Mit hall a terminátor a halála elött?
-Dicsáák szííínes fééém
A szõke herceg lovagol az erdõben. Egyszer csak meglát egy gusztustalan rõzseszedõ anyókát. A bal vállán a rõzse a jobb vállán egy fekete holló van. Megszólítja az anyóka:
- Ha megmondod mi van a jobb vállamon háromszor a magadévá tehetsz!
A herceg látja hogy milyen ronda a banya ezért ezt válaszolja:
- Zsiráf?
mire az anyóka:
- Határeset, elfogadom.
Móricka nagyon durcos képet vág. Odamegy hozzá a tanár és megkérdezi:
- Móricka, mit szólnál ahhoz, ha én ilyen képpel jönnék be órára?
- Tudja, én lennék olyan jól nevelt, hogy nem tenném szóvá.
Az angol,a francia,a magyar és a cigány elmennek hétvégére ausztriába.Ott alkohol tilalom van.Amiért halálbüntetés jár.Hőseink szépen le is buknak,bíróságra kerülnek.-Mivel nálunk most ünnep van,ezért nem kaptok halálbüntetést,hanem 20 botütést.-kezdi a bíró.-Az ünnepre valò tekintettel lehet előtte 1-1kivánságotok.-fejezi be végül.Az angol kerül előre.-Mi a kivànságod?-kérdik.-Kössetek a hátomra egy párnát.-ugy is lesz,megkapja a párnát.10botütés után viszon a párna szétszakad,a többit megkapja keményen.következik a francia.-Kössetek a hátamra 2 párnát.-mondja a kérésre.15 botütés a párna szétszakad,ő is megkapja keményen a hátára a maradék 5-öt.Azt mondja a biro:-a magyarokkal régen jóban voltunk,lásd pl.a monarchiát,nekik lehet két kívánságuk.-Mi legyen az első- kérdezi a bìrò.-Az első legyen az hogy kapjak 100 botütést!-ez már valami van benne spiritusz gondolják a többiek.-És mi legyen a második kivánságod?-Kössétek a hátamra a cigányt!
Csúnya nő kifogja aranyhalat.A hal közlivel hogy hajlando 3 kivánságot teljesiteni ha vissza dobja.Úgy is lett.
-Elöször szeretnék egy luxuslakást!
Meg kapja.
-Továbbá szeretném ha 10millio dollár lenne a bank számlámon!
Eztis meg kapja.
-Tudod halacska mivel csunya vagyok és soha nem volt sikerem a férfiaknál utoljára azt szeretném ha egyetlen férfisem birna elen állni nekem !
Ígylet a csunya lánybol csapolt sör...
Micimackó besétál a henteshez és megkérdezi:
- Sonka van?
- Természetesen.
Micimackó felugrik a pultra, előránt egy géppisztolyt, és lekaszabolja az ott lévőket.
- Ezt Malackáért!!!!
A sas üldögél a Grand Kanyon szélén napszemüvegben. Gondol egyet, leveti magát a sziklákról. Hasít le a föld felé és az utolsó pillanatban kitárja a szárnyait majd elröppen. Visszarepül a kanyon szélére.
Egyszer csak odarepül mellé a veréb és megkérdi:
-Te sas... micsinálsz?
A sas nagy mellénnyel válaszol:
-Lazítok.
Erre a veréb:
-Akkor én is lazítok veled.
Már ketten lazulnak a kanyon szélén, a sas megint gondol egyet és leveti magát a pártázatról, a verébbel együtt. Zuhannak és mint előbb utolsó pillanatban kitárják a szárnyukat. Visszaröppennek a pártázatra és lazulnak tovább.
Egyszer csak jön a róka és megkérdi:
-Hé szárnyasok micsináltok?
Felel a sas:
-Lazítunk. Jössz te is?
A róka leül a két madár mellé és így szól:
-Ja.
A sas megint gondol egyet lepattan a pártázatról. A veréb és a róka is követi. Zuhannak zuhannak, mire a sas a rókára néz.
-Te... róka... Tudsz egyáltalán repülni?
A róka válaszol:
-Nem.
-Hű de lazaaaa... Mondja a sas.