Vélemények az oldalról

nha szerintem be lehetnne az vezetni büntetés képpen hogy aki warn-t kap az mondjuk 1 napig ne tudjon írni a fórumba vagy olvasni.... az az 1 nap meg opcionálisan változhatna. mert így túl sok érteleme szerintem nincs (mondjuk a torrent oldalakon nah ott van ) ezzel a kis változtatással talán megajvulnának a visszaesők is .

Ez nem hülyeség, csak a fórum topikba kellett volna írni mert ennek nem sok köze van a (volt) stalker oldalamhoz :)

Amúgy erre a dolognak a technikai oldala az, hogy vagy kitiltok valakit a fórumból, vagy nem. Persze lehet valaki 1 napig inaktív, de akkor olvasni sem tud. Olyan nincs, hogy bent van, de nem írhat.

Szeretjük a fórumot, jó kis fórum, jó Stalkerekkel. taps1 eljen

Jó rég nézettek ide is :D

Jó ide járni, és jó érzés hogy nem én vagyok az egyetlen elvetemült kocka, aki felhúz a fejére egy gázmaszkot és telipakol egy hátizsákot konzervekkel és kötszerekkel, és felvesz vmi ruhát és fegyvert ragad. :D pattog1 Bírom az ittenieket (eddig rossz tapasztalatom nem volt velük - ne is legyen. :)). Igaz kicsit n00b vok még a stalker világban, mivel csak augusztus vége óta játszom vele, előtte nem volt rá lehetőségem bivaly gép híján.

az a gépet már akkor dobhattad volna a kukába mikor kihoztad a boltból :D:D

lehet hogy nem ide kellene írnom, de kedves Hispan nézegetem a honlapod a hispan.hu-t és érdekelne, hogy milyen megoldásokat alkalmazol a honlapon, főleg a php-s megoldások érdekelnének.

üdv. péter

Vissza
Top Alul