Nos azért a kezdőket el kell kicsit keserítsem: a FrontPage, mint önmagába álló grafikus HTML editor, nem elég. Nem lehet egy weblapot csak a grafikus részén át megtervezni (arról nem is beszélve, hogy az ember nem sokra megy a HTML-el vagy bármilyen grafikus szerkesztővel, ha nem tudja a weboldala képvilágát összerakni minimum PhotoShop-al).
Az IE - FF vitáról: sokféle véleményt hallottam már, nem egyszer próbáltam ki a FF-t, de vannak okok, amiért az IE mégis jobb, és ezek nem is olyan nagyon ördöngős dolgok: először is, az IE összemérhetetlenül biztosnágosabb, mint az FF (sokkal jobban integrálódik a Windows rendsezrbe - Vista alatt meg pláne -, jobban együttműködik a tűzfalak többségével, stb...), másrészről összemérhetetenül gyorsabb is tapasztalataim szerint: FF-nál soha nem sikerült még elárnem azt, ami az IE6-nál és 7-nél általános: gyakorlatileg késleltetés nélkül nyitja meg a böngészőt. Az FF meg elgondolkodik egy pár másodpercet, vagy többet is.
Persze, ízlések és pofonok, én csak a saját tapasztalataimból indulok ki: biztonság és sebesség: IE:FF - 1:0.
Ha van a továbbiakban igény erre a vitára, tessék neki nyitni topicot az OS-ek/Egyéb szoftverek témában.