Zenei topic

a rap zenék majdnem egy rostára mennek mindehol az megy hogy fuck your mother.... meg ez és nem több .

a diszkó meg a "tuctuc"-ra, a techno meg a "dizsöndisudizsöndisu"-ra...viszont a stalkerben elhangzó zenét nagyrésze nagyon bejön. mármint a Clear Sky-é. a SoC zenéje favorit. de a CS-be szabadságiak zenéje jön be meg a banditáké márcsak a móka miatt is :D

az ost -ot a firelake és a mooze szerkesztette , agroprom-ban a stalker bázison lent a foglyoknál az sem rossz muzsika .

tudom hogy ők természetesen megvan. kicsit fura a buszon/vonaton hallgatni a zajokat.
valaki megvergeti a vállad hátulról reflexből ütsz neki egyet mert azthiszed hogy vérszopó :D gurul1

vagy véletlenül kisbicskával vágod le a kezét :) , mellesleg a firelek-ben oleg yavorski is benne van attol olyan jó a zenéjük :D

vagy VSS-sel szaladgálsz utána :D amúgy az ki? lol2

a játék pr atyaúristene :D , prezentációkon lehet őt látni

aha értem...akkor egy nagy köszi neki (is) a Stalker-ért

Jean Michel Jarre, Mike Oldfield, Kraftwerk,ezeket én is szeretem.Meg a Tangerine Dream-t.

nem olyan rossz ez ahhozképes hogy rap .... viszont az ukrán ororsz rap valhogy jobb mint a nyugatiak :D

Valaki nem tudja, hogy hol bírnám letölteni a délieknek az indulóját? (Amerikai polgárháború)

esetleg nincs meg valakinek ez a zene :Ladánybene 27 - Még csak egy álom
akinek meg van kérem jelezze pm-be

Vissza
Top Alul