy döntött, sztalkernak áll. Ma reggel megszökött a yantari laborból, és kordon felé vette az irányt...

Úgy döntöttem, kordonba megyek. Ott állítólag sok a kezdő sztalker, biztos szívesen kitanítanának egy újoncot. Gyors tempóban haladtam,
nehogy utolérjenek, és esetleg visszavigyenek. Két és fél óra múlva értem kordonba. Beszélek Farkassal, őróla már sokat
hallottam a sztalkerektől. Állítólag szokott segíteni az újoncoknak. Mikor meglátott, messziről intett, hogy jöjjek közelebb.
- Nocsak, egy nő! Ráadásul, igen mutatós példány. Ritka ám errefelé ilyesmi. De gondolom, nem ezért jöttél ide.
- Sztalker szeretnék lenni.
- Mennyit tudsz a sztalkerekről?
- Ami azt illeti, sokat. Elméletben kiváló sztalker lennék, veterán kutatóként ismerem a Zóna összes szeszélyét, csak épp fegyvert nem tudok kezelni, és nem voltam még sokat terepen.
- Rendben, ülj le ide mellém - Szólt, majd leült egy ládára. Melléültem. - Először is, vegyük át az alapvető viselkedési formákat. Fegyverrel nem hadonászol, mert akkor lelőhetnek az idegesebbek. Messziről kerüld az ellenségeid, ha fölényben vannak, de azonnal öld meg őket, ha neked van előnyöd. Sosem tudhatod, mikor lesz rá újra lehetőséged. Legyél tisztelettel a többi sztalker felé. Aztán... mivel nő vagy, rád más szabályok is vonatkoznak. Ez a Zóna, ami tele van olyan vadbarmokkal, akik lehet, hogy egy évtizede nem voltak nővel, ezért bármikor kiélhetik rajtad a... vágyaikat. Ezért sose viselkedj kihívóan, és ha látod, hogy feszül a helyzet, oldj kereket de sürgősen. Röviden ennyi. Látszik rajtad, hogy kimerült vagy, pihenj egy kicsit!
- Okés, köszi a segítségget. Még visszajövök.
Valóban eléggé fáradt voltam, egész este a szökésre készültem. Fegyvert, ruhát, élelmet szerezni...
Ígyhát ledőltem a tűz mellé, egy pincelejáró ajtaja mellé, és így, háttal a falnak támaszkodva aludtam el...
Robbanások, és lövések zajára ébredtem. Azonnal talpraugrottam, de semmit sem láttam a még épp hogy nyíló szemeimmel.
Elővettem a pisztolyom, és lövöldözni kezdtem, amerre láttam, de egyszercsak valami mellettem robbant. A ház falának csapódtam,
ahol az előbb Farkas állt. Éreztem, hogy a bal oldalam tele van repeszekkel. Borzasztó érzés volt, ahogy minden mozdulatnál fájt...
Kezdett kitisztulni a látásom. Katonák járkáltak fel-alá, és lőttek azokra, aki még mozog. Ijedten a hasamra fordultam, és elkezdtem sebesen
kúszni, kifelé a faluból. Hirtelen valaki a hátamra lépett, és hallottam, ahogy csőre ránt egy sörétes puskát. Felnéztem. Egy katona állt rajtam, és
fejemre szegezte fegyverét. Láttam, hogy vívódik. Le kellett volna lőnie, de nem tette. Körülnézett, és leguggolt mellém.
- Jól vagy? - kérdezte
- Nem túlságosan... Fáj mindenem...
- Szegény. Tessék, adok egy kötszert, többet sajnos nem tehetek. - szólt, majd elsietett.
Megvártam, míg eltűnnek, majd a ház padlására másztam. Odafent levetkőztem, és nekiláttam kiszedegetni a repeszeimet.
Egy szemöldökcsipesszel összesen hét repeszt távolítottam el a testemből. Robbanást hallottam. A helyszínre siettem, a falu mögötti
kereskedő bejárata omlott be. Biztosan oda zárkóztak be a túlélők.
- Van odalent valaki? - kérdeztem.
- Egy angyal! Aztaaa! Itt vagyunk lent! - hangzottak a válaszok, több torokból.
- Na várjatok, fiúk... van valami robbanószeretek?
- Gránátaink vannak!
- Az jó, akkor adjatok párat! - szóltam. Egy résen több gránátot adtak ki nekem, Szidorovics még három pakk C4-et is adott.
Ezeket elhelyeztem a leomlott résznél, biztos távolságra mentem, majd aktiváltam az egyik C4-et. A nagy robbanástól szempillantás
alatt kitisztult a bunker lejárata. A páncélajtó nyílt, és hét sztalker lépett ki rajta, akik azonnal a nyakamba ugrottak.
- Te vagy a mi kis hősnőnk! Mi a neved? - kérdezték.
- Oksana Czerwinski vagyok.
- Oksana, meg vagy hívva egy italra!
Egy házban voltunk ezután, ahol hangos gitározás és éneklés közepette éltettek engem. Mikor meghallották hogy újonc vagyok,
még lőni is tanítottak. Egész jól ment. Ezután lementem Szidorovicshoz, aki adott egy új ruhát.

