Zenei topic

Hát ja ! Ilyen alakok előfordulnak néha. Közeledik a Hegyalja Fesztivál is Tokajban. Lesz zúzás rendesen , állítólag lesz Machine Head is - pár kollégám kedvence , mindig megjelenik ott jó néhány híresség. De Tokajt enélkül is szeretem.

Ezeknek a zenei fesztiváloknak és motoros találkozóknak megfigyeltem - általában nagyon szép helyszíneket választanak. Én mindig véletlenszerűen botlok ezekbe nyaranta túrázásaim során.
Pl: Sirok ; Bélapátfalva ; Tokaj - igazuk van a szervezőknek , a környezet lényeges hatással van a zenehallgató közönségre . így van ez. 8)

én az ún. gitárenét elején a Muse, Oasis, Kaiser Shiefs, Arctic Monkeys, Placebo, RHCP, Nirvana, Rammstein meg a nagyon sok többi...magyarok közül is inkább alter mint pl 30Y, Kispál stb meg a pánk: Alvin, PICSA...
picit mintha kilógnék :D

a legtöbben rap és techno meg diszkó zene , mellesleg énis inkább rock de a rhcp sem rossz .

hát igen, az osztályba is csak én hallgatok ilyen zenéket, a többiek mind diszkó, repp, techno...de jobb is így...azt sem bírnám ha tökegyforma ízlésünk lenne:D

régen nálunk is volt ilyen , viszont én a rap-et i nem állhatom (mondjuk egyelőadót kivéve (tyga) )

nekem mostvan. reppet én is utálom és énis szontén egyet kivéve de őt sem hallgatom csak közreműködik egy Arctic Monkeys számba. Dizzie Rascal.

én most legfőképpen ironmaiden-t hallagatok , régen ez valahogy kimaradt , viszont ami szerintem a legjobb az avantasia , vagy rhapsody of fire , vagy ottvan az Apocalyptica . és film soundtrackek is jók szoktak lenni főleg ha hans zimmre a zeneszerző (pl : the rock ost (a szikal ) , vagy a karibi tenger kalózai... )

ezeket amiket felsoroltál pont kerülöm :D de még mindig jobb ízlés mint amiről az imént tárgyaltunk.

Vissza
Top Alul