Zóna

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
A MP verzióban van PDA és meg lehet rajta tekinteni az egész Zónát. Ahogy néztem kb 12 nagyobb épületkomplexum lesz, a többi csak vadon. Így elég kicsinek tűnik :(

én is nézegettem.és én is meglepődtem hogy ilyen kicsi lenne?
vagy lesznek olyan épületek amelyek nincsenek ott feltüntetve? :?

Látszik a játék eleje és vége... szerintem igen. :roll:

Fura...
Majd megnézem én is.
Csak nehogy most meg az legyen, hogy redukálják a játékteret...

Szerintem mindig is ekkora volt. Bár ha belevesszük a földalatti részeket, lehet nem is olyan kicsi.

ez egyébként megmagyarázza miért vették ki az autókat. kicsit hülyén nézne ki hoyg veszel egy nivát, amivel oda-vissza furikázhatsz a játék egyetlen úttestén :D

deakkor msot pl ilyen szellem-városok, meg szellem-falvaak se lesznek benne? :S mert nekem is úgy tűnik a térképről hogy a beépített területek inkább csak ilyen elhagyatott gyárak

hát a probléma az hogy minden második "vagonban" vagy miben van egy anomálisa a videókl szerint, meg az alján is eléggé sűrűn vannak. megpersze elég rozsdásnak is tűnik, ha el is indulna, kitudja, hogy nem szakad-e le :D én biztos nem ülnék bele... :)

jah, de egyébként abból a Pripjatyból valamiért mindig csak egy kisebb területet mutatnak, pedig már több képet meg videót láttam belőle... ésugye ha tanulmányozom a térképet, az nem enged arra következtetni hogy nem csak annyiból fog állni a hely hogy 8 emeletes ház, egy óriáskerék, meg 3 úttest... :(

bár ha a térkép észak-keleti részén lévő folyó feletti hídon át lehet menni, akkor már meg lennék elégedve :)

wasaby44":x0qyk4w7 mondta:
én a nagy vidámparki kerékre vagyok kíváncsi.
szerintetek fel lehet majd vele menni egy körre? :)

Igen, de akkor a villanymotor aksiját fel kell töltened egy villámcsapással :lol:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul