X-Ray engine - tweakelés

Valaki el tudná küldeni a legújabb float32 modot kicsomagolva? Nem tudom telepíteni... lol2

Ha az OL-lal játszol, akkor ne használd az új Float32-t, mert nappal tönkreteszi a fényeket.

Ja, hát én is felraktam a Float32-t, és elég vicces volt, 13:00 után kisüt a nap, és olyan volt kb mint valami mesefilmben. :lol:

Pedig elég jó a float32 (magában). Miért nem működik :?

Mármint melyik részről? :D szvsz nyugodtan lehetne integrálni a float 32-t, mindenkinek csak jót tenne...

hát a shaders\r2\ mappába vannak a nappal kapcsoloatos, meg hdr-es dolgok. azokat ki kell törölni :F vagy 1 régebbi floatból belepróbálni.

Én nem vettem észre, hogy lassabb lenne, viszont sokkal jobban néz ki :?
Metro: benne lesz?

...a tweakelt videokari drivereket én is igencsak javaslom... erősen megdobja a teljesítményt (tweakforce.com)

nekem 4200-ról 4570-re emelte a 3dMark05 teljesítményét, a játékban is simábban fut...:)

azt vki nem tudja hogy a fiókokat miért nem lehet kinyitni (a sima játékban sem) :?

Én is kipróbáltam az Xtreme G drivereket (169-et és 171-et is), de nálam nem váltak be, még a Stalkerben is érezhető volt a teljesítménycsökkenés egy MSI 7600GT-s videókártyán. Talán csak a 8xxx sorozatot tuningolja...
Viszont tuning driver létére stabil volt, sosem fagyott, de a hivatalos nvidia 169-es whql driver hozta nálam egyértelműen a legjobb teljesítményt.

Vissza
Top Alul