UHSF S.T.A.L.K.E.R. Files

Úgy értem az hogy nem lehet leszedni hogy a töltésvezérlők és az explorer is csak valami 495 byte-ot szed le azután kiírja hogy letöltés kész, meg valamelyik vezérlő el se kezdi leszedni.

szerintem cserélj firefox-ra aztán működni fog

nekem ugyanez volt és firefoxxal ment...

iskolai könyvtárban megnézem mozillát.... valami kegyetlen régi verzió volt kb olan mint oprendszerben a win98 :D

Mindez a félbeszakadt meg el se kezdett letöltés az extra.hu hibája, ne a saját rendszeretekben keressétek.

Tibi: köszi.

Üdv:
hispan1

Hispan1 ha a stalkerfiles.extra.hu - t is te üzemelteted akkor a cut-out content mappát tedd már fel écci rapidshare-re vagy valahova mert sehogy se tudom leszedni, kb 15 megánál megáll a letöltés. Előre is köszi! Blackacehun

Én üzemeltetem de a fájlokat többnyire nem én töltöm fel. Sajnos ez a letöltés megállás hiba tényleg van, hála az extrának.
Részemről aki eredetileg feltette, felteheti rapidra, én nem fogom (hate rapid).

Nagyobb tesztelt, főleg itt készült modok mehetnének fel automatikusan UHSF Files-ra. Oblivion Project most megy föl.

Most derült ki, hogy OP modot nem lehet letölteni, mert az extra levágja a usert minden nagy méretű letöltésnél. Most mondják, hogy 15 mega körül van a határ ez elég gáz. Ezekszerint nem sokmindent szedtek eddig le :( Lehet kéne egy másik tárhely. fal1

2őt ad, ezért szerintem nem hülyeség a darabolás a stalker-ua.com-os skacok is 50 vagy 100 megára szokták darabolni a fileokat

Efféle letöltési korlátról nem hallottam az extránál, viszont tényleg csak ők adnak 2 (kettő) GB tárhelyet... De ha valakinek van alternatív javaslata, meghallgatom szívesen.

http://rapidshare.com/ http://data.hu/

ide kelll feltölteni és kész!! 1x csak 100mb-t de azt korlátlanul (pl:egy oldalon kint volt a hitman[film] feldarabolva 100mb szeletekben és feltöltve a datára (max sebességel jön és a feltöltés is max ) szóval szerintem ez a legnormálisabb megoldás :idea:

(tudom hogy NOwarez de más példám nem volt :D )

figy darabolni mi is feltudjuk és ezek meg a sajtá tárhelyek, így ugyan úgy ott vagyunk 1 megás a feltöltésem van szal gyorsan felmegy minden...lefele meg extráról már jött 1 megával is...hol itt a gond, kompromisszumokat kell kötni...

Rapid felejtős, abból élnek, hogy én felteszem valamimet hozzájuk, ráadásul onnan tobb dolgot leszedni szinte lehetetlen. Extránál tényleg nincs korlát, én 50 megát is szedtem már le egyszerre.

De végső esetben erre van a RAR: ha mindenkinek rossz, legfeljebb fel kell darabolni mindent. Ugyanott vagyunk, mint arapid, csak korlátlan.

Vissza
Top Alul