Üzenőfal moderálások

Amiért ez a lámaság bant kapott:

X E [18] brendon1996: beszélhetne valaki velem, mert szart sem értek ehhez az egészhez!!!!!
X E [18] brendon1996: van valaki ezen!!!!
X E [18] brendon1996: königstiger te egy k urva nagy f asz vagy
X E [18] brendon1996: KönigsTiger!!!! Szét baszom a pofádat!!!!
X E [18] brendon1996: zombimorzsi írhatnál valamikor!!!!
X E [18] brendon1996: Na szevasztok gyíkok én leléptem!!!!(south park)

Ma:

X E [10] Spawn: sziasztok négerek
X E [10] Spawn: ti is buzik vagytok?
X E [10] Spawn: sziasztok négerek

töröltem és warnt kapott.

Nem írt hozzászólást szóval nem tudom az IP-jét...

(Erre kéne egyébként valami megoldást néznem, hogy a regisztrációkor használt IP címet is jegyezze...)

[15] monolitkatona: Emberek a Half-Life 2 garry's mod legális? Ha igen valaki adna letöltőlinket hozzá?

töröltem felét

[18] dravaszabolcsi: szeretném kérdezni h tört stalkeren hogyan lehet jáccani a neten

töröltem az egésszet

X E [18] monolitkatona: nem semmi, 1 nap alatt lettem szabálysértő és vesztettem el a legelső topic-omat hungarizmus miatt, pedig eredetileg más célt szolgált
X E [18] jim67: akkor a címét átt kelett volna írni mertpár "hungarista" ezt máshogy értelmezte
X E [18] monolitkatona: szabálysértést jóvá lehet tenni valamilyen cselekedettel?
X E [18] jim67: nem , az idő majd jóváteszi
X E [18] jim67: végülis szabálysértésedet úgy teheted jóvá, hogy többet nem veszel aktívan részt a közzösség építésében
X E [18] monolitkatona: pl: ne nyissak topikot és ne írjak hozzászólásokat?
X E [18] jim67: nyugodtan írhatsz , nyithaszt bármit de a jó jzlés határán belül
X E [18] monolitkatona: ÉRTETTEM
X E [19] vosztrikov: szégeyn,és gyalázat....
X E [19] vosztrikov: szégyen*
X E [19] jim67: ezt mire érted ?
X E [19] widra: kedves vostzrikov attól nem lesz ám fasza hogy most itt vinnyogsz Jómagad is a múlt miatt inkább a jövőn kellene gondolkodni!
X E [19] widra: bocs elbasztam a neved vosztrikov
X E [19] vosztrikov: Kedves Widra ! Én csak azok nevében szóltam,akik a határon túl élnek és magyar területen szeretnének élni ! Én egyáltalán nem vinnyogtam csak a véleményemet mondom ki,mint monolitkatona és gabber ! Ezvan ! Ha nem tetszik ne olvasd .
X E [19] widra: csak a szabályzatot olvasd el! én csak ezt ajánlanám a figyelmedbe!
X E [19] vosztrikov: Kössz a tanácsot ! A szabályzatot ismerem ! De nemfog vissza,ha a haza érdekeiről van szó !
X E [19] vosztrikov: Ja,és asszem fusd át te is !
X E [19] widra: Átfutom, haza érdeke?! És mi a haza érdeke kérlek világosíts fel?!
X E [19] jim67: az ilyen hungarista pöcsök miatt dől romlásba az ország
X E [19] widra: de én úgy gondolom, hogy a stalker sehogy sem kapcsolódik mo. érdekeihez nem?!
X E [19] monolitkatona: ezt mindannyiat tudtuk
X E [19] vosztrikov: Hááát,azt azért nemhinném ! A haza érdeke az amiről önmaga is szól ! Hogy,a magyar ne a hazáján kívül ,hanem a hazájában éljen ! Erdélyben rimánkodnak a székelyek ,hogy újra magyar zászló lobogjon a falvakban ! Ne kelljen félniük !Minden este imádkoznak a
X E [19] widra: fiúk örülhettek, hogy már nem vagyok moderátor...
X E [19] jim67: nah be lehetne fejezni , ha nem akkor pedig lehet viselni a következményeket
X E [19] jim67: Widrának pedig igaza van
X E [19] vosztrikov: widra:ezesetben nagyon boldog vagyok ! részemről vita vége !
X E [19] vosztrikov: "kedves vostzrikov attól nem lesz ám fasza hogy most itt vinnyogsz Jómagad is a múlt miatt inkább a jövőn kellene gondolkodni!" "bocs elbasztam a neved vosztrikov" by widra SZÉPKIS MODERÁTOR VAGY
X E [20] monolitkatona: vosztrikovnak igaza van, ez is szabályzatsértés!
X E [20] jim67: Widra most nem moderátor , de én törölllek szeva
X E [20] vosztrikov: Viszlát ! Ja és kabbe a ****** !
X E [20] monolitkatona: Miért törlöd ki Vosztrikov-ot?
X E [20] monolitkatona: Widra ez mire volt jó?
X E [20] widra: na ja de ha álszent kis farok vagyok akkor minden oké?!bár mindig így van az ember normálisan írja akkor az a baj ha tirpák akkor meg az.
X E [20] pemi: mI VAN ITT????
X E [20] monolitkatona: http://www.youtube.com/watch?v=ra34cnML ... annel_page
X E [20] monolitkatona: ez van itt
X E [20] jim67: az van itt hogy el kell olvasni a szabályzatot , a tiltott tartalmakat nem érdmes írogatni , trianon... stb tabu téma , a hungarizmus is , vosztrikov...mintha már régebben is lett volna baj vele

