Vicc / vicces képek topik :)

Hmm... a főalkatrészeken kívül (ravasz, markolat,cső, tár) van egyáltalán bármi ami közös ezen az AK-val ???

ááá

Az idõsödõ írónõ, akit írói körökben Dunduskának neveznek, elhatározza, hogy könyvet ír a dzsungel életérõl. Afrikai útján megismerkedik egy idõs úrral, aki évtizedek óta a dzsungelben él. Megkérdezi tõle, hogy ha õ most jóságos tündér lenne, mi lenne a három leghõbb kívánsága.
- Nincs nekem három, csak kettõ van - feleli az öreg. - Mielõtt meghalnék, szeretnék látni egy szép meztelen nõt és egy fehér elefántot.
- Hát az egyik kívánságát már teljesíteni is tudom - mondja az írónõ, bemegy az erdõbe, egy fa mögött levetkõzik, majd meztelenül elõlép.
- Nos, uram, mit szól hozzá?
- Nahát, csodálatos... Köszönöm önnek. Most már csak egy szép meztelen nõt szeretnék látni.

Ma láttam egy szép nõt, aki már nem az , sajna...

Mit hall a terminátor a halála elött?
-Dicsáák szííínes fééém

A szõke herceg lovagol az erdõben. Egyszer csak meglát egy gusztustalan rõzseszedõ anyókát. A bal vállán a rõzse a jobb vállán egy fekete holló van. Megszólítja az anyóka:
- Ha megmondod mi van a jobb vállamon háromszor a magadévá tehetsz!
A herceg látja hogy milyen ronda a banya ezért ezt válaszolja:
- Zsiráf?
mire az anyóka:
- Határeset, elfogadom.

Móricka nagyon durcos képet vág. Odamegy hozzá a tanár és megkérdezi:
- Móricka, mit szólnál ahhoz, ha én ilyen képpel jönnék be órára?
- Tudja, én lennék olyan jól nevelt, hogy nem tenném szóvá.

Az angol,a francia,a magyar és a cigány elmennek hétvégére ausztriába.Ott alkohol tilalom van.Amiért halálbüntetés jár.Hőseink szépen le is buknak,bíróságra kerülnek.-Mivel nálunk most ünnep van,ezért nem kaptok halálbüntetést,hanem 20 botütést.-kezdi a bíró.-Az ünnepre valò tekintettel lehet előtte 1-1kivánságotok.-fejezi be végül.Az angol kerül előre.-Mi a kivànságod?-kérdik.-Kössetek a hátomra egy párnát.-ugy is lesz,megkapja a párnát.10botütés után viszon a párna szétszakad,a többit megkapja keményen.következik a francia.-Kössetek a hátamra 2 párnát.-mondja a kérésre.15 botütés a párna szétszakad,ő is megkapja keményen a hátára a maradék 5-öt.Azt mondja a biro:-a magyarokkal régen jóban voltunk,lásd pl.a monarchiát,nekik lehet két kívánságuk.-Mi legyen az első- kérdezi a bìrò.-Az első legyen az hogy kapjak 100 botütést!-ez már valami van benne spiritusz gondolják a többiek.-És mi legyen a második kivánságod?-Kössétek a hátamra a cigányt!

Csúnya nő kifogja aranyhalat.A hal közlivel hogy hajlando 3 kivánságot teljesiteni ha vissza dobja.Úgy is lett.
-Elöször szeretnék egy luxuslakást!
Meg kapja.
-Továbbá szeretném ha 10millio dollár lenne a bank számlámon!
Eztis meg kapja.
-Tudod halacska mivel csunya vagyok és soha nem volt sikerem a férfiaknál utoljára azt szeretném ha egyetlen férfisem birna elen állni nekem !
Ígylet a csunya lánybol csapolt sör...

Micimackó besétál a henteshez és megkérdezi:
- Sonka van?
- Természetesen.
Micimackó felugrik a pultra, előránt egy géppisztolyt, és lekaszabolja az ott lévőket.
- Ezt Malackáért!!!!

