Videok készítése

hejj, nekem a virtual dub a menőő :D az aztán csinál mindent, meg még értem is... pl ha csak ki kell vágni 1 részt, vagy összevisszavágni arra tökéletes :F meg ingyenes is.

üdv!!
Nekem a Fraps csak fél percet vesz h kell beálitani hogy hoszabat is feltutdajk venni vele. vagy én tudjam elinditani meg megálitani vagy csak 10 percet venni fel ??????

Ha regisztrált verzód van, akkor bámennyit fel enged venni.

pYura kössz a helpet de erre magam is rá jötem..... de honen szegyek le tejes vagy regetlt verziot????? me mnedenhol csak ez a sz*r van..........

hali a frapszot ugyan ott lrhet regizni ahol letöltöd?.. én régen a cod2-bol vettem fel de ugy belassult a game hogy pff

Igen, ott elvileg... Dual-core-al és két vinyóval már alig lassúl.

üdv!! youtubra mijen gyorsan kerül fel a film??? me felrakta 1 et és nem találom meg...

attól függ mekkora... nekem a 20megás 1-2perces videoim kb 20-30perc után rakta ki, addig csak a myvideoz-ba volt benn... bár multkor nagyon gyors volt, kb 10percig csinalta csak.

ÁHH NEM VÁROM MEG MIG BERAKH A YOUTUBA INKÁBB FELRAKTAM RAPIDSHARERARA :D

Code:
http://rapidshare.com/files/34087855/Film_0001.rar.html

ja a vége .html :D azt ott elnyomtam :S

legközelebb javítsd az előzőt ;) - Tibi

GYEREKEK LEHET ÖRVENDEZNI ME SIKERÜLT FELRAKNI A FILMET YOUTUBRA!! SZOVAL AKI NEM AKARJA LESZEDNI AZ MEGNÉZHETI :D

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=LKa900CF9E4

Az első résznek semmi de a másodiknak van :D méghozzá az h lövöm öket azok meg észre sem veszik meg az hogy ugy áltak be mint 1 b*zi gyülésen vagy 1 esti vonatózáson vennének részt.... :D

Valaki nem tudja, hogy ogm-et mivel lehetne át konvertálni avi-ba vagy valami normális formátumba? a gamedata-ban lévő videókat szeretném, de nem találtam hozzá semmit :? .

ha nagyon eygszerűre gondolok akkor beállítod hogy lásd a fájlok kiterjesztését és egyszerűen átírod .avi-ra mivel az is videó elvileg nem lesz problematika de ez elég eygszerű nem hiszem hogy menne,, meg köll próbálni :oops:

Vissza
Top Alul