Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Valakinek megvan az a video ahol az igazi Zónát összehasonlítják a S.T.A.L.K.E.R. féle Zónával hogy mennyire lett ugyanaz mint ami a valóságban van???

Doma":16s0n34g mondta:
Valakinek megvan az a video ahol az igazi Zónát összehasonlítják a S.T.A.L.K.E.R. féle Zónával hogy mennyire lett ugyanaz mint ami a valóságban van???

Meg... holnapra megnézem mi a neve.

pYura":lw0ad3se mondta:
Doma":lw0ad3se mondta:

Tudom a nevét (de nem biztos) csak láttam egy ukrán oldalon de onnan nem lehetett letölteni. Különbenmge kösz! :D

Doma":m4gwbo07 mondta:
pYura":m4gwbo07 mondta:
Doma":m4gwbo07 mondta:

Tudom a nevét (de nem biztos) csak láttam egy ukrán oldalon de onnan nem lehetett letölteni. Különbenmge kösz! :D

Ha nem nagy átküldöm majd msn-en.

pYura":3ld5gsw4 mondta:
hispan1":3ld5gsw4 mondta:
Erről a sz*r rapidshare-ről semmi sem jön le...

Nekem mind lejött simán :P

Új video: (még nekem sem jött le ) http://media.xboxyde.com/torrent/GSD4_US.wmv.torrent

Forbidden
You don't have permission to access /torrent/GSD4_US.wmv.torrent on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at media.xboxyde.com Port 80

Nem lehet letölteni!!! :o

Doma":1ufippun mondta:
Forbidden
You don't have permission to access /torrent/GSD4_US.wmv.torrent on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at media.xboxyde.com Port 80

Nem lehet letölteni!!! :o

Lejött volna az, csak egy párszor kell neki entert nyomni, és akkor mégiscsak előkerül az a torrent...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul