X E [18] monolitkatona: nem semmi, 1 nap alatt lettem szabálysértő és vesztettem el a legelső topic-omat hungarizmus miatt, pedig eredetileg más célt szolgált
X E [18] jim67: akkor a címét átt kelett volna írni mertpár "hungarista" ezt máshogy értelmezte
X E [18] monolitkatona: szabálysértést jóvá lehet tenni valamilyen cselekedettel?
X E [18] jim67: nem , az idő majd jóváteszi
X E [18] jim67: végülis szabálysértésedet úgy teheted jóvá, hogy többet nem veszel aktívan részt a közzösség építésében
X E [18] monolitkatona: pl: ne nyissak topikot és ne írjak hozzászólásokat?
X E [18] jim67: nyugodtan írhatsz , nyithaszt bármit de a jó jzlés határán belül
X E [18] monolitkatona: ÉRTETTEM
X E [19] vosztrikov: szégeyn,és gyalázat....
X E [19] vosztrikov: szégyen*
X E [19] jim67: ezt mire érted ?
X E [19] widra: kedves vostzrikov attól nem lesz ám fasza hogy most itt vinnyogsz Jómagad is a múlt miatt inkább a jövőn kellene gondolkodni!
X E [19] widra: bocs elbasztam a neved vosztrikov
X E [19] vosztrikov: Kedves Widra ! Én csak azok nevében szóltam,akik a határon túl élnek és magyar területen szeretnének élni ! Én egyáltalán nem vinnyogtam csak a véleményemet mondom ki,mint monolitkatona és gabber ! Ezvan ! Ha nem tetszik ne olvasd .
X E [19] widra: csak a szabályzatot olvasd el! én csak ezt ajánlanám a figyelmedbe!
X E [19] vosztrikov: Kössz a tanácsot ! A szabályzatot ismerem ! De nemfog vissza,ha a haza érdekeiről van szó !
X E [19] vosztrikov: Ja,és asszem fusd át te is !
X E [19] widra: Átfutom, haza érdeke?! És mi a haza érdeke kérlek világosíts fel?!
X E [19] jim67: az ilyen hungarista pöcsök miatt dől romlásba az ország
X E [19] widra: de én úgy gondolom, hogy a stalker sehogy sem kapcsolódik mo. érdekeihez nem?!
X E [19] monolitkatona: ezt mindannyiat tudtuk
X E [19] vosztrikov: Hááát,azt azért nemhinném ! A haza érdeke az amiről önmaga is szól ! Hogy,a magyar ne a hazáján kívül ,hanem a hazájában éljen ! Erdélyben rimánkodnak a székelyek ,hogy újra magyar zászló lobogjon a falvakban ! Ne kelljen félniük !Minden este imádkoznak a
X E [19] widra: fiúk örülhettek, hogy már nem vagyok moderátor...
X E [19] jim67: nah be lehetne fejezni , ha nem akkor pedig lehet viselni a következményeket
X E [19] jim67: Widrának pedig igaza van
X E [19] vosztrikov: widra:ezesetben nagyon boldog vagyok ! részemről vita vége !
X E [19] vosztrikov: "kedves vostzrikov attól nem lesz ám fasza hogy most itt vinnyogsz Jómagad is a múlt miatt inkább a jövőn kellene gondolkodni!" "bocs elbasztam a neved vosztrikov" by widra SZÉPKIS MODERÁTOR VAGY
X E [20] monolitkatona: vosztrikovnak igaza van, ez is szabályzatsértés!
X E [20] jim67: Widra most nem moderátor , de én törölllek szeva
X E [20] vosztrikov: Viszlát ! Ja és kabbe a ****** !
X E [20] monolitkatona: Miért törlöd ki Vosztrikov-ot?
X E [20] monolitkatona: Widra ez mire volt jó?
X E [20] widra: na ja de ha álszent kis farok vagyok akkor minden oké?!bár mindig így van az ember normálisan írja akkor az a baj ha tirpák akkor meg az.
X E [20] pemi: mI VAN ITT????
X E [20] monolitkatona:
http://www.youtube.com/watch?v=ra34cnML ... annel_page
X E [20] monolitkatona: ez van itt
X E [20] jim67: az van itt hogy el kell olvasni a szabályzatot , a tiltott tartalmakat nem érdmes írogatni , trianon... stb tabu téma , a hungarizmus is , vosztrikov...mintha már régebben is lett volna baj vele
kicsit itt megritkítottam a trágár részeket