A sas üldögél a Grand Kanyon szélén napszemüvegben. Gondol egyet, leveti magát a sziklákról. Hasít le a föld felé és az utolsó pillanatban kitárja a szárnyait majd elröppen. Visszarepül a kanyon szélére.
Egyszer csak odarepül mellé a veréb és megkérdi:
-Te sas... micsinálsz?
A sas nagy mellénnyel válaszol:
-Lazítok.
Erre a veréb:
-Akkor én is lazítok veled.
Már ketten lazulnak a kanyon szélén, a sas megint gondol egyet és leveti magát a pártázatról, a verébbel együtt. Zuhannak és mint előbb utolsó pillanatban kitárják a szárnyukat. Visszaröppennek a pártázatra és lazulnak tovább.
Egyszer csak jön a róka és megkérdi:
-Hé szárnyasok micsináltok?
Felel a sas:
-Lazítunk. Jössz te is?
A róka leül a két madár mellé és így szól:
-Ja.
A sas megint gondol egyet lepattan a pártázatról. A veréb és a róka is követi. Zuhannak zuhannak, mire a sas a rókára néz.
-Te... róka... Tudsz egyáltalán repülni?
A róka válaszol:
-Nem.
-Hű de lazaaaa... Mondja a sas.

Beszédes cím
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BMgWyoUDfUg?hl=hu_HU&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BMgWyoUDfUg?hl=hu_HU&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Tanulok, mert a tanulásba fektetett energia meghozza a gyümölcsét... és

mint tudjuk: a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!

Anya, kimehetek a fáról cseresznyét szedni?
Na de kisfiam, hát november van!
Tudooom, sapka, sál kesztyû!

Merrefele másztál? :D

A jó öreg DC, mennyi agysejtem maradt ott anno :D
És akkor még a VEN-rõl nem is beszéltem...

Bemegy a döglégy a vendéglőbe:
- Jó napot! Kérek egy tányér hagymást szart!
A légy megeszi a szart, fizet és elmegy. Ez így megy napokig. A hetedik nap ismét bemegy, mikor a pincér így szól hozzá:
- Jó napot kívánok! Hozom máris a tányér hagymás szart!
- Köszönöm, de ma hagyjuk a hagymát, mert randevúra megyek.

Zombi.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
De am pont ezt juttattad eszembe:

<object width="640" height="480"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UdfxBLT_W90?hl=hu_HU&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UdfxBLT_W90?hl=hu_HU&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Amúgy sokat gondolkodtam azon,vajha mi lehet oka annak,hogy az emberi extrementumok és az azokkal összefüggő tevékenységek gyakorlatilag a humor alapköveit képezik.
Feltételezésem szerint ez az úgynevezett legősibb réteg....

Készült már ilyen tanulmány, a lényege(most csak elnagyoltan), hogy az alany életében az elsõ kategorikus tiltás a széklethez kötõdik, ill. a bevésésel felérõ széklet szabályozásra neveléssel. Azokban a társadalmakban
(népeknél) ahol a rendszabálykövetés erõsebb pl. németek, ha valaki "összeszarja magát", vagyis nem
tudja a szigorú normát követni, az megszégyenül: nevetségessé válik. Olaszországban, Spanyolországban, ahol az emésztés szent dolog, hasonló esetben a betegnek kijáró elnézéssel
találkozhat az alany, vagyis ott is vicces a dolog, de nem annyira.

5390.jpg

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v3Pz57wKwIs?hl=hu_HU&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v3Pz57wKwIs?hl=hu_HU&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Wtf Meen?Erre mondom én hogy a hülyeség hatalmát soha de SOHA nem szabad alábecsülni!!!Am ez vmi vetélkedő?Vmi akarna lenni?Jah és hol sugározzák?

Földrajz érettségimmel szégyenkezem ezeket hallva. Komolyan, ezeket vagy újra kéne iskoláztatni, vagy elküldeni oda, ahová a szovjet komák küldték azokat, akikkel bajuk volt...!

Vissza
Top Alul