A lazsálásnak immáron vége. Kiberetváltak,kopaszra nyírták a fejem,még valami szeszféle is került a koponyámra,most aztán illatozok,mint valami kijevi ribanc.
Nem baj. A társam elment,majd jó két óra múlva vissza is tért az általa Arénának nevezett húsdarálóból,ahol ő persze csak mint közönség volt jelen.
Invitált,de mondtam neki,elég volt a háború alatt nézni,meg tapasztalni,milyen a véres közelharc,valahogy nem fűlik a fogam hozzá. Ő csak nevetett. Fiatal még,meg nyugtalan. Valahol meg is értem,de a halállal szembeni erős érzéketlensége kicsit zavar....
Mikor megjött,nagy örömömre közölte,megvan a traktor,tényleg úgy,azon állapotában,ahogy hagytam.
Kifele haladva a szolgálatosok feszítettek keményen a déli kapunál,roppant büszkék az új védőöltözetükre ,meg jóféle fegyvereikre.
Persze a kitörés alatt ők is csak behúzódnak valahová,annyira azért van eszük,hogy nem teszik inkább tönkre idő előtt a felszerelésüket...
A traktor ott dohog. felkapaszkodunk rá,és kényelmesen bevackolunk.
A társam kis PDA-ján nyomköveti a mozgásunkat,és hangosan kiabál,merre menjünk.
A motor erősen dolgozik, a szél csak úgy süvít a fülünk mellett.
A megmaradt visszapillantóból láttam,ahogy a suhanc szolgálatosoknak miként ült ki a fokhagymás döbbenet az arcukra,amikor megkapartattam a traktort,az meg hatalmas nyomatékkal szinte a levegőbe kapta az elejét,és nekilódult,jókora pocsolyának való gödröt ásva maga mögött.....
Jó érezni,hogy még azért tudok meglepetést okozni ezeknek a mai fiataloknak...

Reggel jelentkeztem a főnöknél. Már várt rám.
-Á! Hát itt vagy! A feladat még mindig áll. Mehetsz most is ha akarsz.
-Indulok!
-Oké. Vidd a csapatot oda ahol a barlangot találtad! Lelépni!
Elindultunk a barlanghoz. Fura érzésem támadt mintha figyelnének. Hála istennek volt velünk 10-15 ember így nem féltem. Odaértünk. Ekkor kaptunk egy jelzést miszerint radioaktív eső lesz a mocsár fölött ezért zárt földalatti helyre kell mennünk. A barlang közelében voltunk mikor észrevettük hogy ez nem egy barlang hanem egy Sidrovichéhoz hasonló földalatti bunker. Bezártuk majd lelakatoltuk az ajtót belülről. Se ki se be. Bent meg elkezdtük a kutatást. A falakat valami fura pókhálószerű anyag borította. Egyszercsak sziszegést hallunk. De nem látunk semmit.
-Ez nem lehet!-Mondja egy emberem-a mocsári vérszopók nem tudnak láthatatlanná válni!
-Nem, de lopakodni igen. Készüljetek fel.
Továbbmentünk. Amikor átvizsgáltuk a helyet észrevettünk egy szellőzőt amin a szél átsüvítve sziszegő hangot ad.
-Höhö! Ez volt az!
-Igen, de nem biztos hogy nincsenek itt vérszopók szóval csöndben.
Üzenek a bázisnak:
-Főnök! Mikor lesz vége ennek a rohadt esőnek?
-N.....m tudn.. Káb........rom.....p. .....
-Nem hallom! Nem hallom!
-Kábé három nap! Ott kell maradniuk addig!
Három nap. Húha. Nehéz lesz. Mivel eddig tiszta minden feltérképezzük a terepet. Ez valami kutatóközpont volt. Kísérletek.....Pfff....rühellem őket!
-Oké, csapat szétszóródni. Mindannyian menjetek egyesével és térképezzétek fel a helyet! Ha valaki lát valamit szól!
-Értettük!
Szétmentünk. Egyszercsak beszólnak a rádión:
-Főnök! A bejárat melletti szobában vagyok. Nem vagyok egyedül! Van itt valami. *lövéshangok* *ordítás* *üvöltés* *durranások*.
-Emberek! Mindenki a bejárathoz!
Odasiettünk. Az ajtó be volt zárva. A zárat szétlőttük. Benyitunk. A szoba tele vérfoltokkal. A stalkert nem találni. Eltűnt. Egyik ember bement szétnézni.
-Tiszta minde....áááááááááááááá!
Egy kéz lenyúlt a szellőzőből és felrántotta.
-Mi volt ez?
-Vérszopó. De ilyet még nem láttam.
-Nem vagy egyedül! Tünés ki innen!
-Nem lehet ha most kimegyünk meghalunk mielőtt megtesszük az első 3 métert!
-Itt fogunk meghalni!
-Nem ha rajtam múlik.
-Terved van?
-Van, együtt maradunk és nem megyünk hősködni!
Együtt bementünk a legbiztonságosabbnak vélt helyre és felkészültünk. Váltottuk egymást őrségben. Egyik reggel felkelek az őr sehol. Őt is elragadták.
-Mit csináljunk?
-Nem tudom jajjjjjj!!!!
-Mi a ? Neeeeeeeeee!
Sorra tűntek el az emberek és nem tehettem semmit. Mikor én is érzem hogy elragadnak azt hiszem itt a vég. Mikor felkelek ezzel a pókhálószerű valamivel vagyok odafonva a falhoz. Ki kell találnom valamit.

