X-Ray engine - tweakelés

Pyura: Te milyen Ati kártyával tolod? És ettől a fura drivertl alapból jobban megy a stalker mint catality-val? És neked van kül ha felrakod a Floating-ot?

8800GTX-em van és fenn van az említett shader. Nemtudom mennyivel lesz gyorsabb, de szebb az biztos :)

pYura":wjps54pa mondta:

Az jó ok :D

Amugy nekem nem műxik sajna nem1
Új játékot kezdtem, és tök vicces volt, mert Szidrovicsnál fel-le kapcsolóott a lámba, meg villogott mint egy horror filmben. Jó is lett ovlna, mert parásabb lenne a játék, ha minden lámpa villózna, de sajnos volak textúra hibák is, meg ilyenek. Pedig több fps-el ment mint eredetileg :|
Nah mind1, marad az öreg Catalyst, azért kösz.

Hogy lehet self-shadowst kapcsolni DX9-ben?
82027_2.jpg

user.ltx-ben a shadows quality-t hogy lehet lejebb venni? Levettem a leggyengébb grafikára, az meg ott maradt maxon, a skála meg beszürkülve és nem tudom lejjebb húzni :roll: . Ezt melyik sorban lehet lehet átírni?

A Sufnituning topik hova tűnt? Oda akartam írni, erre nem találom ááá

A shadow qualityt úgy kell levenni, hogy beállítod full dynamic lightingra, leveszed a sq-t és utána visszaállítod a rendert amire akarod.
Lényeg az hogy a shadow quality és a grass shadow csíkja csak FDL beállítása esetén aktív. Ez is felfogható egy bugnak, vagyis inkább egy elcseszett módszernek.

Most írtam le az elõbb ha elolvastad volna, hogy úgy van megcsinálva az options, hogy mivel a shadow quality az dx9 funkció, ezáltal letiltja dx8ban a hozzáférési lehetõséget.

De én nem az árnyékot akarom piszkálni hanem az alap grafika ablakban megjelenő legördülő menüt.

Ja már értem. Szóval hiába van dx9-es kártyád, ha az nem tudja a Shader Model 3.0-át, akkor csak dx8-ban tudsz játszani, venned kell új VGA-t.

Metro":2c1b7xij mondta:
A shadow qualityt úgy kell levenni, hogy beállítod full dynamic lightingra, leveszed a sq-t és utána visszaállítod a rendert amire akarod.
Lényeg az hogy a shadow quality és a grass shadow csíkja csak FDL beállítása esetén aktív. Ez is felfogható egy bugnak, vagyis inkább egy elcseszett módszernek.

És Full Dinamicra hogy tudok menün kívül átváltani? A menüben nem lehet, úgyanúgy, mint a shadows qualityt, átírtam a renderert r2-re, de azzal se váltott át :?

Akkor te sehogy se tudod átállítani, mivel nem támogatja a kártád a shader model 3.0-át, vegyél új VGA-t. A user.ltx-hez meg nem tudok hozzászólni, olvass után...google stb..nemtom

Vissza
Top Alul