Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
ha a fájltípusok egyeznek (alfa---béta modelleknél nem) akkor kipróbáljuk, először többnyire nem megy, majd sok kísérletezés után rájövünk, h miket kell még módosítani. eközben nagyon érdekes dolgok jöhetnek elő, pl.: gránátvetős fn2000 (DeMoNhispan1":2qhrrg2g mondta:Egy laikus kérdés: hogyan derül ki, hogy nem lehet betenni valamit? Mármint megpróbáljáték de fagy tőle, vagy már az elején látszik, hogy bukta az egész?
úgy látszik, hogy kicsit félreértetted amit mondtam. tehát modunk másik tagja - DeMoN - csinált gránátvetőt is, de mivel nincs hozzá normális modellünk, ezért az FN2000 tulajdonságai lettek módosítva. magyarul az FN2000 akkorát sebez, mint egy gránátvető és ha mellélősz akkor a falon is egy felrobbant gránát hagy nyomot, és a hozzá kapcsolódó hangok is olyanok, mint a gránátvetőnek, csak az FN2000-ből lövöd ki a gránátot, ami ugye lehetetlen.hispan1":herrwugd mondta:Ilyenek vannak benne de nem látszanak???
lehet. ha annyira akarjátok berakhatjuk, de ne egy olyan mega jó lézert képzeljetek el, ami csillámlik a porszemeken, és megvakítja az elleneket... ráadásul nem látszódik, hogy hova célzol; tehát csak esztétikailag néz ki jobban a pisztoly.hispan1":18zdxtwv mondta:Pedig a lézer jól hangzik és életszerű is lenne.
nah arra gondoltam, h nem látszik, hogy ahová célzol ott nem fog megjelenni a lézerpont. csak a pisztoly néz ki tőle jobban.hispan1":q1kut5x5 mondta:Én sem tiltakozom, csak nem értem, hogy hogy van az, hogy nem látszik...
rejtett easter-eggként leninnel is lehet majd találkozni fogatlanTibi":13wvbrcl mondta:Hogyha mindent sikerül megvalósítani, akkor ez nagyon jó lesz! eljen
nem lehet majd kiszállni az autóból. úgy kell elképzelni, mint az 1154-es verzióban.R-pee":mx2g9byp mondta:Lenin :lol: A lada nivát részleteznéd? Mi lesz más?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.