-Üdvözöllek,Ivoly vagyok,a mesterlövész kit kerestél
Valamit motyogott a Bulat páncél alatt,nem értettem,
-Hol merre?hol ütünk rajta?Hol hal meg,és hol porlad el
Már tisztán hallotam hangját,
-Még várunk embereket,nem öljük meg,félelmet keltünk benne,és mikor teljesen elvan veszve,lelőheted
-Tetszik a terv,Na figyelj,picit lövök mert rég lőtem,te nézed,ha elnyeri tetszésed,készen állok a feladatra
-Oké,mutasd csak
Elfutottam Lucas hoz és megbeszéltem hogy lőni fogok a Szabadság főÉpület tetejéről,bele egyezett,felmásztam rá,tükörrel jeleztem a Megbízómnak hogy hol vagyok,látta,Grigorij konzerveit vettem célba,ekkor meghúztam a ravaszt,10 konzerv volt,1 mást után követték a lövések másodpercenként,mind 1 iket teli találatba lőtem,ekkor célba vettem 1 Rágcsát ami a megbízom lábánál szaladt és már idegesitette,pofán lőtem,majd megbízom fejét néztem,Mű Mosolyal bólogatott,vissza mentem hozzá,majd valami motyogott,és beültem a kocsmába inni 1 keveset...

A PDA-mat elcseréltem egy másik sztalkerrel, hogy véletlenül se találjanak meg. Vettem egy Ak-74U-t a maroknyi pénzemből, és az egész
délelőttöm célbalövéssel töltöttem. A végére már egészen jól ment. A sztalkerek elmagyarázták nekem, hogy gyakrak pucoljam
a felszerelésem - ezt meg is mutatták, hogy kell -, lövésnél mikre kell figyelni, hogy fogjam a fegyvert, és még kézigránátot hajítani is tanítottak.
Azt tanácsolták, hogy menjek janov környékére, ott ugyanis sok a képződmény. Úgy döntttem, meghallgatom a tanácsukat. Négyen
pont oda mennek, így hát velük tartottam. Két óra alatt odaértünk, szerencsére nem kellett használnom a fegyverem. Mikor már láttam az
állomás épületét elbúcsúztam, és leszakadtam a csapatból. Elővettem a detektorom, és nekiálltam keresni. Hamar találtam két vérkövet,
és három cseppet. Ezekből már egész szép kis pénzt lehet szerezni. Elindultam janovba. Félúton egy bokorból egy vak kutya ugrott nekem.
A földre tepert, és megpróbálta elharapni a torkomat. A késemhez nyúltam, de közben a nyakamat is védeni kellett. Megmarkoltam a kést,
és össze-vissza szúrkáltam a kutya lábait, mellkasát, ahol értem, ettől lassan kiterült. Ekkor másik két kutya vetette rám magát, az egyiket
a pisztolyommal lőttem le, a másik elől pedig futni kezdtem.
Ez volt a legrosszabb, amit csak tehettem, mert már az egész falka a nyomomban volt.
A pisztollyal néha hátralőttem, amitől egy-egy kutya felnyüszített. Hirtelen az egyik a sarkamba mart, én egyenesen egy tócsába estem.
Eszeveszetten lövöldöztem halálfélelmbemben. Párat sikerült ártalmatlanítanom, de még mindig volt három. Egy közeli kidőlt fára szaladtam, és elővettem az AK-mat. Újabb jópár kutya jött, esélyem sincs felvenni velük a harcot.

Miközbe iszogatok bejön a Megbízó és azt mondta egyedül akarja megölni
-Nekem mind1,vagy velem vagy nélkülem,én minden képen elöbb érek oda
Mikor végeztem mondandómmal kicseréltem üres táram 1 másikra,1 ik stalkertől 10 töltényhüvelyt kunyiztam Dragunovba,ekkor a Lövész Frakció besugója küldött üzenetett:
-Ivoly,észre vettük hogy egy elég érdekes "Hadjárat" Ment limanks ba,méghozzá 1 álcázot Laborba,a régi "Helyednél" Pontosan rá lehet látni,nem tudjuk mi történik oda bent,a lényeg,olyan Fontos Egyeddel rendezkednek,amit nem látott a világ,Ha találsz valakit ott bent,lőd le,vagy dokumentumokért zsarold,8 an lehetnek,plussz az az Egyed,
-Értettem,indulok,
Futásba kezdtem,1 óra alatt oda értem,semmi veszélyes nem történt az út során csak majdnem bele estem 1 anomáliába,felfutottam a helyzetemre és elbarikádoltam az épületett,körül néztem benne,semmi se lakta meg távollétemben,a legfelső emeletre igyekeztem,ahol a régi kis tört lyuk volt,bele helyeztem fegyverem és figyelni kezdtem,feltünt 1 Kiméra ami a Vörös Erdő felé kezd futni,nem törődtem vele,tovább céloztam,majd újra feltünik a Kiméra amint 1 Vérszopival tért vissza,
-Mi lessz itt, - mondom magamnak és rezéstelenül figyelek tovább...

Felébredek. Valami anyag ragaszt oda a falhoz. Látom a többieket és rajtuk kívül vagy 100 másik Stalker hulláját.
-Pszt! Pszt!
Nem jön válasz. Eszméletlenek. Talán elérem a késemet. Sikerül. A késsel nagynehezen elvágom a hálót. Leugrom. Ahogy nézem ez a lény elraktározza az élelmet. A fegyvereimet előveszem és készülök a visszajövetelére. Egyszercsak pszt hangot hallok.
-Ki az?
-Én vagyok az! Én is kijutottam!
-El kell kapnunk ezt a lényt mert ha így halad nem húzzuk sokáig.
-Igen, de van egy kis baj.
-Mi?
-Ez nem vérszopó.
-Miket beszélsz?
-Nézd a hullákat odafenn. Nem olyanok mint amilyeneket vérszopók hagynak. Inkább mint a pókoké!
-Dehát ez az izé karokkal nyúl le értünk!
-Igen, szerintem valami nagy disznóságot csináltak itt lent a tudósaink!
-Né'má az atomfizikus!-szólal meg egy harmadik hang.
-Ki az?
-Itt fent. Én vagyok az! Egy tudós expedíció tagja akit elkapott ez az izé. SZEDJETEK LE NE BÁMULJATOK!
Leszedtük, majd elvezetett minket egy génlabor szerűségbe. Elindult egy filmszerűség ami bemutatta mi ez a lény. A vérszopók DNS-ét keresztezték egy pók DNS-ével. Ennek a hatása hogy tud falon mászni és hogy képes hálót szőni, viszont nem képes láthatatlanná válni. A bőre-akárcsak a vérszopóké-nagyon erős ezért nehéz átlőni. A csápjait elveszítette helyettük két méregfogat növesztettek. Elpusztítani nagyon nehéz de nem lehetetlen. Itt megszakad a film.
-Hogyan lehet megölni?
-Nem tudom.
-Valahogyan csak meglehet ölni!
Ekkor elkezdi valami püfölni a vasajtót. Az ajtó behorpad. Valami be akar törni. Egy kis rés keletkezik az ajtón. Két vörös szem néz be rajta. Én reflexből belelőttem. Ordítás majd elmenekül.
-El kell menekülnünk!
-Hogyan? Az az egyetlen ajtó.
Ekkor nekirohan a vérszopó az ajtónak teljes erőből ami beszakad. Beleeresztek 2 sörétet de csak hátrahuppan. Nekemront. Előkapom a késemet és kitartom magam elé. Beleszalad a késbe. A kés a szájába ment. Próbálja kiszedni addig újra tudok tölteni. Mikor újratöltöttem a fejéhez közel tartottam a puskát és közelről belelőttem kettőt. Nem mozdult.
-Höhö! Közelről két lövés és kinyiffan. És még volt pofájuk nehéznek titulálni a kivégzését.
-Mögötted!
-Mi a?
Hihetetlen de felállt és tovább támadott. Nem tudom mitől de ez az izé él. Mint a figura akiből az a wombat-kutya izé jött ki. Ekkor jutott eszembe hogy azt hogy öltük meg! Elővettem egy gránátot, mikor közel volt én kibiztosítottam és bele a szájába. Amikor fulladozott kimenekültünk a szobából. A robbanás nagyobb volt mint gondoltam. Ami fura volt hogy a lény után egy ilyen kezes-lábas szerű bőr maradt csak. Semmi belsőszerv. Gondoltam ezt elrakom hátha jól jön. Kinéztünk és elállt az eső. Kimentünk, vissza a Tiszta égbolt bázisra. Mikor elmeséltem a történetet a főnöknek nem akart hinni nekem. Mikor azonban megmutattam neki a bőrt elhitte. Szép kis summát fizetett nekem. A kutatás adatait elmentettem a PDA-mra. Azt tervezem hogy elviszem a tudósoknak Yantarba. Mivel már lecsillapodhattak a kedélyek elindultam. Yantarba megérkezvén leadtam a kutatás adatait. Ezért is kaptam egy kis pénzt (5000 rúbel). Most már ideje visszamennem a mocsárba mertha ez a Tom Abrams és a kopói megszimatolják hogy hol vagyok és elkapnak.

Háh remek alkalom egy elegáns belépésre.

Jussi Wolf:
Új vagyok a zónában ,ezért két fekete köpenyes pali belém kötött azt hiszem valami bárban.
Az egyik a pénzemet akarta ,míg a másik röhögött. Egyszer lökött meg a bal oldali.
-Ha mégegyszer hozzám érsz ,többet nem kell használnod.
Nem halgatott rám ,ezért muszály volt beletekernem a vállába a kezét ,míg a másik a pisztolyáért hadonászott. Megragadtam a palit és megjegyeztem:
-Nem mondom. Csinos kabát.
Mindkettőtől elvettem a náluk lévő lőszert ,a fegyvereriket ,ami csak két PM volt pedig elhajítottam. Az egyiknél volt egy PDA. Mától az enyém. A másiknál meg egy doboz cigi. Ez is jöhet. Mondanom sem kell ,hogy a bár területén vannak éppen letolt gatyával ,és összekötözött karokkal. Ez jó lecke lesz nekik.
Mikor becsempésztek a zónába úgy volt ,hogy Janovban térítem meg az árát. Új barátaimnál volt 500 Rubel kp. Kiváló lesz egy kis vodkára. Már majdnem elértem a célomat ,de PDA állítgatás és füstölgetés közben ordibálásokat hallok a közelből. Ezek női hangok. Futásnak eredtem a Suomimat készenlétbe helyezve és egy falka kutyát láttam meg és egy nőt aki a fáról lövöldöz és kiabál az állatokra. Én füttyentettem a kutyáknak és a falka hátrafordult. Majd egy gitárszóló után három kutya volt csak talpon !
-Ti vagytok a fogók !
Elkezdtem futni az erdő felé ,mögöttem a falka. Az erdő szélén volt egy tuskó. Felugrottam rá ,és két 50 centis késemet előhúzva a rám támadó kutyákat kezdtem el kaszálni. Hamarosan csak levágott csonkok és vérző testek maradtak a dögök után. A pengén egy karcolás sem esett és a napszemcsimen sincs egy csepp vér sem.
Visszamentem a hölgyhöz.
-Jól van ?
-Igen azt hiszem ! Köszönöm !
-Segítsek lejönni ? Nem szükséges.
Majd egy kecses mozdulattal mellém leugrott.
Hadd mutatkozzak be ! A nevem Jussi Wolf !
-Oksana Czerwinski ,és elegánsan a kezét nyújtotta ,én meg a testemet meghajtva fogadtam el a gesztust.
-Mi az uticélja Oksana ?
-A közeli labor.
-Labor ?
-Maga tudós ?
-Igen. Vagyis csak voltam !
-Mély tiszteletem !
-Nem sok sztalker beszél így.
-Én a jó jegyében vándorlok. -Levettem a szemüvegem.
-Be kell térnem a közeli vasútállomásra !
-Tartson velem ,és elkísérem a laborhoz.
-Nos mit gondol ?
Oksana így válaszolt...

Név:Jürgen Bondarenko
Ukrajnában él.
31 éves, ex nyomozó. Magas vékony testalkatú. Békés, csak végső esetben kezd el lövöldözni.

Visszaemlékezés:
Egy ügyön dolgoztam, már közel jártam a tetteshez amikor meglátom hogy frissen kerültem a körözött személyek közé. Az egyik rendőrtiszt is sáros volt bizonyára lefizették hogy állítson le. Valószínűleg már keresnek. Ekkor berohantam a rendőrség raktárba és kivettem egy rendőrségi golyóállómellényt, egy plexisisakot, egy gumibotot, meg egy PB-1S hangtompítós pisztolyt. Plusz még 50000 Rubelt a széfből. Lenyúltam egy kocsit, és eltűntem a városból. 2 napig kocsikáztam amikor eldöntöttem hogy a zónába megyek. A határhoz közeli városban volt egy kocsma. Ide jöttem és mindenki megijedt hogy eseleg ellenőrizni jöttem. Odamentem a pultoshoz. Mondtam hogy körözés alatt vagyok, szeretnék bejutni a zónába. Ő szólt a többieknek hogy nem kell félni én meg kövessem. Levezetett egy pincébe. Ott minden fajta cucc volt. Mondta hogy válogassak. Végül egy vadászpuskát választottam 100 sima söréttel, és 50 gyöngygolyós söréttel. Vettem még 2 F1 gránátot. Majd kérdezte:
-Te látszik hogy nem ismered a zónát
-Mért mondod?
-Hogy pénzt szerezz találnod kell relikviákat. Hogy találj relikviát kell detektor.
-Mondj valamit ezekről.
-Hát ezek anomáliákba szoktak előfordulni amitől vagy megbolondulsz, szétéget, letépi a lábad, esetleg szétmarja a bőrödet. Van egy régi típus ami villog ha észlel relikviát és minnél sűrűbb annál közelebb vagy. Van egy ami már az irányt is mutatja 360°-ban. És van mégegy ami meghatározza 180°ban hogy hol van egy LCD kijelzőn.
-Az LCDset.
-Hát te tudod, ez 10000 Rubel.
-Jó az, kifizetem. Összeszámolná hogy így mennyibe kerül?
-A soti 3000 Rubel, a lőszer 5000 Rubel, a 2 gránát 2500 Rubel, A detektor 10000 Rubel, és egy emberem holnap indul így ő elvihet, hmm ez 3000 Rubel. Ja és kell PDA? Térképeket tárolhatsz benne és naplót vezethetsz esetleg beszélhetsz a többi sztalkerral?
-Rendben de térképadatot is veszek rá!
-Jó a PDA és a térképadat hmm baráti áron legyen 10000 Rubel. A térkép tartalmazza a katonai raktárak és attól lentebb lévő területeket És zatont meg janovot. Ja és holnap janovba visz az emberem.Az ár 33500 Rubel. Van annyid?
-Persze. -Megvettem a cuccokat és egy ajándék táskát is kaptam hozzá.
-A sok vásárlásért ingyen aludhatsz a másik pincei szállásszerűségben. 11es szoba. Ezután még felmentem a többiek közé. Ittam egy deci vodkát majd elmentem aludni. Másnap reggel 6kor indultunk is. A vezetőm eléggé szótlan volt. Mielőtt átmentünk volna a határon keresztet vetett. Már láttuk janov állomást amikor valami lapos fejű jószágok mentek el előttünk. Kísérőm mondta hogy mutáns disznók. Többnyire ártalmatlanok. Janovba nagyon sok ember szaladgált. Jobb ha megismerkedek a környékkel és az állomáson lévő emberekkel.

Yurij:
Újabb szürke hétköznap kezdődött. A hangulat a kocsmában még mindig gyászos. Már senki sem tud jókat nevetni itt. Talán csak az újabb vendégek. Nincs maradásom, még több pénz kell egy újabb ruhára. Szólok Grigorijnak, hogy vegye át a kocsma irányítását, úgyis tudja hogy mit kell tennie. De ha baj van azért szóljon. El is indulok. Ismét a szemétdomb az úti cél. Még mindig hiszem, hogy kitartó keresgéléssel rengeteg képződményt találhatok. Főleg most a kitörés után. Pár óra alatt vissza értem a bárba. Itt még mindig feszült a légkör. Áthaladtam a bár területén, aztán a szemétdomb határa felé igyekeztem. A bár előtt viszont megint egy kutyafalka tanyázott. Lassan, kikerülve, a fegyvert pedig folyamatosan rájuk tartva haladtam tovább. Ha észrevesznek, futhatok az életemért. Szerencsére sikerült elsunnyogni mellettük, nem vettek észre. Vagy csak most nem foglalkoztak velem. A határnál a szolgálatos őrök viszont nagyon is észrevettek. Nem bírták megállni hogy ismét belém ne kössenek. Szerencsére ismét sikerült balhé nélkül kivágnom magam. A roncstemető felé vettem az irányt. Mikor odaértem, már láttam egy két stalkert, akik elkezdték a kutatást. Én sem tétlenkedtem, megindultam a roncs járművek felé, elővettem a detektor, és elkezdtem keresni. De sajna nem találtam semmit. És ez így ment 3 órán keresztül. A többi stalker azt ajánlotta, hogy inkább agropromban kezdjem a keresést, mert ott mindig találni egy két értékes darabot. Helyette azonban bevettem egy adag sugárzás elleni gyógyszert, és megint a radioaktív szemét halmokat kezdtem átkutatni. A próbálkozás nem is volt hiába való. Találtam egy vérkövet, és egy medúzát. Ez nem sok, de ér valamit. A további keresgélés viszont nem ért semmit, csak a gyógyszert fogyasztja. Így hát még is hallgatok a többiekre, és én is elindulok az Agroprom felé.

Nikolai Kozlov:
Megérkeztem Yantarba. A gép a bunker előtt tett le. Mikor a kapuhoz léptem, az őrök fegyvert fogtak rám. Muszáj volt elővennem az igazolványt, pedig a ruhámra nagy betűkkel ki van írva hogy ki vagyok. Egy darabig vizsgálták az igazolványt, aztán végre úgy döntöttek hogy beengednek. A bunker egészen nagy volt. Furcsa pedig én kisebbre emlékszem. Mindegy. Beléptem, és rögtön a vezető tudóst kerestem. Mikor végre megtaláltam, és közöltem ki vagyok és miért jöttem, a homlokára csapott és felkiáltott: "Már megint?!" "Megint?" Kérdeztem vissza. "Már megbocsásson uram, de az előbb már járt itt az FSB. Azt hittem ezzel vége az ellenőrzésnek. Most meg itt van maga. Ezután mi jön? A GRU? Talán országos ellenőrzést végeznek vagy mi?" "Nem. Én csak szeretnék egy pár kérdést feltenni. Egy ügyben járok el." "Maga is? Az előbbi urak is csak egy pár kérdéssel kezdték, és abból a párból rengeteg lett. Legyen szíves ne rabolja a drága időmet! Enélkül is van rengeteg dolgom. Különben is, most minden a feje tetejére fordult. Egy kutatónk eltűnt, a másik laborból idejöttek rengetegen, és most indítottunk egy újabb expedíciót. Nekem ezekről jelentéseket kell írnom. Ha lehet, később zavarjon a kérdéseivel. Most nincs szabad időm." "Én megértem. De sajnos ez nem várhat." "Ajh....Ám legyen. Mit szeretne tudni?" "Hogy tegnap óta milyen információk hagyták el a labort, és hogy vajon az intézettől tovább miért nem jutott el hozzánk." "Nézze! Elkeserítő lehet a válasz, de ezt már megbeszéltem a feletteseivel. Nem tudom hogy mi történik odafenn az eredményekkel. Én csak azt teszem amit mondtak. A kész eredményeket elküldöm a hadseregnek, ők pedig kijuttatják azokat biztonságban az intézetnek. Arról hogy az eredmény miért nem jut el magukhoz nem tudok semmit." "Sejtettem. Csakhogy ezt mondta nekem a helyőrség parancsnoka is, és az SBU. De hát az információk innen indulnak tovább az intézethez, aztán az SBU-hoz." "Arra gyanakszik hogy valaki közülünk nem hagyja, hogy az összes információ eljusson magukhoz?" "Sajnálom de így van. Jogom van feltételezni, hogy valaki a forrástól intézi az egészet." "Nos...Biztosíthatom magukat, hogy a kutató csoportom teljes mértékben megbízható az információ kezeléssel kapcsolatban. Eléggé ismerek minden itt dolgozó kutatót, ahhoz hogy tudjam róluk hogy képtelenek lennének az efféle árulásra." "Pedig minden bizonnyal valaki, el akar titkolni valamit, a kormányunk elől." "Akkor az a valaki nem itt lesz. Próbáljon szerencsét janovban." "Bár ilyen egyszerű lenne. de egy darabig még itt kell hogy maradjak, hogy begyűjtsem az összes itt dolgozó vallomását, és hogy ellenőrizek néhány dolgot." "Nagyon kérem, ne zavarja a többi kutatót. Ez veszélyt jelenthet a pontos eredményekre, ha nem tudnak a munkára koncentrálni." "Sajnálom nem tehetek mást." Elindultam a rádió szobába, és felhívtam a többieket. Értesítettem őket az itteni helyzetről, és megkérdeztem őket hogy ők mire jutottak. Sajnos mind ugyanott vannak mint én. Egyedül Kazanov őrnagynál változik a helyzet. Ugyanis nemrég a helyőrség parancsnokát megtámadták, és ezek után parancsot adott a zónában illegálisan tartózkodó civil fegyveresek kiirtására. A tisztogatást rögtön egy kisebb faluban kezdték. Furcsa. Valaki esetleg neheztel a parancsnokra? Mert senki sem lenne olyan ostoba hogy egyedül szembeszálljon a hadsereggel. Csak ha az illető nem civil, hanem profi bérgyilkos, vagy volt katona. De ez most nem érdekes. Tovább kell folytatnom a nyomozást az üggyel kapcsolatban.

