Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
rendben ezesetben, varjjunk mindenkinek a valaszara. masik dolog ami szinten kicsit ize. az eljen ugyebar senki nem frakciovezeto vagy vmi nagy ember. de amikor mar fonok akkor lehet bekene vezetni azt h pmbe kuld a meselonek egy levelet h megakarja tamadni egy masik frakciot. igy a masikat sokkalta elethubben lehet tamadni emrt nem tudni h jonnek. errol mit gondoltok???

[mod]legközelebb kéretik az offot is jelölni , a másik miért kell így túlbonyolítani , nem volt jó a játék úgy ahogy eddig ? - Jim67[/mod]

Hát jah vannak lehetőségek bőven ,csak ki kell aknázni őket. Ez a PM jó ötlet ! A mesélő meg nagyban segíti a játékot(történetet) !
Nos íme az én karakterem:

Név:Radovan Malashenko
Kinézet:Magas(190cm),fehér,85kg,izmos,kissé hosszabb barna haj,barna szem,eltökélt,büszke arc.
Kor:44
Háttér:Ukrán édesanyja,orosz apja volt.Moszkvában született.Fiatalként csatlakozott a szovjet légierő katonáihoz(VDV),magas teljesítménye miatt a Spetsnaz tagja lett.Harcolt Afganisztánban,és itt is érte a '86-os csernobili atomkatasztrófa híre. A Szovjetunió felbomlása után,egy ideig Moszkvában élt,majd 1994-ben Csecsenföldön került bevetésre. Az első háborút végigharcolta,nem kevés tapasztalatot,és rémálmot szerezve.A 2008-as Dél-Osszét háborúban csak a háttérből,az orosz határon túlról nézte az eseményeket. 2009-ben végleg leszerelt. A második csernobili atomkatasztrófa nyomán,a zónába érkező első Stalkerok között volt. Kezdettől fogva a Szabadsággal szimpatizált. Katonai múltja,és kitünő ösztönei révén hamar tagjává is lett az említett frakciónak.A hírvivő-hírszerző beosztást tölti be.
Gondolkodás mód:Bánatát vodkába folytja,és nagyon ritkán dohányzik.Óvatos,csendes típus,de ha tűzharcra kerül a sor ,forrófejűségből is képes bárkit legyőzni.
Hely:A búvóhelyén(Bár szabadsági tag,a búvóhelye máshol van,biztonságban)
Fegyvere:AK74U+hangtompító,Makarov PM,SVD "Dragunov"
Frakció:Szabadság

rendben Jim. egyebkent nem visszapofazasbol vagy ienbol mondom, de sztem ha meg a jatek nem kezdodott el hanem az uj jatek felepiteserol beszelunk az szerintem nem off. de tenyleg nem arcatlansagbol mondom hanem csak a gondolatmenetem h megerts.

Név: Michail Kerensky

Születési hely: Észak Szibéria, Kistim térség, valahol a Techa folyó melett

Előélet: A középiskolát befejzve a moszkvai egyetemen tanult radiobiológusként, majd a diploma megszerzése után ottmaradt és lediplomázott antropológiából is. Az egyetem elvégzése után belépett a seregbe, ahol a spetznaz alakulatánál mint katonai felderítő és kutató kapott kiképzést. Egy sajnálatos baleset miatt az egyik lába megsérült ezért ott kellett hagynia a különleges alakulatot. A második csernobili esemény után a kormány a zónába küldte mivel hogy radiológus, ezért az a szakterülete mondván. Most jelenleg szabadúszó kutatóként járja a zónát, mindenki keresheti akinek valamilyen kutatási eredmény fejlesztés vagy más hasonló kell.

Kinézete: kb 185 magas 95 kg. sportos, a bal lábára láthatóan sánta

Felszerelés: fekete exoskeleton, fekete gauss puska, távcsöves és gránátos obokan.

A családját betörők ölték meg, ezért a banditákra kérdezés nélkül lő!

a fegyverekkel azert ne szalljunk el. egy kezdo stalkernek emrt ugy ertelmes kezdeni mint mar leirtam h mindenki szinte "egyelnoen" indul, ezert nem kene azonnal gaussal meg exoval szaladgalni.

Mindenkinek Pmm-je meg AK-74U-ja van és csókolom. Nehogymán azt írjuk, hogy:

Felszerelés:

USS Texas vagy mittomén.

Az ésszerűség határán azért maradjunk!

