UHSF S.T.A.L.K.E.R. Files

nos nekem még aznap válaszolt a két kérdésemre: a tárhelyet illetően szerintem nem értették meg a problémámat, mert az írták, hogy webes felületen korlátozott a feltöltés, külső ftp-vel pedig korlátlan...valamint kérdeztem lehetséges e egy trackert üzemeltetni, de azt mondták ne nagyon próbálkozzak ilyennel még ha nem is illegális a tartalom :lol:

Nos én alátámaszthatom, hofy FTP SEM korlátlan a feltöltés :( És ami nagyobb baj: nem fojtatja a megszakadt letöltést, mert ezt is letiltották... :S
AZért én remélem, hogy ez csak ideiglenes marháskodás...

Szóval abban hiszel, hogy válaszolni fognak és az lesz a válaszuk, hogy bocs hülyék voltunk megcsináljuk a tárhelyet, mert ez így használhatatlan " " lol2 :?:

Nem, abban bízom, hogy ezek a szabályok csak ideiglenesen lettek bevezetve, hisz ezzel rengeteg embert súlytanak. Van nekik jobb eszük, szoktak hallgatni a felhasználókra, bár az utóbbi időben tényleg egyre nyomibbak... Bevezették azt a lap sarkában megjelenő kis ikonocskát is, semmi értelme, mégsem veszik le...

Ezt most nem tudtam hova írni, ezért ide firkantok.

Nem tudom, hogy megoldható lenne-e, hogy ne csak másik oldalakról lehessen feltölteni képeket (hozzászólásban), hanem a gépről is?

Hát ezt tényleg nem ide kellett volna XD

Másfelől: nem, nem megoldható azon prózai okból, hogy mivel a hardwired-é a tárhely, ők arra vállaltak felelősséget, hogy én mit teszek fel, én viszont nem vállalhatok felelősséget arra, hogy mások mit tesznek fel. Például engem vennének elő, ha kedves userek valami okból nagymagyar kedvükben hungarista vacakkal pakolnák meg a szervert vagy olyan képeket tennének fel, ami jogvédelem alatt áll.

Másfelől a kepfeltoltes.hu oldalról tudsz linkelni, oda feltöltheted a gépeden levő képeket.

Abból mindenkinek egy lehet, az kordában tartható. De ha a HSZ-ek mellé lehetne feltenni képeket, az egész fórumon mindig figyelni kéne a dolgokat...

Ez hülyeség, mert ha valaki hungarista képeket is fel akar tenni, az csak megkeresi a neten és csókolom...
Azért jó volna, ha lehetne, nem kellene fél évig keresgélni a képeket. Meg aztán, lehet, hogy az adott kép nincs is fenn a neten. :(

Kösz!

Még lenne valami! Hispan! Nem tudom, hogy értesz-e az ilyesmihez, de elkellene egy random kockagurító program Az Én Zónám --- Frakciószerepjáték topicba! (A játékhoz kellene, de mivel Tiger nem lehet 24 órán jelen, azért kellene. És az is nagyon jó volna, ha még megtudnánk, hogy ki mennyit gurított...)

Remélem tudsz segíteni!

nos ez teljesen felesleges csiga anno még leírt egy jó módszert :
most mondjuk van 58199 hsz a fórumon akkor el kell dönteni (még a játék kezdete előtt) ki páratlan és ki nem és ha az illető páratlan és a hsz-ek száma is páratlan ő győz és a páros veszti a csatát...............

update: de mondjuk hogy ki páratlan és ki nem és ezt hogy fogjuk eldönteni arra is van egy 5letem és le is írom majd a frakciós topikba......

Putiteng":1qnjwe5i mondta:
Ez hülyeség, mert ha valaki hungarista képeket is fel akar tenni, az csak megkeresi a neten és csókolom...

Itt nem arról van szó, hogy más oldalakról rak be valaki ide nem illő dolgokat, hanem arról hogy a fórum tárhelyére ne lehessen mivel a hardwired nem igazán örülne ha telepakolnák a tárhelyüket egy csomó szutyokkal.

sőt leet lassulás is lenne a fórumon , mi abban a nehéz , hogy külső oldalról kell beilleszteni , néha még azt sem tudjátok , nem , hogy ezt .

Vissza
Top Alul