Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A MP verzióban van PDA és meg lehet rajta tekinteni az egész Zónát. Ahogy néztem kb 12 nagyobb épületkomplexum lesz, a többi csak vadon. Így elég kicsinek tűnik
Nekem az tetszett a legjobban, hogy a Zóna a PDA-n szögletes. :shock: Nem köralakúnak kéne lennie? És a rekatornak nem középtájon kéne elterülnie? Eléggé a jobb felső sarokban van :? .
ez egyébként megmagyarázza miért vették ki az autókat. kicsit hülyén nézne ki hoyg veszel egy nivát, amivel oda-vissza furikázhatsz a játék egyetlen úttestén
deakkor msot pl ilyen szellem-városok, meg szellem-falvaak se lesznek benne? :S mert nekem is úgy tűnik a térképről hogy a beépített területek inkább csak ilyen elhagyatott gyárak
hát a probléma az hogy minden második "vagonban" vagy miben van egy anomálisa a videókl szerint, meg az alján is eléggé sűrűn vannak. megpersze elég rozsdásnak is tűnik, ha el is indulna, kitudja, hogy nem szakad-e le én biztos nem ülnék bele...
jah, de egyébként abból a Pripjatyból valamiért mindig csak egy kisebb területet mutatnak, pedig már több képet meg videót láttam belőle... ésugye ha tanulmányozom a térképet, az nem enged arra következtetni hogy nem csak annyiból fog állni a hely hogy 8 emeletes ház, egy óriáskerék, meg 3 úttest...
bár ha a térkép észak-keleti részén lévő folyó feletti hídon át lehet menni, akkor már meg lennék elégedve