Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
nha szerintem be lehetnne az vezetni büntetés képpen hogy aki warn-t kap az mondjuk 1 napig ne tudjon írni a fórumba vagy olvasni.... az az 1 nap meg opcionálisan változhatna. mert így túl sok érteleme szerintem nincs (mondjuk a torrent oldalakon nah ott van ) ezzel a kis változtatással talán megajvulnának a visszaesők is .
Amúgy erre a dolognak a technikai oldala az, hogy vagy kitiltok valakit a fórumból, vagy nem. Persze lehet valaki 1 napig inaktív, de akkor olvasni sem tud. Olyan nincs, hogy bent van, de nem írhat.
Jó ide járni, és jó érzés hogy nem én vagyok az egyetlen elvetemült kocka, aki felhúz a fejére egy gázmaszkot és telipakol egy hátizsákot konzervekkel és kötszerekkel, és felvesz vmi ruhát és fegyvert ragad. pattog1 Bírom az ittenieket (eddig rossz tapasztalatom nem volt velük - ne is legyen. ). Igaz kicsit n00b vok még a stalker világban, mivel csak augusztus vége óta játszom vele, előtte nem volt rá lehetőségem bivaly gép híján.
lehet hogy nem ide kellene írnom, de kedves Hispan nézegetem a honlapod a hispan.hu-t és érdekelne, hogy milyen megoldásokat alkalmazol a honlapon, főleg a php-s megoldások érdekelnének.