Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
voltal mar meselo??? ha nem akkor leszek en mert kb 4 even kersztul az voltam.

de meg varjunk az inditassal egy kicsit h a tobbiek is irjanak arrol h mit gondolnak.

ha van igény rá akkor tudok kitenni szavazást , aztán nem lessz gond .

kalandjatekot, MAGUS-t. kicsit feljebb dobtuk az alap magusjatekot mert egy-ket tanitasi ora alatt nem sokat lehetett jaccani. bar amikor folytattunk egyet akkor a leghosszabb jatekunk ugy 2 honapig ment szinte mindennap. nagyon jokat szorakoztunk. csinaltunk par uj fajt meg kasztot is magushoz. pl:jeti :D

1.Szabadsági tag,hírvivő,jól megfizetett,"öreg róka"(tapasztalt stalker ,aki már sokat megélt a zónában)
2.A frakcióknak legyen egy vezetője ! (Hogy hogyan azt még nem tudom !)
3.A mesélő elméletet támogatom ! Továbbá a karaktereket is mutassuk be,hogy legyen valami elképzelésünk egymás karaktereiről.

latom nagyon pattogtok attol h ujrakezdjuk
a frakciok vezetoje meg majd egy ido utan lehet az ember ha szepen felfele ivel a palyafutasa addig pedig botok lesznek a vezetok sztem.
itt van egy kis resze annak h mikent kene a karikat bemutatni.
neve:
kinezete(gondolok arra h egy vezna kis ember nem nagyon fog felemelni egy benzineskannat):
hattere(volt-e katona, vagy csak ugy talalomra idejott a zonaba h nezelodjon):
gondolkodasi modja(CSAK EGY PELDA: gyerek mondjuk rasszista ezert utalja szinesboru stalkereket, esetleg masik pelda:allatbarat ezert nem lovoldozik a kutyakra meg disznocskakra)
kor(90 eves nagypapi nem biztos h akaval meg gausssal fog szalaldgalni)
hovatartozas(szolgalat,zsoldos,szabadsag...)
rang(bar sztem ugy ferplej ha mindenki kozlegenykent kezdi a frakciokba, ha pedig maganyos stalker akkor vmi kis kezdo mitugrasz)
hely:(kezdo stalkereknek kordonbol valo indulas, frakciosoknak meg a frakcio helyerol pl:szolgalat-bar, szabadsag-katonai raktar. zsoldos-sztem barhol lehet kiveve katonai raktaraktol beljebb. katona -mint a zsoldos)
leiras: ide egy kis osszefoglalast kernek pl:
csernobil joska vagyok, ukrajnaban szulettem 34 eves vagyok zonaba a penz vagya hozott mert anyusnak kell a penz h vehessen ruhat. becsuletes embernek tartom magam mert a penz eljuttatom a csaladomnak es nem eliszom.

meselo lennek szivesen, ezesetben nem jatekos, NPC-ket atvennem(sido,barkeep) hanem csak meselo. igy nem segithetek magamon meselokent.

velemenyt az irasomrol!!!!!!

Ez rólad is elmondható! :D Remélem nem sérttődtél meg. Igaz, te a svédeknél vagy. (Ha jól tudom)

Előző évadhoz a befejezét most leírom.

