Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Hát ja,de várjuk, hogy összejöjjön a többi klán is mert gondolkodunk egy kis bajnokság indításán!
NEm tudom ki lenne rá vevő de oda kellenének a klánok
Akkor úgy mondom hispannak nincs 6 embere és mostanában nem is nagyon ér rá ezzel foglalkozni és egyébként is amíg nincs patch, hogy ne laggoljon kár erőltetni a wart. :roll:
Szerintem Mindenkinek van dolga éppen elég szóval...na mind1 sajna nem tudhatjuk, hogy mikor is lesz pöcs a játékhoz, erre apellálva várhatnánk a végtelenig, de ez egy jó felmérés mennyire aktíva az emberek nemde?
Én szívesen mennék warozni vágom a gamet, multiban és szeretem is, nekem annyira nem laggol kb 60 as pingem szokott lenni, kivéve amikor nem. ^^ Szerintem warra az artifact hunt a legjobb gametype. Bármiféle clanba csatlakozok csak írjon valaki.
előre is köszi
Egyépként eredeti a Stalkerem.
Lökjétek milyen patch kell hozzá és kenhetjük
Egyépként az obinetnél nem lehet stalker szervert rendelni vagy akármilyen más szerverszolgálattol? Azért laggos az egész mert urajna messze van. és arrafele nem valami jó a net
Ahol én szoktam játszani az egy német és nagyritkán egy angol szerver azok valamilyen szinten stabilabbak mint a keleti társaik.
jaja közben észrevettem
bár még amikor megvettem a stalkert akkor még csak 1.0003 volt de akkor még a multiplayer abbol állt hogy percenként fatalt kaptál. 1.0006 ban azért már van 1 2 bugfix, szerintem azzal már lehetne kezdeni valamit
Az utobbi napokban gameltem elég sokat multiban. A battleye-os szerokat próbálgattam és azokon amik nem orosz és/vagy ukránok voltak max 100-as pingel lehettett kenni. A 100-as artifact huntos szerveren elvittem legendary stalkerig, 1h 30 percbe telt és nem kaptam 1 errort sem. Két orán keresztül gameltünk és nem volt semmi baj. Így hát én ki merem jelenteni hogy az 1.0006-ban már van értelme multizni.És itt nem 3 szeróról van szó hanem 23-ról kb.