Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
lol vanb még egy csomoó ilyen dolog. Páldául van halaskonzerv, olyat is láttam már valahol itt magyarban, Meg ott a nyomtatóspapír doboz, ami videóban is volt már (az meg Canon akar lenni, ha jól láttam ).
lol vanb még egy csomoó ilyen dolog. Páldául van halaskonzerv, olyat is láttam már valahol itt magyarban, Meg ott a nyomtatóspapír doboz, ami videóban is volt már (az meg Canon akar lenni, ha jól láttam ).
Így van....
Railyard , 2215 MP .. a pályaudvar azon része amely az épitkezési helyszinnel szemben 300 m-re van ... Canon, v Cnnon Dobozok csücsülnek egy tető alatt(asszem :lol: )....
De vajon csak lenyúlták a márkát (ami elég valószínű), vagy tényleg szponzorálják őket ezek a cégek? Elég valószínűtlen, hogy pont egy konzerves cég támogatja őket (a cigistől kitelik )...