UHSF S.T.A.L.K.E.R. Files

widra ebben mindig is teljesen egytértettünk :)

Írok az extrának, hogy hogy is van ez a korlát dolog...

akkor nem kelll rapid hanem ott a datanet korlátlanul lehet letölteni fix ip-nek is
végső esetben ha az axtra-ra nem lehet NORMÁLISAN feltenni (jah és csomagolásról annyit hogy ott a 7zip is :wink: )

a videóknál semmit, de pl a modoknál sokat számít. A priboi story 450mega kitömve, összenyomva zippel 260. Viszont 7z-vel csak 150 :) :) Jól töm a kicsike.

tudom hogy no warez de megint van egy példám (pl van a fear ami ugye 4,5 gb vagy valahogy így és haver megoldotta valahogy a 7zip el hogy 1,5gb legyen az egész (természetesen összecsomagolva ) ) szal szerintem jó kis progi .

jim67: a no warez azt jelenti, hogy no warez. Mondd azt, hogy egy 4,5-os túrót összenyomott 1,5-ösre.

Ez jó :D
Akkor ezek után mindenki 7z-vel tömörít. Hova töltünk fel? :|

Megvárjuk az extra válaszát, lehet ez csak átmeneti korlátozás, de ha nem, végső esetben megyünk CWI-re... meg egy kicsit majd át is pofozom a Files oldalt februárban...

Semmi, sőt, tovább rontják a helyzetet: már nem lehet 6-7 megánál nagyobb filekat feltölteni, mert magszakad a kapcsolat, ami nem lenne baj, mert lehet folytatni a feltöltést, de nem az extránál! Ezt is újabban vezették be... Nem tudom, mit művelnek... Így nem sokat ér a 2 GB-juk...

Van egy érzésem, hogy az extra sosem fog válaszolni. ÁT kéne cuccolni, mert kéne a tárhely :/

Vissza
Top Alul