Zenei topic

Murder3":3nbvu85x mondta:
Te akkor inkább déli rap beállítottságú vagy úgy veszem észre ezekből az előadókból akiket felsoroltál.

Én rap-be a keleti stílust a szeretem főleg Wu-tang-et hallgatok.
de a westside-se olyan idegen stílus tőlem.
Hát, Olyasmit, de a WestSide ami a yo! :D

Egyébként van aki maga is csinál zenét vagy próbálkozik/tervezi.
Én így szoktam csinálni persze csak elég amatőr zenére kel gondolni főleg elektromos zenét csinálok általában nem valami jók de van egy-két jó szám is ami nekem is jobban teszik főleg abból a szempontból hogy azon jobban hallatszik hogy már valahogy össze van rakva és efektek is jó rajta.
Persze ezek is még bőven szarok csak a magam szemszögéből látszik a javulás.

Murder3":7ujlnjt4 mondta:
Egyébként van aki maga is csinál zenét vagy próbálkozik/tervezi.
Én így szoktam csinálni persze csak elég amatőr zenére kel gondolni főleg elektromos zenét csinálok általában nem valami jók de van egy-két jó szám is ami nekem is jobban teszik főleg abból a szempontból hogy azon jobban hallatszik hogy már valahogy össze van rakva és efektek is jó rajta.
Persze ezek is még bőven szarok csak a magam szemszögéből látszik a javulás.
Ahogy egy Airsoft csapat nevét idézzem: MVK - Mindenki Volt Kezdő. :wink:
Pl én még feleannyira se tudnám megcsinálni a zenét mint te, ebben biztos vagyok! :lol:

Kicsit kiismered azt a progit amivel megcsinálod és egyre jobban belejössz.
Én is így lassacskán haladtam.
De még most értem el arra a szintre ahol már úgy hallgathatóak a zenéim nem mondom hogy ezek lennélnek bárki kedvencei is de már a fülnek is kellemesebb mint a régebbiek.

te is szeressed a Rammstein-t? mert en igen azonkivul Slipknot, Marduk, Finntroll nameg persze az orok kedvencek: Kárpátia es Divizió 88

ez az uccsó kettő nem nagyon nacionalista beállítottságú egy kicsit??
az előző háromból csak slipknot-ot ismerem, de nem rajongok érte, hétvégén voltam 2 koncereten, ilyen hard metal eggyüttesek játszottak valami viking zenet és rájöttem hogy nagyon kinőttem az ilyen zenét. :D valami lazulós a nekem való pl a rege meg némi repp, de meghalgatom/szeretem még a jumpstyle-t tektonikot psytrancet és még talán a minimalt is eltűrom a buli kedvéért. :D

Namármostan!Az úgy van ám,stalkertársaim,hogy a kor előrehaladtával az ember a húszegynehány éves zenéket-amiket akkor rühellt!!!-ki nem állhatott!!!-szóval "letőtöttem",megszereztem,digitalizáltam,"osztán" oly jól szól a kocsiban,olyan jó tőle a hangulatom mindíg.

Én gyűlülöm az ilyen náci/hungarista zenéket nem1 a sátánistákat meg rühellem, noha régen én is sokat hallgattam. Dehát fejlődik az ember, és sokmindent megbán amit régen csinált gurul1
De ha már metál akkor legyen igényes. Pl ilyen eljen

Sajna ez a priboios zene nem található, legalábbis a böngészőm szerint nem1

mp3hd-nagy.jpg

http://ipon.hu/hir/mp3hd___az_mp3_uj_nemzedeke/5887

Sztereo hangfalon hallgatva is nőt a térhatás(szerintem)

Sziasztok ! Megtudnátok e mondani , honnan tölthető le a fosztogatók bázisán hallható duhaj banditazene illetve a szolgálatnál hallható szymfónikus zene , valamint érdekelne a clear sky-nál a csaposnál hallható zene is. Nagy kár hogy ezek nem jelentek meg a hivatalos CD-n . Hatalmas poén lenne ezeket megszerezni. Az agropromi stalker bázis zenéje ( fighting unknown címmel ) megtalálható a korongon de a többi nem. Válaszotokat előre is köszönöm !

Szia! A játék adatbázisában benne van,csak ki kell csomagolnod.A kicsomagoló neve azt hiszem "stalker_soc_and_cs_unpacker".Keress rá Google-el és jó zenehallgatást!

Tegnap haveromnál vágtuk a fát és közben Kárpátia szólt ,egyszer csak kijön haver nagyapja és megszólal: "Gyerekek ezeket a dalokat mi énekeltük még anno '42-ben amikor mentünk a frontra, csak nem volt hozzá ilyen kíséret" És leült kinn és ő is hallgatta velünk. Volt olyan is amelyiket még tudta kívülről.

Jó az a Kárpátia , de több száma képes férfi létemre megsíratni ... ezért aztán nem nagyon merem halgatni - pl; Hol vagytok székelyek ... Én egy kecskeméti koncertjükön voltam , hihetetlen hogy még cirka 4-éves kislány is ott volt , az apja nyakában ülve nézte a koncertet , de láttam 7-8 éves forma fiút is , a közönség egymáshoz való viszonya egészen családias és egyben ünnepélyes volt , rengeteg nemzeti zászló... itt nincs balhé !

:wink:

Nálunk meg lefújták a Pokolgép koncertet, mert szerintük veszélyezteteti az ország területét.

lol2 lol2 lol2 lol2 lol2 lol2 lol2

én is szerettem, vagy 6 koncerten is voltam az uccsón akartak balhézni de nem a koncertezők hanem jöttek vkik aztán az egyik alak odadment és azt monta hogy nem azért jöttünk hogy balhézzunk hanem hogy bulizzunk aztán elmentek XD

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul