Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Hogyan / mivel lehet kiszedni egy videóból az alatta hallható zenét / hangot? Tulajdonképpen ssstalker_video_2004_10_09_small_divx5.avi ebből a videóból kéne. Fent van az oldalon az egyik hozzá hasonló (ssstalker_audio02_engine_large_mus.mp3), de szerintem ez tisztább :)

Tibi: VirtualDub Mode 1.5 (ingyenes). Megnyitod a videót, majd Stream/Stream List, ott kilistázza, hogy mik az audiósávok, és Demux gomb-al kimenti neked MP3-ba (vagy amiben van, de ez mp3 lesz).

nincs divx-es kodeked a virtual dubhoz. keress rá gugliban, és tedd fel.
Ez ha jól tudom nem jó máshoz, csak virtual dubhoz, semmi más nem fogja használni.

mintha régebben is lett volna már ez a jelenet vmelyik videóban, de lehet, hogy rosszul emlékszem. kérdés1

Huh, az első elég kaotikus...
A második az jó, dzép nyugis.

A benne levő kattogásról jutott eszembe: a mozgólépcsőn valakinek megszólalt a telója, ilyen kattoság volt a csengőhangja (sugárzásmérő). Nah az vicces volt. Akinek van ilyen recsegése, szép tiszta, az megoszthatná velem...

Nekem megvan AMR-ben (mint az mp3 csak másabb de effekteknél nem lényeg), csak T230-as mobilom van és hát nem tudom átmásolni fogatlan
Majd MMs-be valakinek akinek van adatátvitel és onnan már mehet gépre :)

Nagyon jó a 2 videó. Csomó új jelenet. A stalker kezében az atomerőmű képe elég érdekes. :) Calm videóban visszaköszönnek az alphák helyszínei. :D

Jéé, de. Lejátsza. Nem hittem volna :)
Azért fennáll a konvertálás proflémája, mert kéne valahogyan gépre is...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul