Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Üzenet minden frakciónak!!!: Ne próbáljatok meg a bandita vagy renegát pda-ra csatlakozni mert vírusosak!!!!!!! Ezért tudtak megtámadni benneteket mert bejutottak a rendszeretekbe és tudtak minden mozdulatotokról!!!!!!! A Vezetőknek pda-n szétküldtem az ellenszert, sürgős alkalmazása erősen javasolt!!!!!!! A támadó vírus készítője likvidálva, a vírus forrása megsemmisítve, kommunikációs bázisuk jelenleg üzemképtelen. Kérek minden minden frakcióvezetőt, hogy egy technikusát küldje el a radarhoz, a korábbi agyperzselőből és az azt kiszolgáló létesítményekből nagy hatótávolságú szabad felhasználású kommunikációs központ létrehozása érdekében! Jelenleg Dr. Kruglov társaságában már dolgozunk a rendszeren de minden segítség jól jön.

The Partizans From FKP frakció vezetője!: a Megfigyelő a technomágus csoport tagja, mely csoport az Erőmű korábbi kutatóiból áll össze, és már csak 10 tagot számlál a csoportunk. közölünk két személyt jól ismerhettek: Dr. Kruglov és Dr. Sakharov. Néhány tudóstársam jelenleg Limanskban van hogy a Duga-2 radart működésbe hozza a zóna védelme érdekében.

Vettem,az agyperzselőt feszegetni .szerintem nem túl tanácsos !
Nem jó ötlet !De a figyelmeztetést köszönjük !

Duga-2 radarnak mi lesz a feladata? Ezt atért kérdezem mert Limansk-ban van a bázisom és nem tudok róla semmit. Köszönjük az ellenszert.

Az Orosz Fakopáncsnak (Duga-2) azt a feladatot szánjuk mint eredetileg is: a Zónát védelmezze az esetleges, a kapitalista nagyhatalmak által elkövetett rakétáktól, valamint tudjunk azok egyéb magaslégköri mozdulatairól.

BS. vezér: az agyperzselőhöz nyugodtan hozzányúlhatunk mert sikerült megtalálnunk és életben tartanunk a tervezőjét, aki ugyan aktívan segíteni nem tud a leszerelésben és átalakításban, de átadta a részletes terveket és még tud kommunikálni velünk tehát szóban segít.Egyébiránt a perzselő jelforrását már leszereltük és megsemmisítettük, és megkezdtük a tornyok felszerelését rádió adóvevőkkel. A Egyes tornyon már sikerült is az amerikaiak olaszországi bázisáról adást fognunk.

Csapatunkat megtámadta néhány bandita itt a bázison, de hála néhány zsoldosnak, akik némi pénzért, élelemért és az anomáliákról és ereklyékről gyűjtött információink másolatáért cserébe megvédtek minket! /Azért kértek másolatot mert az nem tudtak kapcsolódni a rendszerhez egy érdekes hiba miatt, De Vosztrikov vezér egyik tudósa néhány perc alatt megtatálta és kijavította a hibát a rendszerükben, így mostmár ők is megkapják az általunk szétküldött frissítéseket./

A Zsoldosok jönnek eggyel a BS-nek! Ezt ők mondták nekem.

A BS szívesen segített ! Ha ,ez a helyzet ,küldök egy Technikus csapatot ! Ők majd segítenek !
A Duga2-es tanulmányozását kérnénk ! Oda küldeném a legjobb tudósom , Farkas Borisz-t !
Továbbá 1 láda vodkát az embereidnek Blackacehun vezér !

Itt Putiteng!

A mocsarakat lecsapoltuk, de csak ezt az egy üzenetet tudom szétküldeni. A Vírus kinyírta a rendszerünket és a műholdunkban is kárt tett. Téves információkat küldött a műholdunk a PDAkra és pár csapatunkat lemészárolták. Nemtudom, hogy elér-e az üzenet, de kérnék 2 doboz PDA-t.

Miért akartok ennyire eljutni az erőműbe? Csak nem ti támogatjátok a banditákat? Vagy talán a kivánságteljesítőt akarjátok megkaparintani?

Duga-2 tanulmányozása jelenleg értelmetlen, még nem kész a tesztüzemre sem.

Putiteng: a kért PDA-k úton vannak hozzátok, Dr. Szemjonovics viszi négy zsoldos kíséri őt. A PDA-k rendelkeznek a legújabb frissítésekkel amiket sikerült készítenünk, valamint a Perzselőből kialakított kommunikációs központ összes használatos frekvenciáját.