2 hónappal azután, hogy zombimorzsi istenként besétált az erőműbe, a Kordon felől Ukrán tankok érkeznek. Erősítésnek jöttek, mivel Pripyatnál patthelyzet alakult ki, az MZSF erői nem tudnak tovább előretörni. Vakondtankjaik legtöbbjét a város alatt kilőtték, így Boris Dimitrijevski a utánpótlást kér az ukrán kormánytól. Kérelmét elfogadják, és újjabb vakondtankokat küldenek. Mindegyik vakondtank, egy kivételével. Ez a tank más mint a többi. Ez világít! Emberek akik még nem csatlakoztak egyik nagyobb frakcióhoz sem, elképedve nézik. Lassan elér Pripyatba, az MZSF katonái tombolnak.
A monolit gyorsan tudomást szerez a tankról, így megerősítik védelmüket. Ekkor a tank motorja feldübörög, és elindul Pripyatba. Vortex agyúikat, és rakétáikat használva, a monolit hívői adázan lövik a tankot. Ám nem használ! Így inkább menekülnek. A támadás megállítására, Köningstiger csapatokat von ki az erőműből. Némileg lelassítják a tankok haladását, de megállítani nem sikerül. Így kéri zombimorzsi vezért, hogy tegyen valamit. A Prométheus mozinál csap össze zombimorzsi és a Halálosztó (a tank, csak nem akarok szóismétlést). A harc végül döntetlennel végződik: Mindkét frakció megsemmisült a harcokban.
Elég suta befejezés, de hát ennyire futja tíz perc alatt. :D

Akkor:

Név: Borislav Alexander Markovics

Kinézete: Átlagos

Háttere: Gazdagodás reményében érkezett. (Pék)

Gondolkozási izé: Szereti a bablevest, szeretne egy FAMAS-t, álma, hogy saját pékséget vezetsen. :D
Utálja a zöldbablevest,a beragadó géppuskákat, nem ápol jó kapcsolatot a fosztogatókkal.
Amikor tanulta a pék szakmát, készített egy új ételt, a Kifkerek-et (Kifli, kenyér,burek :D).
Ám az egyik barátja ellopta a szabadalmát.
Szereti a lisztet, a buzát, és a finom pálinkát, és a vodkát.

Kor: 25

Hova izé: Stalker

Hely: Kordon

Leirás:

Borislav Alexander Markovics vagyok, 25 éves. Azért érkeztem a Zónába, hogy szerezzek annyi pénzt, hogy Kijevben megnyithatsam saját pékségemet. Gondolom, már mindannyian ettetek Kifkereket. Az az én ötletem volt. Célom, hogy találjak egy eldugott helyet, ahol kenyeret és egyéb ételeket sütsek, és jó pénzért eladnám a frakcióknak. Aki engem ebben akadályoz, arra egyszerűen ránézek, és meghal. :D

kocakazas legyen a jatekba??? megbiztok bennem annyira h dobjak itthon kockaval es mondjuk 1-3ig igen 4-6ig nem a valasz mondjuk arra h talaltok vmi erdekes dolgot. vagy hogy sikerul-e a kuldetesed es nem ugrik rad harom verszopikazo h reggelinek talaljanak teged egy kis vaddisznoverrel vegyitve.

akkor most kezdodik a varakozas h mindenki szepen irja le h kicsoda

helyesirast sosem komaltam a sok hule szabalyaval :D

Akkor:

A nevem : Szergej Petrovics

Kinézet : Nem annyira magas inkább vállas.

Háttér: Azért érkezett ide , hogy elbújjon a társadalom elől , amely üldözi.(majd később rátérek)

Gondolkodás mód : Imád dohányozni , szereti a vodkát , pisztolyból a revolver a kedvence.

27 éves

A régi életében bűnöző volt , a csempészettől a bérgyilkosságig minden területen működött, ám egy nap a rendőrök a házáig követték , erre ő bement felgyújtotta , és kimenekült, tehát hivatalosan halott , de ha kimenne az utcára mégis mindenki felismerné , tehát számára a zóna volt az egyetlen választás.

Szerkezd a hozzászólásod, és ne írj új hozzászólást. Nemsokára hispantól, Tibitől vagy jimtől kapsz egy figyelmeztetést.

Írj hozzá programot,aztán illeszd be valahogy a fórum keretei közé. nagyon jó ötlet,csak szerintem senki közülünk nem tudna ilyet csinálni. Az meg,hogy én dobálok-inkább ne,mert krónikus csaló vagyok-nem járható út! :?

Dobjunk kockát! Ha 1-3, akkor bizzunk benned, ha 4-6 akkor nem. :D

Vissza
Top Alul