Odalenn a laborban volt egy kis zűr, a tudósunk lemaradt tőlünk, dokumentumokat gyűjtögetett, mi pedig belefutottunk egy kimérába. Szép nagy dög mondhatom. A pszi fegyverek hatástalanok vele szemben, viszont Grigorij gyorsan megtalálja a megoldást. 4 db RP-74-es kezdi el ólommal telepumpálni a dögöt, azért ez már hatásosabb... Megvan a belső laborhelyiség, itt van még a kamra is. Érintetlennek látszik, megnézem a pultot, működik is a kamra. Közben a tudósunk csak nem kerül elő, így hát Misha és Grigorij elindulnak megkeresni. Meg is találják a felettünk levő szinten egy halott törpe társaságában. Megúszta egy karcolás nélkül, tud vigyázni azért magára. Fawks belép a kamrába, elindítom a folyamatot és imádkozom hogy minden jól működjön. A többiek elindulnak keresgélni, gyűjtögetni, a Vadász marad mint véderő. Fél óra elteltével kinyílik a kamra ajtaja, és kilép belőle egy ember. Teljesen emberi, egy szépszál ukrán fiatalmeber, kellemes hanggal, ruganyos mozgással. Hozzám lép, majd megköszöni, hogy visszaadtam neki az emberi életét. Szívesen, válaszolom. És valami még boldogabbá teszi Őt: végre nem látja mások gondolatait. Engem viszont valami aggaszt, valami történt velem...

Elindulunk visszafele, megszólal a rádióm: Farkas1-et hívja Merlin, Farkas1-et hívja Merlin, vétel! Itt Farkas1, hallgatlak Merlin! A felszínen ismeretlen hőforrás, 37 celsius hőmérsékletű, jóval melegebb mint a környezete, javaslom használjátok a B útvonalat. Negatív Merlin, a B útvonal megsemmisült egy korábbi robbanás során, légitámogatást kérünk. Merlin itt Hawk, hőforrás megtalálva, magányos orvlövész, kérek engedélyt az eliminálásra! Hawk itt Merlin, engedély megadva, ismétlem engedély megadva! Merlin itt Hawk, megerősítem, engedély megadva, tűzparancs!

3 pontból egyszerre adnak le lövést, mindhárom tökéletes fejlövés, az orvlövész halott.

Farkas1 itt Merlin, a terep tiszta, orvlövész kiiktatva, biztonságos utat hazáig. Köszönjük Merlin, az ég óvjon Titeket.

Lövést kaptam,ÁÁÁÁÁ!!Ez Fejlövés volt,1 ik karcolt,3 adik leszedte hajam,2 odik meg pontosan behatolt a fejembe,megfogtam,a tűz erelye Leolvasztotta arcomat,Vörös volt,fél arcom tiszta vörös volt,szemem körül feketeség,mint egy rongy baba,1 órára kiütődhettem,nem tudom,szivem nem működött,úgy éreztem energiám elhagy,elveszitem az életem,kis idő múlva 1 nagy lélegzetett vettem,felköhögtem,Helikopter zajt hallotam,majd megint vissza verődtem és nem lélegeztem,nagyon keveset,majd mintha valaki hozzám szólna:
-Ivoly,Ivoly!Kelj föl!Most!Hallasz Ivoly?Beszélek hozzád,nem szabad meghalnod,küldetésem van neked,AZONNAL KELJ FÖL!
-Ha?Kiszolt?
-A Legbelső elméd vagyok,a Zóna Ajándéka,Steinert ott hagytam,1 lány miatt nem csinálta meg feladatomat
-Nem kapsz semmit,
-Ezért mentettelek meg mi?Tartozól nekem,gyere el az erőműbe,és megkapsz,amit csak akarsz
-Lesheted,
Megráztam fejemet és feláltam,elsősegély csomaghoz és kötszer hez kapkodtam,bekötöttem fejemet,elég súlyos sérülés volt,csontott és agyfélteket nem ért a golyó hála az istennek,de 1 olyan púzusba pont bele talált amitől leállt a szivmüködésem,hála istennek túléltem,megnéztem magam zsebtükrömbe,elég csúnya látvány volt mondhatom,Fél Arcom levolt égve,hajam az még meg volt az oké,felkaptam cucmókomat és elindultam Janov fele,ott a legjobb a Doktor állitólag,sietősre fogtam a dolgom,fél óra alatt be is értem,1 nőt meg 1 Stalkert láttam beszélgetni,a doktor megvizsgálta sebemet,beadott 1 oltást,
-1 hétnyi pihenés és mintha semmi sem történt volna,nem szabad felkelned
-Hát jó,köszönöm,viszlát!

