Nos akkor egy kis veszélyhelyzet :twisted: :evil: :twisted:
Futok a Yantari határ felé, már látom a labort, amikor hallom hogy mögöttem remeg a föld...
Leteszem Bernt, és hátra nézek, A mutáns az kb 1,5 km ről rohan felénk, felcsap korászom Bernt és ráordítottam hogy rohanjon a labor felé, szóljon a tudósoknak hívjon katonákat!
Te örült, ez meg öl semmi perc alatt! És mégis mi miatt jönnének katonák ide pár stalker miatt?
Thunder Alezredes miatt!
Ki?
Katona vagyok, de most már Rohanj ha kedves az életed, én feltartom!
Bern egy kis tisztelgést adott, majd sántikálva elkezdett futni a lejtőn lefele, egyenesen a bunker felé.
Bal kézbe vettem a pisztolyt jobb kézbe a Katanát és a rohanó mutánssal szembe állva vártam.
"Na gyere te gyilkos, küzdjünk meg te és én!"
gondoltam magamban, ügyet sem vetve a biztos halál gondolatára...
20 méterre járt, amikor felugrottam, mert harapni készült, egyenesen végig suhintottam az orrától, a jobb szemöldökéig, mélyen, ezzel a szemét is megsebezve.
Majd szép szaltóval talpra érkezve ugrottam le a fejéről.
A mutáns felordít, és felém néz, de ekkor pisztollyal lőttem a képibe, de csak lepattogott a koponyájáról.
Üresen kattant a tár. A francba...
A mutáns a mellső lábával suhint felém, de elkerültem. ekkor újra harap, a kardal hárítom.
Megint a lábával suhint, de itt lassan reagáltam, és fel is buktam.
Na ekkor rám vetette magát, de a kardot előre szegeztem, és Beékeltem az állkapcsa közé.
Próbáltam elmászni, de rám vágott a méretes lábával, és a földhöz szorított.
Kikaparta a kardot a szájából, végighasítva az állkapcsát, de nem is foglalkozott vele, és rám harapott.
Az első réteg kevlárt rögtön átvitte, de a 2 lemezréteg közötti térben megálltak a fogai.
Rángatott össze-vissza jobbra-balra, ekkor egy gépágyú oldalba kapta, és ezzel a lendülettel, kivágott a szájából.
A földön landoltam, éppen egy húsdaráló mellet zuttyantam le, még 30cm és csak cafat lennék.
Egy Mid 24 es helikopter sorozta meg a bestiát.
Megfordult, és 2 rakétát eresztett a mutáns irányába, 1 a földbe csapod-ott, egy másik viszont a mutánsba, de olyan hangot adott ki mint amikor vastag páncél lemezzel találkozik a rakéta, nem véletlen.
A mutáns hátán egy ilyen páncél volt.
Nem érzékelhetett sokat a rakéta pusztító erejéből, de futásnak eredt.
Vissza arra amerről jött.
Jómagam keveset érzékeltem a világ zajából, erőteljesen adrenalinnal tömött állapotban voltam...
olyan menyiségben volt bennem hogy minden érzékem és hidegvérem elszállt, és csak egy gondolat volt az agyamban: kelj fel és ölj!
Irakban volt utoljára ilyen gondolat folyamom...
Majd lassanként alább hagyott a lendület, ránézek a környezetemre, minden véres, de ez nem a mutáns vére, ránézek a ruhámra, gyomor tájékon, mégiscsak átharapta a páncélt, mert a sötét vörös élet folyt a ruhán át a talajra, ami mohon itta fel.
Érdekes nem fáj... kissé még érdekes érzés is...
Majd egy kis képszakadás után, Borisz és tatja vannak mellettem, a vérzést próbálják el állítani, sikertelenül, Borisz meg fog és el kezd húzni a Labor felé.
újabb szakadás, a laborban vagyok, továbbra is vérzek, Borisz, Tátja és Kruglov rémülten néznek rám.
Kissé euforikus állapot ez nem érzek semmit se fájdalmat se félelmet, egyszerűen csak vagyok...