kicsit itt megritkítottam a trágár részeket

X E [20] monolitkatona: http://www.youtube.com/watch?v=ra34cnML ... annel_page
X E [20] monolitkatona: ez van itt
X E [20] jim67: az van itt hogy el kell olvasni a szabályzatot , a tiltott tartalmakat nem érdmes írogatni , trianon... stb tabu téma , a hungarizmus is , vosztrikov...mintha már régebben is lett volna baj vele
X E [20] monolitkatona: Vosztrikov: Viszlát többiek ! KönigsTiger,gabber,zombimorzsi,Hannibal ! öröm volt veletek fórumozni ! Ég áldjon titeket ! Éljen a haza
X E [20] pemi: mÁR IDE IS ELJUTOTT. nAGYSZERŰ.
X E [20] jim67: monolitkatona: sajnálom de te is mész.... :(
X E [20] monolitkatona: NE A RÓMÁNOKAT VÉDJÉTEK HANEM A MAGYAROKAT!
X E [20] monolitkatona: anyád fasszopó

törölve a trágár rész

NorbZ: na nekem az a bajom h nem tudom belőni a stalker soc-ba a transport mod-ot felrakom a stalker a 1.0001-es patch-t lecrackelem és nem indul a játék :@

törölve a warez rész , és nemtudom hogy kapjon e valamit..... szerintem egy warnt meg ér , sőt gabber "segíteni" akart neki

Akár az egész HSZ-t törölhetted volna, mert az üzenőfal nem problémamegoldó felület. De egyébként teljesen jogos.

[9] Axle: Cső all

törölve 3 db "cső... "

X E [22] SZEMÉTLÁDA16: csá
X E [22] SZEMÉTLÁDA16: üdvözlök minden kedves stalker fnaatikust:)
X E [22] Murder3:S: üdv
X E [22] Espanahistoria: Sziasztok rég kerestem egy iylen oldalt:)
X E [22] SZEMÉTLÁDA16: üdv én is új vagyok itt:)
X E [23] Murder3:S: Én meg bannolt vagyok itt na ennyi:S
X E [23] SZEMÉTLÁDA16: Gondolom okkal bannoltak am is ha bannoltak miért jötél vissza??
X E [23] Espanahistoria: Murder már csak ilyen ismerem szóval nem kell bemutatni amúgy meg semmi közöd hozzá h miért jött vissza.
X E [23] SZEMÉTLÁDA16: Hát jah biztos iylen 15-16 éves kis... befordult pszihopata emo szánalom tetőfoka aki azé jön vissza hogy tele szemetelje a fórumot ide jön vandálkodni azért mert a fejét bannolták az iyleneknek nem lenne szabad gépet adni a kezébe pff...
X E [23] Murder3:S: ahha látom miylen szép kreatív neved van.LOL te is scak ahhoz értesz h sértegessél másokat akkor ne te dumálj már
X E [23] Espanahistoria: Ja za ilyenek a totál csődtömegek azt hiszi most menő h kiosztott vkit persze így könnyű máskor tanulj 1 kis illemet...nem értem ilyenek miért jönnek ide???
X E [23] Murder3:S: ja és tudodkire használj iylen jelzőket anyukádra esetleg vagy inkább magadra és ne másra...
X E [23] SZEMÉTLÁDA16: Espanahistoria OMG te meg minek véded te is cska iylen kis szánalmas csika vagy tuti...
X E [23] Espanahistoria: Mondjuk én ismerem veled ellentétbe.Szóval szerintem álítsál magadon.
X E [23] Murder3:S: mind1 is engem úgyis tuti kibaxnak innen. amiylen közellenség vagyok itt mindenki szemébe
X E [23] SZEMÉTLÁDA16: Engem nem érdekel nekem nem fogsz hiányozni.
X E [23] Scorpius: jöhetne már egy moderátor
X E [0] SZEMÉTLÁDA16: Ja jöhetne röhej ami itt folyik

