Doma
New Member
hispan1":clz9x9mu mondta:Erről jut eszembe, nem tudom, mit keres a Man Made Hell felirat a videó végén. Nem értem, miért van ott.
Mert egyrészt szlogen egyrész meg igaz is:Man made hell----->Az ember poklot csinált.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan1":clz9x9mu mondta:Erről jut eszembe, nem tudom, mit keres a Man Made Hell felirat a videó végén. Nem értem, miért van ott.
Pontosítok. Nekem igen. Viszont nem értem, hogy nektek miért nem jön le. Valami gáz lehet nálatok.hispan1":2p9wgcdr mondta:Amire Te gondolsz, az az interneten megnézhető videó, atzt még senkinek sem sikerült leszednie,
RUSSIANBOY":6u5x3nf2 mondta:Köszönöm a válaszaitokat.Igen én is igy látom hogy az ember addig hiszi magát istennek mig a baj meg nem történtik.Igy volt ezzel az akkori orosz vezetés is.Istennek hitték magukat de hibáztak ami persze szerintem is kellett mert ha ez nem következik be ki tudja milyen nagyobb baj lett volna belőle![]()
hispan1":2yl2n37z mondta:Erről jut eszembe, nem tudom, mit keres a Man Made Hell felirat a videó végén. Nem értem, miért van ott.
pYura":jn8qh813 mondta:Sorsfordító volt a város lakosságának, aki szedhette a cókmókját... Szerintem semmi meglepő nem nincs egy reaktor felrobbanásában... mondjuk azóta talán nem követnek el hasonló konstrukciós hibákat :roll:
Tibi":2q7ygkn5 mondta:Bár a politikára elég kis hatással volt az incidens, de azért arra is kihatott, szerintem. :roll:
pYura":2yo0myy3 mondta:Tibi":2yo0myy3 mondta:Bár a politikára elég kis hatással volt az incidens, de azért arra is kihatott, szerintem. :roll:
Nem emiatt bomlott fel a SZU. Erről inkább hispan tudna nekünk elődást tartani![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.