Az időközben megérkező technikus csapatoknak köszönhetően már a kettes és hármas torony is üzemel és lassan sikerül elérni azt hogy az összes torony teljes kapacitáson működjön. Sikerült a sérült tornyot is visszaállítani és megjavítani. Javasoljuk az összes rendszer és műhold javításáig a kommunikáció URH frekvencián történő bonyolítását, a szabad csatornák a következők: 17,24, 29, 31, 32. A műholdak javítása várhatóan két napba telik, a 7 gps és kommunikációs műholdból kettő már működik és auto sugározza a biztonsági frissítéseket és a vírus ellenszerét.

Vosztrikov vezér köszönik az embereim a munkakedvük ilyetén támogatását.

Monolitkatona: azért akarunk eljutni az erőműbe mert fel akarjuk mérni az állapotát, és tanulmányozni akarjuk a C-Csoport által elkészített energiatornyokat. Amennyiben mobilizálhatók akkor a zóna különböző területeinek energiaellátását biztosíthatjuk.

Köszönjük a PDAkat! De azért mi sem vagyunk hálátlanok, küldünk három MG-42-est. Természetesen a javításokkal.(Jobb tűzgyorsaság, pontossabb)

Köszönjük a felajánlást, és szeretnénk a korábban Perzselőként ismert létesítményben kialakítani az állomáshelyünket. Ehhez kérjük a jóváhagyását minden vezetőnek.

Köszönet: A Technomágus Csoport!

Megadva, egy feltéttelel:

Beléphet a területre bármelyik frakció! (Ellenséges frakciók kivételével)

Nem ,arról szó sem lehet ,nem engedhetjük ,hogy bejussatok az erőműbe,akár fegyverrel is megakadályozzuk ! Oka van a C -öntudat programnak ! A Shadownatz szabotázs akcióval felrobbantotta az X-19 labor tornyait !

Szerintem vosztrikov-nak igaza van. Hajlandó vagyok támogatni. Az őrhelyeimet lezárom, mindenkinek TILOS megközelítenie azokat. Utánpótlásként 200 felfegyverzett és kiképzett elit katonát kértem a támogatóimtól. Exodus ruhájuk és turbozott TRS-301 , G36 , Gauss puska és Vintar bc van náluk. A Vezetésemmel Pripyat-ba megyünk és monolith támogatással egy védelmi vonalat állítunk fel. Limans-kot lezártuk és a duga-2 radart a BS-nek átadtuk. A műholdaitokra és a PDA- tokra ne számítsatok mert egy közössen kifejlesztett vírus elintézte őket. NE KÖZELÍTSETEK AZ ERŐMŰ VAGY LIMANSK FELÉ!

Prpyat-ot mi is tele tettük őrhelyekkel, PK-k ,MG3-asok és M60-asok vannak elhelyezve az őrhelyekben. Bárki is próbál támadni visszaverjük ! A Védelmezőkkel szövetségre kívánunk lépni.
Pripyat-ban egy épületet berendeztünk,parancsnoki állásnak . A Monolithokkal is barátságban vagyunk ! Elég készletünk van egy konfliktusra ! A Sötétvölgyben is minden fegyvert és lőszert készenlétbe helyeztünk. Az utánpótlás úton van . A HATÁR VÉDVE VAN NE KÖZELÍTSETEK !

A szövetkezési ajánlatot elfogadom. A védelmivonal elkészűlt és ellen tud állni több nagyobb frontális támadásnak és Pripyat hemzseg a mesterlövészektől és a leshelyeken várakozó csapatainktól. Több helyen aknamezőt telepítettünk, de hogy hol az titok. A vöröserdőt vosztrikov csapatai, az én csapataim és monolith csapatok lerohanták és elfoglalták. Az agyperzselő javítása elkezdődött.

Itt Putiteng!

Megyünk mi is! Fellövünk egy jelzőrakétát, hogy kapcsolják ki 15 percre a Perzselőt.

Zombimozsi, hogy állunk?

FIGYELEM AZ AGYPERZSELŐ AKTÍV! Miránk nem hat mert van nálunk pszi kisugárzásvédő felszerelés. Csak akkor kapcsoljuk ki ha megmondod mit akarsz. NE probálkozzatok a támadással mert vosztrikov-nak vannak helikopterei ami ellen nincs esélyetek.

Nézd meg Az én frakcióm topicot, akkor meglátod miért nem jók a helikopterek. De most ezt hadjuk.

Nem akarok rosszat, de azt rebesgetik, hogy új mutánsfaj alakult ki a Zonában. Sok zöldfülű megrémült és most nem akarnak itt maradni az ingoványban. A Perzselő felé indultak. Vittek egy képet a mutánsról, majd odaadják. Fellövik a rakétát, és akkor kell kikapcsolni a Perzselőt. Nincsenek sokan, max 10 ember.

Vissza
Top Alul