UHSF S.T.A.L.K.E.R. Files

Ok, PM-ek mentek, Crayonnak majd külön kell szólnia, ha visszatért.

Kipróbáltam Firefox-al, a széle nem látszik a képnek:
stalkefiles_070717.jpg

IE-ben tökéletes eljen .

firefoxnak van bugreport extensionja, nos azzal kb végtelenségig jön az error felirat, amint rámegyünk az oldalsó gombokra...

Oldalsó gombokhoz nem nyúltam, azok "gyáriak". én csak IE-ben néztem ott jó.

A háttérkép úgy van megoldva, hogy középre tegye, valamiért ezt a Firefox nem teszi meg, ezzel nem tudok mit kezdeni.

20070717.jpg

2 file 2x is fenn volt. Nézzetek szét egy picit jobban.

@hispan1 Fejlécbe ki lehetne tenni az FTP linkjét?
@dezodor és mások: az itt készült modokat ki lehet ám pakolni az FTP-re. Max ha nem lesz hely CS-nak leszedjük a régebbieket.

Igen, ki, gondoltam már rá én is. csak szépen akarom megcsináln és még nem volt rá időm de most nekiállok.

A legnagyobb mod a Freeplay Mod, letöltheted a Mod box/STALKER Freeplay Mod topikból, csak vissza kell kicsit lapozni. Vagy letöltheted a GSC Community / Mod downloads-ról is.

Blackacehun, hogy érted hogy nem lehet letölteni? Most próbáltam ki a Freepaly Moddal, simán lejött [bár szerintem frissíteni kéne mert az még egy régebbi (30.07.2007 17:31 :D ) verzió lehet, a Solve the Monolith secret-et meg le kéne szedni mert ugye az meg a Freepaly mod elődje...].

Mellesleg korlátozott a tárhely...
Valaki PM-ben szolgáltasson légyszi egy jelszavat a szerverhez (stalkerfiles), mert csak a TC-ben van meg onnan meg nem tudom visszafejteni... :( Tudom felelőtlen vagyok...

Vissza
Top Alul