v. Alfa 1096

Tibi":27836zor mondta:
Szép nagy méretű lesz :)

Pontosan hol és mit nyitsz meg vele, mert nem találok semmit ami megnyitható lenne :S Az 1096-ban sikerült de 1154-ben és 2215-ben nem nagyon megy.
mint előző hozzászólásomban is olvasható az 1154-ben és a 2215-ben csomagolva vannak a fájlok (xray-package). ha ezeket kicsomagolod akkor lehet velük vmit kezdeni. ;)

Tibi":27p85ylh mondta:
És mivel csomagolod ki és hogyan? Próbáltam már WinRar-ral meg 7-zip-pel de sehogy se megy :?
az 1154-es verzóhoz kell egy unxrp nevű program, a 2215-ös verziót pedig az XrCompress.exe-vel kell kicsomagolni.
a felfedezések után elég nagy akadályba ütköztünk (különböznek az 1096 és az 1154 modelljei), így a megígért dolgokat nem tudjuk megcsinálni. :cry: :cry: :cry: :cry:
egy kisebb módosítással fejezzük az 1096-os verzió modolását:
beraktuk a Fort-ot, de nem írja felül a Hpsa fájlait hanem egy exe-vel lehet cserélgetni a pisztolyokat.
csapatunk elkezdi az 1154-es verzió modolását....

A 3d elemek azért nem modolhatóak, mert nem fértek hozzá, vagy mert nincs megfelelő program hozzájuk?

hispan1":2lzf6im6 mondta:
A 3d elemek azért nem modolhatóak, mert nem fértek hozzá, vagy mert nincs megfelelő program hozzájuk?
teljes mértékben hozzáférünk minden verzióban. sajnos nem tudunk olyan programról amivel lehet szerkeszteni az ogf-eket. egy orosz oldalon olvasható, hogy már készül hozzá egy progi amivel majd lehet. az oldal 2 éves.

Ok, csak nenm tartottam logikusnak, hogy egy játékhoz egy teljesen saját 3d editort ics csinálnak. Logikusabbnak láttam, hogy ha meglevő programokkal/formátumokkal dolgoznak, csak utána konvertálnak rajta egyet, és a konvertált dolog már felismerhetetlen a konverter nélkül. De nem értek hozzá, szóval nem tudom...

ok, lehet, hogy teljesen igazad van. ezt sajnos nem tudjuk szerintem meg már soha... és nem is fontos, mert nemsokára megjelenik a teljes és akkor ezekkel már senki nem fog foglalkozni... ;)

Igen, a 1154 feltétlenül érdekes marad, ameddig a véglegesbe nem kerülnek kocsik (mert bele lesznek azok modolva, legfejlebb eredményeznek majd hibákat itt-ott)...

Remélem is! :) Legalább annyira, hogyha oda megyek egy kocsi mellé és megnyomom az enter-t, a kocsit mutassa. Gondolom a fejlesztők nem hagytak meg belső nézetet meg ilyeneket...

Nos végre olyan állapotba került a gép, hogy játékot tudok futtani rajta... leöltöttem a 3-as verziót és hmm nem megy kérdés1 megkérdezi az elején miket szeretnék feltenni, kiválasztom, hogy Groza, 1096/data ok... semmi. Se Groza se semmi más help1

pYura":324tbfsh mondta:
nem a data könyvtárba kell telepíteni. hanem abba a könyvtárba AHOL a data könyvtár van. ettől féltem... :D
legközelebb automatikus stalker könyvtár keresőt is építünk a modba. ;)
amúgy mikor felinstalláljátok a modot, akkor nagyon érdemes elolvasni az infókat amiket a telepítőbe írtunk (hasznosak).

Vissza
Top Alul