X E [22] Espanahistoria: Sziasztok rég kerestem egy iylen oldalt:)
X E [23] Espanahistoria: Murder már csak ilyen ismerem szóval nem kell bemutatni amúgy meg semmi közöd hozzá h miért jött vissza.
X E [23] Espanahistoria: Ja za ilyenek a totál csődtömegek azt hiszi most menő h kiosztott vkit persze így könnyű máskor tanulj 1 kis illemet...nem értem ilyenek miért jönnek ide???
X E [23] Espanahistoria: Mondjuk én ismerem veled ellentétbe.Szóval szerintem álítsál magadon.

murder3:S és szemétláda16 rész eltávolítva , Espanahistoria ez is (mert ő is murder 3 )

X E [16] jim67: nem néztem az f1-et , ki nyert ? , miylen baleset volt :D ?
X E [18] Csiga07: Alonso imdul az élről valszeg mert káosz volt az időmérésben is
X E [20] Csiga07: http://hirtv.hu/filmek/f1_090725_19.wmv
X E [23] Csiga07: Jó éjt
X E [8] tommyking9228: Le se tagadhatnák, hogy Magyarisztánba vagyunk! Lefagy az időmérőgép, akkor az a rugó, ami leszakadt az egyik csávó kocsijáról, az se azér volt szvsz, mert annyira szar a Hungaroring útja, emiatt Massa boom headshot, így mindenki szeret minket. xD Micsoda
X E [8] tommyking9228: Micsoda elméletek* xD lemaradt a végéről, nem írta be-ja fórum
X E [8] Csiga07: Ez Magyarországtól teljesen függetle,bárhol ekőfordulhatott volna
X E [11] tommyking9228: Igen, de azért a tipikus Magyar dolog, hogy nálunk minden megtörténik, az megtörtént :D
X E [11] tommyking9228: Bocsánat,. megtörténhet*, az megtörtént :D
X E [11] Csiga07: Szerintem nem tipikus dolog,mi sem vagyunk rosszabbak másoknál
X E [11] Y3ti: Napot!
X E [16] Warson: Nem az a tipikus, hogy valami balul sikerül, hanem hogy csak erre figyeltél fel...
X E [16] zombimorzsi: Sziasztok. Nem nyaralok,dolgozom. Így ritkábban jutok a gép elé.
X E [17] tommyking9228: Miért, mire figyeljek fel?
X E [17] zombimorzsi: Két sorral fentebb...
X E [18] tommyking9228: Én szvsz nem (juj, egó, meg persze vicc), de annak lehet valami alapja, hogy a nyugaton úgy kezelnek minket, mint mi a cigányokat...
X E [18] tommyking9228: Juj, na a mondtaom elejét ne vegyétek figyelembe, fáradt vagyok airsoft után, no meg mást akartam írni (gondolom, csak már nem tudom mit), csak aztán ott kötöttem ki, ahol...
X E [19] Csiga07: Mindenkit úgy kezelnek,ahogy hagyja magát

a cigányos rész törölve , nemtudom kellene adni valamit érte ?

X E [22] Blackacehun: Szerintem ennek rövidesen kickbann lesz a vége
X E [22] gabi155: rövidesen bekaphatod a szörös herémet :D
X E [23] Thoma: Majd ha te is jó ideje leszel a fórumon, akkor írkálhatsz ilyeneket. Meg ha betöltöd a 14-et.
X E [23] gabi155: beszoptad te zsido:D 18 vok te retkes zsidoXD
X E [23] gabi155: akkor irok mikor én akkarok te zsido nehogymár egy faszverő mongya meg mit irjak te buzogány:D
X E [23] gabi155: akinek nemtecik azis kapjabe a herémet:D

Vissza
Top Alul