v. Alfa 1096

Egy laikus kérdés: hogyan derül ki, hogy nem lehet betenni valamit? Mármint megpróbáljáték de fagy tőle, vagy már az elején látszik, hogy bukta az egész?

hispan1":2qhrrg2g mondta:
Egy laikus kérdés: hogyan derül ki, hogy nem lehet betenni valamit? Mármint megpróbáljáték de fagy tőle, vagy már az elején látszik, hogy bukta az egész?
ha a fájltípusok egyeznek (alfa---béta modelleknél nem) akkor kipróbáljuk, először többnyire nem megy, majd sok kísérletezés után rájövünk, h miket kell még módosítani. eközben nagyon érdekes dolgok jöhetnek elő, pl.: gránátvetős fn2000 (DeMoN ;)), lézercélzós hpsa, stb...

hispan1":herrwugd mondta:
Ilyenek vannak benne de nem látszanak???
úgy látszik, hogy kicsit félreértetted amit mondtam. tehát modunk másik tagja - DeMoN - csinált gránátvetőt is, de mivel nincs hozzá normális modellünk, ezért az FN2000 tulajdonságai lettek módosítva. magyarul az FN2000 akkorát sebez, mint egy gránátvető és ha mellélősz akkor a falon is egy felrobbant gránát hagy nyomot, és a hozzá kapcsolódó hangok is olyanok, mint a gránátvetőnek, csak az FN2000-ből lövöd ki a gránátot, ami ugye lehetetlen. :)
a lézercélzós pisztolyt csakugyan DeMoN készítette el, saját szórakozására, de ezeket nem raktuk be a modba, mert nem 100%-ig tökéletesek. ;)

hispan1":18zdxtwv mondta:
Pedig a lézer jól hangzik és életszerű is lenne.
lehet. ha annyira akarjátok berakhatjuk, de ne egy olyan mega jó lézert képzeljetek el, ami csillámlik a porszemeken, és megvakítja az elleneket... ráadásul nem látszódik, hogy hova célzol; tehát csak esztétikailag néz ki jobban a pisztoly. :D
nem raktuk be a modba a vért sem, mert abban is voltak bizonyos hibák ;)

hispan1":q1kut5x5 mondta:
Én sem tiltakozom, csak nem értem, hogy hogy van az, hogy nem látszik...
nah arra gondoltam, h nem látszik, hogy ahová célzol ott nem fog megjelenni a lézerpont. csak a pisztoly néz ki tőle jobban.
különben első verzióban még az volt, hogy célkereszt nincsen csak egy lézerpont, ami a lézercélzós pisztolynál még jól néz ki, na de egy ak-nál :?:

Bloody Fox:mikor lesz az új verzió kész?Már várom :P

úgy néz ki, hogy a 1096-os verzió új modolási lehetőségeit fedeztük fel. de nem adjuk ki mégsem azt a verziót amiben a textúrákat javítottuk fel. hanem teljesen új dolgokat csinálunk a 1096-os verzióhoz!
várható újdonságok:
- MI-24
- LADA NIVA
- Új enemyk
- Új pisztolyok
ezek majd az 1154-es verzióból lehetnek ismerősek. ;) kiv: mi24
DeMoN megcsinálta már, hogy helikopter is legyen. (én is megpróbáltam, de csak egy láthatatlan helikoptert sikerült elérnem :D)

Tibi":13wvbrcl mondta:
Hogyha mindent sikerül megvalósítani, akkor ez nagyon jó lesz! eljen
rejtett easter-eggként leninnel is lehet majd találkozni fogatlan
(knben benne van lenin textúrája a gameban úgyhogy akár ak-s leninekre is leht majd vadászni :D)

Már régen gondolkoztam ezen a kérdésen: Darth Vadert nem lehetne belerakni? :D Lézerpisztoly van, már jobb lenne :lol: SW:JK3-ba lehet rakni skint, az övé megvan :)

Csak egy kérdés a MOD készítőkhöz általában: nem lenne érdemes a lehető legmagasabb verzióval/legjobb elérhető technikával (2215-re gondolok) dolgozni? Mert kicsit értelmétvesztettenek látom azt, hogy egy jobb verzióból egy roszabba átteszünk dolgokat. Csak egy ötlet, lehet, hogy a 2215-öt nem is lehet moddolni, csak érdekelne a dolog.

Vissza
Top Alul