Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
hejj, nekem a virtual dub a menőő az aztán csinál mindent, meg még értem is... pl ha csak ki kell vágni 1 részt, vagy összevisszavágni arra tökéletes :F meg ingyenes is.
üdv!!
Nekem a Fraps csak fél percet vesz h kell beálitani hogy hoszabat is feltutdajk venni vele. vagy én tudjam elinditani meg megálitani vagy csak 10 percet venni fel ??????
attól függ mekkora... nekem a 20megás 1-2perces videoim kb 20-30perc után rakta ki, addig csak a myvideoz-ba volt benn... bár multkor nagyon gyors volt, kb 10percig csinalta csak.
Az első résznek semmi de a másodiknak van méghozzá az h lövöm öket azok meg észre sem veszik meg az hogy ugy áltak be mint 1 b*zi gyülésen vagy 1 esti vonatózáson vennének részt....
Valaki nem tudja, hogy ogm-et mivel lehetne át konvertálni avi-ba vagy valami normális formátumba? a gamedata-ban lévő videókat szeretném, de nem találtam hozzá semmit :? .
ha nagyon eygszerűre gondolok akkor beállítod hogy lásd a fájlok kiterjesztését és egyszerűen átírod .avi-ra mivel az is videó elvileg nem lesz problematika de ez elég eygszerű nem hiszem hogy menne,, meg köll próbálni