v. Alfa 1096

egyenlőre kb 20-30megára becsülöm, de lehet, hogy több lesz
jah és nagyon köszönöm, hogy kitetted az oldaladra.

hispan1":ffzsham1 mondta:
Mondd inkább diplomatikusan azt, hogy "dolgozunk rajta". :D
oké, akkor dolgozunk rajta. ;) nemsokára kész a tmsmt mod 4.0 amiben már küldetések IS vannak. de ezzel nem elégedik meg csapatunk, rögtön utána megcsináljuk, h az összes járművet lehessen vezetni... és akár mig 21-esekkel is írthatjuk az enemyket. ;)

hispan1":9ou6x8kq mondta:
A végén a mod lenyomja majd a végleges játékot és hiába fejlesztettek az ukránok :)
hát remélem ez nem fog megtörténni, de néhány dolog tényleg jó lett pirul
de ezek nem mind a mi érdemünk hanem a fejlesztőké, csak nem jól csinálták meg :)

Tudom, övék a forráskód, de akkor is jó dolgokat lehet vele kezdeni, mint a példátok mutatja.

Szerintem más fegyver hangokat is betehetnétek az módba mert unalmasak ezek a cs hangok

Javaslom egy közeli NATO fegyverraktár bevételét egy csendes éjszaka eredeti hangfelvételek készítése érdekében. fogatlan

Slade":12e61u90 mondta:
Szerintem más fegyver hangokat is betehetnétek az módba mert unalmasak ezek a cs hangok
az új fegyverekhez eleve új hangokat raktunk be. a többihez pedig elég nehéz lesz új hangokat szerezni, mivel ahogy pYura mester is mondta, nincs otthon minden fegyverből saját példányunk... ha akarsz segíthetsz új hangokat szerválni ;)

Vissza
Top Alul