Zóna

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
szerintem is víz lehet ( a multiplayer beta-ban ha előhozod a PDA-t na ott van a zóna térképe és a víztározó is benne van )

neem én is véletlenül nyomtam meg az "M" gombot asszem és előjött egy PDA és lehetett mozogni a térképen meg zoomol ni (tiszta google erath) :D

A PDA-t azt néztem meg találkoztam is vele, csak a víztározót nem láttam rajta :) .

Googel Earth-ben érdemes kicsit szétnézni a Zónában. Tök jó minőségben van megcsinálva eljen (Csak kár hogy nem 3D-s :? . Na, majd a Stalker az lesz :) ).

lehet látni az erőmű tetején azt a tornyot (meg a közelben mintha fellennének szántva a területek

Hehe majd a legközelebbi közlekedés föcin megkérdezem a tanárt hogy tudja-e hol van a pin@? :D

Szerintem ez ugyanaz mint a PDA térkép,csak egyben ami király. Az ott legfelül a 4. blokk lenne?

És a játék elején középen kezdessz :wink: :lol: :lol:

Azt szeretném megkérdezni hogy a zónába megadott számú ember, mutáns stb. van és ezek ha meghalnak nem jön a helyébe más vagy ha valakit megölök akkor máshol +1 fő jelenik meg, mert ha kinyírok mindenkit és üres az egész pálya úgy nem olyan jó.(úgy se nyírok ki mindenkit) :?:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul