Ezért meghalsz, scare!
Nekem ez volt az első. És élveztem.
Mikor "végeztünk", helikopterzaj verte fel a csendet. Még messze járhattak, gyalog kezdtünk el rohanni a vérszopó falu felé. Ott keresnének
minket utoljára. Sajnos az egyik heli mögöttünk szállt le száz méterrel, a szolgálatosok azonnal tüzet nyitottak ránk. Egy szikla mögé bújva
viszonoztuk a tüzet. Egyre közelebb nyomultak, ezért a faluba rohantunk. Egy régi lada roncsa mögé bújtunk. A golyók egyre közelebb
csapódtak be, egy rakéta egy közeli házba csapódott. Sascha felém fordult:
- Tatjána, mielőtt meghalunk, szeretném, hogy tudd, hogy... szeretlek.
- Én is - válaszoltam. Steiner megcsókolt. A világ megszűnt egy pillanatra. Hirtelen egy rakéta szakította félbe az idilli pillanatot,
én a földre estem, Sascha pedig egy ház falát szakította be. Égett mindenem. Most már tudtam, itt a vég. Ez nem méltó hozzám...
Itt vagyok, 23 évesen, és nem lehet így vége. Annyi mindent csinálni szeretnék még, nem akarok meghalni! Nem is tettem semmi rosszat
önszántamból, mások kényszerítettek! Ha az Úr létezik, nem hagyná ezt... Közeledő léptek hangját hallom. Megfordulok, pokoli
fájdalom kínoz... Thunder lép fölém, és egy pisztolyt szegez a homlokomra. Gyűlölöm ezt az embert... A zsebemben
kibiztosítok egy kézigránátot, és elgurítom. Ha nem is öli meg, remélem, fájni fog a rohadéknak. Mikor végre találok magamnak valakit,
akkor öl meg... Ezt b@szhatja.
Hirtelen villanó fényt látok, mint amikor sokáig sötétben van az ember, és hirtelen a napba néz. Ez majd' elvakít, utoljára, már halkan, egy
dörrenést hallok. Nem is fáj, és olyan meleg...
Apu...
Zene:
http://www.youtube.com/watch?v=atKv1JyQgV8