Tuningolod-e a géped?

Tuningolod-e a géped?

• Igen, ami a csövön kifér!

Szavazat: 0 0.0%
  • Igen, de csak mértékkel.

• Nem, nekem elég az alapórajel is.

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
FreedomF":69mlk00a mondta:
Tudom de3 akko sem érdemes Ati-t venni :) Nekem AMD nVidia párositásom van és mégis simán mennek és szeretik egy mást mert ha nem akkor csunya dolgot csinálnék :P

CPU - VGA ütközés egyszerűen nem létezik :wink: teljesen más tészte a kettő :roll:

Milyen jövőt jósoltok a CPU-GPU hibrideknek? Lesz értelme? Vagy drága lesz majd én hamar el is avul? (na nem mintha 2010 előtt lennének ilyenek).

+ 1 év csúszás, lesz abból 2010...
Én csak az alapkoncepció miatt aggódom: olyan lesz a dolog, mint egy integrált videókártya: ki vesz manapság olyan gépet, amiben integrált GPU van (és feltesszük, hogy azt is akarja használni). Igaz ugyan, hogy ha ötvözve van a két "processzor", akkor ugrik a videókártya kapacitása, de mivel a mai játékok egyre számítás-igényesebbek, felmerül a kérdés, hogy nem vesznek-e el az "okos ellenfelek" a szebb grafika miatt... Ez persze csak találgatás. Plána ha többmagos a konstrukció (és nyilván az), akkor az egyik mag viheti a grafikus részt, a másik a többi számítást...

Igazából nem tudhatjuk, hogy mi sül majd ki belőle technikai oldalról és máris jön a kérdés, hogy erre is külön optimalizálni kell...? Programozók rémálma kezd lassan lenni a PC...

Igen, erre én is gondoltam, hogy a konzolok a játékgyártól számára így egyre vonzóbbak lesznek, mert PC-ből lassan kismilliárd félét lehet összerakni, és ha most még az alapkoncepciók is megváltoznak, akkor valóban nehéz lesz a dolog...
De hányszor jósolták már azt, hogy előbb-utóbb PC-re elhalnak a játékok...
(sajnos ennek egyik konkrét esete, hogy a GTA 4, mint arról korábban volt már szó, nem fog kijönni PC-re, ami nekem hatalmas szívfájdalom)

Lassan tényleg nincs értelme PC-re költeni ennyit. Konzolra is nagyon szép játékok jönnek ki és sokkal olcsóbban kijön. Én is már csak a STALKER miatt fejlesztek, utána meghagyom ezt a gépet, irodai alkalmazásokra tuti elég lesz pár évig (8800GTX-el :lol: )

hispan1":1wa50ywn mondta:
a GTA 4, mint arról korábban volt már szó, nem fog kijönni PC-re, ami nekem hatalmas szívfájdalom)

Őszinte részvétem... Hidd el, nekem is az, mert nagyon bírtam az 1-től a San Andreasig az összes részt :roll:

Állítólag valami kodekkel meg lehet oldani az ilyen problémákat, és PC-n is lehet velük játszani. Bár nagyon kétlem, hogy lehetséges lenne...

láttátok a gamestarTV régebbi adásinak eggyikén az AMD 4X4 platformos gépét na az volt a csúcs (2 procifoglalat+2 2 magos proci= egy nem gyenge gép :) ) de ez mind csak álom mert a gépnek a wincseszterei kerültek csak 100 ropiba . SZÓval ezen a stalker meg sem fog röcceni fúl beállítások alatt (természetesen VISTA alatt)

Tibi":2rl054q5 mondta:
hispan1":2rl054q5 mondta:
a GTA 4, mint arról korábban volt már szó, nem fog kijönni PC-re, ami nekem hatalmas szívfájdalom)

Őszinte részvétem... Hidd el, nekem is az, mert nagyon bírtam az 1-től a San Andreasig az összes részt :roll:

Állítólag valami kodekkel meg lehet oldani az ilyen problémákat, és PC-n is lehet velük játszani. Bár nagyon kétlem, hogy lehetséges lenne...

Nekem a Mortal Kombat sorozat hiányzik sír1 és nincs egy normális emulátor dühös2

ja aj a mortalkombat az jóó kis game volt még az ősidőben a haverral nyomtuk videójátékon (olyan sáraga kazettás ) meg később ps-en si
de gépre miért nincs valami átti rat :x

jó volt az főleg a supermarió (nem lehetett kiakasztani) meg aza tanos is amiban megkellet védeni azt a madarat (haverreal jáccottunk én mindig kilőttem :lol: )

akkor szerencséd van nekem már a HALF-LIFE sem megy (pedig jó lenne mégegyszer visszamenni a BLACK MESA-ba :cry: )

igen de nem lehet önállóan kapni(ha lehet akkor mg steam-en az meg lasan jön le és drágább és ne mlesz kézikönyvem se meg dobozom se) nekem meg nem kell cs (egyébként meg csak a fizika van benne kicserélve) lesz majd ey mod a BLACK MESA:SOURCE
na az jóó lesz ha megjelenik

jim67":16bdm37g mondta:
igen de nem lehet önállóan kapni(ha lehet akkor mg steam-en az meg lasan jön le és drágább és ne mlesz kézikönyvem se meg dobozom se) nekem meg nem kell cs (egyébként meg csak a fizika van benne kicserélve) lesz majd ey mod a BLACK MESA:SOURCE
na az jóó lesz ha megjelenik

http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=33278
Operációs rendszer: Windows 98/ME/2000/XP

hogy én milyen hüje vagyok hogy pont itt nem néztem meg hogy van e
na köszi (holnap megyek a plázába és megveszem 8) )

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul