X-Ray engine - tweakelés

elvileg szebb lesz tőle a játék és jobban fut, de én sajnos az ellenkezőjét tapasztaltam. de próbáld ki és ítéld meg magad!

the_bunfi":2osh90lk mondta:
elvileg szebb lesz tőle a játék és jobban fut, de én sajnos az ellenkezőjét tapasztaltam. de próbáld ki és ítéld meg magad!
Hát nem tudom, szerintem látványosan sokkal szebb lesz tőle, azt nem állítom hogy jobban fut, inkább ugyanolyan maradt a gyorsasága (vagy lassúsága? :lol:). Azt viszont fontos megjegyezni, hogy csak Full Dynamic Lightning mellett műxik! :!:

nekem az a bajom a mai játékokkal, hogy minden ragyog mint a pitbull töke. a föld nem csillog, max ha vizes, ez igaz az aszfaltra is. de azt biztos hogy a 30 éves kopott belső fal a barban nem kéne hogy csillogjon. meg még 100.000 más apróság. szal matt textúrákat akarok!

szevasztok :!:
én napsugarakon szeretnék javítani mert szerintem gyengék lol2
lehet ezen állítani ha lehet akkor mondjátok meg hol mit kell állítani :wink:

na úgy látom nem sokan válaszolnának
na lenne egy újabb kérdésem a víz részletességén vagy tükröződésén hogyan javíthatnék
meg az egyéb fényeken is javítanék :D

játsz a cs-vel ott nem gyengép a napsugarak.... mellesleg én még nem halottam ilyen mod-ról és tweak rol sem

a moddolatlan játékban nincs nap, szal azon nem tudsz javítani :D javaslom szedd le 1ik napmodunkat "beta style weather by dez0wave" vagy hasonlót, oszt abba ott a flares.ltx, ott lehet játszadozni a dolgokkal. meg kell nézni az időjárást, mivel óránként változik a flare setting, és az égbolthoz megfelelően érdemes belőni :) sok sikert hozzá.

a víz és egyéb fények. szedd le a sky4ce skygraphics mod 2.0rc4 -et, abban szebb a víz, meg minden, viszont erősebb gép kell hozzá. röviden ennyi.

megnéztem fut maxon a napot csak azé nem raktam bele mert 2009 complet moddal tolom
skygraphics mod 2.0rc4 kicsit javít de az lenne a legjobb ha egy olyan mod is lenne Xray 1.0 :arrow: Xray 1.5

az hogy xray 1.0 ból 1.5 lessz olyan mond nincs , nem is lessz ha nem tetszik akkor jáccol a cs-vel vagy egyikel sem .

Vissza
Top Alul