Putiteng

Lényegtelen! Senkinek sincs atombikafaszakurvatitánjó fegyvere!

Putiteng":1jzm8sqt mondta:
Mindenkinek Pmm-je meg AK-74U-ja van és csókolom. Nehogymán azt írjuk, hogy:

Felszerelés:

USS Texas vagy mittomén.

Az ésszerűség határán azért maradjunk!

Putiteng

én arra gondoltam , hogy antikontinetális rakétasilók vannak az usában ,mondjuk nevadában és légi támogatást tud kérni a stalker kolega , viszont ha nem hord magával hordozható atombunkert akkor abba ő is bele fog halni :)

igen viszont igy nincs meg a fairplay. lehet kezdeni tapos cuccal de arra is keszulj fel h akkor taposabb eleneid is lehetnek.(gunyos szmajli) :D

Szerintem meg mindenki válasszon belátása szerint,csak annyi a lényeg,hogy ne fusson el vele a ló !Normál Stalkerhez méltó fegyvereket.

Attól nekem egyszer még lesz FAMAS-om. :D Én moddal játszok. :D

Mit szólnátok, ha elkezdenénk?

Guríthatsz Tiger, te úgyis a botokat írányítod, csalni azt nem bírsz. Kérnénk az első mesélői hozzászólásod!

Máig sem értem, hogy hogy a f@szomba tudok ilyen nemesiessen beszélni. :D

Kizárólag emberi karaktert lehet játszani?Mert engem nagyon szíven ütött(komolyan!!)-nem tudom ,ti láttátok e már-mikor a bloodsucker nyomorultul,a sokadik lövésünk után meggörnyedve,az oldalát fogva lihegve haldoklik-szóval lehetne egy oldalfájós megnyomorodott vérszívó is az egyik bokorban???????????? dühös2

Persze ez csak olyan romlott,szánalmas humor volt,ami tőlem telik megkeseredett állapotomban,de akkor is,tényleg nem lehet benne csak és kizárólag ember-karakter?

Zombimorzsinak szabad zombimorzsit használnia, mint az első évadban.

Putiteng! meg szep h tudsz szep nemesien irni, en eppen konyvet olvasok hunyadiakrol ahol egy lovag iskolaba beadtak Hunyadi Jankot. szoval erdekes.

Morzsi! jo hallani feloled. termeszetesen lehetsz ZombiMorzsi. az elejen persze egyszerubb kepessegekkel, aztan ahogy novogedsz felfele egyre erosebb es okosabb leszel, tapasztaltabb.itt az olteltem a Morszirol:
nos egy reggebi(meg az elozo tortenet egy morzsiklanjabol) klanbol vagy meg. csak most nottel fel annyira h elhagyhasd eloszor a falkadat. egy kitores foyltan azonaban miutan bementel egy lyukba, bentragadtal. elkezdtel asni. majdnem 1 napig astal mire kijutottal vhova. nem tudod h hol vagy. a remek tajekozodo kepesseged meg csak kezdetleges. igy kicsit bolyongva de rajossz h vhol a mocsarba vagy. ezek utan kezdeodik a torteneted. mit szolsz?

nos megvvarjuk Morzsi valaszat es utana belevagunk. a kockak mar itt vannak az asztalon. 1-2-3=igen 4-5-6=nem.
a pmbe masik frakcio tamadasa mint irtam mukodik es ertelmesebb is mint h mindenki irogat mindenkinek.

Ez jó. A kutya tehát a mocsárba tévedt,s kénytelen lesz megmaradni,először függetlenül az emberektől ,eg kell küzdenie a legtöbb kreatúrával,disznókkal,vadkanokkal,pszeudo farkasokkal,és így tovább a nehézségi skálán előre haladva. Közben a képességei fejlődhetnének,a testrészei mutálódhatnának,egyesek erősebben a többi rovására,sőt a karaktere is változhatna...Ez ,mivel túlélte a kisugárzást-amolyan állati stalkerként-folyamatos fejlődést jelentene,képes volna bizonyos mértékig minden legyőzött ellenfele tipikus tulajdonságából valamit eltanulni,megérteni,azok emlékeit esetenként teljesen érzékelve,máskor töredékszerűen emlékezve bizonyos momentumokra. ez utóbbi azért jó,mert így bele lehet szőni a töredékes infókat a sztoriba,és ezeket össze lehet rakosgatni,ami után a többiek is hajszát indítanak.Elfogadható???

Vissza
Top Alul