Na ezt már én sem hiszem el... 3 fejlövés gaussból, és nem kezdő mesterlövészektől, és te karcolásokkal megúszod. Megint elővetted a ki****ott terminátor stílusod. De nekem ebből elegem volt, most végleg elrugtad a pöttyöst. Akkor én is írhatok egy terminátort szerintem... Bár az is lehet hogy kilépek az egész játékból...

- ... Ezer örömmel!
- Akkor azt javaslom, induljunk is. - szólt újdonsült partnerem.
Pillanatok alatt az állomásra értünk. Itt felszerelkeztem lőszerrel, és vettem még pár adag kötszert is.
Úgy döntöttem, maradok tudósnak. Előtte viszont leadok egy kérvényt, hogy helyezzenek ki fél éves terepgyakorlatra. Wolffal a laborba
mentünk, ahol leadtam a lapot. És loptam egy láda gyógyszert is.
Kifelé menet ránéztem a PDA-mra. Lassan délután hat óra...
Hétkor le kell feküdnöm. Ezt közöltem Wolffal is, aki jól kiröhögött.
- Micsoda?! Hétkor?! Hol éltél te eddig? - kacagott.
- Hát... a laborban mindig hétkor aludtunk...
- Jó, de ez most nem a labor.
- Végülis... Mindig utáltam ilyen korán lefeküdni.
- De miért hétkor? Nem az lenne a lényeg, hogy minél többet... Tudóskodhassatok?
- De, de hajnalban egyszerűbb dolgozni, mint nappal. Ezért háromkor keltünk.
Közben az állomásra értünk. Lepakoltam a pincébe, majd felmentem kártyázni. Egész jól ment, de úgy tizenegy óra körül meguntam.
Elbúcsúztam a társaságtól, majd elindultam aludni. Szembetalálkoztam egy volt partneremmel, aki a falnak nyomott:
- Add vissza a pénzem! - szólt, mivel nemrég ötezer rubelt nyertem tőle.
- Elnyertem tőled!
- Ribanc! - ordított, majd behúzott egyet, amitől legurultam a lépcsőn.
Nekifutásból a gyomromba rúgott, amitől felnyögtem, és kiköptem egy jó adag vért. Felkeltem, és nekirohantam, majd pofonvágtam.
Újra ütni próbáltam, de ő kicsavarta a karom, és a falnak szorított, majd egy kést fogott a nyakamhoz.
- Itt vársz... - szólt, majd ment és bezárta az ajtót. - Most pedig szépen azt csinálod, amit mondok... Ha jó leszel, megtarthatod azt a kis nyomorult pénzed... - szólt, majd elkezdte vagdosni a csuklóm... rettenetesen fájt, de mozdulni sem mertem.
- Eressz el azonnal, te disznó!
- Nem vagy olyan helyzetben, hogy követelőzz, kislány... Itt valamelyikőnknek jó napja lesz, és nem te leszel az....
- Fejezd be! Segítsééééég! - sikítottam, majd tökönrúgtam az illetőt.
Ő reflexből felémvágott a késsel, ami végighasította a nyakam. Láttam, ahogy spriccel belőlem a vér...
Ettől megrettent, látszólag túllőt a célon, ezért elkezdett rohanni. Kinyitotta az ajtót és futott volna fel, de valaki egy bottal, talán gumibottal, egyenesen a fejére üt.
Holtan esik össze. Még látom, ahogy 6-7 árny szalad felém, majd összeesek...

Nem az van hanem elkezdtem énis 1 irást csak észre evszem hogy elöbb irod le azt most meghaljak mikor azt se tudjam hol a fejem pedig el akartam menni -.- Meg azt 1 kis rés van a legfelső emeleten ahol csak a fegyverem csöve lógott ki,semmi más,és 1 2 deci méter vastag falat sak nem lő át már méghozzá pontosan fejbe,gondolkodj már ki a terminátor,meg azt észre veszi mikor csak titeket küldtek oda -.- Én Terminátor mikor ti minden hatóként viselkedtek aki leszólja a másikat,Szoval gondolkodj el szépen rajta mit is mondasz

Nem én kezdtem el halhatatlan lenni. de tudod mit, legyen neked igazad...

Merlin hívja Farkas1-et! Itt Farkas1 vétel! A csomagot tegyétek ki Yanovban, a Tájfun7-es már várja. Nektek 9-es kód, parancs megerősítve. Új célpontotok Kistim térség, Mayak1! Merlin Megerősítve, 9-es kód, célpont Mayak1!

Megérkezünk Yanovba, két páncélozott helikopter vár, utasaink átszállnak, elindul a két gép észak felé, majd felszállunk mi is és keletnek tartunk, 2 óra múlva már túl vagyunk a Zóna határán, újabb két óra és megérkezünk a Mayakhoz. Remélem itt nyugisabb az élet valamivel....

Ha valakinek nagyon hiányzok, majd megtalál...

Vissza
Top Alul