v. Alfa 1096

Slade":882rqrom mondta:
igen, utánna néztem hogy hogy kell(-diff -out blabla) sikerült
a célkereszt szerintem jó. A pálya szerintem 1096ban az a_lest_zakat csak átugrottál a keritésen :P
igen tényleg az, knben ha a gravitációt, kicsit csökkented akkor látható, hogy a lest pálya mellett a levegőben lebeg egy szoba szerűség. láttátok már/sikerült már vkinek beugrani oda?

Ha egy időre végleges, küldd el mailban. Ha nem, akkor is, hogy legyen már kint egy verzió.

Ok. Nyitok majd neki egy MOD kategóriát, úgyis kelleni fog előbb-utóbb.
Még valami: mivel ha újat teszek ki, akkor sem akarom a korábbi MOD verziókat letörölni, ezért kérlek, hogy nagyon alaposan verziószámozd őket, hogy ne legyen keveredés (ha elég az 1.01, 1.02, stb, akkor mindegy).

hispan1":2qpjpvw8 mondta:
Ok. Nyitok majd neki egy MOD kategóriát, úgyis kelleni fog előbb-utóbb.
Még valami: mivel ha újat teszek ki, akkor sem akarom a korábbi MOD verziókat letörölni, ezért kérlek, hogy nagyon alaposan verziószámozd őket, hogy ne legyen keveredés (ha elég az 1.01, 1.02, stb, akkor mindegy).

MOD szoba külön kéne a teljeshez, hogy ne legyen kavarás az alfa modokkal... utóbbiakból egyelőre nincs sok, szerintem megférnek itt is :)

pYura, teljesen igazad van, de korábban már kitértem rá, hogy ha megjelnik a játék, az egész Post-Release kategóriát (benne a 3 főkategóriával: [BEST]New Info, [BEST] Gépigény, Alfórumok) lezárom (csak olvasható lesz és az összes téma alá kerül), és megcsinálom a Post-Release kategóriát benne a szükséges szobákkal (ptt is lesz New Info, Gépigény, Alfórumok). Ez azért lesz jó, mert egyáltalán nem lesz keveredés.

Sziasztok!
itt a TMSMT csapat :D 1 hét múlva kiadjuk modunk 3. változatát amelyben már nem fogtok unatkozni az escape pályán sem mert......
KÉSZ VANNAK AZ ELLENSÉGEK AZ ESCAPE PÁLYÁRA!!! addigis kitartás!:P

R-pee":oseqambl mondta:
Szégyenlem, de még nem volt időm kipróbálni a modot. Kérdésem annyi lenne, hogy vannak/lesznek csapattársak a modban?
most is van olyan csapattárs - konkrétan az egyik robot - amely elvileg segíti stalkerünket, de elég buggyant, úgyhogy túl sokat nem lehet várni tőle...és különben is csak spawn-olni lehet őket.
elképzelésünk szerint lesznek mostmár olyanok is akik "maguktól" élednek

az új mod mérete annyi biztos, hogy jelentősen megnő, mivel grafikai javításokat :D végzünk. magyarul minden sokkal jobban fog kinézni.
és még annyit, h lehet majd stalkereket is hentelni. ;)
[regisztrált modunk másik tagja: DeMoN]

Vissza
Top Alul