Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
akkor milyen szabályok szerint működünk? mert van pár olyan amit csak feltételeztünk és vagy lesz vagy nem lesz otthagytuk a füvön...

Úgy kell, hogy az írást behúzod és a betűszínnél kiválasztod a színt és kész.

Barin99":1ej51mli mondta:
legyen 12:00 azaz dél. én holnap 9kor évzárón vagyok... :(

de a szabályok akkor most hogy vannak vagy mi?

ne baxxatok ki velem legyen inkább 4 óra :D

jajj :D én 4kor kint festem a kerítést...tegnap már elkezdtem de még felénél járok...de legyen akkor 4 mert így sosem kezdjük el :D

Hát,akkor én ma már nem fogok írni. Nekem 2 órakor át kell adnom a gépet. Lehet, hogy este birok, de nem biztos.

nekem is bizonytalan ez a része Putiteng, mert tesóm szakdogát ír.
már vagy hatszor leírtam, gabbernek igaza van. szabályok?

na az jó nekem, kerítést csak 4felé festek holnap is...
de szabályok?

Engem mostmár nem érdekel, hogy megvannak-e a szabályok, én holnap reggeltől kezdem a játékot, akár tetszik, akár nem. Mostmár nem tudom, hogy hány napja húzzuk-halogatjuk, de ha így folytatjuk, akkor az lesz a vége, hogy valaki azt mondja "Hadjuk a fenébe!" A szabályok meg majd kialakulnak játék közben.

javaslat:
Szabály :
Ugye az én frakcióm topikba leírod a frakciód és tulajdonságait majd itt a jól ismert fórumos szerepjátékokhoz hasonlóan írjuk a frakciónk lépését persze az előttünk szóló hsz-ére reagálva.
egy frakció max 70 fős lehet
csak olyan fegyverek lehetnek amik a stalkerban vannak

na ezek lehetnek a szabályok :?:

jó kiegészítésképp:
-legyen a pénz bevezetve, minden hétfőn minden frakció kap 50.000 RU-t.
-új területeket nem fedezünk fel, jóígy amennyi van, esetleg még CoP-os részek jöhetnek.

ja és kiegészítésképp: a Soz-nál lehet kereskedni jó cuccok vannak nálunk, jóáron, és összeköttetéseink vannak, pár cuccot tudunk szerezni, például FN 200T-t, ami elvileg még csak nálunk van, másfegyverleírásban nemláttam, épp ezért rátettem a mancsom a terjesztésre. szövetségesnek 15.000RU, semlegesnek 18.500RU.

igen, akkor valamikor majd elkezdjük, egyébként de hülye vagyok :D
az előző hszemben csak a "kiegészítésképp"-et vittem lol2

összefoglalás:

Szabály :
Ugye az én frakcióm topikba leírod a frakciód és tulajdonságait majd itt a jól ismert fórumos szerepjátékokhoz hasonlóan írjuk a frakciónk lépését persze az előttünk szóló hsz-ére reagálva.
egy frakció max 70 fős lehet
csak olyan fegyverek lehetnek amik a stalkerban vannak

-legyen a pénz bevezetve, minden hétfőn minden frakció kap 50.000 RU-t.
-új területeket nem fedezünk fel, jóígy amennyi van, esetleg még CoP-os részek jöhetnek.

a Soz-nál lehet kereskedni jó cuccok vannak nálunk, jóáron, és összeköttetéseink vannak, pár cuccot tudunk szerezni, például FN 200T-t, ami elvileg még csak nálunk van, másfegyverleírásban nemláttam, épp ezért rátettem a mancsom a terjesztésre. szövetségesnek 15.000RU, semlegesnek 18.500RU.

igen mostmár marad így. és akkor mikor is kezdjük?

Vissza
Top Alul