Zóna

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Rengeteg pozitív és új dolgot olvashattunk,de negatívakat is,de ez nembaj mert semmi sem lehet tökéletes...Viszont az biztos,hogy akinek ez az egész játék,légkör,történet,és a zóna no meg reális megvalósítások kitörtek a fejéből...Hát...Azzal egyszer meginnék egy sört.

Oda beszállok én is !
Fenn akarok lenni a világ tetején :lol: :lol:

hm, lehet, hogyha lesz valami gravitációs anomália, fel tudsz huppanni a tetejére :lol:

Valami konzol paranccsal tuti felmegyek majd nézelődni 8)

Én pont egy ilyen levitációs arifactot gondoltam ki...persze lennének megkötései.

Sokat volt már szó arról, hogy mennyi/mekkora méretű vizek lesznek a játékban.
Egy igen régi képen találtam egy kis apróságot:

http://www.stalker-fan.extra.hu/zona_000001.jpg

A háttérben (piros nyíl után) az a nagy üres kékség nekem nagyon víznek tűnik :) . És ha jól tudom, az a kijevi víztározónak egy része. Én se tudom elképzelni, ohgy majd oda is el lehet menni, de hát ki tudja :) .

ja ja az erőmü alatt egy víztározó (van) volt és ha megnézitek a térképen csernobil a KIjevi víztározótól alig van 2-3 km-re ami a valóságban simán látszik DE lehet hogy a játékban nem fog (egyébként a képen a drót alatt az biztosan hogy víz (lehet hogy a VIztárózó az )

és ott mi a különös ? ( le vannak rombolva a házak )
viszont a háttérben( ahol a nyil van ) az határozottan úgy néz ki mint valami víztározó illetve folyó)

jah ( biztosan bomab csapódótt bele) :lol: :D
na majd meglátjuk benne lesz e a játékban

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul