war

Hát ja,de várjuk, hogy összejöjjön a többi klán is mert gondolkodunk egy kis bajnokság indításán!
NEm tudom ki lenne rá vevő de oda kellenének a klánok

Akkor úgy mondom hispannak nincs 6 embere és mostanában nem is nagyon ér rá ezzel foglalkozni és egyébként is amíg nincs patch, hogy ne laggoljon kár erőltetni a wart. :roll:

Szerintem Mindenkinek van dolga éppen elég szóval...na mind1 sajna nem tudhatjuk, hogy mikor is lesz pöcs a játékhoz, erre apellálva várhatnánk a végtelenig, de ez egy jó felmérés mennyire aktíva az emberek nemde?

mondjuk lehetne 1 szavazást kiírni hogy kinek van klánja és szerinte jó e a multi rész .

Miért szerinted van olyan, akinek nem lagol orrba-szájba?

Indulgat a dolog mircen pl:tele van a cseti és vannak dignitasosok is :?: :?: A cb is fel fogja venni!

Én szívesen mennék warozni vágom a gamet, multiban és szeretem is, nekem annyira nem laggol kb 60 as pingem szokott lenni, kivéve amikor nem. ^^ Szerintem warra az artifact hunt a legjobb gametype. Bármiféle clanba csatlakozok csak írjon valaki. :)
előre is köszi
Egyépként eredeti a Stalkerem.
Lökjétek milyen patch kell hozzá és kenhetjük
Egyépként az obinetnél nem lehet stalker szervert rendelni vagy akármilyen más szerverszolgálattol? Azért laggos az egész mert urajna messze van. :) és arrafele nem valami jó a net
Ahol én szoktam játszani az egy német és nagyritkán egy angol szerver azok valamilyen szinten stabilabbak mint a keleti társaik.

ha megnézed a dátumot hogy mikor post-oltam akkor látod hogy régen volt akkor még működött... most nem :wink:

jaja közben észrevettem :)
bár még amikor megvettem a stalkert akkor még csak 1.0003 volt de akkor még a multiplayer abbol állt hogy percenként fatalt kaptál. 1.0006 ban azért már van 1 2 bugfix, szerintem azzal már lehetne kezdeni valamit

azoon az oldalon 3 szerver is volt és ahhoz képes nem volt olyan rossz...

Az utobbi napokban gameltem elég sokat multiban. A battleye-os szerokat próbálgattam és azokon amik nem orosz és/vagy ukránok voltak max 100-as pingel lehettett kenni. A 100-as artifact huntos szerveren elvittem legendary stalkerig, 1h 30 percbe telt és nem kaptam 1 errort sem. Két orán keresztül gameltünk és nem volt semmi baj. Így hát én ki merem jelenteni hogy az 1.0006-ban már van értelme multizni.És itt nem 3 szeróról van szó hanem 23-ról kb. :)

Vissza
Top Alul