Zóna

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
...egy bizonyos ponton túl, mert ugye a katonák pont a stalkerek bejutását hivatottak megakadályozni (a könyv szerint meg a filmben is) :wink:

Amúgy nem tudom, lesz-e megvesztegetés. Ez a tőlük keletebbre jelen lévő magatartásforma eléggé jellemző (neeem, nálunk nincs ilyen).

Kereskedés illetve fegyver ...stb csere-bere lehetne a katonákkal, hogy még jobban bonyolítsuk a játékot. Jól megszivatnának ha néha rossz fegyvert / gránátot adnának. :D Ez is kéne a valósághű AI-hez, de majd beadjuk újításnak hogy csináljanak ilyen MOD-ot is hozzá.

Chabi azt mondja, hogy rádsóznak egy szart :D Jó ötlet! De csak neutral beállítás esetén (klántag ne verjen át)

A klántag is átverhet, de akkor már nem klántag :)
Juteszembe még mindig igaz az, hogy klánvezető nem lehetsz csak klántag? Mert nem volna rossz egy olyan gomb a menüben, hogy "Klánom igazgatása". :)

Erre a képre én nem adnék, mert félelmetesen régi. Szerintem még a 1154 előtti verziókból van.

szerintem is..abból van , de eddig olyan képet nem is mutattak, amelyben víz lenne, de ha több mint 60%-t lemodellezték a vidéknek akkor a tavakat is le kellett szóval van rá esély, hgy vn víz valahol... :wink:

Erről most nem beszélnék mert valamelyik témában erről rengeteget beszéltünk. Lényeg, hogy úszni nem lehet majd.

Szerintem itt minimális a kasonlóság. Vizes terület szigetekkel tarkítva... de egy egymásra hasonlító szigetet sem látok.

Számomra ez nem lemodellezés :)

Tib, itt a tájról van szó, és azt kiválóan lemásolták. Nem kell, hogy minden egyes nádszál stimmeljen...

A Zónában milyen évszak lesz? Láthattunk már esős, ködös, amolyan őszi időjárást, napsütést, amolyan nyarat... vagy tavasz-nyár-ősz vegyítve (a Zónában egyedülálló időjárás? :) )? Gondolom tél, meg hó nem lesz benne, mert még egy olyan képet vagy videót se láttunk :) .

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul